Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 25/07/2011

Πεσμένοι είναι οι ρυθμοί  στις αρχές της ημέρας, ενώ οι ανασφάλειες μας συνεχίζουν να μας περιορίζουν. Με το πέρασμα της μέρας οι ρυθμοί θα γίνονται σιγά-σιγά πιο γρήγοροι και εμείς βγαίνουμε από το καβούκι μας αναζητώντας περισσότερη επικοινωνία και πληροφόρηση. Η καθημερινότητα γίνεται πιο έντονη και μπορεί να υπάρξουν εκνευρισμοί και νευρικότητα.
Κριός 21/03-20/04: Μπορεί όλα γύρω σας να είναι ρευστά και να υπάρχουν καταστάσεις που σας πιέζουν, όμως εσείς αποφασίζετε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε το επόμενο διάστημα. Ιδιαίτερα σήμερα είναι ιδανική μέρα για να περάσετε καλά κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Η ερωτική σας ζωή τονίζετε και το φλερτ είναι ένα παιχνίδι που σας έλκει πολύ. Ωστόσο αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί παρασύρεστε απ’ τον ενθουσιασμό σας και δεν είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά και ώριμα...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Η οικογένεια και το σπίτι, όπως είπαμε,  θα σας απορροφήσει το επόμενο διάστημα. Σήμερα είναι μια μέρα που θα περάσετε πολύ καλά στο σπίτι τόσο μόνοι, όσο και με άτομα της οικογενείας ή φίλους. Ωστόσο εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να δείξετε μια εγωιστική ή προκλητική διάθεση στην επικοινωνία σας με τους άλλους, χαλώντας έτσι το όμορφο κλίμα της ημέρας. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις με άτομα της οικογενείας και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θ’ αφορούν ακίνητα.  Πολλοί θ’ ασχοληθείτε με την αισθητική του σπιτιού και το πώς θα μπορούσατε να κάνετε πιο όμορφο και άνετο τον προσωπικό σας χώρο.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η μέρα μπορεί να ξεκινά σε χαμηλούς ρυθμούς, όμως σιγά- σιγά  η ζωτικότητα και η ενέργεια σας ανεβαίνουν, καθώς η σελήνη θα κάνει την είσοδο της στο δικό σας ζώδιο. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και επικεντρώνεστε σε προσωπικά σας θέματα. Θα είστε ευχάριστα πολυάσχολοι σήμερα. Συναντήσεις με φίλους ή γνωστούς, νέες γνωριμίες, ταξίδια ή εκδρομές, είναι κάποια από τα σενάρια της μέρας που θα σας κάνουν να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά. Φλερτάρετε πολύ, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ένας νέος έρωτας.  Προσεκτικοί στο πως εκφράζεστε και τι λέτε θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών, για να μην  δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις, κλείσιμο συμφωνιών ή υπογραφές συμβολαίων και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Η εβδομάδα ξεκινά ευνοϊκά, τουλάχιστον για τα οικονομικά σας. Πολλοί βρίσκετε λύσεις για να τονώσετε το εισόδημά και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας γενικότερα. Αν ανήκετε στους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί οι ιδέες που έχετε μπορεί να μην είναι εφικτές ή να μην βασίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις. Αποφύγετε λοιπόν σήμερα οικονομικές συναλλαγές, συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από οικονομικά και μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις που ν’ αφορούν το εισόδημα σας.  Όσο η μέρα θα περνά οι ρυθμοί σιγά- σιγά πέφτουν και νιώθετε κούραση ή ατονία. Μπορείτε να τ’ αφήσετε για λίγο όλα πίσω σας και να ξεκουραστείτε.
Λέων 23/07-23/08: Οι εξελίξεις σε θέματα καριέρας ή αποκατάστασης σας απασχόλησαν τις τελευταίες μέρες και ίσως σας απασχολήσουν και σήμερα για λίγο. Φίλοι θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το κυκεώνα των επαγγελματικών ή κοινωνικών υποχρεώσεων και θα σας παρασύρουν σε πιο ευχάριστες καταστάσεις. Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε προσωπικούς στόχους και επιδιώξεις. Νευρικοί και εύθικτοι θα είστε εσείς των τελευταίων ημερών. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και ελέγξτε τη νευρικότητα σας γιατί μπορεί να γίνει αιτία ατυχημάτων. 
Παρθένος 24/08-23/09: Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τη δύσκολη καθημερινότητα, μπορεί να σας οδηγήσει σε απομόνωση και εσωστρέφεια. Περνάτε και μόνοι σας καλά απ’ ότι φαίνετε.  Κάνετε σχέδια  για το μέλλον ενώ κάποιοι δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε κάτι μυστικό ή παρασκηνιακό που θα σας ευνοήσει. Πιο δύσκολα τα πράγματα για εσάς των τελευταίων ημερών οι οποίοι θα πρέπει ν’ αποφύγετε παρασκηνιακές επαφές ή συζητήσεις, ενώ οποιαδήποτε κρυφή πληροφορία φτάνει στ’ αυτιά σας θα πρέπει να επιβεβαιωθεί. Μην κάνετε σχέδια και μην πάρετε σήμερα αποφάσεις που ν’ αφορούν τόσο τα  επαγγελματικά, όσο και τα προσωπικά σας. 
Ζυγός 24/09-23/10: Οι προβληματισμοί γύρω από τα οικονομικά υποχωρούν σιγά- σιγά μέσα στη μέρα και το κλίμα γίνεται πιο θετικό και αισιόδοξο. Οι κοινωνική σας ζωή ευνοείτε και φίλοι θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τους στόχους σας, διευκολύνοντας σας ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο. Δυσκολίες στην επικοινωνία με τους άλλους θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών και θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με φίλους γιατί υπάρχει κίνδυνος εντάσεων και διαπληκτισμών. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Πολύ καλή μέρα για να προωθήσετε ζητήματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης. Ξέρετε τι θέλετε και πως θα το αποκτήσετε. Τα σχέδια σας προωθούνται με το καλύτερο τρόπο και μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί και ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις ή αποφάσεις που ν’ αφορούν την καριέρα σας.
Τοξότης 23/11-21/12: Εργασιακά ζητήματα συνεχίζουν να σας απασχολούν ενώ το πρόγραμμα  σας θα είναι φορτωμένο για λίγο ακόμη. Τα οικονομικά βελτιώνονται και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν νέοι εισοδηματικοί πόροι.  Ένα προβληματάκι υγείας ή μια μικρή αδιαθεσία μπορεί να ταλαιπωρήσει εσάς των τελευταίων ημερών.  Με το πέρασμα της ημέρας,   το ενδιαφέρον σας σιγά- σιγά επικεντρώνετε στο σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες, οι οποίοι σας βοηθούν να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, ανοίγοντας σας νέους ορίζοντες και κάνοντας καινούργια σχέδια.       
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η ενασχόληση με τη δουλειά και η προσπάθεια σας να βάλετε μια τάξη, γίνονται αιτία να βελτιώσετε τα οικονομικά εσείς των πρώτων ημερών και να βρείτε λύσεις για την τακτοποίηση  οικονομικών εκκρεμοτήτων. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών αλλά θα πρέπει να συμβιβαστείτε στον οικονομικό τομέα. Από το μεσημέρι και μετά η μέρα γίνεται κουραστική και θα πρέπει να διαφυλάξετε την υγεία σας.         
Υδροχόος 21/01-19/02: Το κλίμα χαλαρώνει από το μεσημέρι και μετά. Γίνεστε πιο εκφραστικοί και ενθουσιώδεις. Υποθέσεις που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών και καλό θα ήταν να τις προωθήσετε. Εργασιακά σχέδια και νέες επαγγελματικές δραστηριότητες ευνοούνται για τους Υδροχόους των τελευταίων ημερών, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας  με τους συνεργάτες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην κινήστε με μόνο κίνητρο τις επιθυμίες σας. Ευτυχώς  όσο περνά η μέρα η διάθεση θα γίνεται καλύτερη και τα πράγματα πιο ευχάριστα.
Ιχθείς 20/02-20/03: Πολύ δραστήρια και γεμάτη υποχρεώσεις μέρα, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Ωστόσο καλό θα ήταν να αποφύγετε ν’ ασχοληθείτε με εργασιακά ζητήματα σήμερα. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις με συναδέλφους και μην πάρετε αποφάσεις που ν’ αφορούν τη δουλειά. Η σκέψη σας είναι υποκειμενική αυτή τη περίοδο και θα οδηγηθείτε σε λάθει. Χαρείτε τη μέρα διασκεδάζοντας και κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν.  Από το μεσημέρι και μετά επικεντρώνεστε στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ θέματα δουλειάς ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών. 
 AstroMeleti