Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 03/10/2011

Η εβδομάδα ξεκινά σε ένα κλίμα περιορισμού και ανασφάλειας. Μας πιέζουν τα πρέπει τονίζοντας την επαναστατική μας διάθεση. Ωστόσο δεν είναι καλή μέρα για τη λήψη αποφάσεων και πρωτοβουλιών. Η όψη Άρη Δία μας χαρίζει μια υπέρμετρη αισιοδοξία και υπερβολικό ενθουσιασμό που μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερεκτιμήσεις και λανθασμένης επιλογές. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο περισσότερο μπορούμε προσγειωμένοι και συγκρατημένοι, αποφεύγοντας ρίσκα και ριψοκίνδυνες επιλογές. 
Κριός 21/03-20/04: Τονίζονται σήμερα οι σημαντικές εξελίξεις και οι αλλαγές που συμβαίνουν τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κυριαρχεί ένταση και ανυπομονησία. Η μέρα θέλει προσοχή γιατί ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσουν σε βιαστικές και ίσως λανθασμένες αποφάσεις. Αποφύγετε οικονομικές υπερβολές και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα...

Ταύρος 21/04-21/05: Καινούργια σχέδια και προοπτικές έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Θέλετε να κάνετε αλλαγές αλλά κυριαρχεί αβεβαιότητα.  Αποφύγετε σήμερα υποθέσεις που έχουν σχέση με σπίτι και οικογένεια. Υπέρμετρη αισιοδοξία και υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές.  Η αλαζονική συμπεριφορά σε συζητήσεις ή επαφές με άτομα της οικογενείας, δεν θα  βοηθήσει σε τίποτα.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και εύκολα θα μπορούσαν να σας παρασύρουν σήμερα. Προβληματισμοί και ανασφάλειες γύρω από οικονομικά και εισοδηματικές πηγές, θα ταλαιπωρήσουν τους περισσότερους από εσάς. Το μυαλό σας γεννά ιδέες, ενώ καινούργιες γνωριμίες που μπορεί να κάνετε σήμερα, πιστεύετε ότι θα σας ανοίξουν κάποιους δρόμους. Προσέξτε τις επιλογές σας και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπάτησης. Βιασύνη, εκνευρισμός αλλά και υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας μπορεί να γίνουν αιτία για ατυχήματα. Να είστε προσεκτικοί.
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι εξελίξεις στις σχέσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες θα σας προβληματίσουν σήμερα και καλό θα ήταν να αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνισμούς.  Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε υπερβολές. Φίλοι μπορεί να σας παρασύρουν ή η εμπλοκή σας σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα θα σας στοιχίσει οικονομικά. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις.   
 Λέων 23/07-23/08: Δουλειά και αρκετή κούραση κρύβει το ξεκίνημα της εβδομάδας. Οι υποχρεώσεις πολλές ενώ το γενικότερο κλίμα θα είναι ανταγωνιστικό. Η  ανάγκη σας για αλλαγές και ανανέωση τονίζετε και η βιασύνη μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμους.  Μην πάρετε σήμερα πρωτοβουλίες που ν’ αφορούν τα επαγγελματικά γιατί μεγάλη αισιοδοξία και ενθουσιασμός μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένους χειρισμούς και επιλογές. 
Παρθένος 24/08-23/09: Η εβδομάδα ξεκινά με ανασφάλειες σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Η αυτοπεποίθηση σας πέφτει και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές. Εύκολα θα γίνεται σήμερα ανταγωνιστικοί και απόλυτοι με αγαπημένα σας πρόσωπα και τα παιδιά.  Υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε ριψοκίνδυνες και επιπόλαιες κινήσεις σε ότι αφορά οικονομικά. Αποφύγετε την εμπλοκή σε παρασκηνιακές υποθέσεις και μην πάρετε ρίσκα σε υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές και νομικά.
Ζυγός 24/09-23/10: Τα καλώς και κακώς κείμενα σε θέματα οικογένειας ή ακινήτων έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με αντικειμενικότητα και σύνεση. Υπερβολές και ριψοκίνδυνες οικονομικές κινήσεις κρύβει η μέρα,  γι αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην παρασύρεστε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και επιθυμίες σας.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Πολύ δραστήριους και πολυάσχολους σας βρίσκει το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας.  Υποθέσεις που αφορούν κοινωνική ή επαγγελματική αποκατάσταση μπορεί να σας γεμίσουν ανασφάλεια. Αποφύγετε τη συνθηματική φόρτιση και μην γίνεστε ανταγωνιστικοί σε συζητήσεις με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος ή συνεργάτες.  Υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις σε επαγγελματικά και θέματα σχέσεων ή συνεργασιών μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες και ίσως ακραίες επιλογές. Μη παρασύρεστε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.
Τοξότης 23/11-21/12: Τάση υπερβολής και επιπολαιότητας επικρατεί στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Τα οικονομικά και θέματα αποδοχής στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να σας φορτίσουν και να σας κάνουν ανταγωνιστικούς. Ενώ από την  άλλη, υπεραισιοδοξία, ενθουσιασμός και υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας, θα σας οδηγήσει σε βιαστικές και ριψοκίνδυνες επιλογές σε ότι αφορά εργασιακά ή θέματα υγείας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη γίνεστε αλαζονικοί με τους γύρω σας.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα, κάνοντας σας πιο συναισθηματικούς ενώ φέρνει στην επιφάνεια τα καλώς και κακώς κείμενα της ζωή σας.  Οι ανασφάλειες σας τονίζονται και σας κάνουν πιο ανταγωνιστικούς. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας σε επαφές και συζητήσεις με κοντινούς σας ανθρώπους. Οικονομικές διαφορές μπορεί να γίνουν αιτία να δημιουργηθούν τριβές σε μια σχέση (πιθανότατα του οικογενειακού περιβάλλοντος) . 
Υδροχόος 21/01-19/02: Σε χαμηλούς τόνους ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Κάποιοι ίσως νιώθετε κουρασμένοι ή άτονοι. Ωστόσο άγχη και υποχρεώσεις σας πιέζουν και σας φορτίζουν συναισθηματικά. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε σήμερα σε υποθέσεις που αφορούν σχέσεις, οικογένεια και σπίτι. Διαφορές με το σύντροφο ή συνεργάτες μπορεί να σας ωθήσουν σε υπερβολικές και ριψοκίνδυνες επιλογές. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Φίλοι και κοινωνική ζωή έρχονται στο προσκήνιο και σας φορτίζουν συναισθηματικά. Πάθος, ζήλια και απωθημένα, σας κάνουν ανταγωνιστικούς και επηρεάζουν  τις σχέσεις σας.  Η ανάγκη να ξεφύγετε από το άγχος των οικονομικών τονίζετε και μπορεί να σας παρασύρει.  Αποφύγετε σήμερα συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από επαγγελματικά ή θέματα γενικότερης αποκατάστασης. Η υπεραισιοδοξία και ο ενθουσιασμός,  μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθει και υπερεκτιμήσεις γύρω από θέματα δουλειάς και οικονομικά. Κρατήστε μικρό καλάθι στα μεγάλα λόγια ή τις υποσχέσεις που θ’ ακούσετε σήμερα.  
AstroMeleti