Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 12/07/2011

Η σελήνη παραμένει και σήμερα στον αισιόδοξο Τοξότη, συνεχίζοντας να στρέφει τη προσοχή μας σε καινούργια πράγματα και εμπειρίες που θα μπορούσαν να μας ανανεώσουν. Το εξάγωνο Ερμή – Άρη, δημιουργεί μια πνευματική εγρήγορση, τονίζοντας επίσης την επικοινωνία με τον οποιοδήποτε τρόπο. Παραγωγικές σκέψεις, γρήγορες αποφάσεις και άμεση αντίδραση στα ερεθίσματα είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα παρουσιάσουμε σήμερα. Οι ιδέες γίνονται εύκολα πράξεις, ενώ ευνοούνται και τα νέα ξεκινήματα.

Κριός 21/03-20/04: Το ανανεωτικό και αισιόδοξο κλίμα συνεχίζετε για εσάς, ενώ η μέρα είναι ιδανική για συζητήσεις και συμφωνίες. Το μυαλό σας βρίσκετε σ’ εγρήγορση, παράγοντας καινούργιες και έξυπνες ιδέες, οι οποίες εύκολα μπορούν να γίνουν πράξη χαρίζοντας σας  αναγνώριση.  Προσπαθήστε να είστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται και μην παίρνετε για κριτήριο, μόνο  ότι σας αρέσει.  Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου στις μετακινήσεις γιατί λόγω νευρικότητας μπορεί να δημιουργήσετε κάποιο ατύχημα...
              
Ταύρος 21/04-21/05: Σε θέματα οικονομικά εστιάζετε σήμερα και δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια έξοδα, τα οποία δεν περιμένατε ή είχατε ξεχάσει, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Ιδέες για αλλαγές ή νέες δραστηριότητες στο σπίτι επηρεάζουν τα οικονομικά σας. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η μέρα έχει, έντονη δραστηριότητα αλλά και εκνευρισμούς με το σύντροφο η κάποιους συνεργάτες. Επηρεάζεστε περισσότερο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Η πνευματική εγρήγορση και ο ενθουσιασμός είναι έντονα σήμερα. Το μυαλό σας είναι πολύ παραγωγικό και οι ιδέες που έχετε σας κινητοποιούν και σας ωθούν σε νέα ξεκινήματα.          
Καρκίνος 22/06-22/07: Εξελίξεις στα εργασιακά τονίζουν τη πίεση και το άγχος σας. Από τη μία θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα που σας έχει κουράσει, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά και από την άλλη οι φοβίες και οι ανασφάλειες δεν σας αφήνουν να κινηθείτε όπως θα θέλατε. Συζητήσεις ή κάποιες ιδέες γύρω από οικονομικά, σήμερα μπορεί να σας δώσουν λύσεις και να σας ξεαγχώσουν.
Λέων 23/07-23/08: Ισορροπίες θα χρειαστεί να βρείτε σήμερα μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των αναγκών κάποιων άλλων. Φίλοι μπορεί να χρειαστούν τη βοήθεια σας. Σοβαρές συζητήσεις ή σκέψεις γύρω από στόχους και οικονομικά δίνουν καρπούς σήμερα. Η  ένταξη σας σε μια κοινωνική ομάδα είναι πολύ πιθανή. Κάποιοι θα κλείσετε μια σημαντική συμφωνία που θα δώσει ώθηση στην υλοποίηση των στόχων σας.       
Παρθένος 24/08-23/09: Είστε επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά το τελευταίο διάστημα, όμως τώρα και η οικογένεια έχει την ανάγκη σας και θα πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο και γι’ αυτή.  Παρασκηνιακές επαφές ή μυστικές πληροφορίες ευνοούν σήμερα θέματα καριέρας ή αποκατάστασης, ενώ μπορεί να  σας ωθούν σε νέες επενδύσεις. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και αποφύγετε  υπερβολές.      
Ζυγός 24/09-23/10: Μπορεί να έχετε ρίξει όλο το βάρος σας στην οργάνωση κάποιων σχεδίων, όμως σήμερα οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας περιορίζουν την ελευθερία κινήσεων, δημιουργώντας εκνευρισμό, κυρίως με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Ωστόσο το μυαλό σας είναι σε εγρήγορση και βρίσκετε λύσεις. Φίλοι θα σας βοηθήσουν και θα στηρίξουν τα σχέδια σας.  Ο στόχος για ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή κάποιες σπουδές μπορεί εύκολα να υλοποιηθεί τώρα.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Τα οικονομικά παραμένουν σε πρώτο πλάνο και θα σπαταλήσετε αρκετή ενέργεια σήμερα για να καταφέρετε να καλύψετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν τη δουλειά. Συζητήσεις επαγγελματικού περιεχομένου ευνοούνται σήμερα, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ ιδέες και συμφωνίες γύρω από επαγγελματικά, υπόσχονται βελτίωση των οικονομικών σας.   Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και μην κάνετε επιπόλαια ανοίγματα.
Τοξότης 23/11-21/12: Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας αυξάνονται, με τη παραμονή και σήμερα της σελήνης στο ζώδιο σας. Ωστόσο η έντονη επικέντρωση κυρίως σε προσωπικά ζητήματα και ανάγκες, φαίνετε να δημιουργεί προβλήματα και εντάσεις στις σχέσεις σας. Ωστόσο το πολυμήχανο μυαλό  και η  θετική σκέψη σας, δίνει λύσεις. Μπορείτε εύκολα να κερδίσετε τους άλλους και να τους πείσετε για τις απόψεις και τα θέλω σας. Αποφάσεις καλείστε να πάρετε για το μέλλον κάποιων σχέσεων, ενώ πολλοί σχεδιάζετε την επισημοποίηση μιας σχέσης.      
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οι ρυθμοί σας παραμένουν χαμηλοί, όμως οι ανάγκες της καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις στη δουλειά, δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε.  Οι έντονη σκέψη και η δυναμική επικοινωνία, γύρω από θέματα επενδύσεων ή οικονομικά δίνει ώθηση στα εργασιακά σας σχέδια. Πολλοί μπορεί να σκέφτεστε να ξεκινήσετε ή ξεκινάτε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού.  Προσέξτε την υγεία σας γιατί το άγχος σας επηρεάζει.       
Υδροχόος 21/01-19/02: Η ανάγκες των φίλων ή κάποιων συνεργατών σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση αφού μπορεί από τη μία να θέλετε να βοηθήσετε, όμως από την άλλη νιώθετε έντονη την ανάγκη να κάνετε πράγματα που εσείς θέλετε και σας ευχαριστούν. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία. Κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα συζητήσετε ανοικτά σήμερα με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, προσπαθώντας να τους εξηγήσετε τις ανάγκες σας, ενώ πολλοί μπορεί να προχωρήσετε σε καθοριστικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Σοβαρές συζητήσεις γύρω από θέματα που αφορούν παιδιά ευνοούνται.       
Ιχθείς 20/02-20/03:  Καριέρα και οικογένεια σας βάζουν σε διλλήματα σήμερα. Οι υποχρεώσεις και στα δύο είναι πολλές και καλείστε, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, να βρείτε ισορροπία μεταξύ των υποχρεώσεων σε σπίτι και δουλειά. Οι ανάγκες στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας είναι πάρα πολλές και θα χρειαστεί ν’ ακολουθήσετε ένα πολύ οργανωμένο πρόγραμμα για να τα βγάλετε πέρα. Συζητήστε με το σύντροφο σας για το αν θα μπορούσε να σας βοηθήσει. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται.  
AstrpMeleti