Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ημερήσια πρόβλεψη 06/07/2011

Δουλειά και υγεία συνεχίζουν και σήμερα με κάποιο τρόπο να μας απασχολούν, μιας και η σελήνη παραμένει στη παρθένο. Το τρίγωνο Άρη Κρόνου μας κάνει πιο παραγωγικούς και μας ωθεί να κυνηγήσουμε τους στόχους μας, με δυναμισμό και αίσθημα ευθύνης.    

Κριός 21/03-20/04:  Μπορεί να έχετε αρκετά στο κεφάλι σας, όμως η μέρα θα κυλήσει ομαλά σήμερα. Πολλοί θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε ή να οργανώσετε πράγματα στο σπίτι. Η έντονη κοινωνικότητα και επικοινωνία των τελευταίων  ημερών, δημιουργεί σήμερα  ευκαιρίες εκκίνησης στενών προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων. Με τη δύναμη του λόγου και η αποφασιστικότητα σας, μπορείτε να πείσετε τους άλλους και να προωθήσετε τους στόχους σας...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Δουλειά και οικονομικά ευνοούνται σήμερα κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Οι προσπάθειες και οι κόποι σας στον εργασιακό χώρο τώρα ανταμείβονται και δεν αποκλείεται να πάρετε αύξηση ή bonus. Η μέρα γενικότερα είναι ευχάριστη για εσάς τους Ταύρους και θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε φίλους και να διασκεδάσετε ενώ πολλοί θα δεχθείτε ευχάριστες επισκέψεις στο σπίτι.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Το κλίμα στο σπίτι είναι φορτισμένο, ωστόσο ευχάριστες πληροφορίες γύρω από τα οικονομικά θα σας κάνουν να νιώσετε καλά. Υποθέσεις ακίνητης περιουσίας διευθετούνται. Αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα σας τονίζονται. Καταφέρνετε έτσι να ξεπεράσετε δυσκολίες και να δώσετε λύσεις σε προσωπικά ζητήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό.
Καρκίνος 22/06-22/07: Τονίζεται σήμερα η ανάγκη σας για κουβεντούλα, ταξιδάκια και επικοινωνία γενικότερα. Μπορεί να έχετε πολλά να τακτοποιήσετε αλλά αυτό δεν σας ενοχλεί. Ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι, ή αναλαμβάνετε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, ή πρέπει να διευθετήσετε προβλήματα στο χώρο του σπιτιού. Θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε στους ρυθμούς της ημέρας. Ο απολογισμός ζωής και η εσωτερική αναζήτηση που κάνετε αυτή τη περίοδο, θα σας δώσει την ώθηση για νέες επαγγελματικές δραστηριότητες.
Λέων 23/07-23/08: Ήρεμοι και χωρίς άγχος φαίνεστε σήμερα. Οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες έπαψαν να σας  ταλαιπωρούν ή βρήκατε το τρόπο να τις αντιμετωπίσετε.  Επαγγελματικές συζητήσεις ή συμφωνίες, έρχονται στο προσκήνιο για τους Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου. Σημαντικοί συνεργάτες θα βρεθούν στο πλευρό σας και με κάποιο τρόπο θα βοηθήσουν στην προώθηση της καριέρας σας. Κάποια επίσημα έγγραφα που περιμένατε, έρχονται σήμερα. 
Παρθένος 24/08-23/09: Επικεντρωμένοι στον εαυτό σας, συνεχίζεται να είστε και σήμερα. Φίλοι σας βοηθούν να βγείτε από το καβούκι σας, να διασκεδάσετε και να αφήσετε για λίγο πίσω, τις δυσκολίες και το άγχος. Έχετε ασχοληθεί πολύ δυναμικά τον τελευταίο καιρό, εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, με την καριέρα ή την  κοινωνική σας αποκατάσταση και τώρα ήρθε η ώρα να ανταμειφτείτε. Τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται και οι στόχοι σας μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.   
Ζυγός 24/09-23/10: Στον επαγγελματικό χώρο τα πράγματα ομαλοποιούνται σήμερα και σας δύνονται δυνατότητες να προωθήσετε στόχους ή υποθέσεις που εκκρεμούν. Το αίσθημα απογοήτευσης που είχατε τις προηγούμενες μέρες, υποχωρεί και η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να προωθήσετε τα σχέδια σας ενώ πολλοί θα πάρετε αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Νιώθετε πολύ αισιόδοξοι και ανοιχτοί σε νέες περιπέτειες. Σχέδια επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης προωθούνται με ευκολία σήμερα. Τακτοποιήστε υποθέσεις που αφορούν ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές ή νομικά.  Τα οικονομικά σας ευνοούνται και αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, βρίσκετε λύσεις για να τακτοποιήσετε οικονομικές ή κληρονομικές εκκρεμότητες. Ψυχολογικές εντάσεις υποχωρούν αφού βρίσκεται τη δύναμη να αντιμετωπίσετε προβλήματα του παρελθόντος.       
Τοξότης 23/11-21/12: Είναι πολύ πιθανό, κάποιο οικονομικό ή νομικό ζήτημα να σας απασχολήσει σήμερα. Τα πράγματα κυλούν ευνοϊκά για εσάς, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.  Ιδιαίτερα για τους Τοξότες που ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο, τα προβλήματα και οι εντάσεις (κυρίως λόγω οικονομικών διαφορών) υποχωρούν και καταφέρνετε να εξομαλύνεται τις σχέσεις σας με το σύντροφο ή συνεργάτες. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα. Το κλίμα είναι θετικό, τόσο στο σπίτι με το σύντροφο, όσο και στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες και θα μπορούσατε να διευθετήσετε τυχόν διαφορές μαζί τους. Πολλές και σημαντικές ευκαιρίες καριέρας ή αποκατάστασης, θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Έχετε κουραστεί πολύ το τελευταίο διάστημα, αλλά τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να ανταμειφτείτε. Οι κόποι σας αναγνωρίζονται και είναι πολύ πιθανό να πάρετε μια προαγωγή ή να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Ήρεμα κυλούν τα πράγματα σήμερα στην καθημερινότητα σας και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θέματα εργασίας ή υγείας ευνοούνται και θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με σχετικές υποθέσεις ή εκκρεμότητες.  Ένα πολύ σημαντικό σχέδιο σταθεροποιείτε τώρα για κάποιους από εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η έντονη επιθυμία να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ικανοποιούν συναισθηματικά, σας ωθεί στην αναζήτηση νέων εμπειριών. Είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε θετικά σε οποιαδήποτε πρόκληση.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Μια πολύ όμορφη και ερωτική μέρα για εσάς.  Η ανάγκη για διασκέδαση, παιχνίδι και χαρά τονίζεται, ενώ καλλιτεχνικά σχέδια προωθούνται με ευκολία. Αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρεθούν κοντά σας και θα περάσετε πολύ ευχάριστα μαζί τους. Υποθέσεις γύρω από οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα τακτοποιούνται, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η έντονη ενασχόληση με οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας φαίνετε να δίνει καρπούς.
AstroMeleti