Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 08/07/2011

Στο ζυγό θα παραμείνει και σήμερα ή σελήνη, τονίζοντας θέματα σχέσεων ή συνεργασιών. Μπορεί να δημιουργήσουμε καινούργιες σχέσεις ενώ μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα και ν’ αναζητήσουμε την αρμονία στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις μας. Προσπαθούμε να κρατήσουμε ισορροπίες και δεν αποκλείεται να πούμε κάποιο ψεματάκι για να γίνουμε αρεστοί ή να μην βάλουμε σε κίνδυνο μια σχέση. 

Κριός 21/03-20/04:  Κρίση περνούν σήμερα οι σχέσεις, κυρίως με την οικογένεια.  Ίσως θεωρείτε  ότι δεν αναγνωρίζουν την αξία σας ή ότι δεν παίρνεται από την οικογένεια ότι θα θέλατε. Εκνευρισμοί δεν θα λείψουν, αφού τα νεύρα σας το τελευταίο διάστημα πρέπει να είναι πολύ ευαίσθητα. Είστε πολύ δραστήριοι και επικοινωνιακοί. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές όμως δεν θα λείψουν ευχάριστες συναντήσεις με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή μέρα για συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Θέματα εργασίας ή υγείας έρχονται στο προσκήνιο και θα σας εκνευρίσουν, γιατί θα φορτώσουν ακόμη περισσότερο ένα ήδη φορτωμένο πρόγραμμα. Μια περίοδο με πολλά έξοδα διανύεται τον τελευταίο καιρό εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, σήμερα όμως τα οικονομικά βελτιώνονται και είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποια έσοδα.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Θέλετε να ξεφύγετε απ όλα όσα σας ταλαιπωρούν και να κάνετε μόνο πράγματα που σας ευχαριστούν και σας αρέσουν. Η διασκέδαση παίζει πρωταρχικό ρόλο σήμερα για εσάς, όμως αυτό θα σας κοστίσει λίγο. Αποφύγετε συζητήσεις γύρω από οικονομικά και μην κλείσετε οικονομικές συμφωνίες. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας θα σας προβληματίσουν σήμερα και θα καταφέρουν να επισκιάσουν την ανάγκη να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Ωστόσο θα τα καταφέρετε να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε τι γίνεται στη ζωή σας το τελευταίο διάστημα και τι θα κάνετε στο μέλλον.
Λέων 23/07-23/08: Άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας ταλαιπωρήσουν σήμερα, και θα σας αναστατώσουν συναισθηματικά.  Σας έχουν φορτώσει με πολλές υποχρεώσεις και αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό, αφού εσείς αυτό που θέλετε είναι να μείνετε στη γωνίτσα σας και να ηρεμήσετε. Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας και θα μπορούσατε να ζητήσετε τη βοήθεια τους. Μη μείνετε μέσα. Κοινωνικές επαφές σήμερα βοηθούν με κάποιο τρόπο στην προώθηση των  σχεδίων σας.     
Παρθένος 24/08-23/09: Υποθέσεις γύρω από την επαγγελματική ή κοινωνική αποκατάσταση θα σας προβληματίσουν και σήμερα. Η ανάγκη για οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια σας ωθεί σε νέες επαγγελματικές αναζητήσεις.  Επενδύσεις και επαγγελματικές δραστηριότητες ευνοούνται. Φίλοι μπορεί να σας απογοητεύσουν.
Ζυγός 24/09-23/10: Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας παρασύροντας σας σε ένα παιχνίδι ικανοποίησης προσωπικών  επιθυμιών. Τα επαγγελματικά σας προβληματίζουν, ίσως γιατί δεν καταφέρνετε να συνεργαστείτε αρμονικά με κάποιους συναδέλφους. Ωστόσο σχέδια που αφορούν ταξίδια, υποθέσεις εξωτερικού, σπουδές ή νομικά, προωθούνται με ευκολία, αφού έχετε ρίξει όλο το βάρος σας εκεί το τελευταίο διάστημα.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Παρασκηνιακά ή μοναχικά θα κινηθείτε σήμερα. Πολλοί μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι και να μην θέλετε να κάνετε τίποτα. Σχέδια τα οποία σας είχαν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα θα τα παραμελήσετε, επιλέγοντας  να μείνετε  μόνοι για να ηρεμήσετε. Η μέρα ενδείκνυται για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ενώ παράλληλα νέες εισοδηματικές πηγές θα μπορούσατε  να βρείτε, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. 
Τοξότης 23/11-21/12: Συναντήσεις με φίλους και γενικότερα πολλές κοινωνικές επαφές θα έχετε μέσα στη μέρα. Καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο για εσάς. Οικονομικές εκκρεμότητες μπορεί να σας απασχολούν αλλά καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε ν’ ασχοληθείτε σήμερα μ’ αυτές και μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις που να αφορούν τον προϋπολογισμό ή τα οικονομικά σας γενικότερα.     
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η επαγγελματική ή κοινωνική αποκατάσταση σας απασχολεί και είναι πολύ πιθανό ν’ αντιμετωπίσετε προβλήματα με το σύντροφο ή κάποιον στενό συνεργάτη. Θέματα ελέγχου, εξουσίας ή διαχείρισης των οικονομικών αποτελούν τ’ αγκάθια στις σχέσεις σας και θα πρέπει να τ’ αντιμετωπίσετε. Το κλίμα στον εργασιακό χώρο βελτιώνετε, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα μπορούσατε με το διάλογο, να λύσετε πιθανές διαφορές με συναδέλφους.  Κάποιοι από εσάς ξεκινούν μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού.
Υδροχόος 21/01-19/02: Μπορεί να βλέπετε πιο αισιόδοξα σήμερα τα πράγματα όμως, προβλήματα στη δουλειά θα σας χαλάσουν  λίγο το κέφι. Ένα πρόβλημα υγείας δικό σας ή  του συντρόφου θα ταλαιπωρήσει κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Παρόλα αυτά δεν θα το βάλετε κάτω. Είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και αποφασισμένοι να διεκδικήσετε τα πράγματα που  θέλετε. Πολλοί ασχολείστε έντονα αυτό το διάστημα με θέματα που αφορούν τα παιδιά σας.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οικονομικοί είναι κυρίως οι λόγοι που θα σας αγχώσουν σήμερα. Αν και η διάθεση σας είναι ανεβασμένη και επιλέγετε να κάνετε ότι σας αρέσει, οι οικονομικές προϋποθέσεις δεν σας το επιτρέπουν σήμερα. Οι υποχρεώσεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας συνεχίζονται κουράζοντάς σας τόσο σωματικά όσο αι ψυχολογικά.     
AstroMeleti