Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 23 & 24/07/2011

Η σελήνη περνά στον Ταύρο και ενώ από τη μια θέλουμε ν’ απολαύσουμε τις χαρές της ζωής, από την άλλη, κάποιες ανασφάλειες  μπορεί να μην μας  το επιτρέψουν. Γενικότερα συναισθηματικές ή οικονομικές ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο και ελέγχουν με κάποιο τρόπο τις αποφάσεις ή τις ενέργειες μας. Οι αλλαγές μπορεί να τρομάζουν κάποιους από εμάς, ενώ μια τάση τεμπελιάς και ένα  αίσθημα πλήξης είναι πολύ πιθανά. 
Κριός 21/03-20/04: Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και ξεκινά για εσάς ένα ευχάριστο, δημιουργικό αλλά και ερωτικό διάστημα. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και επικεντρώνεστε κυρίως σε πράγματα που σας αρέσουν και σας ικανοποιούν. Όμως θα υπάρξουν διλλήματα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Από τη μία υπάρχει τάση να κάνετε πράγματα που θέλετε αλλά από την άλλη ένα αίσθημα ανασφάλειας σας κρατά πίσω, δημιουργώντας σας κενό και την αίσθηση του ανικανοποίητου. Συναισθηματικά και οικονομικά ευνοούνται τώρα...
      
Ταύρος 21/04-21/05: Εξελίξεις και αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας θα δημιουργηθούν με την είσοδο του Ήλιου στο Λέοντα. Οι προβληματισμοί σας μπορεί ν’ αυξάνονται ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες εντάσεις μέσα στο επόμενο διάστημα, στο χώρο του σπιτιού. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών ίσως νιώσετε εγκλωβισμένοι.  Έχετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, όμως, ή άτομα τις οικογενείας δεν σας το επιτρέπουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ή θα πρέπει για κάποιο λόγο να μείνετε σπίτι. Η αισιοδοξία και η δύναμη ψυχής που έχετε αυτή τη περίοδο, σας βοηθούν, ενώ  υπάρχουν και άτομα δίπλα σας που σας βοηθούν και σας ανοίγουν καινούργιους δρόμους.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ένα πολύ δραστήριο διάστημα ξεκινάει για εσάς με την είσοδο  του Ήλιου στο Λέοντα. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις ευνοούνται και το επόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο από επαφές, συζητήσεις, νέες γνωριμίες αλλά και πολλές μετακινήσεις-ταξιδάκια. Όμως το Σάββατο, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών νιώθετε άτονοι και κουρασμένοι και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας φαίνονται βουνό και σας εκνευρίζουν. Τα οικονομικά ευνοούνται ενώ είναι καλές μέρες για ν’ αναζητήσετε νέες οικονομικές πηγές.
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικά είναι τα ζητήματα στα οποία θα επικεντρωθείτε μέσα στο επόμενο διάστημα.  Όλοι οι Καρκίνοι σταδιακά θ’ ασχοληθείτε με τα έσοδα και τα έξοδά σας.  Θα υπάρχουν έσοδα αλλά και αρκετά έξοδα, κυρίως για την ικανοποίηση επιθυμιών σας. Υποθέσεις που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες ευνοούνται μες το Σαββατοκύριακο. Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε αλλά ενώ από τη μία θα θέλετε να βγείτε και να ενεργοποιηθείτε σε κοινωνικό επίπεδο, από την άλλη, οικονομικές ανασφάλειες σας περιορίζουν. Αν βγείτε, δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε μια περιουσία.
Λέων 23/07-23/08: Ο μήνας των γενεθλίων σας αρχίζει και με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σας αναζωογονήστε. Η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει, βγαίνετε από το καβούκι σας και δραστηριοποιήστε ύστερα από ένα μήνα χαλάρωσης και απραξίας. Το παρασκήνιο που μπορεί να υπήρχε πίσω από την πλάτη σας, τώρα βγαίνει στο φως και μπορεί να μάθετε πράγματα που γίνονταν κρυφά από εσάς. Υπαρξιακά προβλήματα μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε μες το Σαββατοκύριακο εσείς των πρώτων ημερών όμως είναι κάτι παροδικό.  Επαγγελματικά και ζητήματα κοινωνικής αποκατάστασης σας απασχολούν και τώρα θα μπορούσατε να τα προωθήσετε. Αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον ευνοούνται.        
Παρθένος 24/08-23/09: Οι ρυθμοί πέφτουν από αυτό το Σαββατοκύριακο, για όλους τους Παρθένους σταδιακά και ξεκινά ένα διάστημα εσωτερικής αναζήτησης και ηρεμίας. Οι περισσότεροι θα νιώθετε άτονοι και κουρασμένοι ενώ έντονη θα είναι μια τάση απομόνωσης με στόχο να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Για κάποιους μπορεί να ξεκινούν τώρα παρασκηνιακές διαδικασίες. Ωστόσο το Σαββατοκύριακο θα είναι ευχάριστο και θα επιλέξετε να κάνετε καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν. Μόνο εσείς των πρώτων-πρώτων, αν και θα θέλετε να ξεφύγετε από τα καθημερινά και καθιερωμένα ίσως νιώσετε ότι δεν έχετε τις δυνάμεις να το κάνετε. 
Ζυγός 24/09-23/10: Φίλοι και κοινωνική ζωή έρχονται στο προσκήνιο και θ’ αποτελέσουν άμεση προτεραιότητα για εσάς μέσα στο επόμενο διάστημα. Πολλοί θα εμπλακείτε σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα. Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως, ανασφάλειες σε σχέση με τα οικονομικά δεν  αφήνουν, κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών, τα περιθώρια για άσκοπα έξοδα και διασκεδάσεις. Ωστόσο θέματα ακίνητης περιουσίας ή αλλαγές που έχουν σχέση με την οικογένεια και το σπίτι προωθούνται. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Ζητήματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης τονίζονται από αυτό το Σαββατοκύριακο και θ’ απασχολήσουν σταδιακά όλους στους Σκορπιούς μέσα στο επόμενο διάστημα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, εξετάζετε το μέλλον στενών  προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων.  Ένας γάμος ή μια στενή συνεργασία μπορεί να σας δημιουργεί ανασφάλειες τώρα. Μετακινήσεις και γενικότερες αλλαγές ευνοούνται αυτό το Σαββατοκύριακο.
Τοξότης 23/11-21/12: Αρκετά πιεστήκατε, τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά το προηγούμενο διάστημα. Από αυτό το σαββατοκύριακο ξεκινά  μια πιο χαλαρή περίοδος για εσάς και θα το νιώσετε σταδιακά όλοι.  Η ανάγκη να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να κάνετε καινούργια και ενδιαφέροντα πράγματα, θα είναι μεγάλη. Πολλοί μπορεί να κάνετε μες τις επόμενες μέρες ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Θα ανοίξετε νέους ορίζοντες και θα δοκιμάσετε νέες εμπειρίες. Μόνο εσείς των δύο πρώτων ημερών είστε πιεσμένοι αυτές τις μέρες γιατί θέματα δουλειάς ή υγείας δεν σας επιτρέπουν να ξεδώσετε. Ωστόσο τα εργασιακά ευνοούνται ενώ και στα οικονομικά σας γίνονται βελτιώσεις.           
Αιγόκερω 22/12-20/01: Υποθέσεις που έχουν σχέση με οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο με την είσοδο του ήλιου στο λέοντα. Ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες ενώ πολλοί θα πρέπει να θέσετε όρια σε μια σχέση επαγγελματική ή προσωπική. Ποια είναι η θέση σας σ’ αυτή τη σχέση και ποιες οι οικονομικές σας απαιτήσεις ή υποχρεώσεις. Ωστόσο το σαββατοκύριακο είναι πολύ ευχάριστο και μόνο εσείς των δύο πρώτων ημερών θα νιώσετε περιορισμό από τα οικονομικά σας.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, απέναντί σας, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου που θα έρθουν στο προσκήνιο υποθέσεις οι οποίες αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Θετικά ή αρνητικά σημεία στις σχέσεις αυτές τονίζονται τώρα. Γάμοι, σχέσεις και συνεργασίες εξετάζονται και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις όπου τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Ανασφάλειες σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας ταλαιπωρούν εσάς των δύο πρώτων ημερών. Ζητήστε τη βοήθεια ατόμων της οικογενείας σας ή φίλων.    
Ιχθείς 20/02-20/03: Εργασιακά και θέματα υγείας έρχονται στην επιφάνεια με την είσοδο του ήλιου στο Λέοντα. Το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο το επόμενο διάστημα και θα πρέπει να προσέχετε γιατί η κούραση μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας.  Πολλοί μπορεί να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή ένα νέο τρόπο διατροφής και άσκησης.  Το Σαββατοκύριακο   θα είστε πολύ απασχολημένοι και θα χρειαστούν γρήγοροι ρυθμοί για να τα προλάβετε όλα.  Προσεκτικοί για τυχόν ατυχήματα θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών.     
AstroMeleti