Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες Προβλέψεις 11/07/2011

Σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού ξεκινά η καινούργια εβδομάδα. Η καθημερινότητα και ρουτίνα μας έχει κουράσεις και τώρα νιώθουμε δυνατοί και έτοιμοι να κάνουμε την υπέρβαση, να ξεπεράσουμε τα όρια μας, ν’ ανοίξουμε  καινούργιους δρόμους στη ζωή μας και να δοκιμάσουμε νέες εμπειρίες. Κάνουμε σχέδια για το μέλλον  αλλά θα πρέπει να προσέξουμε τις υπερβολές και ν’ αποφύγουμε υπερφίαλα ή υπεραισιόδοξα πλάνα.

Κριός 21/03-20/04:  Η σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του τοξότη σας γεμίζει αισιοδοξία και πίστη για το μέλλον. Νιώθετε ότι όλα θα πάνε καλά ενώ τονίζεται και η διάθεσή σας για ανατροπή και αλλαγές τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.  Κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, θα πρέπει όμως να προσέξετε να στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις. Υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες μπορεί να σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες...
              
Ταύρος 21/04-21/05: Έντονος συναισθηματισμός σας κατακλύζει σήμερα και έλκεστε από οτιδήποτε μπορεί να διεγείρει τα συναισθήματα σας. Πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη για αναζήτηση βαθύτερων εμπειριών αλλά και περισσότερο νόημα στη ζωή σας. Αίσθηση που όπως είναι φυσικό σας οδηγεί σε σκέψεις,  συνειδητοποιήσεις, και  αναθεωρήσεις των μέχρι σήμερα δεδομένων. Οικονομικά ζητήματα και η τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων, μπορεί ν’ απασχολήσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών, όμως θα βρείτε λύσεις από εκεί που δεν το περιμένετε. Μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους και μην γίνεστε απόλυτοι και  κτητικοί γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι σχέσεις σας με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη διάθεση σας σήμερα. Μπορεί να υπάρξουν συναισθηματικές αντιπαραθέσεις ενώ κάποιοι νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τη πίεση που σας δημιουργούν οι άλλοι. Φίλοι βρίσκονται κοντά σας και θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε και να αισθανθείτε καλύτερα. Στόχοι και σχέδια για το μέλλον επανεξετάζονται από εσάς των πρώτων ημερών. Όνειρα και ιδέες για την επαγγελματική ή την κοινωνική σας αποκατάσταση, μπορεί να σας παρασύρουν σήμερα και καλό θα ήταν να ελέγξετε το κατά πόσο μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.        
Καρκίνος 22/06-22/07: Αναγκαία κρίνεται σήμερα η ανανέωση της καθημερινότητας σας. Αλλαγές μπορεί να προκύψουν στη δουλειά. Αλλαγές που δημιουργούν κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών, τη διάθεση για ανανέωση τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, με κριτήριο βαθύτερες επιθυμίες σας. Μην κάνετε υπερφίαλα και μεγαλεπήβολα σχέδια και μην ασχοληθείτε σήμερα με θέματα που αφορούν εξωτερικό, ταξίδια ή σπουδές.   Προβληματάκια υγείας μπορεί να προκύψουν γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσέξετε την υγεία σας.
Λέων 23/07-23/08: Αισιοδοξία και ενθουσιασμός μπορεί να σας παρασύρουν σε  φιλόδοξα σχέδια και λανθασμένες οικονομικές κινήσεις. Βαθύτερες επιθυμίες και όνειρα που κάνατε στο παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό και την ανάγκη σας για αναγνώριση μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.  Η μέρα ενδείκνυται για διασκέδαση, παιχνίδι, έρωτα και δημιουργία.      
Παρθένος 24/08-23/09: Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων έρχονται στο προσκήνιο. Σπίτι και οικογένεια θ’ απαιτήσουν για άλλη  μια φορά το ενδιαφέρον σας, για να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα. Κάποιοι αποφασίζετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι ή σκέφτεστε ακόμη και ν’ αλλάξετε σπίτι γιατί σας έχουν κουράσει τα παλιά και χρειάζεστε μια ανανέωση. Οικονομικά ζητήματα και επενδύσεις επανεξετάζονται από εσάς των πρώτων ημερών, ενώ βαθύτερες επιθυμίες που αφορούν την δουλειά τίθενται και πάλι προς εξέταση.
Ζυγός 24/09-23/10: Πολύ δραστήριοι και επικοινωνιακοί θα είστε σήμερα. Συναντήσεις, συζητήσεις, πολλά τηλέφωνα και  μετακινήσεις αλλά και κοντινά ταξιδάκια θ’ αποτελέσουν το σημερινό σας πρόγραμμα. Έχετε αναλάβει πολλά πράγματα για σήμερα και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εκνευρισμοί και εντάσεις στην προσπάθεια σας να τα διεκπεραιώσετε όλα. Ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Τα οικονομικά σας καλείστε να προσέξετε σήμερα γιατί η θετική διάθεση και ο ενθουσιασμός, είναι πολύ πιθανό να σας παρασύρουν σε σπατάλες. Θέματα αλλαγών σε δουλειά και σπίτι, μπορεί να επανεξετάζονται αλλά  προωθούνται. Μην ακολουθήσετε τη διαίσθηση σας σήμερα για να πάρετε αποφάσεις.
Τοξότης 23/11-21/12: Η εβδομάδα ξεκινά με τη σελήνη να βρίσκετε στο ζώδιο σας. Η προσοχή σας στρέφετε σε σας και τις ανάγκες σας. Δεν αποκλείεται να νιώθετε μπερδεμένοι και πως δεν ξέρετε τι θέλετε. Παρόλα αυτά η αυτοπεποίθηση σας τονίζεται και σας βοηθά να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Μην ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και οικογένειας γιατί δεν έχετε καθαρή εικόνα σήμερα.    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η εβδομάδα ξεκινά σε χαμηλούς ρυθμούς. Κούραση και ατονία δεν σας αφήνουν να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με δυναμισμό και καλό θα ήταν να αποφύγετε σοβαρές δραστηριότητες σήμερα και αύριο.  Η μέρα ενδείκνυται για ξεκούραση και σκέψη. Αλλαγές σε οικογένεια ή σπίτι επανεξετάζονται από εσάς των πρώτων ημερών και καλό θα ήταν να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας.       
Υδροχόος 21/01-19/02: Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε στις αρχές της εβδομάδας ενώ φίλοι σας βοηθούν να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, παρασύροντας σας σε ομαδικές δραστηριότητες. Νέες και πρωτότυπες ιδέες έχετε εσείς των πρώτων ημερών, ενώ πληροφορίες και μηνύματα που έρχονται από το πουθενά, βοηθούν τις επιδιώξεις σας. Αλλαγές σκέφτεστε κάποιοι να κάνετε στο κοντινό σας περιβάλλον, ακόμη και μια μετακόμιση μπορεί πέφτει στο τραπέζι  τώρα.  Μην πάρετε σήμερα αποφάσεις που ν’ αφορούν το εισόδημα και τα οικονομικά σας γενικότερα.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Επαγγελματικές αναζητήσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα, ενώ πολλοί θα προσπαθήσετε να βρείτε διεξόδους από πιθανές πιέσεις. Ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, προκύπτουν ξαφνικά για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι πιθανότατα βρίσκεστε σε φάση αλλαγής αξιών αυτή τη περίοδο. Η τάση σας για ονειροπόληση και απομάκρυνσης απ’ τη πραγματικότητα τονίζεται σήμερα. Προσέξτε τους τρόπους που θα επιλέξετε για να ξεφύγετε. Αποφύγετε το αλκοόλ και τα χημικά.    
AstroMeleti