Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 18/07/2011

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σελήνη στους Ιχθείς, να μας κάνει πιο συναισθηματικούς και ευαίσθητους στις ανάγκες των άλλων. Οι ρυθμοί γενικότερα θα είναι πιο χαμηλοί ενώ η φαντασία και τα όνειρα μπορεί να μας παρασύρουν. Η πραγματικότητα μπορεί να φαντάζει πιο σκληρή αναγκάζοντάς μας να ψάξουμε για διεξόδους απομάκρυνσης απ’ αυτή.  Αποφύγετε αλκοόλ ή χημικά.    
Κριός 21/03-20/04: Αν και βρισκόμαστε στην  αρχή της εβδομάδας, η μέρα είναι  ιδανική για χαλάρωμα και ξεκούραση. Πολλοί  νιώθετε άτονοι και με δυσκολία θ’ αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Ωστόσο το ένστικτο και η φαντασία σας τονίζονται και μπορεί να σας δώσουν λύσεις τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε οικονομικά ζητήματα...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Θετική μέρα σε ότι αφορά την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις με τους φίλους. Τα συναισθήματα είναι έντονα και έρχεστε πιο κοντά με κάποιους φίλους. Το κλίμα της αισιοδοξίας συνεχίζεται, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και αισθάνεστε ότι ήρθε η στιγμή να ξεπεράσετε τα όρια σας και να τολμήσετε καινούργια πράγματα. Δίας και Πλούτωνας σας στηρίζουν.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Κοινωνικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα. Η φαντασία σας τονίζεται, τα όνειρα σας για κοινωνική ή επαγγελματική αποκατάσταση  μεγαλώνουν και το μυαλό γεννά ιδέες που μπορεί να μην στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις. Ευτυχώς ο Δίας, σαν ένας φύλακας άγγελος σας προστατεύει, όμως δεν πρέπει ν’ αφήνετε πράγματα στην τύχη τους.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Αισιόδοξο και ανανεωτικό κάνει το κλίμα σήμερα η σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ. Κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, ενώ φίλοι και συνεργάτες είναι εκεί, τόσο οικονομικά, όσο και συναισθηματικά. Ζητήστε τη βοήθεια τους αν τη χρειάζεστε. Ταξίδια ή υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, θέλουν τη προσοχή σας σήμερα.   
Λέων 23/07-23/08: Με οικονομικά κυρίως θέματα θ’ ασχοληθείτε σήμερα και η διαίσθησή σας μπορεί να σας οδηγήσει σε λύσεις που δεν φανταζόσασταν μέχρι σήμερα. Λύσεις που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη ζωή σας τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.    
Παρθένος 24/08-23/09: Οι σχέσεις με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη μπορεί να διαταραχθούν σήμερα. Νιώθετε ότι οι άλλοι σας προκαλούν ή μπορεί να  χρειασθεί να θυσιάσετε κάτι δικό σας και να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες των άλλων και αυτό δεν σας αρέσει. Αν ανήκετε στους παρθένους του πρώτου δεκαημέρου, προωθείτε σήμερα δημιουργικά σχέδια και φιλοδοξίες. Ταξίδια, νομικές διαδικασίες ή θέματα σπουδών ευνοούνται.  
Ζυγός 24/09-23/10: Σε δουλειά ή θέματα υγείας θα σπαταλήσετε  σήμερα το χρόνο σας. Να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να γίνουν λάθει ή θα επικρατήσει ένα μπάχαλο στην καθημερινότητα κυρίως όσων έχετε γεννηθεί τις 2 πρώτες μέρες. Ευνοϊκή μέρα για να διευθετήσετε θέματα εξουσίας και να βάλετε όρια σε κάποιες σχέσεις. Οικονομικά ζητήματα βρίσκουν λύσεις, ενώ και στο σπίτι τα πράγματα γίνονται καλύτερα.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Η σελήνη περνώντας από το ζώδιο του ιχθύ, σας ανεβάζει τη διάθεση και τονίζει την ανάγκη σας για διασκέδαση, παιχνίδι, χαρά αλλά και έρωτα. Η ευχάριστη αυτή διάθεση σίγουρα καταγράφετε θετικά από το σύντροφο ή τους συνεργάτες και βελτιώνει τις σχέσεις, ενώ σας ωθεί με ευκολία σε αλλαγές που προτίθεστε να κάνετε.  
Τοξότης 23/11-21/12: Εξελίξεις σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων θα σας απασχολήσουν σήμερα απορροφώντας το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας. Ο εργασιακός τομέας ευνοείτε και αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο θα μπορούσατε να κάνετε κάποια ανοίγματα που μακροπρόθεσμα θα βελτίωναν και τα οικονομικά σας. Απλά κινηθείτε με σύνεση και προσοχή, χωρίς ν’ αφήνετε πράγματα στην τύχη τους. .    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Μια γεμάτη αλλά και ενδιαφέρουσα μέρα είναι η σημερινή. Έντονη κινητικότητα αλλά και νευρικότητα σε κάποιες περιπτώσεις. Το πρόγραμμα σας περιέχει επαφές, συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις σε κοντινούς προορισμούς. Συζητήσεις ή πληροφορίες που θα μάθετε, σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσετε τις αλλαγές.        
Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας έρχονται στο προσκήνιο και σας απασχολούν.  Κάποιοι χρειάζονται τη βοήθεια σας, σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο και δεν θα τους την αρνηθείτε.  Θέματα που αφορούν οικογένεια ή ακίνητα ευνοούνται σήμερα και καλό θα ήταν να τα προωθήσετε. Συζητήσετε με άτομα της οικογενείας σας αν θέλετε να διευθετήσετε τυχόν διαφορές και προχωρήστε συμφωνίες που αφορούν ακίνητα.    
 Ιχθείς 20/02-20/03:  Στο επίκεντρο θα βρεθείτε στην αρχή της εβδομάδας με τη σελήνη να βρίσκετε στο ζώδιο σας. Προσωπικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο ενώ νιώθετε την ανάγκη να σας προσέξουν και οι άλλοι. Οι ρυθμοί και οι δυνάμεις σας ανεβαίνουν και σας βοηθούν να προωθήσετε κάποιους στόχους. Συζητήσεις, ή συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά ευνοούνται για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια σημαντική γνωριμία με κάποιον  που θα σας στηρίξει. 
AstroMeleti