Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 29/07/2011

Η σελήνη παραμένει στον Καρκίνο τονίζοντας τον συναισθηματισμό και την ευαισθησία μας. Οι ανάγκες των άλλων μας ευαισθητοποιούν περισσότερο τώρα. Θέλουμε να τους ανοίξουμε την αγκαλιά μας όμως μπορεί και εμείς με τη σειρά μας, ν’ αναζητήσουμε  λίγη στοργή.  Η αντίθεση Ερμή Ποσειδώνα είναι μια δύσκολη όψη που θα επηρεάσει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί  τελευταίες ημέρες. Παραποιήσεις, αβεβαιότητα και ασάφεια μπορεί να οδηγήσουν σ’ ένα επικοινωνιακό χάος. Προσοχή σε εξαπατήσεις και αυταπάτες.  
Κριός 21/03-20/04: Συζητήσεις  που αφορούν εργασιακά ή θέματα υγείας, ξεκινούν για εσάς των πρώτων ημερών, όμως δεν θα ολοκληρωθούν πριν τις 10 Σεπτεμβρίου. Ευχάριστες συναισθηματικές εμπειρίες σας περιμένουν με το πέρασμα της Αφροδίτης στο Λέοντα.  Αν είστε σε μια πολύχρονη σχέση θα μπορούσατε τώρα να την  ανανεώσετε ενώ καινούργιοι έρωτες είναι πολύ πιθανοί αφού η διάθεση για φλερτ ανεβαίνει. Ξεκινά ένα διάστημα για εσάς που έλκεστε από οτιδήποτε σας κάνει να περνάτε καλά και να χαίρεστε. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε αυτό το διάστημα εσείς των τελευταίων ημερών, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σας εκμεταλλευτούν, δίνοντάς σας ψεύτικες υποσχέσεις.
Ταύρος 21/04-21/05: Και σήμερα θα παραμείνετε πολύ δραστήριοι, κάνοντας όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε. Αεικίνητους θα σας έλεγε κανείς. Συζητήσεις γύρω από δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σχέδια που ξεκίνησαν τώρα θα μείνουν σ’ εκκρεμότητα μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου περίπου. Το σπίτι και οι οικογένεια θα αποτελέσουν σημείο έλξης για εσάς το επόμενο διάστημα. Δημιουργείτε ένα ευχάριστο κλίμα στο σπίτι και   δεν αποκλείεται να οργανώσετε συγκεντρώσεις φίλων και εκδηλώσεις στο χώρο του σπιτιού. Πολλοί μπορεί ν’ αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές που αφορούν την αισθητική του σπιτιού. Πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών γιατί εγκυμονούν κίνδυνοι και εξαπατήσεις γύρω από τα επαγγελματικά ή ζητήματα αποκατάστασης γενικότερα. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις ή σημαντικές αποφάσεις. Μην υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες και μην προχωρήσετε σε κανενός είδους επισημοποιήσεις.
      
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ο Ερμής κυβερνήτης σας περνά σήμερα στην Παρθένο, χαρίζοντάς σας μια πιο πρακτική και οργανωτική σκέψη.  Συζητήσεις ή σκέψεις που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια, μπορεί να ξεκινούν τώρα αλλά δεν θα ολοκληρωθούν πριν το φθινόπωρο. Η καθημερινότητα σας βελτιώνετε από σήμερα και η κοινωνική σας ζωή τονίζετε. Θα βγείτε, θα δείτε φίλους, θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους ενώ πολύ ευχάριστες στιγμές θα έχετε σε κοντινά ταξίδια που θα κάνετε. Προσεκτικοί αυτές τις μέρες θα χρειαστεί να είστε μόνο εσείς των τελευταίων ημερών. Δεν είναι καλή περίοδος για σχέδια και συζητήσεις. Παραποιήσεις, ψεύτικες υποσχέσεις και εξαπατήσεις είναι πιθανά σενάρια τώρα, ενώ μια τάση να ονειροπολείτε μπορεί να σας οδηγήσει σε αυταπάτες. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή τη περίοδο. Μπερδέματα με ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανά. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Στο επίκεντρο των καταστάσεων θα παραμείνετε και σήμερα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα, σηματοδοτεί μια ευνοϊκή περίοδο για τα οικονομικά σας. Θα υπάρξουν  έσοδα, όμως η ανάγκη σας για διασκέδαση και καλοπέραση μπορεί να μην αφήσουν πολλά χρήματα στις τσέπες σας. Αν ανήκετε στους Καρκίνους των τελευταίων ημερών, θα πρέπει ν’ αποφύγετε  σήμερα σοβαρές συναλλαγές και οτιδήποτε έχει σχέση με οικονομικά ή θέματα κτίσης. Υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων.
Λέων 23/07-23/08: Χαμηλοί θα παραμείνουν και σήμερα οι ρυθμοί σας και πολλοί θα θέλετε να μείνετε στο σπίτι. Ωστόσο η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, ανεβάζει τη διάθεσή και σας χαρίζει γοητεία και ομορφιά. Γίνεστε πιο ελκυστικοί και δύσκολα μπορούν να σας που όχι αυτή τη περίοδο. Συζητήσεις ή σκέψεις που αφορούν τα οικονομικά μπορεί να ξεκινούν τώρα, δεν θα ολοκληρωθούν όμως πριν τα μέσα Σεπτεμβρίου.  Αποφύγετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις γύρω από σχέσεις ή συνεργασίες, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Λέοντες των τελευταίων ημερών. Εγκυμονούν κίνδυνοι εξαπάτησης ή αυταπάτης.   
Παρθένος 24/08-23/09: Στο ζώδιο σας περνά σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής, όμως τα πλεονεκτήματα του θα τα χαρείτε μετά τις 10 Σεπτεμβρίου, καθώς τις επόμενες μέρες γυρνά ανάδρομος και θα περάσει στο λέοντα και πάλι. Ωστόσο σήμερα η αντίθεση του με τον Ποσειδώνα, κρύβει αβεβαιότητα, ασάφειες και εξαπατήσεις στην καθημερινότητα, τη δουλειά ή την υγείας. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Παρθένους ων τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Οτιδήποτε κρυφό, μυστήριο ή παρασκηνιακό αρχίζει να σας έλκει αυτή τη περίοδο. Δεν αποκλείεται να κάνετε μια γνωριμία που θα πρέπει να παραμείνει κρυφή.
Ζυγός 24/09-23/10: Τις τελευταίες μέρες του μήνα γίνεστε πιο εσωστρεφείς καθώς ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου. Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε και μην δίνεται αφορμές για σχόλια. Η κοινωνική σας ζωή και οι σχέσεις με τους φίλους βελτιώνονται αυτή τη περίοδο. Ομαδικές δραστηριότητες και διασκέδαση θα σας κερδίσουν τις επόμενες μέρες. Κυρίως στον άξονα καριέρας-οικογένειας θα κινηθείτε σήμερα. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί  γιατί φίλοι μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές, τόσο σε προσωπικό όσο και σ’ επαγγελματικό επίπεδο.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Με την Αφροδίτη από σήμερα στο Λέοντα, θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης ευνοούνται. Η εικόνα που παρουσιάζετε προς τα έξω είναι πολύ καλή όπως και η γνώμη που δημιουργούν οι άλλοι για εσάς. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών γιατί η εικόνα που έχετε τώρα μπορεί να μην είναι η πραγματική και να κάνετε λάθει σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Μην πάρετε τώρα αποφάσεις που αφορούν οικογένεια, ακίνητα, μετακομίσεις ή αλλαγή τόπου διαμονής.     
Τοξότης 23/11-21/12: Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, εγείρει σκέψεις και συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά ζητήματα, που όμως δεν θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν άμεσα και θα εκκρεμούν μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου τουλάχιστον. Η αισιοδοξία σας τονίζετε αυτή τη περίοδο ενώ υποθέσεις που αφορούν υποθέσεις εξωτερικού, ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες ευνοούνται το επόμενο διάστημα.  Αποφύγετε τα φιλόδοξα και μεγαλεπήβολα  σχέδια, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Τοξότες των τελευταίων ημερών.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σε θέματα που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις επικεντρώνεστε σήμερα. Συζητήσεις γύρω από ένα ταξίδι ή ένα σχέδιο θα ξεκινήσετε εσείς των πρώτων ημερών, όμως θα μείνουν σ’ εκκρεμότητα μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου. Οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα ευνοούνται με την είσοδο της Αφροδίτης στο λέοντα και είναι μια καλή περίοδο για να βάλετε τάξη σε οικονομικά που έχουν σχέση και με άλλους. Αποφύγετε σήμερα οικονομικές συναλλαγές ή συζητήσεις, αν ανήκετε στους Αιγόκερους των τελευταίων ημερών, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Η μέρα μπορεί να είναι κουραστική, όμως η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα σηματοδοτεί την αρχή μιας πολύ ευνοϊκής περιόδου σ’ ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες. Θα έρθετε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο ενώ δεν αποκλείεται να επισημοποιήσετε μια σχέση. Συζητήσεις ή σχέδια που ξεκινούν γύρω από οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα, δυστυχώς δεν θα ολοκληρωθούν πριν τις 10 Σεπτεμβρίου. Η μέρα κρύβει κινδύνους σε ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες, επηρεάζοντας κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Μην πάρετε τώρα αποφάσεις που ν’ αφορούν το γάμο σας, μια σοβαρή σχέση ή μια συνεργασία.      
Ιχθείς 20/02-20/03: Αν και οι υποχρεώσεις σε σπίτι και οικογένεια σας έχουν κουράσει, το κλίμα σήμερα είναι ευχάριστο και  άκρως ερωτικό. Επίσης η καθημερινότητα σας βελτιώνετε, ενώ εργασιακά και ζητήματα υγείας ευνοούνται από σήμερα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών και ν’ αποφύγετε κούραση και καταχρήσεις. Έχετε μεγάλη ανάγκη ξεκούρασης, απόσυρσης  και ηρεμίας αλλά προσέξτε τους τρόπους που θα επιλέξετε να το κάνετε.  Αποφύγετε αλκοόλ, φάρμακα και χημικά.     
AstroMeleti