Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 20/07/2011

Η μέρα ξεκινά σε χαμηλούς ρυθμούς και συναισθηματικό κλίμα, όμως με το πέρασμα της οι ρυθμοί σιγά –σιγά ανεβαίνουν, αφού η σελήνη θα κάνει την είσοδο της στον δυναμικό Κριό. Ο συναισθηματισμός υποχωρεί και με τόλμη και αποφασιστικότητα διαχειριζόμαστε την καθημερινότητα μας.       
Κριός 21/03-20/04: Στην αρχή της μέρας θα είστε πιο εσωστρεφείς και επιλέγετε να μείνετε χαλαρά στο σπίτι, ή σε κάποιο προσωπικό σας χώρο, κλεισμένοι στον εαυτό σας.  Αργότερα μέσα στη μέρα η σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σας, ανεβάζοντας τους ρυθμούς και το δυναμισμό σας. Προσωπικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και θα τα διαχειριστείτε με επιτυχία. Πολλοί θα κάνετε σήμερα πράγματα για τον εαυτό σας...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Δραστήριοι και κοινωνικοί θα είστε στο ξεκίνημα της ημέρας. Πολλά ραντεβού, τηλέφωνα, συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές μετακινήσεις συμπληρώνουν το πάζλ της μέρας σας. Το σπίτι σας μπορεί να γίνει χώρος κοινωνικών επαφών και συζητήσεων. Κατάλληλη μέρα για σοβαρές συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων. Από κάποια στιγμή και μετά, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι για να ηρεμήσετε.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Τα επαγγελματικά φαίνεται ν’ απασχολούν μόνο εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι σήμερα θα μπορούσατε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση ή να κλείσετε μια συμφωνία που θα βελτιώσει το εισόδημα σας. Γενικότερα θετικές εξελίξεις στα οικονομικά έχετε εσείς των τελευταίων ημερών, ενώ οι υπόλοιποι είστε πιο κοινωνικοί σήμερα. Θα βρεθείτε με φίλους και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε μια ομαδική δραστηριότητα.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Η αισιοδοξία και η πίστη σας για ένα καλύτερο μέλλον,  βοηθά εσάς των τελευταίων ημερών και τονώνει την αυτοπεποίθηση σας. Υποθέσεις που αφορούν την καριέρα ή την αποκατάσταση σας γενικότερα, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα χρειαστούν τη προσοχή σας. Είστε πιο αποδοτικοί και δραστήριοι και δεν αποκλείεται να θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.  Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.
Λέων 23/07-23/08: Έντονα συναισθήματα και  πάθει κρύβει η μέρα, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρασκηνιακές επαφές ή σχέσεις. Για δυο τρεις μέρες ακόμη οι ρυθμοί σας θα είναι χαλαροί και εσείς πιο εσωστρεφείς, ενώ θα πρέπει ν’ ασχοληθείτε με τα  οικονομικά σας γιατί έχετε αφήσει εκκρεμότητες. Από τα μέσα της μέρας το κλίμα γίνεται σιγά-σιγά πιο αισιόδοξο και η διάθεσή σας ανεβαίνει.    
Παρθένος 24/08-23/09: Απέναντι σας θα βρίσκετε για λίγο ακόμη η σελήνη, φέρνοντας στο φως θέματα σχετικά με τις επαγγελματικές ή προσωπικές σας σχέσεις. Περισσότερο επηρεάζεστε εσείς των τελευταίων ημερών που θα πρέπει να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες, αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις σας. Κοινωνικές επαφές ευνοούνται σήμερα. Αργότερα μες τη μέρα, η σελήνη θα περάσει στον Κριό φέρνοντας στο προσκήνιο υποθέσεις και προβλήματα που αφορούν οικονομικά ή επενδύσεις.
Ζυγός 24/09-23/10: Για εσάς των τελευταίων ημερών, η μέρα μπορεί να είναι κουραστική, όμως επαγγελματικά και θέματα γενικότερης αποκατάστασης ευνοούνται, ίσως μέσα από μια συλλογική δουλειά ή τη βοήθεια κάποιου φίλου. Οι υπόλοιποι δύσκολα θα καταφέρετε να ελέγξετε πράγματα σήμερα. Εντάσεις και απρόσμενες εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες είναι πολύ πιθανές για εσάς.
Σκορπιός 24/10-22/11: Αν ανήκετε στους Σκορπιούς των τελευταίων ημερών, η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή και τα σχέδια σας προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο. Οι υπόλοιποι δύσκολα θα καταφέρετε να βάλετε ένα πρόγραμμα σήμερα ενώ απρόσμενα γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν την δουλειά και την  καθημερινότητα σας. Προσέξτε την υγεία σας γιατί αδιαθεσίες και μικρά προβλήματα μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν.
Τοξότης 23/11-21/12: Η σελήνη στο Κριό ανεβάζει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και εκμεταλλευτείτε τις. Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει και  η ανάγκη για διασκέδαση και χαλάρωση γίνεται πιο έντονη. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών ίσως έχετε ν’ αντιμετωπίσετε ένα οικογενειακό ζήτημα ή  θέματα ακινήτων τα οποία θα βοηθήσουν ή θα δώσουν ώθηση στα οικονομικά ή επενδυτικά σας σχέδια.     
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οι ανάγκες της οικογένειας και του σπιτιού κερδίζουν τη προσοχή σας σήμερα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις με άτομα της οικογενείας. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών συνεχίζεται να έχετε γεμάτο  πρόγραμμα που σας κάνει δραστήριους, επικοινωνιακούς αλλά και νευρικούς. Με την επικοινωνία και ένα εποικοδομητικό διάλογο θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε διαφορές που υπάρχουν σε κάποιες σχέσεις σας και θα βάλετε τα όρια που χρειάζονται. Οικονομικές διαφορές μπορούν να λυθούν. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Φορτωμένη η μέρα σας σήμερα. Έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και χρειάζεται οργάνωση και πρόγραμμα για να τα καταφέρετε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους γιατί ο παρορμητισμός και η νευρικότητα μπορεί να σας οδηγήσουν τόσο σε λεκτικά όσο και φυσικά ατυχήματα.  Οικονομικά είναι τα θέματα που αγχώνουν εσάς των τελευταίων ημερών, όμως σήμερα βρίσκεται λύσεις.  Εργασιακά ζητήματα ευνοούνται, ενώ η καθημερινότητα σας αλλάζει προς το καλύτερο.  
 Ιχθείς 20/02-20/03:  Για λίγες ακόμη ώρες η σελήνη θα βρίσκετε στο ζώδιο σας, χαρίζοντας ενέργεια, δύναμη και αυθορμητισμό, κυρίως σ’ εσάς των τελευταίων ημερών. Νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση. Ωστόσο ο ενθουσιασμός μπορεί να σας παρασύρει μόνο, σε διασκέδαση, φλερτ και έρωτα. Οι υπόλοιποι ιχθείς, με τη σελήνη να μπαίνει στον Κριό θ’ ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα κυρίως και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί θα κάνετε  άσκοπα έξοδα λόγω του παρορμητισμού σας σήμερα. 
AstroMeleti