Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 05/09/2011

Η σελήνη παραμένει στον Τοξότη και η εβδομάδα ξεκινά σε αισιόδοξο και θετικό κλίμα. Νιώθουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από την ανιαρή ρουτίνα μας και θέλουμε ανοίξουμε τους ορίζοντες μας με τον όποιο δυνατό τρόπο.  Νέες εμπειρίες μας συγκινούν, ενώ καινούργιες προοπτικές μπορεί να εμφανιστούν τώρα. Δεν πρέπει όμως να το παρακάνουμε γιατί η υπεραισιοδοξία και η υπερβολική πίστη στις δυνάμεις και τις δυνατότητες μας, μπορεί να μας οδηγήσουν σε λάθει και επιπολαιότητες.  
Κριός 21/03-20/04: Η εβδομάδα ξεκινά αλλά εσείς δεν είστε διατεθειμένοι να ακολουθήσετε τους  ρυθμούς της και αναζητάτε τρόπους για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, το κλίμα στον εργασιακό χώρο δεν είναι ευχάριστο και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με συνεργάτες. Ωστόσο, η αισιοδοξία και η θετική  ενέργεια βοηθούν να βελτιώσετε τις σχέσεις με το σύντροφο ή κάποιους στενούς συνεργάτες. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα μπορούσατε να προωθήσετε ή να σταθεροποιήσετε μια στενή προσωπική ή επαγγελματική σχέση...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση και να σας ρίξει σήμερα. Ωστόσο η οικογένεια βρίσκετε δίπλα σας και θα μπορούσατε να εκφράσετε σ’ αυτούς τα συναισθήματα σας και να ζητήσετε τη βοήθεια τους αν θέλετε. Συμφωνίες ή συμβόλαια για αγοραπωλησίες ακινήτων, ευνοούνται, ενώ και στα επαγγελματικά τα πράγματα πάνε καλά και σήμερα θα μπορούσατε να προωθήσετε ένα εργασιακό σχέδιο.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι άλλοι σήμερα έρχονται στο προσκήνιο και είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσουν κάποιες στενές σας σχέσεις και η εξέλιξη τους. Το κλίμα στο σπίτι δεν είναι ευχάριστο και ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις με άτομα της οικογενείας, γιατί νιώθετε ότι δεν σας αναγνωρίζουν και δεν σας αποδέχονται. Το θετικό είναι ότι μπορείτε να εκφραστείτε άνετα σήμερα και να μιλήσετε με τους άλλους κάνοντας γνωστά τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Αυτό ίσως βοηθήσει να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα.       
Καρκίνος 22/06-22/07:  Το πρόγραμμα σας παραμένει φορτωμένο και τα εργασιακά παραμένουν και σήμερα σε πρώτο πλάνο. Ωστόσο οι σχέσεις με τους συνεργάτες δεν είναι καλή και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Προσέξτε τι λέτε στους άλλους  και πως το λέτε. Συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από οικονομικά ευνοούνται, ενώ δεν αποκλείεται να σας έρθει μια πολύ έξυπνη ιδέα για να τονώσετε τα οικονομικά σας.  
Λέων 23/07-23/08: Το κλίμα παραμένει ευχάριστο στο ξεκίνημα της εβδομάδας και η κοινωνικότητα σας τονίζετε. Η επικοινωνία με τους άλλους ευνοείτε και θα μπορούσατε να εκφράσετε σήμερα με άνεση τα συναισθήματα σας σε αγαπημένα σας πρόσωπα.  Προβλήματα στη διαχείριση των οικονομικών προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Τα έξοδα είναι πολλά και σας προβληματίζουν, επηρεάζοντας αρνητικά και τη διάθεσή σας. Συμφωνίες στο χώρο της δουλειάς προωθούνται.
Παρθένος 24/08-23/09: Η σκέψη σας βρίσκετε γύρω από τα επαγγελματικά και την αποκατάστασή σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ζητήσετε βοήθεια ή τη στήριξη των ανωτέρων σας.  Οικογενειακές υποχρεώσεις σας περιορίζουν και σας χαλούν τη διάθεση, ενώ και οι σχέσεις με άτομα της οικογενείας δεν είναι και οι καλύτερες . Οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται και είναι πολύ πιθανό να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας.   
Ζυγός 24/09-23/10: Πολύ κοινωνικούς και δραστήριους σας βρίσκει το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις πολλές, δεν σας αφήνουν χρόνο για χαλάρωση. Φορτώνεστε υποχρεώσεις και ταλαιπωρίες από τρίτους και αυτό σας χαλά τη διάθεση. Βάλτε τα όρια σας και προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε τη ζωή σας.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά θα έχετε σήμερα, ενώ και τα επαγγελματικά σας είναι σε πολύ καλό δρόμο.  Ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικές συμφωνίες και επενδύσεις. Δυσκολίες θα υπάρξουν μόνο στη σχέση σας με φίλους ή συνεργάτες και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.              
Τοξότης 23/11-21/12: Στο προσκήνιο θα βρεθείτε και σήμερα, αφού η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας. Επαγγελματικά ζητήματα σας δυσαρεστούν, ενώ και το κλίμα με τους ανωτέρους είναι αρνητικό και  μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ωστόσο μπορείτε σήμερα να συζητήσετε για τα σχέδια και τις προοπτικές σας ανοίγοντας νέους δρόμους σε συνεργασίες και καριέρα. Συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από θέματα που αφορούν εξωτερικό, ταξίδια ή νομικές διαδικασίες ευνοούνται.
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Θετικά ξεκινά αυτή η εβδομάδα . Οικονομικά ζητήματα τακτοποιούνται ενώ και η επαγγελματική σας εξέλιξη είναι θετική. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, οι υποχρεώσεις μπορεί να είναι πολλές αλλά με προσπάθεια, κούραση και επιμονή, θα ανταπεξέλθετε και θα επιβραβευτείτε για τους κόπους σας.   Η εξέλιξη ενός ταξιδιού δεν είναι όπως την περιμένατε και αυτό σας δυσαρεστεί.      
 Υδροχόος 21/01-19/02: Φίλοι θα βρεθούν και σήμερα κοντά σας ενώ οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι πολλές. Η επικοινωνία είναι εύκολη σήμερα και μπορείτε να εκφράσετε με άνεση τα συναισθήματα σας και να γίνεται κατανοητή. Επωφεληθείτε λοιπόν και συζητήστε με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη. Είναι πολύ πιθανό να βελτιωθεί η σχέση σας και να έρθετε πιο κοντά. Οικονομικά ζητήματα ή θέματα ελέγχου και εξουσίας θα σας δυσαρεστήσουν και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.      
Ιχθείς 20/02-20/03:  Θέματα καριέρας ευνοούνται σήμερα και οι ικανότητες σας, αρχίζουν ν’ αναγνωρίζονται. Συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από δουλειά και πιθανές συνεργασίες, ευνοούνται. Γραφειοκρατικά ζητήματα λύνονται και μπορείτε να προωθήσετε εργασιακά και θέματα υγείας. Αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, οικονομικά ζητήματα τακτοποιούνται και βελτιώνετε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Ωστόσο η μέρα είναι δύσκολη σε ότι αφορά τις σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή κάποιο στενό σας συνεργάτη.    
AstroMeleti