Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 09/09/2011

Στον Υδροχόο παραμένει και σήμερα η σελήνη, κάνοντας μας να βλέπουμε πιο απόμακρα και αποσπασματικά την καθημερινότητα και τα προβλήματα της.  Η επαναστατική μας διάθεση τονίζετε περισσότερο και με σύμμαχο την υπεραισιοδοξία μπορεί να μας οδηγήσει σήμερα σε υπερβολές και ακρότητες. Ο Ερμής, μετά τη μικρή του βόλτα στο Λέοντα, επιστρέφει και πάλι από σήμερα στην Παρθένο, χαρίζοντάς μας πιο πρακτική και οργανωτική σκέψη και έκφραση. Η λογική και η προσοχή στη λεπτομέρεια μας βοηθούν.    
Κριός 21/03-20/04: Πρόκειται για μια σχετικά ευχάριστη μέρα. Οι περισσότεροι από εσάς νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τις πιέσεις και της δυσκολίες της καθημερινότητας ζητώντας διέξοδο στη διασκέδαση και τις φιλικές συγκεντρώσεις. Ωστόσο θα χρειαστεί να είστε συνετοί με τα οικονομικά σας γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε υπερβολικά ή άσκοπα έξοδα. Έξοδα προβλέπονται και για την υλοποίηση κάποιου σχεδίου ή στόχου. Ο Ερμής επιστρέφει στην Παρθένο, φέρνοντας στο επίκεντρο σκέψεων και συζητήσεων, εργασιακά ή θέματα υγείας. Σχετικές συζητήσεις, σχέδια ή συμφωνίες που ξεκίνησαν τέλος Ιουλίου και δεν ολοκληρώθηκαν, μπαίνουν και πάλι  στο τραπέζι...
Ταύρος 21/04-21/05: Οι προβληματισμοί γύρω από το τι θα κάνετε στη ζωή σας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο γίνονται όλο και πιο έντονοι.  Σήμερα όμως δεν είναι καλή μέρα για να πάρετε αποφάσεις.  Η αισιοδοξία σας είναι μεγάλη και ίσως υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις, τις δυνατότητες σας, όπως και τις καταστάσεις γύρω σας. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, η υπεραισιοδοξία εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές και λανθασμένες επιλογές. Προωθήστε εργασιακά ζητήματα με σύνεση και λογική.  Η επιστροφή του Ερμή στην Παρθένο επιτρέπει την ολοκλήρωση σχεδίων  που είχαν μείνει σε αναμονή από το τέλος Ιουλίου. Συναισθηματικά ζητήματα ή υποθέσεις που αφορούν παιδιά και εκκρεμούσαν, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να ολοκληρωθούν με τον ένα ή άλλο τρόπο.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Το κλίμα και σήμερα είναι αισιόδοξο και δημιουργικό.  Κάποιοι κάνετε καινούργια σχέδια, προσπαθώντας να βάλετε τη ζωή σας σε ένα δρόμο και να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να κινηθείτε με τις δικές σας δυνάμεις και δυνατότητες και μην ξεκινάτε πράγματα στηριζόμενοι σε υποσχέσεις ή βοήθεια άλλων γιατί μπορεί να έχετε υπερεκτιμήσει κάποια πράγματα. Οικογενειακά  και θέματα ακινήτων,  έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Οικογενειακές υποθέσεις, αγοραπωλησίες, εργασίες ή αλλαγές στο σπίτι, που είχαν συζητηθεί ή ξεκινήσει στο τέλος Ιουλίου αλλά δεν ολοκληρώθηκαν, τώρα θα σας απασχολήσουν ξανά. 
Καρκίνος 22/06-22/07:  Επενδύσεις και οικονομικά ζητήματα γενικότερα θα συνεχίσουν να σας απασχολούν και σήμερα. Φίλοι ή συνεργάτες σας βοηθούν , όμως ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, δεν πρέπει σήμερα να δεχτείτε τη βοήθεια ή τις συμβουλές τους χωρίς να τα εξετάσετε. Υπάρχει κίνδυνος να υπερεκτιμήσετε κάποια πράγματα και να οδηγηθείτε σε λανθασμένες επιλογές.  Συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες αλλά και   μετακινήσεις που ξεκίνησαν τέλος Ιουλίου και για κάποιο λόγο δεν ολοκληρώθηκαν, τώρα ξαναέρχονται στο προσκήνιο για να ολοκληρωθούν.     
 Λέων 23/07-23/08: Εργασιακά σχέδια μπαίνουν σε δρόμο σταθεροποίησης, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Αλλαγές, συζητήσεις ή συμφωνίες ολοκληρώνονται σιγά-σιγά. Κρατήστε χαμηλούς τόνους. Η υπεραισιοδοξία σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για αναγνώριση, θα μπορούσε σήμερα να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές ή αποφάσεις. Μην ακούτε τα όμορφα λόγια και τις υποσχέσεις των άλλων γιατί θα σας παρασύρουν.    Οικονομικά ζητήματα που καθυστερούν ή εκκρεμούν από το τέλος Ιουλίου, θα προωθηθούν αυτό το διάστημα.     
Παρθένος 24/08-23/09: Φορτωμένο και κουραστικό παραμένει και σήμερα το πρόγραμμα για τους περισσότερους από εσάς.  Κάποιοι προσπαθείτε να βάλετε μια τάξη, ενώ κάποιοι άλλοι θέλετε να ξεφύγετε από την πίεση της καθημερινότητας. Και στις δύο περιπτώσεις, σήμερα θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι και να αποφύγετε πολύ φιλόδοξα σχέδια και βιαστικές αποφάσεις. Οικονομικά ζητήματα τακτοποιούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς. Μπορείτε τώρα να εκφραστείτε πιο ελεύθερα και ανοικτά και να προωθήσετε συζητήσεις και ιδέες που έμειναν πίσω στις αρχές Αυγούστου.    
Ζυγός 24/09-23/10: Δημιουργία, ενθουσιασμός και ερωτική διάθεση αυξάνονται σήμερα και μπορεί να σας οδηγήσουν σε ακραίες επιλογές και αποφάσεις, με στόχο την ικανοποίηση κάποιων επιθυμιών ή  βαθύτερων συναισθημάτων. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και μην δίνετε αφορμές για σχόλια γιατί, με την επιστροφή του Ερμή στην Παρθένο, ξεκινά για εσάς ένα διάστημα παρασκηνίου και πολλά μπορεί να λέγονται πίσω από την πλάτη σας. Κρυφές συναντήσεις, συζητήσεις ή συμφωνίες που έμειναν σε εκκρεμότητα από το τέλος Ιουλίου, επιστέφουν για να ολοκληρωθούν. Από την άλλη, αυτό το διάστημα κάποιοι θα είστε πιο εσωστρεφείς και κλεισμένοι στον εαυτό σας, κάνοντας ίσως σχέδια τα οποία δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμα.       
Σκορπιός 24/10-22/11: Στο προσκήνιο παραμένουν και σήμερα οικογενειακά ή θέματα ακινήτων, πιέζοντας περισσότερο εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Προσέξτε γιατί το άγχος και η πίεση μπορεί να σας οδηγήσουν σε βιαστικές ή ακραίες αποφάσεις σε ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες. Η επιστροφή του Ερμή στην Παρθένο σας κάνει πιο κοινωνικούς και πιο εκφραστικούς. Ομαδικές δραστηριότητες σας έλκουν ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτείτε και την ενασχόλησή σας με τα κοινά. Στόχοι ή κοινωνικές επαφές που έμειναν σε  εκκρεμότητα τέλος Ιουλίου, τώρα επανέρχονται στο προσκήνιο.        
Τοξότης 23/11-21/12: Μπορεί να έχετε πολλά και διαφορετικά πράγματα να κάνετε σήμερα, ή απλά θέλετε να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Όπως και να έχει, δεν πρέπει να αμελήσετε τη δουλειά σας γιατί θα εκτεθείτε. Ωστόσο, αποφύγετε συναντήσεις ή σοβαρές συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά γιατί υπάρχει κίνδυνος υπερεκτιμήσεων και κατ’ επέκταση λανθασμένων επιλογών. Μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε και να είστε επιφυλακτικοί στις υποσχέσεις των άλλων.   Η επιστροφή του Ερμή στην Παρθένο σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου επαγγελματικών επαφών, συζητήσεων ή συμφωνιών. Σχετικά ζητήματα που έμειναν σε εκκρεμότητα στις αρχές Αυγούστου, τώρα θα ολοκληρωθούν.     
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Η ρευστότητα στον οικονομικό τομέα σας δημιουργεί ανασφάλειες και  ωθεί πολλούς από εσάς, ν’ αναλάβετε περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις.  Προσέξτε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, γιατί ο υπέρμετρος ενθουσιασμός και η διάθεση για αναγνώριση από τους άλλους μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές και ακραίες συμπεριφορές. Προσέξτε τα έξοδα σας. Σχέδια για ταξίδια ή σπουδές και υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό ή νομικές διαδικασίες, μπορεί να έμειναν σε εκκρεμότητα από τις αρχές Αυγούστου,  τώρα όμως επανέρχονται στο προσκήνιο και θα προχωρήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.                                                          
Υδροχόος 21/01-19/02: Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας, δίνοντας σας την απαραίτητη ώθηση για να προωθήσετε τα όνειρα και τα σχέδια σας. Αποφύγετε υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις σε ζητήματα που αφορούν ακίνητα και οικογένεια. Η επιστροφή του Ερμή στην Παρθένο επαναφέρει στο προσκήνιο και θα  προωθήσει το επόμενο διάστημα οικονομικά ζητήματα ή επενδύσεις που έμεινα σε εκκρεμότητα στις αρχές του προηγούμενου μήνα ή θα προκύψουν τώρα.       
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η εσωστρέφεια και η τάση για εσωτερική αναζήτηση θα είναι και σήμερα τα χαρακτηριστικά της μέρας. Οι σκέψεις και τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας πολλά, όμως βεβαιωθείτε ότι έχουν ρεαλιστικές βάσεις και δεν ονειρεύεστε για ακόμη μια φορά. Αποφύγετε σήμερα συζητήσεις ή σχέδια γύρω από επαγγελματικά γιατί η υπεραισιοδοξία θα σας παρασύρει. Η επιστροφή του Ερμή απέναντί σας, στην Παρθένο σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου συζητήσεων γύρω από σχέσεις ή συνεργασίες. Ο Ερμής σας χαρίζει πιο πρακτική και οργανωτική σκέψη, ενώ δίνεται και ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, εξετάζοντας έτσι καλύτερα και πιο προσεκτικά κάθε πιθανή σχέση ή συνεργασία. 
AstroMeleti