Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 09 & 10/07/2011

Υπάρχει  έντονη συναισθηματική και σεξουαλική έλξη και ανάγκη να μοιραστείτε βαθύτερα συναισθήματα με άλλους. Ωστόσο  έντονα συναισθήματα, ζήλιες, πάθη και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και θα χρωματίσουν αυτό το σαββατοκύριακο, επηρεάζοντας κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου οι οποίοι μπορεί να γίνουν απόλυτοι και απαιτητικοί δημιουργώντας εντάσεις.  Ευτυχώς το τρίγωνο Αφροδίτης Δία εξομαλύνει τις καταστάσεις και δίνει τις λύσεις που χρειάζεστε. Πολύ καλές μέρες για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, που μπορείτε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, να πάρετε αποφάσεις και να υπογράψετε σημαντικές συμφωνίες. Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού, θα περιορίσει την επαναστατικότητα μας και θα μας βάλει σε διαδικασία επανεξέτασης κάποιων αλλαγών που θέλουμε να κάνουμε.   

Κριός 21/03-20/04:  Ένα Σαββατοκύριακο πάθους και έντασης για πολλούς από εσάς. Ιδιαίτερα οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να διαχειριστείτε με προσοχή και να βρείτε ισορροπίες μεταξύ υποχρεώσεων στην οικογένεια και τον επαγγελματικό χώρο. Ανασφάλειες, φοβίες, ή ένας αγώνας για εξουσία, επηρεάζουν  τις σχέσεις και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Την ίδια μέρα μια οικονομική βοήθεια έρχεται από την οικογένεια  ή την αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας. Αναθεωρήσεις και επανεξέταση των σκέψεων που κάνατε για αλλαγές θα προκαλέσει η ανάδρομη πορεία του Ουρανού από σήμερα. Καθαρή και ρεαλιστική σκέψη, θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, που θα σας βοηθήσει να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις αλλά και να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Δεχθείτε συμβουλές ή βοήθεια από ανωτέρους και ηλικιωμένα άτομα...
          
Ταύρος 21/04-21/05: Ο Ουρανός θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, περιορίζοντας την επαναστατική σας διάθεση, αλλά και τα απότομα σκαμπανεβάσματα των συναισθημάτων και της διάθεσης σας. Πάθει και εντάσεις δημιουργούνται στις σχέσεις, κυρίως όσων ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο. Οι ανασφάλειες και η καχυποψία για κάποιους φίλους και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος εντείνονται. Ευτυχώς η αισιοδοξία και η θετική στάση που κρατάτε αυτό το διάστημα  θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Αντίθετα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα αυτό το Σαββατοκύριακο και έχετε τη δυνατότητα να σκεφτείτε με καθαρή, υπεύθυνη και αντικειμενική σκέψη τα εργασιακά σας σχέδια και να πάρετε αποφάσεις. Συμβουλευτείτε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.         
Δίδυμοι 22/05-21/06: Αντιφατικά είναι τα πράγματα για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Μαΐου. Εξελίξεις στα οικονομικά θα σας φορτίσουν συναισθηματικά και θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Ευτυχώς θα έχετε τη στήριξη κάποιων κοντινών σας ανθρώπων και έτσι θα ισορροπήσουν κάπως τα πράγματα. Ο ουρανός σε ανάδρομη πορεία, θα σας βάλει το επόμενο διάστημα, σε μια διαδικασία επανεξέτασης τόσο των στόχων σας όσο και των αλλαγών που σκέφτεστε να κάνετε σε κοινωνικό επίπεδο. Συζητήσεις και σκέψεις γύρω από εμπορικές συμφωνίες ή επενδύσεις ευνοούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Πληροφορίες ή μηνύματα που μπορεί να πάρετε σας καθησυχάζουν.   Χρησιμοποιήστε την πρακτική και υπεύθυνη σκέψη σας για την προώθηση κάποιου σχεδίου.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Η επαναστατική διάθεση και η τάση για αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα υποχωρούν και ξεκινά ένα διάστημα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών, επανεξέτασης των αλλαγών που σκεπτόσασταν να κάνετε στη ζωή σας. Το Σαββατοκύριακο γενικότερα έχει αντιφατικές καταστάσεις που θα επηρεάσουν κυρίως τους Καρκίνους που έχουν γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιουνίου. Από τη μία έντονη συναισθηματική φόρτιση δημιουργείτε με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Φόρτιση που θα φέρει στην επιφάνεια και πληγές από το παρελθόν και χρειάζεται πολύ προσεκτικό χειρισμό για να μην δημιουργηθούν μεγάλες εντάσεις. Από την άλλη, φίλοι ή συνεργάτες θα βρεθούν στο πλευρό σας και θα σας στηρίξουν, ανεβάζοντας τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σας.   Θετικές εξελίξεις σε οικονομικό και οικογενειακό επίπεδο προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Συζητήσεις γύρω από οικονομικά ευνοούνται όπως επίσης και υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών.   Με πρακτική και ώριμη σκέψη παίρνεται τις σωστές αποφάσεις γύρω από επαγγελματικά και  οικονομικά ζητήματα.
Λέων 23/07-23/08: Έντονα συναισθήματα και παιχνίδια εξουσίας προκύπτουν στο οικογενειακό περιβάλλον ή για θέματα ακίνητης περιουσίας. Με πάθος και ανταγωνιστική διάθεση θ’ αντιμετωπίσετε τα εργασιακά, κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιουλίου. Ευτυχώς θα έχετε τη στήριξη ατόμων με κύρος οι οποίοι σας βλέπουν καλοπροαίρετα και θα σας βοηθήσουν. Επαγγελματικές υποθέσεις προωθούνται με ευκολία τώρα. Σοβαρές συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από οικονομικά θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Λίγα αλλά ουσιαστικά λόγια σας βοηθούν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Σχέδια που αφορούν σπουδές, μακρινά ταξίδια ή θέματα εξωτερικού, επανατίθενται προς εξέταση.   
Παρθένος 24/08-23/09: Δραστήριο και με έντονα συναισθήματα προβλέπεται το Σαββατοκύριακο. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με άτομα του κοντινού  περιβάλλοντος, κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Αυγούστου,  γιατί θα είστε πολύ ανταγωνιστικοί. Ζήλιες, φόβοι και ανταγωνισμοί επηρεάζουν τις σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα και φίλους, ενώ σας βάζουν σε διαδικασίες χειραγώγησης τους.  Μην γίνεστε απόλυτοι και καταπιεστικοί γιατί  θα δημιουργήσετε εντάσεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ευτυχώς η τύχη είναι με το μέρος σας. Φίλοι και συνεργάτες σας αντιμετωπίζουν καλοπροαίρετα και σας βοηθούν να προωθήσετε κάποια σημαντικά σχέδια. Ο ουρανός θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, περιορίζοντας για ένα μεγάλο διάστημα, την οικονομική και ψυχολογική αστάθεια που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα.  Σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν το εισόδημα και τα οικονομικά σας γενικότερα, θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.
Ζυγός 24/09-23/10: Θέματα διαχείρισης των οικονομικών έρχονται στο προσκήνιο. Μην πάρετε τώρα αποφάσεις για τα οικονομικά γιατί το πιο πιθανό είναι να κάνετε λανθασμένες επιλογές ή περιττά έξοδα.  Εντάσεις και επαναστατικές τάσεις που ταλαιπωρούν εσάς των πρώτων ημερών, στο τομέα σχέσεων και συνεργασιών, θα υποχωρήσουν  ενώ μπαίνετε σε διαδικασία επανεξέτασης σε ότι αφορά το μέλλον μιας σχέσης. Έντονη συναισθηματική φόρτιση σας δημιουργούν υποθέσεις που αφορούν την καριέρα και οικογένεια. Συναισθήματα ή θέματα που αφορούν μια στενή σχέση και τα είχατε κρύψει μέσα σας, έρχονται στην επιφάνεια και λειτουργούν διασπαστικά. Ωστόσο θα βρείτε τρόπους και τη βοήθεια που θέλετε για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Πληροφορίες ή συμβουλές από το κοινωνικό σας περιβάλλον, βοηθούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να ολοκληρώσετε κάποιο στόχο.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Προσωπικά σας ζητήματα θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτές τις μέρες. Νέες προοπτικές και εμπειρίες έλκουν  αυτό το διάστημα κυρίως τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί τέλος Οκτωβρίου,  και γίνονται αφορμή να υπάρξουν εντάσεις με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον.  Κρατήστε τη ψυχραιμία σας γιατί μπορεί να πείτε λόγια για τα οποία θα μετανιώσετε αργότερα. Χρειάζεται να βρείτε ισορροπίες μεταξύ αυτών που θέλετε να κάνετε και των καθημερινών αναγκών σας. Ωστόσο οι σχέσεις με το σύντροφο βελτιώνονται και σας δίνονται ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά. Συζητήσεις με άτομα κύρους, ανωτέρους ή ηλικιωμένα άτομα, βοηθούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να βρείτε λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος. Μυστικές επαφές σας ευνοούν και μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια επαγγελματική επιτυχία. Σε εργασία και υγεία σταθεροποιούνται τα πράγματα για ένα μεγάλο διάστημα.    
Τοξότης 23/11-21/12: Χαμηλοί θα είναι  οι ρυθμοί σας αυτό το σαββατοκύριακο και οι πιο πολλοί θα επιλέξετε να μείνετε μόνοι για να ηρεμήσετε.  Σκέψεις για αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή και νέα δημιουργικά σχέδια μπαίνουν σε φάση επανεξέτασης το επόμενο διάστημα. Με αφορμή τα οικονομικά θα υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο ή  κάποιους συνεργάτες και θα επηρεάσουν κυρίως τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί κοντά στο τέλος Νοεμβρίου.  Εντάσσεις που σας φορτίζουν συναισθηματικά, σας κάνουν πιο ανταγωνιστικούς και βγάζουν από μέσα σας απωθημένα από  το παρελθόν. Ευτυχώς ο Δίας δίνει λύσεις αποφεύγοντας μεγαλύτερα προβλήματα. Εργασιακά ζητήματα αντιμετωπίζονται θετικά και προωθούνται με ευκολία.  Νέα επαγγελματικά σχέδια και σοβαρές συζητήσεις γύρω απ’ αυτά, βοηθούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, να υλοποιήσετε έναν οικονομικό στόχο.     
Αιγόκερω 22/12-20/01: Έντονη κοινωνική ζωή θα έχετε μες το Σαββατοκύριακο. Βρίσκεστε με φίλους για να διασκεδάσετε, παρόλα αυτά το κλίμα γίνεται ανταγωνιστικό, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Δεκεμβρίου. Ζήλιες, πάθη, φοβίες και απωθημένα δημιουργούν προβλήματα σε στενές προσωπικές σας σχέσεις.  Την ίδια μέρα Αφροδίτη και Δίας, σας βοηθούν  να ξεπεράσετε τις εντάσεις και να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας.  Πολύ πιο ευνοϊκά τα πράγματα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι καταφέρνετε, μέσα από ουσιαστικές συζητήσεις να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία που θα σας ωφελήσει και οικονομικά. Προβλήματα και επαναστατικές τάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον υποχωρούν, ενώ υποθέσεις ακίνητης περιουσίας και αλλαγές στο σπίτι επανεξετάζονται.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα καριέρας και κοινωνικής αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν μες το σαββατοκύριακο. Έντονα συναισθήματα και φοβίες γύρω από εργασιακά και θέματα υγείας απασχολούν τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιανουαρίου. Η οικογένεια βρίσκετε δίπλα σας και σας δίνει λύσεις. Ο κυβερνήτης σας Ουρανός ξεκινά ανάδρομη πορεία περιορίζοντας την επαναστατικότητα σας και την ανάγκη αλλαγών στο κοντινό σας περιβάλλον. Πιθανές μετακομίσεις, νέες ιδέες και  συμφωνίες επανεξετάζονται. Σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες  βοηθούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να υλοποιήσετε στόχους ζωής.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η ρουτίνα σας κουράζει και αυτό το Σαββατοκύριακο αποφασίζεται να κάνετε καινούργια πράγματα που θα σας βγάλουν απ’ αυτήν. Ωστόσο θα πρέπει να βρείτε ισορροπίες, μεταξύ του τι θέλετε εσείς και τις ανάγκες της κοινωνικής σας ζωής και των φίλων. Ζήλιες παράπονα και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και θα  επηρεάσουν κάποιες σχέσεις κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Φεβρουαρίου. Ευτυχώς ο ενθουσιασμός και η ανάγκη σας για χαρά  και διασκέδαση φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σας και καινούργιες ιδέες που θα δώσουν λύσεις στα υπαρξιακά σας προβλήματα. Σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι βλέπετε τους στόχους σας να υλοποιούνται τώρα.  
AstroMeleti