Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 24 & 25/09/2011

Το Σάββατο η σελήνη παραμένει στο Λέοντα, ωθώντας μας να βγούμε μπροστά και να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον των άλλων. Η έντονη ανάγκη για αναγνώριση μπορεί να μας κάνει προκλητικούς.  Η ερωτική διάθεση ανεβαίνει ενώ επικεντρωνόμαστε στην  αναζήτηση διασκέδασης και προσωπικής ευχαρίστησης. Ωστόσο το αίσθημα αυτό την Κυριακή υποχωρεί, αφού η είσοδος της σελήνης στη Παρθένο μας καλεί να οργανωθούμε και να βάλουμε μια τάξη και ένα πρόγραμμα στη ζωή μας.     
Κριός 21/03-20/04: Ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας. Ιδιαίτερα το Σάββατο προσφέρετε για χαλάρωση και διασκέδαση. Το θετικό κλίμα ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε αντικειμενικά τα υπέρ και τα κατά της εκάστοτε σχέσης και να πάρετε αποφάσεις. Ευνοούνται επαφές με ηλικιωμένα άτομα ή ανωτέρους σας. Την Κυριακή το κλίμα δεν είναι το ίδιο χαλαρό. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται και η ενασχόληση σας με εργασιακά ή θέματα,  καθημερινότητας θα σας κουράσει. Μια μικρή αδιαθεσία δεν είναι απίθανη. Προσέξτε την υγεία σας...

Ταύρος 21/04-21/05: Το Σάββατο, οι περισσότεροι θ’ ασχοληθείτε με το σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο. Θέλετε να νιώσετε προστατευμένοι στο οικογενειακό περιβάλλον αλλά οι απαιτήσεις σας μπορεί να είναι μεγάλες και να υπάρξουν διαφορές με άτομα της οικογενείας. Εργασιακές προσπάθειες που κάνετε τώρα, προσπαθώντας να εξασφαλίσετε ένα πιο σταθερό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, μπορεί να μην δίνουν καρπούς τώρα όμως θα δείτε ωφέλει στο μέλλον. Την Κυριακή το κλίμα είναι καλύτερο και η μέρα προσφέρετε για διασκέδαση, φλερτ αλλά και δημιουργία.  Προσέξτε μόνο εσείς των τελευταίων ημερών γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξα επαγγελματικά σχέδια.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Το Σάββατο θα είναι ευχάριστο αλλά και κουραστικό. Είστε πολύ επικοινωνιακοί και δραστήριοι και οι εξελίξεις της μέρας σας βοηθούν να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας. Προκύπτουν αρκετές συναντήσεις με φίλους, αλλά και νέες γνωριμίες. Ένα μικρό ταξιδάκι είναι πιθανό για  αρκετούς από εσάς. Την Κυριακή οι ρυθμοί πέφτουν και το σπίτι γίνεται το καταφύγιο σας. Μια νέα γνωριμία ή μια ιδέα μπορεί να παρασύρει εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι κάνετε όνειρα και αναπτύσσετε φιλόδοξα σχέδια που ίσως δεν έχουν ρεαλιστικές βάσεις. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Τα οικονομικά παραμένουν στην κορυφή της ατζέντας σας και σήμερα, ενώ απρόβλεπτα ή επιπόλαια έξοδα θα κάνετε ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών.  Οι ρυθμοί ανεβαίνουν την Κυριακή και η μέρα κρύβει έντονη δραστηριότητα και πολλές επαφές και νέες γνωριμίες.   
 Λέων 23/07-23/08: Είστε πιο εξωστρεφείς σήμερα και νιώθετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα και να βγάλετε από μέσα σας πράγματα που αισθάνεστε, με στόχο να κερδίσετε το ενδιαφέρον των άλλων. Επικεντρώνεστε στον εαυτό σας και μπορεί ν’ αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές τόσο στην εμφάνιση, όσο και στο περιβάλλον σας. Αποφύγετε τα πολλά έξοδα γιατί την Κυριακή θα σας προβληματίσουν τα οικονομικά και ίσως γίνουν η κινητήριος δύναμη για την προώθηση αλλαγών σ’ επαγγελματικό επίπεδο.
Παρθένος 24/08-23/09: Χαμηλά θα παραμείνουν και το Σάββατο οι ρυθμοί, κάνοντας δύσκολη και κουραστική την καθημερινότητα σας.  Ωστόσο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μπορείτε τώρα να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα και να βρείτε λύσεις που θα μπορούσαν σταθεροποιήσουν ή και θα ευνοήσουν το εισόδημα και τα οικονομικά σας γενικότερα.  Την Κυριακή η σελήνη περνά στο ζώδιο σας, ανεβάζοντας τόσο τη ζωτικότητα, όσο και την αυτοπεποίθηση σας. Τα οικονομικά παραμένουν στο μυαλό σας, χωρίς όμως να σας δημιουργούν πανικό.
Ζυγός 24/09-23/10: Η συγκέντρωση τόσων πλανητών στο ζώδιο σας, σας έχει φέρει στο επίκεντρο των καταστάσεων, ενώ τονίζει παράλληλα τις εξελίξεις στη ζωή σας, που δεν είναι και λίγες. Μπορείτε να κάνετε την αυτοκριτική σας τώρα προσπαθώντας να δείτε αντικειμενικά, τόσο τα ελαττώματα, όσο και τα προτερήματα σας, τα οποία σας έχουν φέρει ως εδώ. Κρατήστε ότι είναι χρήσιμο και πετάξτε τα υπόλοιπα. Ακούστε τις συμβουλές των άλλων. Την Κυριακή αισθάνεστε λίγο κουρασμένοι ενώ πολλοί επιλέγετε να κινηθείτε  παρασκηνιακά.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Θέματα καριέρα αλλά και η εικόνα που έχουν οι ανώτεροι σας για εσάς, θα σας απασχολήσει κυρίως το Σαββάτο. Το γεγονός ότι άτομα κύρους ή οι γονείς σας δεν αποδέχονται τόσο εσάς, όσο και τις επιλογές σας, σας πληγώνει. Σήμερα όμως θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές και ίσως αλλάξετε τα δεδομένα. Την Κυριακή τονίζεται η κοινωνική σας ζωή και θα διασκεδάσετε με φίλους ή γνωστούς σας.  
Τοξότης 23/11-21/12:  Ιδιαίτερα δημιουργικοί και αισιόδοξοι  είστε το Σάββατο. Προσπαθείτε ν’ αναδειχθείτε μέσα από καινούργια σχέδια και νέες προοπτικές, ενώ είναι εύκολο σήμερα να μελετήσετε προσεκτικά τους στόχους σας και ή να τους σταθεροποιήσετε ή να θέσετε νέους στόχους. Την Κυριακή οι υποχρεώσεις αυξάνονται και επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια για να σας προβληματίσουν αλλά και να σας βοηθήσουν να προωθήσετε οικονομικούς στόχους  και εργασιακά σχέδια.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται το Σάββατο, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να μελετήσετε με σοβαρότητα και αντικειμενικότητα τους επαγγελματικούς σας στόχους και να πάρετε ρεαλιστικές αποφάσεις για το μέλλον. Οικονομικά ζητήματα μπορεί ν’ απασχολήσουν κάποιους από εσάς αλλά θα  βρείτε λύσεις.  Την Κυριακή η μέρα είναι καλύτερη και σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Υποθέσεις που αφορούν θέματα σχέσεων ή επαγγελματικών συνεργασιών, σας ωθούν να  σταθεροποιήσετε ή να ξεκαθαρίσετε κάποια σχέδια και προοπτικές για το μέλλον.  Η επισημοποίηση μιας σχέσης είναι πολύ πιθανή. Παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις, με κοντινούς σας ανθρώπους. Ανασφάλειες και άγχος θα σας ταλαιπωρήσουν την Κυριακή, βγάζοντας από μέσα σας συναισθήματα και απωθημένα που είχατε καλά κρυμμένα και ωθώντας τους περισσότερους από εσάς να επανεξετάσετε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Αν και Σάββατο, η μέρα κρύβει κούραση και τρέξιμο. Εργασιακά θέματα παραμένουν στο προσκήνιο και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, προσπαθείτε να δείτε μέσα σας τι πραγματικά θέλετε και να ξεκαθαρίσετε ή να σταθεροποιήσετε μακροπρόθεσμους στόχους. Την Κυριακή το κλίμα είναι καλύτερο και βρίσκετε χρόνο να χαλαρώσετε αλλά και να διασκεδάσετε παρέα με φίλους. Ωστόσο εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή και συναισθηματικές εντάσεις με το σύντροφο,  μπορεί να χαλάσουν το κλίμα της μέρας.
 AstroMeleti