Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 07/07/2011

Στο ζυγό θα περάσει η σελήνη σήμερα, στρέφοντας τη προσοχή μας σε στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Αναζητούμε ισορροπίες και  αρμονία στη ζωή μας τώρα. Ωστόσο το Τετράγωνο Αφροδίτης Ουρανού θα δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις, κυρίως όσων έχουν γεννηθεί στις πρώτες μέρες. Εντάσεις που μπορεί να φτάσουν  ακόμα και σε ρήξη. Δυνατή και πολύ ευνοϊκή όψη το τρίγωνο Δία Ουρανού. Όψη με διάρκεια, που θα επαναληφθεί τον Οκτώβριο και τον επόμενο Μάρτιο.  Δίνει τη δύναμη, τη βοήθεια και τη προστασία για να προχωρήσουμε αν θέλουμε, σε ριζικές αλλαγές σε κάποιο τομέα της ζωής μας.  Αλλαγές που οδηγούν προς το καλύτερο.      

Κριός 21/03-20/04:  Σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν έντονα αυτές τις μέρες. Ασυμφωνίες και συγκρούσεις είναι πολύ πιθανές, ιδιαίτερα στο οικογενειακό περιβάλλον ή σε υποθέσεις που αφορούν ακίνητα.                        Αποφύγετε αγορές αυτές τις μέρες και μην πάρετε αποφάσεις που να αφορούν οικονομικά. Αντίθετα η επαγγελματική σας ζωή ευνοείτε τώρα και ιδιαίτερα εσείς, που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Μαρτίου, θα μπορούσατε τώρα να δρομολογήσετε μ’ επιτυχία τα  επαγγελματικά σας σχέδια. Μελετήστε προσεκτικά τα δεδομένα, χωρίς υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις...
     
Ταύρος 21/04-21/05: Μπορεί να έχετε πολλά να κάνετε και η δουλειά να σας κουράζει, όμως υπάρχει έντονη η αισιοδοξία και η πίστη για το μέλλον. Ένα δημιουργικό και ιδιαίτερα φιλόδοξο σχέδιο μπορεί να ξεκινάει τώρα αλλά θα δώσει τους καρπούς  του αργότερα. Ισχυροί συνεργάτες βρίσκονται δίπλα σας και σας στηρίζουν. Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σας δημιουργούν σήμερα  τόσο οι γύρω σας όσο  και οι καθημερινές υποχρεώσεις.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Χαρούμενοι και ανεβασμένοι νιώθετε σήμερα, ωστόσο υπάρχει κίνδυνος συγκρούσεων ή ακόμη και διακοπή κάποιων φιλικών σχέσεων. Μην αναμίξετε φίλους με οικονομικά. Κάποια σχέδια σας μπορεί τώρα ν’ ανατρέπονται για οικονομικούς λόγους. Προσέξτε τα χρήματα σας σήμερα και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Διδύμους των πρώτων ημερών. Κάποια προβλήματα που αφορούν τη δουλειά ή τις εισοδηματικές σας πηγές, βρίσκουν τη λύση τους και θα έχετε τη προστασία και τη δύναμη που χρειάζεται για να προχωρήσετε.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, έχει ηρεμίσει λίγο τα πράγματα και σας έχει ανεβάσει τη διάθεση. Σήμερα όμως μπορεί να υπάρξουν ανατροπές.  Αστάθεια, ένταση και επαναστατικότητα στις σχέσεις, μπορεί να οδηγήσουν, ιδιαίτερα εσάς των πρώτων ημερών,  σε οριστικές ρήξεις. Αποφύγετε να ξεκινήσετε μια σοβαρή επαγγελματική κίνηση σήμερα γιατί δεν θ’ αντέξει στο χρόνο.  Σημαντικές αλλά και ισχυρές σχέσεις ή συνεργασίες θα θεμελιωθούν αυτό το διάστημα αλλά θα δώσουν τους καρπούς τους αργότερα.   
Λέων 23/07-23/08: Έντονη δραστηριότητα θα υπάρχει σήμερα και αυτό ίσως να μην σας αρέσει. Συναισθηματική αστάθεια και απρόσμενες αλλαγές στη διάθεσή θα σας ταλαιπωρήσουν.  Σχέδια που κάνατε μπορεί ν’ αλλάξουν τώρα ή να ανατραπούν. Ωστόσο το τρίγωνο Δία Πλούτωνα σας δίνει ευκαιρίες για νέα εργασιακά σχέδια που είναι πολύ πιθανό να σας χαρίσουν αργότερα, επαγγελματική καταξίωση.  
Παρθένος 24/08-23/09: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν  σήμερα. Η προοπτική μιας οικονομικής υποστήριξης μπορεί ν’ ανατραπεί και φιλικές σχέσεις βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί. Αποφύγετε σήμερα δανεισμούς και ενασχόληση με οικονομικές σας εκκρεμότητες. Το τρίγωνο Δία Πλούτωνα, βοηθά κυρίως τους Παρθένους που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Αυγούστου. Ίσως τώρα τολμήσετε να πάρετε κάποιο ρίσκο, που θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.  
Ζυγός 24/09-23/10: Με τη σελήνη στο ζώδιο σας, είναι φυσικό να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και  τα θέλω του, για να νιώθετε όμορφα και αρμονικά. Επιδιώκετε διασκέδαση με φίλους αλλά στον επαγγελματικό χώρο θα υπάρξουν προβλήματα. Ένταση και επαναστατικότητα στις σχέσεις, σας οδηγεί σε παρορμητικές αποφάσεις  σε ότι αφορά το μέλλον τους. Η μέρα είναι αντιφατική και από την άλλη, οικογενειακές υποθέσεις προωθούνται και αν υπήρχαν προβλήματα βρίσκουν τη λύση τους. Αλλαγές που μπορεί να ξεκινούν τώρα, οδηγούν προς το καλύτερο.        
Σκορπιός 24/10-22/11: Οι ρυθμοί έχουν πέσει, ενώ απρόβλεπτες εξελίξεις στο καθημερινό σας πρόγραμμα ή την υγεία σας, μπορεί να προκαλέσουν αλλαγές σε κάποιο σχέδιο. Κυριαρχεί αναστάτωση. Ριζικές αλλαγές σε ότι αφορά το κοντινό σας περιβάλλον, ξεκινούν , κυρίως για τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 28 Οκτωβρίου. Πολλοί αποφασίζεται να μετακομίσετε, με αφορμή μια σχέση ή μια συνεργασία.
Τοξότης 23/11-21/12: Συναισθηματική αναστάτωση θα επικρατήσει σήμερα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Εντάσεις θα υπάρξουν στις σχέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά. Πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας,  σας οδηγούν σε αλλαγές ή τη διακοπή ενός δημιουργικού σχεδίου. Αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα.  Η αισιοδοξία και η πίστη σας σε κάποιο εργασιακό σχέδιο,  σας δίνει τη δύναμη για να το προωθήσετε, βρίσκοντας λύσεις και οικονομική βοήθεια. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σχέσεις και συνεργασίες είχαν βελτιωθεί το τελευταίο καιρό, όμως σήμερα γίνονται αφορμή για αναταραχές στο  οικογενειακό περιβάλλον. Απρόσμενες εξελίξεις θα υπάρξουν σε οικογένεια και σπίτι. Τα καλά νέα είναι ότι το τρίγωνο Δια Πλούτωνα σας δίνει τη βοήθεια και τη στήριξη που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Πολλοί μπορεί να  ξεκινήσετε ή να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο το οποίο θα δώσει καρπούς αργότερα.
Υδροχόος 21/01-19/02: Το κλίμα είναι αισιόδοξο σήμερα δίνοντας σας την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα καθημερινά προβλήματα και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σας απασχολήσει. Επαναστατικές τάσεις, τσακωμοί και εντάσεις ταλαιπωρούν εσάς των πρώτων ημερών. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε παρορμητικές ή νευρικές κινήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ατυχήματα.  Μην επιδιώξετε σοβαρές συζητήσεις και μην υπογράψετε σημαντικά έγγραφα. Αντίθετα σήμερα είναι ευνοϊκή μέρα για να προωθήσετε θέματα που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν κυρίως σήμερα. Ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες με τράπεζες, εφορία κλπ. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ με τα οικονομικά σας και να μην πάρετε κανενός είδους ρίσκο.  Ο ενθουσιασμός και η ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ικανοποιούν συναισθηματικά, μπορεί να  οδηγήσει σε παρορμητικές επιλογές,  που θα βγάλουν εκτός προϋπολογισμού κυρίως εσάς των πρώτων ημερών.  Καλή μέρα σήμερα για να προωθήσετε τους στόχους σας και να βάλετε μπρος τα φιλόδοξα σχέδια σας. 
AstroMeleti