Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 05/07/2011

Σχολαστικότητα και οργάνωση θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα με το πέρασμα της σελήνης στην Παρθένο. Προσπαθούμε ή σκεφτόμαστε να βάλουμε μια τάξη στη ζωή μας, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουμε επιφυλακτικοί με τους γύρω μας. Θέματα υγείας ή εργασίας, με κάποιο τρόπο θα μας απασχολήσουν.  Φρέσκιες, έξυπνες ιδέες αλλά και ισχυρή διαίσθηση θα μας χαρίσει το τρίγωνο Ερμή Ουρανού.  Ωστόσο δεν είναι καλή μέρα για συζητήσεις, αποφάσεις ή νέα ξεκινήματα αφού το τετράγωνο Ερμή Δία δημιουργεί υπεραισιοδοξία και υποκειμενική αντίληψη.                  

Κριός 21/03-20/04:  Λες και δεν ήταν ήδη αρκετά φορτωμένη η καθημερινότητα σας, σήμερα θα χρειαστεί να βοηθήσετε και κάποιους συνεργάτες ή οι υποχρεώσεις στη δουλειά θ’ αυξηθούν.  Δεν είναι καθόλου απίθανο λοιπόν να υπάρξει κάποιος εκνευρισμός με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία που διακατέχουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών, σας  προτρέπουν για αλλαγές και νέα ξεκινήματα.  Από την άλλη σήμερα, η υπερβολικά αισιόδοξη σκέψη σας μπορεί να υπόσχετε πράγματα που δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθούν και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δαπανήσετε  κάποια χρήματα  χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μην πάρετε σήμερα αποφάσεις που ν’ αφορούν τα οικονομικά σας και μην στηριχθείτε σε υποσχέσεις τρίτων για οικονομική βοήθεια...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Συζητήσεις και ειδήσεις γύρω από επαγγελματικά και στόχους, θα σας απαλλάξουν από άγχη και φοβίες. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και  το ένστικτό σας. Κάποιοι γίνεστε απαιτητικοί και περιμένετε πολλά από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αφήστε τα μεγάλα λόγια και μην δίνετε υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρήσετε.  Έξοδα προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, με σκοπό τη συναισθηματική σας ικανοποίηση.  Η καθημερινότητα κυλά ομαλά για τους Παρθένους των πρώτων ημερών, οι οποίοι θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή συναντήσεις με φίλους και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.       
Δίδυμοι 22/05-21/06: Συζητήσεις ή πληροφορίες πους θα φτάσουν στ’ αυτιά σας, γίνονται προπομπός νέων αποφάσεων ή καινούργιων στόχων. ‘Έξυπνες και προοδευτικές ιδέες  σας έρχονται από το πουθενά. Αν πιστεύετε ότι κάποιοι άλλοι θα στηρίξουν τα σχέδια και τις αποφάσεις σας, μάλλον έχετε κάνει λάθος. Ίσως τους έχετε υπερεκτιμήσει. Τάξη θα χρειαστεί να βάλετε σε οικογενειακές υποθέσεις ή σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Εκνευρισμός και ένταση θα υπάρξει στις σχέσεις όσων ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, ενώ εσείς των πρώτων ημερών θα δείτε βελτίωση στα οικονομικά, με τη στήριξη της οικογένειας.          
Καρκίνος 22/06-22/07: Πολλές υποχρεώσεις και έντονη δραστηριότητα κρύβει η μέρα σήμερα. Θα χρειαστεί ν’ ακολουθήσετε ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα για να αντεπεξέλθετε μ’ επιτυχία. Ωστόσο δεν θα λείψουν συναισθηματικές εντάσεις, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών. Έξυπνες και ιδιαίτερες ιδέες θα έχετε, οι οποίες θα βοηθήσουν τις εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στις συζητήσεις σας με φίλους ή συνεργάτες, γιατί μπορεί να γίνετε υπερβολικοί και να πείτε πράγματα που δεν πρέπει. Μην εμπλέξετε οικονομικά με φίλους και αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις, όταν δεν είστε σίγουροι ότι θα τηρηθούν.  Μην δώσετε βάσει σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις άλλων.
Λέων 23/07-23/08: Ο επαναπροσδιορισμός και η οργάνωση του προϋπολογισμού, θα απαλλάξει από το άγχος εσάς των πρώτων ημερών. Αντίθετα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου φαίνετε να δυσκολεύεστε να υλοποιήσετε κάποιο στόχο, λόγω ελλείψεις των οικονομικών προϋποθέσεων. Γενικότερα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τη προώθηση των επαγγελματικών σας στόχων, αρκεί ν’ αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις. Σκεπτόμενοι και παίρνοντας ως μοναδικό κριτήριο,  το τι ευχαριστεί εσάς, είναι πολύ πιθανό να κάνετε λανθασμένες επιλογές.   Πληροφορίες ή μηνύματα που θα φτάσουν στ’ αυτιά σας μπορεί να σας δημιουργήσουν νέες προοπτικές και να ανοίξουν καινούργιους δρόμους.
Παρθένος 24/08-23/09: Ευχάριστες κοινωνικές επαφές θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Θα περάσετε ευχάριστα με φίλους, κάνοντας πράγματα που μπορεί να μην έχετε ξαναδοκιμάσει. Δυσκολίες στα επαγγελματικά και πιθανόν μια αίσθηση απογοήτευσης και αποτυχίας μπορεί να ταλαιπωρήσει τους Παρθένους του δευτέρου δεκαημέρου.  Αποφύγετε διαπληκτισμούς με ανωτέρους. Αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, η διαίσθησή σας είναι ισχυρή σήμερα και καλό θα ήταν να τη συμβουλευτείτε. Απρόσμενες εξελίξεις σε οικονομικά θέματα θα σας ευχαριστήσουν, παρόλα αυτά δεν πρέπει να κάνετε υπερφίαλα σχέδια και μην παρασύρεστε από την υπεραισιόδοξη διάθεση της τελευταίας  περιόδου. 
Ζυγός 24/09-23/10: Χαλαροί οι ρυθμοί σήμερα και οι περισσότεροι αισθάνεστε άτονοι και κουρασμένοι. Η αίσθηση αυτή, σίγουρα δεν βοηθά στην προώθηση των σχεδίων σας. Υποθέσεις για ταξίδια σπουδές και νομικά θα μείνουν πίσω. Τα επαγγελματικά ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι βρίσκεται την οικονομική ή ψυχολογική στήριξη που χρειάζεστε για να τα προωθήσετε. Ευχάριστες και απρόβλεπτες εξελίξεις σε επίπεδο σχέσεων, θα προκύψουν για εσάς των πρώτων ημερών. Ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να κάνει την εμφάνισή του. Αποφύγετε συζητήσεις γύρω από οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα και μην υπογράψετε σχετικά έγγραφα γιατί είναι πολύ πιθανό να κάνετε λάθει. Ίσως δεν προσέξετε κάποιες σοβαρές λεπτομέρειες που θα σας στοιχίσουν σε κόπο και χρήμα.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Σκέψεις ή συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά ή ζητήματα αποκατάστασης σας οδηγούν σε ξαφνικές αλλαγές της καθημερινότητας. Ίσως τεθεί θέμα αλλαγής κατοικίας ή και τόπου διαμονής. Θα πρέπει να αποφύγετε υπερβολές και επιπολαιότητες. Απρόβλεπτες εξελίξεις σε θέματα δουλειάς ή υγείας, θα σας χαροποιήσουν.  Δυσκολίες θα υπάρξουν για τους σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου, στην τακτοποίηση κάποιων λογαριασμών ή οικονομικών υποχρεώσεων γενικότερα. Φίλοι ίσως σας παρασύρουν.      
Τοξότης 23/11-21/12: Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο. Η προσπάθεια σας να οργανώσετε σχετικά ζητήματα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες.  Ίσως γίνεται πολύ επικριτικοί και αυτό τους ενοχλήσει.  Τόσο τα οικονομικά όσο και υποθέσεις εργασίας ή υγείας, ευνοούνται για τους Τοξότες των πρώτων ημερών. Η μέρα κρύβει σημαντικές πληροφορίες, σκέψεις ή συζητήσεις, γύρω από το μέλλον και τις προοπτικές σας. Καινούργια δημιουργικά σχέδια ή ιδέες για επενδύσεις, ανεβάζουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση σας. Αποφύγετε υπερβολές στον εργασιακό τομέα. Ίσως οι προσδοκίες σας είναι εξωπραγματικές και δύσκολα θα υλοποιηθούν. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ευχάριστες και ίσως απρόσμενες εξελίξεις θα υπάρξουν στο χώρο της οικογένειας ή της ακίνητης περιουσίας. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται, ενώ ξαφνικές αλλαγές μπορεί να προκύψουν τόσο στο άψυχο όσο και στο έμψυχο υλικό του σπιτιού.  Υπέρμετρη αισιοδοξία και ενθουσιασμός μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθει και επιπόλαιες οικονομικές επιλογές. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται και δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες, οι γεννημένοι κοντά στα τέλει Δεκεμβρίου ν’ ανεβαίνετε τα σκαλιά της εκκλησίας ή να επισημοποιείτε κάποια συνεργασία. Προσεκτικοί στον εργασιακό χώρο αλλά και σ’ ότι αφορά την  υγεία σας θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η οργάνωση των οικονομικών, θα διευκολύνει την ζωή και την καθημερινότητα, κυρίως των Υδροχόων των πρώτων ημερών. Αντίθετα οικονομικά ζητήματα θα απογοητεύσουν και θα στενοχωρήσουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Οικογενειακά ή υποθέσεις ακινήτων ευνοούνται, αρκεί να μην  κάνετε υπερβολές. Συζητήσεις με άτομα της οικογενείας χρειάζονται προσοχή και καλό χειρισμό του λόγου. Σημαντικές συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες μπορεί να σας οδηγήσουν σε απρόσμενες αλλαγές που θα σας ευνοήσουν.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Υποθέσεις που αφορούν το σύντροφο ή κάποιο στενό σας συνεργάτη, θα σας ευαισθητοποιήσουν σήμερα. Ίσως χρειαστεί να τους βοηθήσετε. Η ενασχόληση σας με άλλους μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, κυρίως για τους Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου.  Ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά θα ικανοποιήσουν εσάς των πρώτων ημερών.  Νέες και πρωτότυπες ιδέες για τη δουλειά θα βελτιώσουν, από εκεί που δεν το περιμένετε,  τα οικονομικά σας. Αποφύγετε επιπολαιότητες. Προσέξτε το χειρισμό του λόγου σας γιατί μπορεί να πείτε κάτι που δεν πρέπει ή με λάθος τρόπο.   Υπογραφές εγγράφων ή επαγγελματικές συμφωνίες καλό θα ήταν να αποφευχθούν, γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην προσέξετε κάποιες λεπτομέρειες και να αποβούν επιζήμιες τελικά

AstroMeleti