Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 14/07/2011

Η σελήνη παραμένει στον Αιγόκερο τονίζοντας υποθέσεις που αφορούν επαγγελματικούς και κοινωνικούς στόχους. Μια μέρα πριν τη πανσέληνο σίγουρα είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι και θα χρειαστεί να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους στις διάφορες προκλήσεις.

Κριός 21/03-20/04: Φοβίες και ανασφάλεια σας δημιουργεί η ρευστότητα γύρω σας. Απρόβλεπτες εξελίξεις και αλλαγές τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή, σας φορτίζουν συναισθηματικά. Παρόλα αυτά τα οικονομικά σας δεν επηρεάζονται αρνητικά αντίθετα σήμερα δείχνουν σημάδια βελτίωσης.  Το κλίμα στο σπίτι δεν είναι ευχάριστο. Ίσως πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο και για τα άτομα της οικογενείας σας...
                    
Ταύρος 21/04-21/05: Τα σχέδια σας για το μέλλον, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, θα σας απασχολήσουν σήμερα (εν’ όψει και της αυριανής πανσελήνου). Θέλετε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Ο Δίας σας χαρίζει την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό που χρειάζεστε για να τολμήσετε τις αλλαγές.  Οι υποχρεώσεις στη δουλειά σας κουράζουν, ενώ ένα πρόβλημα υγείας μπορεί να ταλαιπωρήσει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Οι σχέσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος  πλήττονται σήμερα.       
Δίδυμοι 22/05-21/06: Βαθύτερες επιθυμίες σας έρχονται στο προσκήνιο και καλείστε να ξεκαθαρίσετε  πράγματα που αφορούν την καθημερινότητα σας και τον τρόπο που την διαχειρίζεστε. Έξοδα με στόχο την προσωπική σας ικανοποίηση, προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Το shopping therapy σας βοηθά αλλά μην κάνετε υπερβολές.         
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι ανάγκες του συντρόφου ή των συνεργατών, έρχονται στο προσκήνιο και επηρεάζουν κυρίως όσους έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιουνίου. Ενώ από τη μία θα ασχοληθείτε μαζί τους, από τη άλλη μπορεί να σας φορτίσουν και να βγάλουν από μέσα σας απωθημένα και ζήλιες. Φίλοι βρίσκονται κοντά  και σας στηρίζουν. Οικογενειακές υποχρεώσεις ή προβλήματα στο σπίτι ταλαιπωρούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. 
Λέων 23/07-23/08: Μπορεί να προτιμάτε την απομόνωση και την ηρεμία, όμως οι εξελίξεις και οι υποχρεώσεις σας καθημερινά δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε. Επαγγελματικά και καριέρα ευνοούνται αλλά καλό θα ήταν να μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, ούτε να υπογράψετε συμφωνίες σήμερα. Προσέξτε την υγεία σας γιατί η μέρες φαίνονται πολύ κουραστικές.
Παρθένος 24/08-23/09: Διασκέδαση, χαρά και ερωτικές περιπέτειες γίνονται  άμεση προτεραιότητα σήμερα για τους περισσότερους από εσάς. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σας περιορίζουν, όμως η αισιοδοξία και η πίστη ότι όλα θα γίνουν καλύτερα σας βοηθά να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στα καλύτερα. Διαφορές με φίλους έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, όμως γρήγορα θα ξεπεραστούν.            
Ζυγός 24/09-23/10: Οικογένεια και σπίτι, κερδίζουν σήμερα το ενδιαφέρον σας. Ριζικές αλλαγές στο χώρο αυτό π.χ. μια μετακόμιση, μια νέα άφιξη στο σπίτι, μια αναχώρηση κλπ, μπορεί να σας ταράξουν και να βγάλουν από μέσα σας αρνητικά συναισθήματα. Εξελίξεις στην οικογένεια μπορεί να κρατήσουν, εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, μακριά από τη δουλειά, επηρεάζοντας αρνητικά τη εικόνα που έχουν για εσάς κάποιοι ανώτεροι σας.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Ούτε σήμερα θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ενώ θα σας δημιουργήσουν έντονη ανάγκη για ριζικές αλλαγές. Το δίλημμα παραμένει για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα πρέπει να βρείτε ισορροπίες σήμερα, μεταξύ των δικών σας θέλω και των υποχρεώσεων που φορτώνεστε από κοντινούς σας ανθρώπους.  Η στήριξη του συντρόφου σας σήμερα είναι καθοριστική.    
Τοξότης 23/11-21/12: Οικονομικοί στόχοι και αξίες επαναπροσδιορίζονται αυτό το διάστημα. Πηγές εισοδήματος αλλάζουν και οι εξελίξεις στα οικονομικά, μπορεί να σας δημιουργούν ανασφάλεια και φοβίες. Έξοδα θα κάνετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι έχετε πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις τώρα. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει ενώ συνεχίζεται και σήμερα, να είστε επικεντρωμένοι σε προσωπικές σας υποθέσεις.  Οι αλλαγές που γίνονται τόσο μέσα σας, όσο και εξωτερικά δημιουργούν έντονα συναισθήματα, κυρίως σε όσους έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Δεκεμβρίου. Το κλίμα στις σχέσεις επηρεάζετε αρνητικά, όμως γρήγορα ξεκαθαρίζουν τα πράγματα.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Έντονη συναισθηματική φόρτιση κρύβει η μέρα σήμερα, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιανουαρίου. Η εσωτερική αναζήτηση συνεχίζεται για πολλούς από εσάς. Προβλήματα υγείας μπορεί να ταλαιπωρήσουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η οικογένεια θα αποτελέσει, τώρα και στο μέλλον το στήριγμά σας .
 Ιχθείς 20/02-20/03:  Κοινωνικές υποχρεώσεις ή επαγγελματικοί στόχοι, δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε όσο χαλαρά θα θέλατε. Αν έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Φεβρουαρίου, καλείστε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά ή συμφωνίες ευνοούνται. Ένα κοντινό ταξιδάκι θα σας έφτιαχνε τη διάθεση και μπορεί να δημιουργούσε ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης.
AstroMeleti