Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 08/09/2011

Πιο επαναστατική γίνεται η διάθεσή μας σήμερα με το πέρασμα της σελήνης στον Υδροχόο. Θέλουμε να βγούμε από τα τετριμμένα, τους κανόνες και τα «πρέπει» των προηγούμενων ημερών, τολμώντας να κάνουμε κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Η αντίθεση Ερμή Ποσειδώνα είναι μια δύσκολη όψη που δημιουργεί ασάφειες, αβεβαιότητα και μια  γενικότερη σύγχυση. Επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες 3-4 μέρες του κάθε ζωδίου, οι οποίοι θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί και πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί εύκολα να εξαπατηθούν και να γίνουν αντικείμενα εκμετάλλευσης. Από την άλλη και οι ίδιοι θα μπορούσαν να δώσουν υποσχέσεις που δεν θα κρατήσουν και να εξαπατήσουν κάποιους άλλους.   
Κριός 21/03-20/04: Η διάθεση σας γίνεται πιο επαναστατική σήμερα και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα διαφορετικά, έως  εκκεντρικά κάποιες φορές. Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται και η μέρα κρύβει κοινωνικές επαφές ή ομαδικές δραστηριότητες, που θα βοηθήσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών να προωθήσετε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο δεν θα πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε όσοι έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να παραπλανηθείτε. Θ’ ακούσετε πράγματα που σας αρέσουν, όμως μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μπορεί να σας δοθούν ψεύτικες υποσχέσεις και να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης.  Δημιουργικά σχέδια ή ιδέες που θα έχετε σήμερα θα πρέπει να επανεξεταστούν...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Επαγγελματικές υποχρεώσεις και προβληματισμοί, έρχονται στο προσκήνιο και θα ταλαιπωρήσουν τους περισσότερους από εσάς. Προετοιμάζετε πράγματα εδώ και καιρό, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, οι οποίοι θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό και να ξεχωρίσετε. Μην το βάζετε κάτω. Βρίσκεστε μια ανάσα από το όνειρο σας. Η μέρα κρύβει κινδύνους για εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι μπορεί να πέσετε θύματα εξαπάτησης ή αυταπάτης σε επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε υπογραφές συμφωνιών ή συμβολαίων και φανείτε επιφυλακτικοί σε προτάσεις, υποσχέσεις ή ακόμη και ιδέες που μπορεί να έχετε εσείς οι ίδιοι για τη δουλειά ή την αποκατάστασή σας. Το τοπίο είναι ασαφές και δεν μπορείτε να διαμορφώσετε πραγματική εικόνα.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα τονίζετε σήμερα και σας οδηγεί σε έντονη αναζήτηση μέσων διαφυγής. Ευχάριστες κοινωνικές επαφές ή συναντήσεις με φίλους θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Αντίθετα πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε όσοι έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες. Οι πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας, είναι πολύ πιθανό να μην έχουν ρεαλιστικές βάσεις και να σας παραπλανήσουν.  Στο μυαλό σας τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα ακόμη και το χάος αυτό δεν σας βοηθά να έχετε πραγματική εικόνα των καταστάσεων. Μην πάρετε τώρα σοβαρές αποφάσεις και αποφύγετε αυτές τις μέρες κάθε σοβαρή συζήτηση ή συμφωνία.              
Καρκίνος 22/06-22/07:  Έντονα συναισθηματική μέρα η σημερινή. Πολλοί ψάχνετε για περισσότερο νόημα στη ζωή σας και ίσως νιώσετε την ανάγκη να  φέρεται τα πάνω κάτω. Οικονομικά, συνεργασίες και εισοδηματικές πηγές σας προβληματίζουν, ωστόσο αν ανήκετε στους Καρκίνους των πρώτων ημερών, μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σ’ επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.   Αντίθετα η μέρα κρύβει κινδύνους στα οικονομικά, κυρίως όσων  έχουν γεννηθεί τελευταίες ημέρες. Αποφύγετε σήμερα ν’ ασχοληθείτε με οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή αυταπάτης. Μην πάρετε αποφάσεις, μην κάνετε συζητήσεις και μην υπογράψετε έγγραφα που ν’ αφορούν τα οικονομικά σε οποιοδήποτε επίπεδο.
 Λέων 23/07-23/08: Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, θα βρεθούν στο επίκεντρο σήμερα. Οι άλλοι ίσως σας φορτίζουν ή σας πιέζουν σήμερα και νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε απ’ αυτούς και να επικεντρωθείτε σ’ εσάς. Οι εξελίξεις σε επίπεδο σχέσεων θα είναι ιδιαίτερες και εκκεντρικές κάποιες φορές. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι έχετε μια τάση το τελευταίο διάστημα, να ονειροπολείτε και να βλέπετε τα πράγματα όπως εσείς θέλετε.  Έτσι εύκολα μπορεί να πέσετε θύμα εκμετάλλευσης από τους άλλους ή να παρασυρθείτε σε ουτοπικές καταστάσεις. Κυρίως σήμερα, μην πιστεύετε σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια και φανείτε επιφυλακτικοί με τους άλλους. Αποφύγετε υπογραφές συμφωνιών και μη δώσετε υποσχέσεις γιατί το πιθανότερο είναι να μην καταφέρετε να τις κρατήσετε.      
Παρθένος 24/08-23/09: Εργασιακά και θέματα υγείας είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν σήμερα περισσότερο. Ασταθές είναι το κλίμα στη δουλειά αλλά και την καθημερινότητα σας και δύσκολα θα καταφέρετε να διατηρήσετε κάποιο πρόγραμμα σήμερα. Θα υπάρξουν ανατροπές. Ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Νέες εισοδηματικές πηγές μπορεί να προκύψουν ή θα βρείτε διέξοδο για να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες.  Προσεκτικοί σε ότι αφορά εργασιακά ή θέματα υγείας, θα χρειαστεί να είστε εσείς των τελευταίων ημερών. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις ή συμφωνίες σε εργασιακό επίπεδο και μην εμπλακείτε σε κάποιο παρασκήνιο γιατί μόνο μπερδέματα θα έχετε.  Θέματα υγείας που προκύπτουν τώρα, ίσως θα πρέπει να επανεξεταστούν. Να είστε προσεκτικοί με τα φάρματα σας, αν ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή. Μπορεί να γίνουν λάθει.         
Ζυγός 24/09-23/10: Πιο εξωστρεφείς και δημιουργικοί θα είστε σήμερα, ενώ η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει. Εκφράζετε με ευκολία τα συναισθήματα σας και επιδεικνύεται τα ταλέντα και τις δυνατότητες σας, με κύριο στόχο την αναγνώριση. Ευχάριστες και ίσως απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Αντίθετα η μέρα κρύβει κινδύνους για του Ζυγούς των τελευταίων ημερών και καλό θα ήταν να αποφύγετε κάθε είδους ρίσκο σήμερα.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Το κλίμα στο σπίτι δεν είναι πολύ καλό σήμερα ενώ άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος μπορεί να σας φέρουν  στα όρια σας. Πολλοί ίσως νιώθετε πιεσμένοι και θέλετε να ξεφύγετε από τα όρια του σπιτιού και της οικογένειας.  Η καθημερινότητα σας, κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις σήμερα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ και σε εργασιακά θέματα μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Αντίθετα πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών σε θέματα καριέρας ή κοινωνικής αποκατάστασης, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων ή παραπλανήσεων.        
Τοξότης 23/11-21/12: Πολύ δραστήριοι και πολυάσχολοι φαίνεστε σήμερα, όμως δύσκολα θα καταφέρετε να φέρετε σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις σας, αφού θα υπάρχουν αλλαγές και ανατροπές. Εκνευρισμοί και εντάσεις είναι πολύ πιθανά. Συναντήσεις και νέες γνωριμίες θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών και δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια ερωτική περιπέτεια αυτό το διάστημα. Πολύ προσεκτικοί  πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών σε συζητήσεις και μετακινήσεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων ή μικροατυχημάτων.     
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε σήμερα γιατί θα υπάρξουν απρόσμενα έξοδα ενώ και εσείς μπορεί να δαπανήσετε χρήματα χωρίς σοβαρό λόγο. Οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες μπορεί να σας ωθήσουν σε σημαντικές αλλαγές. Ευχάριστες εξελίξεις σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Ασάφειες, αβεβαιότητα και γενικότερη σύγχυση σε οικονομικό επίπεδο προκύπτει για τους Αιγόκερους των τελευταίων ημερών. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις, σκέψεις, ή συμφωνίες που ν’ αφορούν τα οικονομικά.                                                         
 Υδροχόος 21/01-19/02: Στο ζώδιο σας περνά σήμερα η σελήνη, τονίζοντας τα συναισθήματα αλλά και την επαναστατική σας διάθεση.  Η ζωτικότητα σας ανεβαίνει και πάλι, ενώ επικεντρώνεστε σε προσωπικά σας ζητήματα. Νέες γνωριμίες και απρόσμενες συναντήσεις ή ταξιδάκια θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Η διάθεση για αλλαγές αυξάνετε και ίσως προχωρήσετε ακόμη και σε αλλαγές  στην εμφάνισή. Η μέρα κρύβει κινδύνους για εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε θέματα προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων.  Μην πιστεύετε σε υποσχέσεις που σας δίνουν οι άλλοι και μην δίνετε υποσχέσεις που μάλλον δεν θα καταφέρετε να κρατήσετε. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις ή υπογραφές συμφωνιών αυτές τις μέρες.       
Ιχθείς 20/02-20/03:  Με το πέρασμα της σελήνης στον Υδροχόο οι ρυθμοί σας πέφτουν σιγά- σιγά και θα αισθάνεστε πιο αδύναμοι και άτονοι. Πολλοί επιλέγετε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας. Μια απρόσμενη οικονομική βοήθεια, ή κάποια ευχάριστη εξέλιξη στα οικονομικά θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Αντίθετα, προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών σήμερα, γιατί υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων ή ασαφειών που μπορεί να δημιουργήσουν  αιτίες για σχόλια πίσω από την πλάτη σας.  Κάποιοι ίσως κάνετε ανέφικτα σχέδια ή όνειρα για τη δουλειά, ή κάποια πιθανή συνεργασία. Μην πάρετε σήμερα σοβαρές αποφάσεις και αποφύγετε συζητήσεις ή συμφωνίες.
AstroMeleti