Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 15/07/2011

Στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω θα κινείτε σήμερα η σελήνη, όπου και θα πραγματοποιηθεί η  πανσέληνος του Ιουλίου.  Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι (του τρίτου δεκαημέρου). Θα υπάρξουν διλλήματα και έντονη συναισθηματική φόρτιση, μιας και θα έρθουμε αντιμέτωποι με μια πραγματικότητα που δεν μας αρέσει.  Υποθέσεις που ξεκίνησαν στις αρχές του μήνα με τη νέα σελήνη, ολοκληρώνονται τώρα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.  Θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσουμε την αλήθεια με σοβαρότητα, αποφεύγοντας  να  ρίχνουμε την  ευθύνη για ότι μας συμβαίνει, στους άλλους ή στις εξωτερικές συγκυρίες. Αναλυτικά για κάθε ζώδιο.  
Κριός 21/03-20/04: Οικογενειακά ή υποθέσεις που αφορούν ακίνητη περιουσία σας είχαν απορροφήσει από τις αρχές του μήνα, με αποτέλεσμα να αμελήσετε θέματα δουλειάς, τα οποία  τώρα  έρχονται στην επιφάνεια και σας πιέζουν...
                  
Ταύρος 21/04-21/05: Από τις αρχές του μήνα, η καθημερινότητα σας  είναι έντονη και σας έχει κουράσει. Δεν αποκλείεται να είχατε και κάποια ατυχήματα που σας ταλαιπώρησαν. Όπως και να έχει, τώρα νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα   κάνοντας  πράγματα που σας ευχαριστούν και  σας ανοίγουν νέους ορίζοντες. Προσέξτε τις υπερβολές.  Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικά είναι τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες. Χρειάζεται ισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων, ώστε να μη διαταραχθεί ο προϋπολογισμός σας. Επιπόλαια και άσκοπα έξοδα που κάνατε κάποιοι στις αρχές του μήνα τώρα μπορεί να σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.       
Καρκίνος 22/06-22/07: Αρκετά έχετε επικεντρωθεί το τελευταίο διάστημα  στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες, αμελώντας τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές σας σχέσεις.  Αν ενδιαφέρεστε για τις σχέσεις αυτές, θα πρέπει να βρείτε χρόνο  ν’ ασχοληθείτε μαζί τους.  Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεστε. Απλά θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας προτεραιοτήτων και των αναγκών των άλλων.
Λέων 23/07-23/08: Αίσθηση κούρασης και ατονίας σας  έκαναν  ν’ αμελήσετε θέματα  δουλειάς αλλά και καθημερινές υποχρεώσεις. Τώρα καλείστε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και να τακτοποιήσετε ότι έχει μείνει πίσω.  Ακολουθείστε ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα για ν’ αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις. Προσέξτε την υγεία σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Το κυνήγι των στόχων, το τελευταίο διάστημα σας έχει κρατήσει μακριά από διασκέδαση και χαρά.  Η  ανάγκη αυτή τονίζετε τώρα και θέλετε να κάνετε μόνο πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ικανοποιούν  πραγματικά. Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει. Κάποιοι μπορεί να επικεντρωθείτε σε θέματα που αφορούν τα παιδιά.            
Ζυγός 24/09-23/10: Οικογένεια και δουλειά σας διχάζουν. Σε θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης έχετε σπαταλήσει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας, αφήνοντας τα υπόλοιπα πίσω.  Τώρα, εξελίξεις στο οικογενειακό περιβάλλον ή αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, σας καλούν να βρείτε ισορροπίες μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.  Εντάσεις με άτομα της οικογένειας είναι πολύ πιθανές.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Καθημερινές υποχρεώσεις  που είχατε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει  να διευθετηθούν.  Προβλήματα και εντάσεις  θα υπάρξουν στην επικοινωνία ή σε μετακινήσεις ενώ  οι σχέσεις με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον διαταράσσονται. Φίλοι αδέλφια ή συγγενείς   νιώθετε ότι γίνονται εμπόδιο στην εξέλιξη σας ή βάζουν φρένο σε κάποιο σχέδιο.
Τοξότης 23/11-21/12: Θέματα που αφορούν τη διαχείριση των οικονομικών σας, έρχονται στο προσκήνιο με τη πανσέληνο αυτή. Έξοδα που κάνατε τις τελευταίες δυο εβδομάδες για να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες,  έβαλαν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας και τώρα θα πρέπει να καλύψετε τις απώλειες.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Στο ζώδιο σας πραγματοποιείτε η πανσέληνος αυτή, τονίζοντας την ευαισθησία και το συναισθηματισμό σας. Νιώθετε την ανάγκη να γίνεται το επίκεντρο και να κερδίσετε την προσοχή των άλλων. Δεν χρειάζεται να το διεκδικήσετε με σπασμωδικές ή  επιθετικές κινήσεις.  Κάντε πράγματα για εσάς, χωρίς  να αμελήσετε  τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Μελαγχολικούς και έντονα συναισθηματικούς σας κάνει η πανσέληνος σήμερα. Έχετε κουραστεί αρκετά το προηγούμενο διάστημα και νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μακριά απ’ όλους και όλα για να ηρεμήσετε και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Ξεκουραστείτε αλλά μην το παρακάνετε. Μυστικά ή παρασκηνιακές δραστηριότητες μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια τώρα.
 Ιχθείς 20/02-20/03:  Αποσταθεροποίηση στις σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες θα δημιουργήσει η πανσέληνος στον Αιγόκερο, καλώντας σας να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας θέλω και των αναγκών κάποιων αγαπημένων σας προσώπων.
AstroMeleti