Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 21/07/2011

Στο ζώδιο του Κριού βρίσκετε σήμερα η σελήνη. Δύναμη αποφασιστικότητα και τόλμη, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα μας χαρίσει και μ’ αυτά θ’ αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα μας και τα προβλήματα της. Είμαστε πιο εξωστρεφείς και διεκδικούμε άμεσα αυτά που θέλουμε. Το εγώ μας τονίζετε και ο παρορμητισμός δεν αφήνει περιθώρια για υπομονή και σκέψη. 
Κριός 21/03-20/04: Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε σήμερα γιατί ο παρορμητισμός μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Ξαφνικές αλλαγές ή συνειδητοποιήσεις κρύβει η μέρα για εσάς των πρώτων ημερών.  Ενώ εσείς του δευτέρου δεκαημέρου  θα πρέπει να χειριστείτε με προσοχή θέματα σχέσεων ή συνεργασιών και να διατηρήσετε κάποιες ισορροπίες μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των αναγκών των άλλων...

Ταύρος 21/04-21/05: Με τη σελήνη στο Κριό, οι δυσκολίες και το άγχος αυξάνονται. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα και μπορεί ν’ αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Οι υποχρεώσεις στην καθημερινότητα είναι πολλές και δεν αποκλείεται ν’ αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στη δουλειά ή την υγεία σας. Τα σχέδια σας φαίνεται να καθυστερούν για λίγο.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Έντονη θα είναι σήμερα η κοινωνική σας ζωή και ίσως χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των κοινωνικών σας υποχρεώσεων και των δικών σας θέλω. Ο ελεύθερος χρόνος σας είναι πολύ περιορισμένος και δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια διασκέδασης. Στόχοι και σχέδια αναπροσαρμόζονται για κάποιους, ενώ η οικονομική αστάθεια σας φορτίζει συναισθηματικά.        
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι απαιτήσεις σ’ επαγγελματικό επίπεδο θα είναι πολλές σήμερα, ενώ απρόβλεπτες εξελίξεις σας πιέζουν περισσότερο και μπορεί να σας κάνουν ανταγωνιστικούς με τους συνεργάτες. Υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια ή το  σπίτι θ’ απασχολήσουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι καλείστε να ξεπεράσετε διλλήματα και να βρείτε ισορροπίες μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. 
Λέων 23/07-23/08: Θέλετε να χαλαρώσετε και ν’ ανανεωθείτε, όμως οι καθημερινές σας υποχρεώσεις δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για ξεκούραση. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην δημιουργείτε εντάσεις με συνεργάτες ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να επηρεάσουν σχέδια που αφορούν ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες.   Εξελίξεις στο εργασιακό περιβάλλον θα σας φορτίσουν συναισθηματικά.   
Παρθένος 24/08-23/09: Πάθος και ένταση κρύβει η μέρα για εσάς τους Παρθένους. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις είναι πολλές και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε να προσθέσετε και καινούργιες. Θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγές αλλά δεν υπάρχουν τα περιθώρια. Αποφύγετε να πάρετε το οποιοδήποτε ρίσκο σήμερα.  
Ζυγός 24/09-23/10: Η σελήνη βρίσκετε ακριβώς απέναντι σας σήμερα, φέρνοντας στο προσκήνιο υποθέσεις που έχουν να κάνουν με στενές σχέσεις ή συνεργασίες. Θα υπάρξουν ευκαιρίες, αλλά δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.  Οι υποχρεώσεις ή τα προβλήματα που προκύπτουν από το σπίτι ή μια καινούργια δραστηριότητα,  φαίνεται να σας φορτίζουν έντονα σήμερα.
Σκορπιός 24/10-22/11: Αλλαγές και καινούργια πράγματα σε καθημερινότητα και δουλειά μπορεί να σας αγχώνουν σήμερα.  Προσέξτε την υγεία σας.
Τοξότης 23/11-21/12: Προσωπικές επιθυμίες και  η ανάγκη για αναγνώριση και αποδοχή, μπορεί να σας κάνουν να κινηθείτε εγωιστικά ή και προκλητικά σήμερα. πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας μπορεί ν’ ανατρέψουν σχέδια ή να σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε  κάποια πράγματα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν και να σας αγχώνουν ενώ νιώθετε ότι δεν έχετε τη στήριξη που πρέπει.        
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές αλλά αυτό δεν φαίνεται να το συμμερίζονται στο χώρο της οικογένειας. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες αν δεν θέλετε να έχετε απώλειες. Απρόσμενες αλλαγές προκύπτουν στο χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας  και επηρεάζουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών.  Το κλίμα είναι ρευστό και τα πράγματα μπορεί ν’ αλλάζουν  συνεχώς, τόσο μέσα σας, όσο και στο οικείο περιβάλλον.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Δύσκολα θα καταφέρετε να προωθήσετε τα σχέδια σας σήμερα, αφού ανάγκες της καθημερινότητας που πρέπει να τακτοποιηθούν, σας εγκλωβίζουν. Νευρικότητα και εκνευρισμός είναι πολύ πιθανά αλλά θα πρέπει να ελεγχθούν γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή ατυχήματα.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Εξελίξεις στα οικονομικά υπόσχετε η μέρα. Ξαφνικά έσοδα αλλά και απρόβλεπτα έξοδα είναι πολύ πιθανά. Οικονομικές υποχρεώσεις θα πρέπει να τακτοποιήσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Στόχοι και ελπίδες δεν φαίνεται να προχωρούν και αυτό σας στενοχωρεί και ίσως βγάλει από μέσα σας κρυφά συναισθήματα και απωθημένα.     
AstroMeleti