Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

/μερήσιες προβλέψεις 13/07/2011

Η σελήνη θα περάσει μες τη μέρα, στον σοβαρό και υπεύθυνο Αιγόκερο, στρέφοντας τη προσοχή μας σε θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης. Η θετική και αισιόδοξη διάθεση των προηγούμενων ημερών, δίνει τη θέση της στη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, με την οποία καλούμαστε ν’ αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα μας. Δύσκολη μέρα τόσο για τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικής σχέσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης Κρόνου φέρνει ψυχρότητα και συναισθηματική απομόνωση. Μια τάση απόρριψης και αντιπάθειας είναι αισθητή ενώ κάποιοι ίσως νιώσετε ανεπιθύμητοι ή ότι οι κόποι και οι προσπάθειες σας δεν ανταμείβονται. Καλό θα ήταν ν’ αποφύγουμε σήμερα το ξεκαθάρισμα σε συναισθηματικές ή οικονομικές υποθέσεις. 

Κριός 21/03-20/04: Όσο περνά η μέρα, σιγά- σιγά υποθέσεις που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά έρχονται στο προσκήνιο και θα επικεντρωθείτε εκεί. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε και ν’ αλλάξετε καταστάσεις που σας πιέζουν. Αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις σήμερα. Αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, προβλήματα ή  ψυχρότητα  θα υπάρξουν στις σχέσεις, τόσο με άτομα της οικογενείας, όσο και με άλλους κοντινούς σας ανθρώπους. Ίσως ξεκινήσουν από τη οικογένεια και προεκταθούν στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Αποφύγετε διεκπεραίωση οικονομικών ή θεμάτων ακίνητης περιουσίας και μην ξεκινήσετε σχέσεις ή συνεργασίες...
               
Ταύρος 21/04-21/05: Αν και με το πέρασμα της μέρας, αργά και σταθερά η διάθεση σας θα γίνεται όλο και πιο θετική και αισιόδοξη, η συναισθηματική αστάθεια συνεχίζεται, κάνοντας σας  τη μια στιγμή να νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι για όλα και την άλλη να γεμίζετε ανασφάλειες και αναστολές. Σχέσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος ή συνεργάτες, τεστάρονται σήμερα, ιδιαίτερα αν είστε Ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου. Μπορεί να νιώσετε ανεπιθύμητοι ή ότι οι προσπάθειες σας και η δουλειά που προσφέρετε δεν ανταμείβονται.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικά ή θέματα εξουσίας έρχονται στο προσκήνιο και σας φέρνουν σ’ αντιπαράθεση με φίλους και συνεργάτες. Μην βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Δύσκολη μέρα σ’ ότι αφορά τα συναισθηματικά, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Απόμακροι νιώθετε στη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ προβλήματα μπορεί να υπάρξουν και στις σχέσεις σας με τα παιδιά, αν είστε γονείς. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και μην προχωρήσετε σε κανενός είδους επένδυση σήμερα.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν με κάποιο τρόπο σήμερα, ωθώντας σας σε αλλαγές.  Η επαναστατικότητα σας τονίζετε και ίσως θέλετε ν’ ανατρέψετε τα πάντα γύρω σας. προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθει. Απόμακρο και ψυχρό νιώθετε σήμερα το οικογενειακό σας περιβάλλον, εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν σας αγαπούν όσο εσείς και περιμένετε περισσότερα από αυτούς. Μην πιέσετε καταστάσεις γιατί μπορεί να δημιουργηθούν σοβαρές εντάσεις.  
Λέων 23/07-23/08: Νομίζω πως είχατε χαλαρώσει τις προηγούμενες μέρες και τώρα θα χρειαστεί να βάλατε τα πράγματα σε τάξη. Το πρόγραμμά σας φορτώνετε, ενώ θέματα δουλειάς ζητούν τη προσοχή σας. Σχέδια που κάνατε πριν, σήμερα αμφισβητούνται και ίσως χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Προβλήματα θ’ αντιμετωπίσουν σήμερα τυχόν παρασκηνιακές σχέσεις, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Συνεργάτες και άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, δεν μπορούν να καταλάβουν την ανάγκη σας για ηρεμία και απομόνωση και σας πιέζουν, κάνοντας σας να αισθάνεστε ανεπιθύμητοι και συναισθηματικά απόμακροι.    
Παρθένος 24/08-23/09: Ο ενθουσιασμός και η διάθεση για διασκέδαση και έρωτα, τονίζονται μες την ημέρα. Η ανάγκη σας για αναγνώριση και προβολή μπορεί να σας οδηγήσεις σε επικίνδυνα παιχνίδια εξουσίας και ανατροπές. Αποφύγετε σπασμωδικές ή βιαστικές κινήσεις ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών.  Απογοητευμένοι μπορεί να νιώσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, από τη συμπεριφορά κάποιου φίλου. Μην εμπλέκετε φίλους με οικονομικά ενώ θα πρέπει ν’  αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και μεγάλες επενδύσεις.           
Ζυγός 24/09-23/10: Έχετε προσπαθήσει πολύ το τελευταίο καιρό και έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σήμερα όμως νιώθετε συναισθηματική μοναξιά και ότι οι κόποι σας δεν εκτιμώνται όσο θα θέλατε ή όπως θα θέλατε. Μην πιέσετε καταστάσεις τώρα γιατί μπορεί να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Οικογενειακά ή υποθέσεις ακινήτων έρχονται στο προσκήνιο, για εσάς των πρώτων ημερών τονίζοντας την τάση σας για αλλαγές ή ανατροπές σε σχέσεις ή συνεργασίες.  Προσπαθήστε να διαχειριστείτε με ηρεμία τις καταστάσεις.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Νευρικότητα και έντονη δραστηριότητα σήμερα για τους περισσότερους από εσάς. Πολλές συζητήσεις, επαφές και  μετακινήσεις. Η τάση για αλλαγές σε δουλειά και καθημερινότητα εντείνετε και μπορεί να οδηγήσει εσάς των πρώτων ημερών σε βεβιασμένες κινήσεις σήμερα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.  Τα σχέδια σας μπορεί να προωθούνται με ευκολία το τελευταίο διάστημα. Αν όμως ανήκετε στους σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου, σήμερα συναντάτε  εμπόδια, που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν.    Απογοήτευση, άρνηση ή ανασφάλειες σας κλείνουν το δρόμο για λίγο.   
Τοξότης 23/11-21/12: Οικονομικοί προβληματισμοί έρχονται στο προσκήνιο ενώ θέματα διαχείρισης οικονομικών και συναισθηματικών, θα σας απασχολήσουν σήμερα. Συναισθηματικές εντάσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε ακρότητες και ανατροπές.  Απογοήτευση μπορεί να νιώσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, βλέποντας τις επιθυμίες και τις επενδύσεις σε εργασία ή συλλογική δουλειά να μην έχουν την ανταπόδοση που θα θέλατε. Φιλικές και εργασιακές σχέσεις κλονίζονται και δεν θα πρέπει να τραβήξετε και εσείς το σχοινί.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σιγά-σιγά βγαίνετε από την ηρεμία και την ατονία των προηγούμενων ημερών και η δυναμική σας ανεβαίνει. Η επαναστατική σας διάθεση και η τάση για αλλαγές στο σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον, τονίζετε σήμερα και θα πρέπει, εσείς των πρώτων ημερών,  να κινηθείτε προσεκτικά και να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Αίσθηση απομόνωσης και πιθανά προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο, αντιμετωπίζετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Προβλήματα και ρήξεις μπορεί να υπάρξουν τόσο σε προσωπικές, όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Συναισθηματική απόσταση και τάση απόρριψης, μπορεί να σας οδηγήσει μέχρι και σε διακοπή μιας σχέσης.
Υδροχόος 21/01-19/02: Αν και η καθημερινότητα έχει πολλές απαιτήσεις, εσείς σήμερα ρίχνεται τους ρυθμούς σας και αν μπορούσατε, θα επιλέγατε να μείνετε μόνοι και να μην κάνετε τίποτα. Είναι μέρα ηρεμίας και εσωτερικής αναζήτησης, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Να είστε προσεκτικοί γενικότερα αλλά κυρίως στις μετακινήσεις σας. Τα χαμηλά αντανακλαστικά σας μπορεί να γίνουν αιτία ατυχημάτων. Είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε προ εκπλήξεων.  Ψυχρότητα και συναισθηματική απομόνωση για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου οι οποίοι δεν θα μπορέσετε να προωθήσετε ένα σχέδιο που αφορά  το μέλλον σας.           
Ιχθείς 20/02-20/03:  Το ενδιαφέρων σας για τα επαγγελματικά υποχωρεί και η κοινωνική σας ζωή τονίζετε μες την ημέρα. Θα βρεθείτε με φίλους ή ανθρώπους με τους οποίους έχετε κάποιο κοινό σκοπό. Απρόσμενα έξοδα μπορεί να προκύψουν για εσάς των πρώτων ημερών. Προσέξτε τα οικονομικά σας και μην κάνετε βιαστικές και απρόβλεπτες κινήσεις, που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σας. Σχέσεις ή συνεργασίες κλονίζονται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Δεν βλέπεται καλοπροαίρετα τους άλλους και γίνεστε δύσπιστοι μαζί τους, δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη πιέσετε καταστάσεις.   
AstroMeleti