Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 01 & 02/10/2011

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
Ο μήνας ξεκινά με ένα κατά κύριο λόγο ευχάριστο Σαββατοκύριακο. Το κλίμα είναι πιο αισιόδοξο και εμείς νιώθουμε πιο δυνατοί και έτοιμοι να υπερβούμε τα όρια. Η υπερβολική πίστη στον εαυτό μας, μπορεί  να μας οδηγήσει σε λάθει και υπερβολές. Ωστόσο θα έχουμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα, κάνοντας διαφορετικά πράγματα που μας ανανεώνουν. Η μόνη περίπτωση να νιώσουμε άσχημα σήμερα είναι η έλλειψη οράματος και στόχων.
Κριός 21/03-20/04: Ένα χαρούμενο και δημιουργικό Σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας, ενώ δεν θα λείψουν  ρομαντικές και ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο σας.  Γενικότερα, σας δίνεται η δυνατότητα περάσετε καλά με τους άλλους και να βελτιώσετε, τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Χαρείτε, ερωτευτείτε, και περάστε καλά με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα, προσπαθώντας να εκφραστείτε μέσα από δημιουργικά κανάλια...
 Ταύρος 21/04-21/05: Σαββατοκύριακο αναζήτησης. Ψάχνετε βαθύτερο νόημα στη ζωή σας, ενώ τονώνετε η πίστη ότι θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας, βελτιώνοντας έτσι την καθημερινότητα σας.  Εργασιακά ζητήματα και στόχοι προωθούνται, όμως θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας, γιατί ο ενθουσιασμός μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπόλαια έξοδα.   Μπλεξίματα σε θέματα καριέρας και κοινωνικής αποκατάστασης αντιμετωπίζετε εσείς των τελευταίων ημερών. Προσέξτε γιατί μπορεί να πέσετε θύματα αυταπάτης ή εξαπάτησης.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ο σύντροφος ή κάποιος στενός συνεργάτης κερδίζει σήμερα τη προσοχή σας και ίσως χρειαστεί να μείνετε εσείς λίγο πίσω και να δώσετε βάρος στις δικές του ανάγκες. Κάποιοι από εσάς προβληματίζονται για το μέλλον μιας σχέσης. Τα αισθηματικά σας ευνοούνται και θα μπορούσατε να περάσετε ένα πάρα πολύ ευχάριστο και ερωτικό Σαββατοκύριακο.  Έντονη κοινωνική δραστηριότητα και πολλές γνωριμίες θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.
Καρκίνος 22/06-22/07: Κουραστικό και γεμάτο υποχρεώσεις φαίνετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Εργασιακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσουν μια μικρή αδιαθεσία. Οικογενειακά και θέματα κατοικίας προωθούνται και πολλοί από εσάς νιώθετε έτοιμοι να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Περιορίστε λίγο τα έξοδα σας, αν και όπως φαίνετε θα έχετε κάποια έσοδα.  
 Λέων 23/07-23/08: Ένα πολύ δραστήριο και κοινωνικό Σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας. Η διάθεση σας είναι ανεβασμένη και δύσκολα θα μείνετε σπίτι αυτές τις μέρες. Κοντινά ταξιδάκια, συναντήσεις, συζητήσεις και νέες γνωριμίες αποτελούν την ατζέντα του σαββατοκύριακου.  Η ενέργεια που σας χαρίζει ο Άρης αλλά και η αυτοπεποίθηση σας γίνονται κινητήριες δυνάμεις, για αλλαγές και  προώθηση νέων σχεδίων.
Παρθένος 24/08-23/09: Κυρίως με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια θ’ ασχοληθείτε σήμερα. Μια οικονομική βοήθεια από την οικογένεια είναι πολύ πιθανή, ενώ κάποιοι κερδίζετε ή σκέφτεστε να κερδίσετε χρήματα από μια επαγγελματική δραστηριότητα στο σπίτι. Όπως και να έχει τα οικονομικά ευνοούνται σήμερα. 
Ζυγός 24/09-23/10: Πολυάσχολο φαίνετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Η κοινωνικότητα θα είναι έντονη, ενώ η επικοινωνία με τους άλλους είναι εποικοδομητική. Πρόκειται για δύο πολύ δραστήριες αλλά και ευχάριστες μέρες με πολλές επαφές, συναντήσεις  και ομαδικές δραστηριότητες. Νέες γνωριμίες δημιουργούν καινούργιες προοπτικές και τονώνουν την ανάγκη για αλλαγές στο τομέα των σχέσεων. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικά και συναισθηματικά είναι τα θέματα που θα βρεθούν στην κορυφή της ατζέντας σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Οργανώστε τον προϋπολογισμό και προσέξτε τα έξοδα σας. Η μέρα είναι καλή για να παρουσιάσετε κάποιες ιδέες σε ανωτέρους σας, όμως αποφύγετε να είστε εγωκεντρικοί ή εριστικοί. Αλλαγές σε δουλειά και καθημερινότητα ευνοούνται, ενώ κάποιοι θα λύσετε προβλήματα με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.     
Τοξότης 23/11-21/12: Όμορφο και δημιουργικό προβλέπετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Η σελήνη στο ζώδιο σας, φέρνει στο προσκήνιο προσωπικά ζητήματα και σας ωθεί να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Η κοινωνική σας διάθεση τονίζεται και πολλοί θα βγείτε έξω με φίλους και θα διασκεδάσετε. Νέοι στόχοι και σχέδια προωθούνται, ενώ είναι πολύ πιθανή η εμπλοκή σας σε ομαδικές δραστηριότης ή στα κοινά γενικότερα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ήσυχο και χαλαρό προβλέπετε το Σαββατοκύριακο. Οι ρυθμοί πέφτουν ενώ κάποιοι θα κινηθείτε παρασκηνιακά αυτές τις μέρες. Όπως και να έχει θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις ή να προωθήσετε στόχους και υποθέσεις που αφορούν  καριέρα ή  αποκατάστασή σας. Οι χαμηλοί σας τόνοι βοηθούν για μια καλύτερη  σχέση και επικοινωνία με γονείς ή ανωτέρους γενικότερα. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Το Σαββατοκύριακο προσφέρετε για διασκέδαση και ευχάριστες στιγμές με φίλους. Οι κοινωνικές σας δραστηριότητες είναι τέτοιες που σας επιτρέπουν να κάνετε καινούργιες γνωριμίες ή συνεργασίες, που θα σας βοηθήσουν  να προωθήσετε τα σχέδια σας. Προωθήστε ένα ταξίδι ή θέματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές και νομικά.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Εξελίξεις και σημαντικές αλλαγές σε επαγγελματικά αλλά και στη ζωή σας γενικότερα, θα σας απασχολήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι περισσότεροι νιώθετε πως ήρθε η στιγμή να βγείτε μπροστά και ν’ αποδείξετε σε όλους την αξία σας. Συνεργασίες και οικονομικά πλάνα έρχονται στο προσκήνιο και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους και πρακτικές που θα βοηθήσουν στη βελτίωση των οικονομικών σας. Την  Κυριακή βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να περάσετε ήρεμα με φίλους.   
AstroMeleti