Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 27/09/2011

Η σελήνη περνά στο ζυγό στρέφοντας τη προσοχή μας σε υποθέσεις που αφορούν τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές μας σχέσεις. Η νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα, επηρεάζει κυρίως εσάς των πρώτων ημερών φέρνοντας νέα δεδομένα και νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Πολλοί επαναπροσδιορίζετε ή θέτετε νέους στόχους. Η αντίθεση Ερμή Ουρανού, υπόσχετε δυσκολία σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις και έντονες διαφωνίες, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Νευρικότητα, σαρκασμός και δογματισμός είναι τα χαρακτηριστικά που θα χρωματίσουν την επικοινωνία σήμερα. Προσοχή σε ατυχήματα.
Κριός 21/03-20/04: Εξελίξεις και νέα δεδομένα προκύπτουν το επόμενο διάστημα για εσάς των πρώτων ημερών, σε ότι αφορά στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Η διάθεση σας θα είναι εκρηκτική και ανατρεπτική για αρκετές ημέρες, επηρεάζοντας τις σχέσεις σας.  Από τη μία έντονα συναισθήματα και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και σας παρασύρουν ενώ από την άλλη υπάρχει τάση για αλλαγή και ανανέωση. Γνωριμίες και νέες επαφές, μπορεί ν’ αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα στις σχέσεις  και να βάλουν σε κίνδυνο προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Ιδιαίτερα σήμερα η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι δύσκολη και εύκολα θα δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Αποφύγετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα...

Ταύρος 21/04-21/05: Νέα  εργασιακά δεδομένα θα προκύψουν το επόμενο διάστημα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Πρόκειται για ένα απαιτητικό διάστημα, κατά το οποίο μπορεί να ξεκινήσουν νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή αλλάζουν οι συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα εργασία και πρέπει να είστε έτοιμοι να χειριστείτε με διπλωματία και ευελιξία τα γεγονότα. Αποφύγετε ακραίες και βιαστικές αποφάσεις. Ιδιαίτερα σήμερα το κλίμα είναι εκρηκτικό και είναι σχεδόν απίθανο ν’ αποφύγετε προστριβές στον εργασιακό χώρο. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να την πλήξει.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η νέα σελήνη υπόσχετε εξελίξεις και νέα ξεκινήματα στη προσωπική σας ζωή. Μια νέα ερωτική σχέση, ένα δημιουργικό σχέδιο ή υποθέσεις που αφορούν παιδιά, μπορούν να προωθηθούν το επόμενο διάστημα.  Αν θέλετε μπορείτε να ανανεώστε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας όπως επίσης να βελτιώσετε τη σχέση σας με τα παιδιά. Ωστόσο τίποτα απ’ αυτά δεν θα γίνει με ευκολία και ίσως χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές το επόμενο διάστημα. Μην βιαστείτε. Ωστόσο σήμερα δύσκολα θ’ αποφύγετε εντάσεις ή παρεξηγήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ ιδέες και σχέδια που μπορεί να προκύψουν, ίσως δεν είναι τόσο καλά όσο φαίνονται.  Όπως και να έχει σήμερα θα πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Αλλαγές και νέα δεδομένα στο σπίτι και  την οικογένεια δημιουργούνται με αυτή τη νέα σελήνη.  Απομακρύνεστε από καταστάσεις και συμπεριφορές που σας ήταν οικίες και αυτό δυσκολεύει τους περισσότερους από εσάς και σας βάζει σε σκέψεις, για το πόσο ικανοποιημένοι είστε από τους άλλους και τι αλλαγές θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Αλλαγές σε σπίτι και οικογενειακό περιβάλλον κρύβει το επόμενο διάστημα. Πολλοί ίσως σκέφτεστε ακόμη και την αλλαγή τόπου κατοικίας. Αποφύγετε τις ακρότητες και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.  Ιδιαίτερα σήμερα το κλίμα είναι πιο εκρηκτικό για εσάς των πρώτων ημερών και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προκλήσεις ή απρόσμενες αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο. Πολλοί νιώθετε έντονη την ανάγκη να απελευθερωθείτε από άλλους και να σταθείτε στα δικά σας πόδια. Αυτή η αίσθηση σήμερα μπορεί να σας κάνει πολύ οξύθυμους και σαρκαστικούς. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις ή υπογραφές συμφωνιών.  
Λέων 23/07-23/08: Νέα δεδομένα στην καθημερινότητα και αλλαγές στο κοντινό σας περιβάλλον, υπόσχετε ιδιαίτερα σε σας των πρώτων ημερών,  η νέα σελήνη για το επόμενο διάστημα.  Αναστάτωση μπορεί να υπάρξει στις  σχέσεις με φίλους, συνεργάτες ή συγγενείς. Το κλίμα είναι ανταγωνιστικό και ανατρεπτικό και ίσως χρειαστεί να  ξεπεράσετε πολλά προβλήματα για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Σήμερα η δραστηριότητα είναι έντονη και οι ασχολίες σας πολλές, πράγμα που σας κουράζει. Καθυστερήσεις και γραφειοκρατία σας εκνευρίζουν, δημιουργώντας εντάσεις και διαπληκτισμούς. Απρόσμενες εξελίξεις και νέα δεδομένα μπορεί να υπάρξουν σε σχέδια που αφορούν εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες.
Παρθένος 24/08-23/09: Η νέα σελήνη φέρνει στο προσκήνιο υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά, δημιουργώντας  άγχος και ανασφάλειες, κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων και να τακτοποιήσετε παλιές εκκρεμότητες. Σχέδια που έχουν σχέση με εξωτερικό σπουδές ή νομικές διαδικασίες μπορεί να σας δώσουν λύσεις αλλά δεν θα έχετε άμεσα αποτελέσματα.  Το κλίμα είναι ιδιαίτερα έντονο για εσάς των πρώτων ημερών και δεν αποκλείεται, με αφορμή τα οικονομικά να δημιουργηθούν προστριβές  με συνεργάτες. Νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν σήμερα, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί δεν υπόσχονται διάρκεια στο χρόνο.
Ζυγός 24/09-23/10: Στο ζώδιο σας πραγματοποιείτε αυτή η νέα σελήνη, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Επαναπροσδιορίζετε προσωπικούς στόχους και  το ρόλο που παίζουν οι άλλοι τώρα στη ζωή σας. Μπορεί να νιώθετε ότι ήρθε η ώρα για αλλαγές ή ένα νέο ξεκίνημα, όμως τα βήματα σας πρέπει να είναι αργά προσεκτικά. Συγκρατήστε τον παρορμητισμό σας και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις με δικούς σας ανθρώπους.   Ιδιαίτερα σήμερα η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη. Η αναζήτηση ισορροπιών και ηρεμίας στη ζωή σας μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με το σύντροφο ή συνεργάτες. Αποφύγετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις μαζί τους και μην πάρετε αποφάσεις που αφορούν τις σχέσεις σας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Μια περίοδος εσωστρέφειας και  εσωτερικής αναζήτησης ξεκινά με αυτή τη νέα σελήνη.  Ίσως χρειάζεται να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα, δίνοντας λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να σκεφτείτε και να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Είναι κατάλληλη περίοδος για  ενδοσκόπηση και απολογισμό. Επίσης παρασκηνιακές διαδικασίες μπορεί να εξελιχθούν αυτό το διάστημα και θα  πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μη δίνεται δικαιώματα  γιατί μπορεί να γίνονται σχόλια πίσω από την πλάτη σας. Μην εμπλακείτε σε παρασκήνιο.    
Τοξότης 23/11-21/12:  Μια έντονα κοινωνική περίοδος ξεκινά, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών, με τη νέα σελήνη σήμερα, χωρίς όμως τ’ αποτελέσματα που περιμένετε. Αντίθετα κοινωνικές υποχρεώσεις ή ομαδικές δραστηριότητες μπορεί να περιορίσουν την προσωπική σας ευχαρίστηση και παράλληλα να σας δημιουργήσουν οικονομικές πιέσεις.  Πολλοί θέτετε νέους στόχους τώρα, όμως θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα για να τους προωθήσετε.  Η κοινωνικότητα σας σήμερα τονίζετε και θα έχετε επαφές και νέες γνωριμίες. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και διπλωματικοί γιατί εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν διαφορές και αντιπαραθέσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο κάποιες σχέσεις.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Εξελίξεις και νέα δεδομένα σε θέματα καριέρας και γενικότερης αποκατάστασης υπόσχετε για το επόμενο διάστημα  η  νέα σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών, οι υποχρεώσεις στα επαγγελματικά είναι πολλές ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα. Όπως και να έχει, η προσπάθεια να διατηρήσετε τις ισορροπίες στον επαγγελματικό τομέα, δημιουργεί πιέσεις και σας φέρνει αντιμέτωπους με προσωπικούς σας στόχους αλλά και αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον. Σήμερα το κλίμα γίνεται εκρηκτικό κάνοντας δύσκολη την επικοινωνία. Αποφύγετε συζητήσεις με γονείς ή ανωτέρους γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και έντονοι διαπληκτισμοί και μην υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες.
Υδροχόος 21/01-19/02: Ευνοϊκή  θα μπορούσε να είναι για εσάς αυτή η νέα σελήνη, όμως η δυσαρμονική συμμετοχή Πλούτωνα και Ουρανού δημιουργεί συναισθηματική πίεση και τάση για ανατροπές. Τα συναισθήματα είναι συγκεχυμένα, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Αποφύγετε εντάσεις και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.  Η προοπτική και το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας σας απασχολούν έντονα σήμερα, όμως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να συζητήσετε σχετικά ζητήματα ή να πάρετε αποφάσεις.  Ο εκνευρισμός μπορεί να γίνει αιτία ατυχημάτων. Να είστε προσεκτικοί. Υποθέσεις που αφορούν ταξίδια, σπουδές ή νομικά μπορεί να έχουν απρόσμενες εξελίξεις σήμερα.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Εξελίξεις σε οικονομικά ή κληρονομικά έρχονται στο προσκήνιο με τη νέα σελήνη, επηρεάζοντας κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Θα χρειαστεί ίσως να οργανώστε τα οικονομικά και τον τρόπο με τον οποίο αυτά επηρεάζουν τις σχέσεις σας με τους άλλους. Είναι καιρός να σταθείτε στα δικά σας πόδια, όμως αυτό δεν θα γίνει εύκολα. Πρόκειται για ένα διάστημα με πιθανές αλλαγές στο εισόδημα σας, ρευστότητα και ανασφάλειες. Αποφύγετε σήμερα συζητήσεις γύρω από οικονομικά και συνεργασίες γιατί μπορεί να πείτε λόγια για τα οποία θα μετανιώσετε.  
AstroMeleti