Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 04/07/2011

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σελήνη να παραμένει στο ζώδιο του Λέοντα, στρέφοντας τη προσοχή, κυρίως όσων ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο, σε θέματα προσωπικής ικανοποίησης. Παράλληλα τονίζετε η ανάγκη τους να έρθουν στο προσκήνιο, κερδίζοντας την αναγνώριση που επιθυμούν. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, χρωματίζοντας τον τρόπο που αγαπάμε αλλά τη διαχείριση των οικονομικών με συναισθηματισμούς και ευαισθησίες. Οξυμένη ευαισθησία, ρομαντισμός και ιδεαλισμός θα επικρατήσουν σήμερα με το Τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα, επηρεάζοντας κυρίως εσάς των δύο- τριών πρώτων  ημερών.

Κριός 21/03-20/04:  Αν και ακόμη υπάρχουν εκκρεμότητες που σας προβληματίζουν η εβδομάδα αυτή ξεκινά σε ήρεμο και όμορφο κλίμα κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και το σπίτι, τα οποία σήμερα θ’ αποτελέσουν το καταφύγιο σας και θα σας κάνουν να αισθανθείτε ασφάλεια και θαλπωρή. Οι τόνοι πέφτουν και οι εντάσεις με άτομα τις οικογενείας υποχωρούν το επόμενο διάστημα, δίνοντας σας την ευκαιρία να διαχειριστείτε  τις  καταστάσεις με περισσότερη υπομονή και ηρεμία. Κάποιοι θ’ αποφασίσετε να κάνετε αισθητικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, ενώ θα υπάρξουν και πολλές  ευχάριστες κοινωνικές επαφές στο  σπίτι. Αγοραπωλησίες ή ενοικιάσεις κατοικιών ευνοούνται μέχρι το τέλος του μηνός...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Ευχάριστες κοινωνικές επαφές και φιλικές συναντήσεις θα έχετε σήμερα, κυρίως οι Ταύροι των πρώτων ημερών. Η καθημερινότητα γίνεται πολύ πιο ευχάριστη με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο από σήμερα, αν και θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν οι γνωστές φοβίες και ανασφάλειες σας. Οι σχέσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος βελτιώνονται ενώ υπάρχει η πιθανότητα μια φιλική σχέση να προσχωρήσει σε ερωτική.  Συζητήσεις με συνεργάτες ή  γύρω από εργασιακά ευνοούνται, όπως επίσης και οι υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Αεικίνητοι αλλά και νευρικοί θα είστε σήμερα, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο, τα οικονομικά σας με κάποιο τρόπο βελτιώνονται. Από την άλλη, υπάρχουν ακόμη αρκετές οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσετε αλλά θα βρείτε λύσεις.  Αν και όλα περνάνε από το μυαλό και τη λογική σας, ίσως τώρα να πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτο σας. Πολλοί θα έχετε τη στήριξη της οικογένειας ή θα χρειαστεί να κάνετε το επόμενο διάστημα κάποια  έξοδα για το σπίτι. Οι εξελίξεις στα οικονομικά θα οδηγήσουν εσάς των πρώτων ημερών σε σχέδια και οράματα σχετικά με την καριέρα ή την αποκατάστασή σας.  Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε αποφάσεις.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Από σήμερα και μέχρι τα τέλει του μήνα, η συναισθηματική σας ζωή τονίζεται και θα το αισθανθείτε σταδιακά όλοι οι Καρκίνοι.  Παρά τα προβλήματα και τις πιέσεις οι επόμενες μέρες προβλέπονται ευχάριστες για εσάς, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι ακόμη και να ερωτευθείτε. Όπως και να έχει, εκμεταλλευτείτε τη γοητεία που θα εκπέμπεται και προωθήστε προσωπικές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις. Ιδιαίτερα ευχάριστη μέρα η σημερινή, για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι νιώθετε πνευματική ανάταση και κάνετε  όνειρα για το μέλλον.    
Λέων 23/07-23/08: Η σελήνη και σήμερα θα βρίσκετε στο ζώδιο σας, κάνοντας κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου, να επικεντρώνεστε στον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Η είσοδο και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου θα τονίσει την ανάγκη για εσωτερικές ή μυστικές διαδικασίες. Η μοναξιά και η απομόνωση γίνεται πολύ ελκυστική για κάποιους από εσάς, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πολύ πιθανό να εμπλακείτε σε παρασκηνιακές σχέσεις ή συνεργασίες, με κίνδυνο να προκληθούν ανατροπές στη ζωή σας. 
Παρθένος 24/08-23/09: Κουρασμένοι και άτονοι θα νιώθετε σήμερα κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο υπόσχετε ένα πολύ ευχάριστο διάστημα σε ότι αφορά την κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις. Αξιοποιήστε αυτές τις μέρες για να έρθετε πιο κοντά σε φίλους ή για να κάνετε νέες γνωριμίες. Διασκεδάστε και περάστε ευχάριστα με τους άλλους, αποφεύγοντας να εμπλέξετε οικονομικά ή θέματα συνεργασιών.  Συγκεντρώσεις και κοινωνικές επαφές στο σπίτι είναι πολύ πιθανές. Ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές με το σύντροφο σας, θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.
Ζυγός 24/09-23/10: Διασκέδαση και ευχάριστες στιγμές με φίλους θα έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Η εμπλοκή σας σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα είναι πολύ πιθανή. Η επαγγελματική σας ζωή γίνεται πιο ευχάριστη και αρμονική με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο. Η εικόνα σας στον επαγγελματικό χώρο είναι πολύ θετική και θα έχετε την αποδοχή και την εύνοια των ανωτέρων σας. Αξιοποιήστε λοιπόν αυτό το διάστημα για να προωθήσετε επαγγελματικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται και η δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης στον επαγγελματικό χώρο.
Σκορπιός 24/10-22/11: Με την είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, ξεκινά μια πολύ ευχάριστη περίοδος. Η αισιοδοξία σας τονίζετε και σας ωθεί στην υλοποίηση ενός ονείρου. Από τη μία μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να ζήσετε καινούργιες εμπειρίες, όμως από την άλλη κάτι σας κρατάει πίσω. Πολύ ρομαντική και ερωτική μέρα για εσάς των πρώτων ημερών. Αν είστε καλλιτέχνης, είναι μέρα έμπνευσης και φαντασίας. Σχέδια γύρω από ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες, ευνοούνται.   Επαγγελματικές φιλοδοξίες και σχέδια ζωής θ’ απασχολήσουν σήμερα τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου.   
Τοξότης 23/11-21/12: Η σελήνη στο Λέοντα σήμερα, ευνοεί εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι νιώθετε πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι να  υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Η πίστη για το μέλλον, σας βοηθά να προχωρήσετε. Η έκλειψη  μπορεί να δημιούργησε μια αποσταθεροποίηση στα οικονομικά σας, όμως η είσοδος της Αφροδίτης σήμερα στο Καρκίνο, θα βελτίωση τα πράγματα μες το επόμενο διάστημα. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες, εφορία, ασφάλειες κλπ. Κληρονομικά ζητήματα τακτοποιούνται ενώ μπορεί να ωφεληθείτε από το εισόδημα του συντρόφου σας.        
Αιγόκερω 22/12-20/01: Μια πολύ θετική περίοδος σε ότι αφορά στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, ξεκινά από σήμερα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο. Μπορεί ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, να είναι ή να φαίνονται όλα ρευστά στη ζωή σας, όμως τώρα θα μπορούσατε με ευκολία να βρείτε λύσεις και να προωθήσετε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θέματα που σας απασχολούν.  Οι εντάσεις στις σχέσεις καταλαγιάζουν και θα μπορέσετε ν’ αντιμετωπίσετε πιθανά προβλήματα με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη.  Οικονομικά ζητήματα απασχολούν σήμερα εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα εργασίας ή υγείας που σας αναστάτωσαν με την έκλειψη, τώρα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα ομαλοποιηθούν. Το κλίμα στον εργασιακό χώρο γίνεται καλύτερο και οι εργασιακές σχέσεις βελτιώνονται. Μια ερωτική σχέση θα μπορούσε να προκύψει στη δουλειά αυτή τη περίοδο (ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών). Αντίθετα προβληματάκια στις σχέσεις μπορεί να προκύψουν σήμερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Οι ανάγκες των άλλων μπορεί να έχουν περισσότερη σημασία για εσάς, όμως πολλοί θεωρείτε ότι δίνεται πολλά στους άλλους χωρίς να παίρνεται την αναγνώριση που σας αξίζει. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Φορτωμένο θα είναι σήμερα το πρόγραμμά σας. Κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα κουραστείτε αρκετά, ενώ ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε και στην υγεία σας. Διασκέδαση, έρωτα και χαρά υπόσχετε στους περισσότερους από εσάς η Αφροδίτη, από τη νέα της θέση στον Καρκίνο.  Δυσκολίες και προβλήματα βρίσκουν τη λύση τους, ενώ βελτιώνονται οι σχέσεις, τόσο με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και με  τα παιδιά, αν είστε γονείς. Αν κάνετε προσπάθειες για έναν απόγονο, αυτή η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή. Καλλιτεχνικά ή δημιουργικά σχέδια προωθούνται μ’ ευκολία. 

AstroMeleti