Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 16 & 17/07/2011

Ένα Σαββατοκύριακο μακριά από προγράμματα και κανόνες είναι μπροστά μας. Η σελήνη στον Υδροχόο μας χαρίζει επαναστατική διάθεση και μας ωθεί ν’ αφήσουμε πίσω για λίγο τα «πρέπει». Να ξεπεράσουμε τα όρια και να τολμήσουμε κάτι διαφορετικό, κάτι καινούργιο. Γενικότερα θα επικρατήσει έλλειψη προγραμματισμού και μια τάση εναντίωσης σε ότι μας καταπιέζει. Η κοινωνική μας ζωή τονίζεται και προτεραιότητα έχει η επαφή με φίλους ή ομοϊδεάτες.  
Κριός 21/03-20/04: Έντονη κοινωνική δραστηριότητα θα υπάρχει το Σαββατοκύριακο. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται όμως αυτό φαίνετε να σας στοιχίζει οικονομικά, αφού θα χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα (μην το παρακάνετε). Την Κυριακή τα συναισθήματα σας αλλάζουν και ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, γίνεστε εύθικτοι και νευρικοί, πράγμα που θα επηρεάσει τις σχέσεις σας. Έντονη κινητικότητα υπάρχει για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι έχετε γίνει άκρως επικοινωνιακοί, ενώ οι μετακινήσεις και τα ταξιδάκια δεν σας λείπουν...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Νιώθετε την ανάγκη σήμερα για ριζικές αλλαγές στη ζωή σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί η αισιοδοξία που σας χαρίζει ο Δίας, είναι μια δύναμη που αν δεν τη χρησιμοποιήσετε σωστά, θα σας οδηγήσει σε λάθει. Μην πάρετε λοιπόν αποφάσεις σήμερα για αλλαγές.  Εργασιακά σχέδια και θέματα υγείας ευνοούνται και θα μπορούσατε να τα διαχειριστείτε με επιτυχία. Την Κυριακή ζητήματα οικογένειας ή ακινήτων έρχονται στο προσκήνιο και θα σας αναστατώσουν.  Δέχεστε προκλήσεις και ίσως πρέπει να προχωρήσετε σε αλλαγές. Τα οικονομικά σας μπορεί να βελτιώνονται , αν ανήκετε στους Ταύρους του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και τα έξοδα είναι πολλά και δεν φαίνετε να περισσεύει κάτι.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Γενικά ευχάριστο και ανανεωτικό προβλέπεται το Σαββατοκύριακο. Θετικές εξελίξεις και ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν το Σάββατο σας δίνουν χαρά και ανεβάζουν την  αυτοπεποίθηση σας. Την Κυριακή οι ρυθμοί ανεβαίνουν και φίλοι σας παρασύρουν σε κοινωνικές επαφές ή ομαδικές δραστηριότητες. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα εκνευρίσουν εσάς του τρίτου δεκαημέρου, αφού δεν σας επιτρέπουν να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα όπως θα θέλατε. Προσπαθήστε να βρείτε μια μέση λύσει για να είστε ευχαριστημένοι.            
Καρκίνος 22/06-22/07: Συναισθηματικές εντάσεις κρύβει το σαββατοκύριακο, αλλά και έντονη σεξουαλική δραστηριότητα. Υποχρεώσεις ή προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια υποχωρούν  ή σας δίνεται η δυνατότητα να τ’ αντιμετωπίσετε με ευκολία. Κάποιες βαθύτερες επιθυμίες, μπορεί να παρασύρουν εσάς του πρώτου δεκαημέρου σε υπερβολές ή επιπολαιότητες. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις σοβαρές αποφάσεις σήμερα. Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου, καθώς την Κυριακή μπορεί να σπαταλήσετε χρήματα για να ικανοποιήσετε, κάποιες  επιθυμίες.
Λέων 23/07-23/08: Συναισθηματική ένταση θα σας δημιουργήσουν υποθέσεις που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Κρατήσατε χαμηλούς τόνους και μην κάνετε υπερβολές. Συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν τη δουλειά, ευνοούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Την Κυριακή, παρεξηγήσεις ή ένταση στις σχέσεις είναι πολύ πιθανά, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, ενώ έντονη κοινωνική δραστηριότητα προβλέπετε για εσάς του δευτέρου.
Παρθένος 24/08-23/09: Εργασιακά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια. Το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να ταλαιπωρηθείτε από ένα προβληματάκι υγείας. Οι προσπάθειες για αποκατάσταση των οικονομικών φαίνετε να πιάνουν τόπο. Την Κυριακή οι προκλήσεις είναι πολλές και δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου  θα είστε πολύ νευρικοί.          
Ζυγός 24/09-23/10: Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη μες το Σαββατοκύριακο, ενώ τονίζετε η δημιουργικότητα σας. Επαγγελματικά ζητήματα προωθούνται αλλά θα πρέπει να λειτουργήσετε με σύνεση και λογική. Πολλές κοινωνικές δραστηριότητες προκύπτουν για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες εντάσεις με φίλους. Σχέδια που αφορούν υποθέσεις εξωτερικού, ταξίδια, σπουδές αλλά και νομικά βρίσκονται στις άμεσες προτεραιότητες σας και σήμερα προωθούνται μ’ ευκολία.
Σκορπιός 24/10-22/11: Εξελίξεις στην οικογένεια και το σπίτι θα σας απασχολήσουν αυτό το σαββατοκύριακο. Κάποιοι μπορεί ν’ αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού. Ο Δίας σας κάνει υπεραισιόδοξους και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας. Την Κυριακή ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας, θα πρέπει να βρείτε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Αποφύγετε συζητήσεις με ανωτέρους ή τους γονείς σας, γιατί θα υπάρξουν εντάσεις ή παρεξηγήσεις.
Τοξότης 23/11-21/12: Πολύ δραστήριο αυτό το σαββατοκύριακο για εσάς. Μην αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις γιατί θα κουραστείτε και θα εκνευριστείτε  χωρίς λόγο. Βγείτε, διασκεδάστε,  συναντείστε φίλους, πηγαίνετε ταξιδάκια αλλά μην κάνετε υπερβολές στην διαχείριση των οικονομικών. Παρεξηγήσεις, εντάσεις και εκνευρισμός  θα υπάρξει με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες, γιατί για δικούς τους λόγους  δεν καταφέρνετε να προωθήσετε δικά σας πράγματα. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες και μην αντιδράτε σπασμωδικά. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οικονομικής φύσης θα είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτό το σαββατοκύριακο και δεν αποκλείεται να επηρεάσουν κάποιες σχέσεις σας.  Αποφύγετε τις υπερβολές και τις καταχρήσεις γιατί μπορεί να επηρεάσουν την  υγεία σας.  Επαγγελματικά ζητήματα προωθούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Την Κυριακή αποφύγετε συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα και μην πάρετε αποφάσεις που θ’ αφορούν εισοδηματικές πηγές.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Στο επίκεντρο θα βρίσκεστε  αυτό το σαββατοκύριακο, αφού η σελήνη θα κινείται στο ζώδιο σας. Δίνεται προτεραιότητα στον εαυτό σας και τις ανάγκες του, αφήνοντας πίσω σας όλα τα άλλα.  Δείτε χαλαρά και χωρίς υπερβολές ζητήματα που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι.  Την Κυριακή εντάσεις θα υπάρχουν στις σχέση με το σύντροφο. Η έντονη επικέντρωση στον εαυτό σας δημιουργεί παρεξηγήσεις.  Πολύ ευχάριστη και ερωτική μέρα  θα είναι η Κυριακή για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  
 Ιχθείς 20/02-20/03:  Ξεκούραση και ηρεμία νιώθετε ότι χρειάζεστε αυτό το σαββατοκύριακο.  Ωστόσο  έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε και δεν θα είναι εύκολο να ηρεμήσετε. Αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό, ενώ δεν θα λείψουν παρεξηγήσεις , ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε.  Οικογενειακά και θέματα ακίνητων προωθούνται με ευκολία για όσους  ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο.  Μια οικονομική στήριξη  απ’ την οικογένεια είναι πολύ πιθανή.  
AstroMeleti