Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 22/07/2011

Πιο παρορμητικοί και αποφασιστικοί θα είμαστε στο ξεκίνημα της ημέρας, ενώ αργότερα με το πέρασμα της σελήνης στον Ταύρο, οι ρυθμοί πέφτουν και κάποιες ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια μας κάνουν λιγότερο παρορμητικούς και περισσότερο διαλλακτικούς.
Κριός 21/03-20/04: Δημιουργικότητα και επικοινωνία τονίζονται σήμερα. Η σελήνη στο ζώδιο σας, τονώνει την αυτοπεποίθηση και σας δίνει ώθηση για καινούργια δημιουργικά σχέδια και νέες ιδέες. Παρεξηγήσεις με άτομα της οικογενείας  θα έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Μέρα κατάλληλη για ξεκούραση και ηρεμία. Αποφύγετε συζητήσεις με συγγενείς ή  άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος γιατί υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων.  Θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ή θέματα κτίσεων, προκύπτουν για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Επικοινωνία και δράση κορυφώνονται σήμερα, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  Δεν είναι κατάλληλη μέρα για  χειρισμό οικονομικών υποθέσεων. Δεν αξιολογείτε σωστά τις καταστάσεις και οδηγήστε σε  λανθασμένες επιλογές που στόχο τους έχουν την συναισθηματική σας ικανοποίηση.
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι υποχρεώσεις είναι πολλές, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο και μπορεί ν’ αγχώνουν κάποιους από εσάς.  Η δράση σας προς το παρόν είναι  μειωμένη ή επιλέγετε να κινηθείτε παρασκηνιακά, χωρίς ν’ ανοίγετε τα χαρτιά σας. Σύντομα όμως η δραστηριότητα σας αυξάνετε.  Θετικές εξελίξεις υπάρχουν στα οικονομικά.
Λέων 23/07-23/08: Σε κλίμα ανανέωσης και σήμερα τα περισσότερα λιοντάρια. Φίλοι σας βοηθούν να προωθήσετε τα σχέδια σας, ενώ και εσείς κάνετε  προσπάθεια να δικτυωθείτε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Η επικοινωνία σήμερα τονίζετε. Θα πείτε και θα ακούσετε πολλά, ενώ κάποιες πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας θα είναι πολύ χρήσιμες. Ξέρω ότι θα προτιμούσατε να χαλαρώσετε σήμερα αλλά πρέπει να δραστηριοποιηθείτε.    
Παρθένος 24/08-23/09: Παρασκηνιακό χαρακτήρα έχει η επικοινωνία σας σήμερα. Κρυφές συναντήσεις ή συζητήσεις ευνοούνται ή θα  μάθετε κάποια μυστικά, κάποιες κρυφές πληροφορίες που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα. Επαγγελματικές δραστηριότητες ή συνεργασίες προωθούνται. Παρεξηγήσεις με φίλους ή συνεργάτες είναι πολύ πιθανές. 
Ζυγός 24/09-23/10: Υποθέσεις που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες απασχολούν κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι σήμερα καλείστε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον τους. Φίλοι σας βοηθούν, λέγοντάς σας ίσως κάποια πράγματα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στον επαγγελματικό χώρο. Δείξτε την υπευθυνότητα που πρέπει και αποφύγετε επαφές με άτομα κύρους ή ανωτέρους  γιατί υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων.
Σκορπιός 24/10-22/11: Σε οικονομικές υποθέσεις ή συνεργασίες επικεντρώνετε η ενέργεια σας σήμερα και μπορεί να κουραστείτε αλλά θα καταφέρετε να έχετε θετικά αποτελέσματα. Συζητήσεις για επαγγελματικά ή θέματα αποκατάστασης ευνοούνται. Με επιπολαιότητα διαχειρίζεστε σήμερα τα σχέδια σας και το συναίσθημα σας παρασύρει σε λανθασμένη αξιολόγηση κάποιων πραγμάτων.     
Τοξότης 23/11-21/12: Ο ενθουσιασμός και η ευχάριστη διάθεση σας οδηγούν σε λάθει και επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις. Αποφύγετε σήμερα συναλλαγές ή συζητήσεις γύρω από οικονομικά. Θέματα που αφορούν σε επαγγελματικές συνεργασίες προωθούνται με ευκολία, ενώ θα μπορούσατε σήμερα να κοινοποιήσετε ένα σχέδιο σας.          
Αιγόκερω 22/12-20/01: Στο σπίτι και την οικογένεια επικεντρώνεστε σήμερα ενώ πολλοί από εσάς θα πρέπει να ασχοληθείτε με δουλειές ή επιδιορθώσεις του σπιτιού. Παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη είναι πολύ πιθανές γιατί το συναίσθημα σήμερα μπορεί να σας κάνει εύθικτους και παραπονιάρηδες. Ευχάριστα μηνύματα για οικονομικές υποθέσεις, θα  έχετε κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Πολύ δραστήριοι και επικοινωνιακοί θα είστε σήμερα ενώ τα αισθηματικά, σας απασχολούν πολύ το τελευταίο διάστημα.   Συζητήσεις με το σύντροφο ευνοούνται και θα μπορούσαν να σας φέρουν πιο κοντά. Λίγο πιο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε σε θέματα δουλειάς γιατί  το τελευταίο διάστημα έχετε χαλαρώσει αρκετά, αμελείτε τη δουλειά σας και αυτό θα σας δημιουργήσει προβλήματα. 
Ιχθείς 20/02-20/03: Οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες θα ταλαιπωρήσουν σήμερα εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  Ωστόσο  συζητήσεις στον εργασιακό χώρο ευνοούνται και θα μπορούσατε να διευθετήσετε σήμερα υποθέσεις που αφορούν το εισόδημά σας.  Μια καινούργια ιδέα ή ένα δημιουργικό σχέδια που αφορά τη δουλειά, θα μπορούσε να βελτιώσει τα οικονομικά σας. Κινητικότητα και δράση στο χώρο του σπιτιού προκύπτει για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.       
AstroMeleti