Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 14/09/2011

Στο ζώδιο του Κριού παραμένει και σήμερα η σελήνη τονίζοντας την μαχητικότητα και τον παρορμητισμό μας. Η ενέργεια και ο δυναμισμός αυξάνονται, ενώ υπάρχει τάση να μιλάμε και να εκφραζόμαστε ανοικτά, δηλώνοντας άμεσα τις προθέσεις μας, κινδυνεύοντας να γίνουμε εριστικοί ή επιθετικοί. Καλό είναι να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον τρόπο που μιλάμε και εκφραζόμαστε γιατί και συνομιλητές μας θα είναι ευερέθιστοι.            
Κριός 21/03-20/04: Η δυναμική σας είναι μεγάλη και σήμερα. Με προσοχή και σύνεση θα πρέπει να διαχειριστείτε το  δυναμισμός και τη τόλμη που σας χαρίζει η σελήνη. Διοχετεύστε τα χαρακτηριστικά αυτά σε σωστά κανάλια και αποφύγετε να γίνεται εριστικοί ή ανταγωνιστικοί με τους άλλους. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Κριούς του δευτέρου δεκαημέρου, κρατήστε χαμηλούς τόνους και διαφυλάξτε τις σχέσεις σας με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Ζωτικότητα και ενέργεια βρίσκονται στο ναδίρ σήμερα. Αυτό θ’ αποτελέσει πρόβλημα κυρίως στον εργασιακό χώρο και είναι πολύ πιθανό, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου να έρθετε σ’ αντιπαράθεση με συναδέλφους.  Προσπαθήστε να είστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η κοινωνική σας ζωή, συνεχίζει και σήμερα να είναι έντονη. Φίλοι θα βρεθούν κοντά σας και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί. Ωστόσο κοινωνικές υποχρεώσεις,  ή η εμπλοκή σε μια συλλογική δουλειά δεν  αφήνουν σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, το περιθώριο αλλά ούτε και τον ελεύθερο χρόνο που χρειάζεστε  για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Εντάσεις προκύπτουν με το σύντροφο σας ή τα παιδιά.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Στόχοι και φιλοδοξίες, παραμένουν και σήμερα στο επίκεντρο της προσοχής σας. Η περίπτωση μιας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας είναι πολύ πιθανή όμως σας δημιουργεί ανασφάλειες. Προβλήματα και εμπόδια, κυρίως από το οικογενειακό περιβάλλον, θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.   Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες.  
Λέων 23/07-23/08: Η ανάγκη για μια νέα αρχή είναι έντονη ενώ δεν λείπει και η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Βάλτε σωστές προτεραιότητες και προχωρήστε με προσοχή και σύνεση, χωρίς ν’ αφήνετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει. Επικοινωνιακά προβλήματα και δυσκολίες στις μετακινήσεις θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.  Δυσκολίες σε γραπτά ή γραφειοκρατικά ζητήματα δεν σας επιτρέπουν να προωθήσετε ένα σχέδιο.   
Παρθένος 24/08-23/09: Θέματα διαχείρισης οικονομικών τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα σας απασχολήσουν σήμερα. Τα πράγματα είναι συγκεχυμένα και περιορισμένα γύρω από τα οικονομικά, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Προσπαθήστε να είστε τυπικοί με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και μην αγχώνεστε  και παραπονιέστε χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.
Ζυγός 24/09-23/10: Αν και συνήθως προσπαθείτε να κρατάτε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας και να είστε διπλωματικοί, σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να γίνεται εριστικοί ή ανταγωνιστικοί με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, νιώθετε επιφορτισμένοι με πολλές υποχρεώσεις και κατά τη γνώμη σας να έχετε την κατανόηση και τη στήριξη των άλλων. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές αλλά θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν εντάσεις. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Με δυναμισμό και μαχητικότητα θ’ αντιμετωπίσετε σήμερα εργασιακά και θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας. Ελέγξτε την ανταγωνιστικότητα σας στη δουλειά και μη γίνεστε εριστικοί με συναδέλφους. Ταλαιπωρίες από τρίτους θα φορτωθείτε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ δεν είναι απίθανο κάποιοι από εσάς ν’ αντιμετωπίσουν ένα  πρόβλημα υγείας.   
Τοξότης 23/11-21/12: Νέες ερωτικές περιπέτειες θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Η ανάγκη για διασκέδαση και προσωπική ευχαρίστηση είναι μεγάλη και μπορεί να σας βάλει σε κινδύνους. Μην αμελήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και διαφυλάξτε τις σχέσεις σας με φίλους ή συνεργάτες. Αποφύγετε την εμπλοκή φίλων με οικονομικές σας υποθέσεις. .           
Αιγόκερω 22/12-20/01: Εξελίξεις ή προβλήματα γύρω από ακίνητη περιουσία και  οικογένεια, θα βρεθούν και σήμερα στην κορυφή της ατζέντας σας. Από την άλλη και σ’ ότι αφορά τα επαγγελματικά σας πιέζεστε. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να νιώσετε εγκλωβισμένοι σήμερα, μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.  Όλοι κάτι θα θέλουν από εσάς και είναι πολύ πιθανό να σας φτάσουν στα όρια σας. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες, αποφεύγοντας τις εντάσεις τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά.                  
Υδροχόος 21/01-19/02: Πολυάσχολοι και δραστήριοι φαίνεστε σήμερα. Έχετε αναλάβει πολλά και με δυναμισμό προσπαθείτε να τα φέρετε σε πέρας. Οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα που θ’ αντιμετωπίσετε σας εκνευρίζουν και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτική στην έκφραση σας αλλά και τις μετακινήσεις σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μην πιέζεται καταστάσεις. Υποθέσεις που αφορούν σχέδια, ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες, δεν φαίνετε να προωθούνται σήμερα.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε σήμερα. Ο παρορμητικός και η βιασύνη σας ωθούν σε λάθει και άσκοπες σπατάλες. Τα νέα οικονομικά δεδομένα σας πιέζουν, ενώ προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για να αντεπεξέλθετε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.  Φίλοι μπορεί να σας ζητήσουν οικονομική βοήθεια.  
AstroMeleti