Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 29/09/2011

Έντονα τα συναισθήματα σήμερα με τη σελήνη να βρίσκετε στο σκορπιό, και να στρέφει τη προσοχή μας σε  βαθύτερες επιθυμίες μας και οικονομικές σχέσεις. Πάθος και ερωτισμός αυξάνονται ενώ ζήλιες , καχυποψία ή δυσπιστία μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη ζωή μας. Ευστροφία, ενθουσιασμός και έντονη επικοινωνιακή δράση θα μας χαρίσει το Εξάγωνο Ερμή Άρη.  Η σκέψη εύκολα γίνεται πράξη, ενώ η αντίδραση και η αποφασιστικότητα μας είναι άμεση στις διάφορες προκλήσεις.  Ευνοούνται σχεδιασμοί, συζητήσεις, επαφές, υπογραφές κλπ.
Κριός 21/03-20/04: Πιο εσωστρεφείς και κλειστοί φαίνεστε σήμερα. Οικονομικά ζητήματα σας προβληματίζουν ενώ πολλοί κάνετε υπολογισμούς για το κατά πόσο σας συμφέρει μια συνεργασία. Σκεφτείτε αντικειμενικά και αφήστε τις πονηριές στην άκρη. Όπως και να έχει είναι μια καλή μέρα για συζητήσεις και συμφωνίες. Η αντίδρασή σας είναι άμεση στις εξελίξεις, ενώ η ευστροφία και ο ενθουσιασμός σας βοηθούν να πάρετε γρήγορα αποφάσεις και να ξεκινήσετε.  Προβληματισμοί γύρω από μια σχέση ταλαιπωρούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ωστόσο έχετε τώρα τη δυνατότητα να κάνετε μια σωστή αξιολόγηση των δεδομένων και να πάρετε  αποφάσεις για το μέλλον στενών προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Οι άλλοι και το κατά πόσο μπορείτε να στηρίζεστε σ’ αυτούς είναι ο κύριος προβληματισμός σας σήμερα. Τα συναισθήματα σας είναι έντονα και μπορεί να σας παρασύρουν. Επικεντρωθείτε στη δουλειά σας,  όπου και θα είστε πιο παραγωγικοί σήμερα. Ιδέες σχέδια και προτάσεις εύκολα μπορούν να βρουν κανάλια υλοποίησης, ενώ κάποιοι μπορείτε σήμερα να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης ένα δημιουργικό σχέδιο που μπορεί ν’ αποτελεί όνειρο για εσάς.   Τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα ηρεμούν και είναι μια καλή μέρα για να αξιολογήσετε τα πράγματα και να βάλετε προτεραιότητες. Προβλήματα υγείας που έχουν προκύψει σήμερα μπορούν ν’ αξιολογηθούν καλύτερα, κάνοντας σας λίγο πιο χαρούμενους.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ανταγωνιστικό το κλίμα στον εργασιακό χώρο, ενώ και η καθημερινότητα σας φαίνετε κουραστική σήμερα. Οι προθεσμίες για κάποιες υποχρεώσεις τελειώνουν και θα πρέπει να τρέξετε για να είστε μέσα στους χρόνους. Η συναισθηματική φόρτιση μπορεί να σας κάνει νευρικούς. Αισθηματικά προβλήματα και γενικότερα δυσκολίες με υποθέσεις που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα ή παιδιά προωθούνται. Είναι ιδανική μέρα για να αξιολογήσετε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα δεδομένα και να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν ν’ αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες και θ’ ανεβάσουν λίγο την αυτοπεποίθηση σας. Πολύ δραστήριοι και δημιουργικοί είστε εσείς των πρώτων ημερών και δεν αποκλείεται σήμερα να προχωρήσετε σε αλλαγές ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.  Η έντονα εξωστρεφής και επικοινωνιακή σας διάθεση γίνεται αιτία σήμερα να κάνετε πολλές γνωριμίες και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.
Καρκίνος 22/06-22/07: Αν και όλα γύρω σας είναι ρευστά, η διάθεσή σας σήμερα είναι καλύτερη και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε πιο θετικά τη καθημερινότητα.  Δημιουργικότητα και ερωτική διάθεση ανεβαίνουν ενώ θα μπορούσατε να περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Η επικοινωνία είναι έντονη και ουσιαστική, ενώ σας δίνει ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Η οικογένεια ή εξελίξεις σε επίπεδο οικογένειας και κατοικίας βοηθούν στην τόνωση του εισοδήματος σας. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται. Από την άλλη εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε σήμερα την ευκαιρία ν’ αξιολογήσετε σωστά, τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αφορούν  σπίτι και οικογένεια και σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.  Ίσως έχει έρθει η ώρα να πάρετε αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. 
Λέων 23/07-23/08: Τα συναισθήματα είναι έντονα σήμερα και αφορούν κυρίως οικογενειακές υποθέσεις. Κάποιοι αισθάνεστε πληγωμένοι και νιώθετε ότι δεν σας έχουν στηρίξει ή δεν σας στηρίζουν όπως θα έπρεπε. Έντονη δραστηριότητα, ένταση αλλά και δημιουργία υπόσχετε η μέρα, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Επαφές, συζητήσεις και πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας, σας ανοίγουν νέους δρόμους και βοηθούν να ξεκινήσετε ένα σχέδιο. Οι σκέψεις και οι ιδέες γίνονται εύκολα πράξη, ενώ η αντίδραση σας στις προκλήσεις, είναι άμεση.  Σχετικά ευνοϊκό είναι το κλίμα και για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Προβλήματα που έχετε με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να τα ξεκαθαρίσετε. Μπορείτε ν’ αξιολογήσετε σωστά τα δεδομένα και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Το ίδιο συμβαίνει και με αλλαγές που αφορούν τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Μπορείτε τώρα να αξιολογήσετε τις καταστάσεις και να βάλετε προτεραιότητες. Αν μη τι άλλο δεν θα δαπανήσετε άσκοπα το χρόνο σας σήμερα.
Παρθένος 24/08-23/09: Οι ασχολίες σήμερα είναι πολλές και ο ελεύθερος χρόνος λίγος.   Πολλές επαφές και συζητήσεις θα έχετε κυρίως γύρω από οικονομικά θέματα. Ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών, η επικοινωνία είναι ουσιαστική και θα σας βοηθήσει  να πάρετε αποφάσεις για κάτι καινούργιο. Επιδιώξτε λοιπόν σήμερα συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.  Ευνοϊκή μέρα για τα οικονομικά, κυρίως όσων ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο. Τα προβλήματα είναι πολλά και δεν λύνονται σε μια μέρα. Ωστόσο σήμερα μπορείτε να αξιολογήσετε σωστά, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα δεδομένα, να δείτε την πραγματική εικόνα και ν’ αποφασίσετε πως θα κινηθείτε για να βγείτε από το πρόβλημα.  Το σίγουρο είναι ότι οι δαπάνες περιορίζονται σήμερα και είστε πολύ συγκρατημένοι. 
Ζυγός 24/09-23/10: Συνεχίζετε να βρίσκεστε στο επίκεντρο των καταστάσεων, ενώ με τη συγκέντρωση τόσων πλανητών στο ζώδιο σας, είναι πολλά τα θέματα που έρχονται στην επιφάνεια, τονίζοντας παράλληλα τα καλώς και κακώς κείμενα στη ζωή σας. Ουσιαστικές συζητήσεις και επαφές έχετε εσείς των πρώτων ημερών,  οι οποίες σας βοηθούν και δίνουν μια γερή ώθηση σε στόχους, επιθυμίες και πιθανές συνεργασίες.  Πολύ επικοινωνιακή μέρα με κοινωνικές επαφές και ομαδικές δραστηριότητες. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και έχετε κουραστεί πολύ τον τελευταίο καιρό, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά. Σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να αξιολογήσετε σωστά τα πράγματα και να βάλλεται προτεραιότητες που θα σας δώσουν μια μικρή ανάσα.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Η σελήνη βρίσκετε στο ζώδιο σας σήμερα κάνοντας σας πιο συναισθηματικούς αλλά και απαιτητικούς κάποιες φορές. Οι προηγούμενες μέρες μπορεί να ήταν δύσκολες για εσάς των πρώτων ημερών, και να γέμισαν πολλούς από εσάς αρνητικές σκέψεις, ανασφάλειες και φοβίες. Σήμερα όμως τα πράγματα είναι καλύτερα και σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε σχεδιασμούς ή ουσιαστικές επαφές και συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να επιβάλετε τις απόψεις σας και να δώσετε γερή ώθηση σε θέματα που αφορούν την αποκατάστασης σας.  Παρασκηνιακές καταστάσεις ή συναισθηματικά προβλήματα που ταλαιπωρούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, περιορίζοντας τη δράση σας, σήμερα βελτιώνονται.  Αυτό δεν σημαίνει ότι λύνονται τα προβλήματα, όμως μπορείτε τώρα να δείτε την πραγματική εικόνα, ν’ αξιολογήσετε τις καταστάσεις και να αποφασίσετε πως θα τις αντιμετωπίσετε.   
Τοξότης 23/11-21/12: Αν και φαίνεστε πεσμένοι ψυχολογικά, η μέρα κρύβει ευχάριστες δραστηριότητες, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Ευστροφία, ενθουσιασμός και έντονη επικοινωνιακή διάθεση σας βοηθούν να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο.  Εύκολα σήμερα μπορείτε να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις σας και να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης σχέδια και προτάσεις σας. Ταξίδια σπουδές και δικαστικές υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν τώρα. Η κοινωνική σας ζωή  έρχεται στο προσκήνιο αν ανήκετε στους Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου και θα έχετε την ευκαιρία να αξιολογήσετε σωστά τις επιλογές σας, βάζοντας παράλληλα στο μικροσκόπιο φίλους και γνωστούς.  Όπως και να έχει σας δίνετε η δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε λίγο το τοπίο.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Κοινωνικές επαφές και ομαδικές δραστηριότητες θα έχετε σήμερα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί θέματα εξουσίας και αρνητικά συναισθήματα μπορεί να επηρεάσουν φιλικές σχέσεις ή τη παρουσία σας σε μια κοινωνική ομάδα.  Εξελίξεις σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης θα υπάρξουν για εσάς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου.  Ευστροφία, δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα, βοηθούν εσάς των πρώτων ημερών να ενισχύσετε τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα οικονομικά σας.  Μπορείτε με ευκολία να περάσετε τις προτάσεις σας και να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις σας.  Στο ίδιο σχεδόν κλίμα και εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.  Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις για κάποιους είναι πολλές, ενώ για κάποιους άλλους  υπάρχουν πολλά και δύσκολα προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσουν.  Σήμερα λοιπόν έχετε τη δυνατότητα να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις και να βάλετε προτεραιότητες, που θα σας επιτρέψουν να πάρετε μια μικρή ανάσα.
Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα που αφορούν καριέρα και αποκατάσταση έρχονται στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν.  Ωστόσο η μέρα κρύβει ευχάριστες εξελίξεις, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Σχεδιασμός, συζητήσεις και προτάσεις για νέες προοπτικές, σας δίνουν λύσεις και προωθούν τις εξελίξεις στο τομέα σχέσεων  και των συνεργασιών. Μια νέα συνεργασία μπορεί να προκύψει σήμερα ή μια γνωριμία με κάποιον που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.  Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία να επανακτήσετε λίγη από τη χαμένη αισιοδοξία και πίστη σας. Μπορεί να βρείτε τρόπους, όπως  μικρές απολαύσεις (ένα καλό γεύμα, ένα ποτό κλπ) οι οποίες θα σας δώσουν λίγη ευχαρίστηση.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Το κλίμα είναι ευχάριστο  και εσείς πολύ πιο αισιόδοξοι. Οι περισσότεροι νιώθετε δυνατοί και είστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρετε. Η παραγωγικότητα σας ανεβαίνει σήμερα, ενώ ευνοούνται νέα ξεκινήματα στη δουλειά  και επαγγελματικές συνεργασίες, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών.  Δύσκολη οικονομικά η τελευταία περίοδος για τους Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου, όμως σήμερα μπορείτε να αξιολογήσετε καλύτερα τα πράγματα και να βρείτε λύσεις.   
AstroMeleti