Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 28/07/2011

Η σελήνη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου που παραδοσιακά αποτελεί το σπίτι της. Από αυτή τη θέση μας χαρίζει συναισθηματισμό και ευαισθησία.  Η προσοχή μας στρέφετε σε θέματα που με κάποιο τρόπο αφορούν την οικογένεια, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία.    
Κριός 21/03-20/04: Οι ρυθμοί πέφτουν και το ενδιαφέρον σας σήμερα επικεντρώνετε σε υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Διλήμματα που αφορούν δουλειά και οικογένεια ταλαιπωρούν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Αποφύγετε εκνευρισμούς και εκρήξεις. Ευκαιρίες θα υπάρξουν για την προώθηση εργασιακών  και  την τόνωση των οικονομικών σας.   Προβλήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες θ’ αντιμετωπίσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου...

Ταύρος 21/04-21/05: Πολλές υποχρεώσεις θα πρέπει να τακτοποιηθούν σήμερα. Η καθημερινότητα δεν αφήνει περιθώρια για καινούργια πράγματα που θα σας βγάλουν από τα καθιερωμένα και θα σας ανανεώσουν. Ένα πολυπόθητο ταξίδι ή κάποιο σχέδιο μπορεί ν’ αναβληθεί ή ν’ ακυρωθεί, δημιουργώντας σας εκρηκτικά συναισθήματα. Συζητήσεις με άτομα της οικογενείας βοηθούν αφού κερδίζετε την υποστήριξή τους. Κούραση και προβλήματα στη δουλειά θ’ αντιμετωπίσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικά είναι τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τις αλλαγές και τα νέα οικονομικά δεδομένα στη ζωή σας. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και θα πρέπει να τακτοποιηθούν. Είναι καλή μέρα για συζητήσεις και συμφωνίες ενώ ο Δίας σαν φύλακας άγγελος σας αυτή τη περίοδο θα σας δώσει  λύση στα προβλήματα σας.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Η σελήνη περνά στο ζώδιο σας και η ζωτικότητα σας ανεβαίνει. Βγαίνετε απ’ το λήθαργο ή την κούραση των προηγούμενων ημερών και επικεντρώνεστε σε προσωπικά σας ζητήματα. Διλλήματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες θ’ απασχολήσουν εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Αποφύγετε εκρήξεις γιατί όλα είναι ρευστά και μπορεί ν’ ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη.    Συζητήσεις για οικονομικά ευνοούνται ενώ μπορεί να έχετε κάποιες ιδέες που θα τονώσουν τα οικονομικά σας. Κούραση ή προβλήματα στο σπίτι θα ταλαιπωρήσουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.    
Λέων 23/07-23/08: Η μέρα σήμερα είναι για ξεκούραση και ηρεμία, όμως οι υποχρεώσεις στη δουλειά και οι αλλαγές στην καθημερινότητα σας δεν θα σας επιτρέψουν να χαλαρώσετε. Απρόσμενες εξελίξεις ή ανατροπές θα υπάρξουν σε σχέδια που αφορούν εξωτερικό, ταξίδια ή σπουδές και θα επηρεάσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Ωστόσο η μέρα είναι καλή για συζητήσεις που αφορούν την ένταξή σας σ’ ένα κοινωνικό σύνολο ή οικονομικά ζητήματα. Ευκαιρίες προκύπτουν στα επαγγελματικά και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.     
Παρθένος 24/08-23/09: Διλλήματα μεταξύ κοινωνικών υποχρεώσεων και προσωπικών επιθυμιών θα ταλαιπωρήσουν τους Παρθένους σήμερα. Απρόσμενες εξελίξεις ή ανατροπές σε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα θ’ αντιμετωπίσετε εσείς των πρώτων ημερών. Παρασκηνιακές συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα   ευνοούνται σήμερα, ενώ πολύ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι. 
Ζυγός 24/09-23/10: Οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σας διεκδικούν σήμερα και θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία για ν’ αποφύγετε τις εντάσεις και τα νεύρα. Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται και θα μπορούσατε σήμερα να προωθήσετε ή να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν.  Συζητήσεις με φίλους σας  βοηθούν. Σας δίνουν νέα δεδομένα και χρήσιμες πληροφορίες για την προώθηση κάποιου σχεδίου. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Στην προώθηση ενός σχεδίου επικεντρώνεστε σήμερα. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό ή μακρινά ταξίδια έρχονται στο προσκήνιο. Συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά ευνοούνται, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Οικονομική και συναισθηματική στήριξη θα έχετε από άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σας. Απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές στον εργασιακό χώρο θα έχουν οι σκορπιοί των πρώτων ημερών, ενώ και εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσετε προβλήματα σήμερα και θ’ αγχωθείτε από πληροφορίες ή μηνύματα που θα πάρετε.  
Τοξότης 23/11-21/12: Διλήμματα και προβληματισμοί γύρω από οικονομικά θα σας απασχολήσουν σήμερα. Δυσάρεστες εκπλήξεις περιμένουν εσάς των πρώτων ημερών. Ωστόσο  ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο σας αποζημιώνουν. Ευνοϊκή μέρα για τους τοξότες των τελευταίων ημερών, οι οποίοι μπορείτε σήμερα να προωθήσετε καινούργια σχέδια και προοπτικές. Κοινοποιήστε τα σχέδια σας σε ανωτέρους και ζητήστε τη βοήθεια τους.  Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό.     
  Αιγόκερω 22/12-20/01: Διλλήματα σας δημιουργούν σύντροφος ή συνεργάτες και θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των αναγκών των άλλων. Απρόβλεπτες εξελίξεις στον οικογενειακό χώρο ή σε υποθέσεις ακινήτων θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.  Αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις με άτομα της οικογενείας. Ευχάριστες συζητήσεις γύρω από οικονομικά ή οικονομικές συμφωνίες προκύπτουν για εσάς των τελευταίων ημερών. Πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα στα επαγγελματικά προκύπτουν για τους αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Πολύ δουλειά και κούραση κρύβει η μέρα για τους Υδροχόους.  Προσέξτε την υγεία σας, ενώ ατυχηματάκια είναι πολύ πιθανά για εσάς των πρώτων ημερών.  Δυσκολίες στην προώθηση κάποιων σχεδίων αντιμετωπίζετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου και καλό θα ήταν να μην πιέσετε καταστάσεις. Η οικογένεια σας στηρίζει. Προωθήστε σήμερα υποθέσεις που αφορούν ακίνητα και οικογενειακά. Προβλήματα ή υποθέσεις που αφορούν το γάμο σας ή μια επαγγελματική συνεργασία, θα μπορούσαν να βελτιωθούν σήμερα, μέσα από τη συζήτηση και την καλή επικοινωνία.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Η μέρα είναι ιδανική για διασκέδαση και χαλάρωση όμως  κοινωνικές υποχρεώσεις και φίλοι δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε. Δύσκολα θα κάνετε πράγματα που σας αρέσουν σήμερα. Ωστόσο θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, ενώ και οι ιχθείς των τελευταίων ημερών θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις γύρω από θέματα δουλειάς. Ίσως προκύψουν ευχάριστα μηνύματα ή  νέες ιδέες για τη δουλειά. Απρόσμενα έξοδα προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ καθυστερήσεις ή προβλήματα με τα οικονομικά θα έχετε και εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.       
AstroMeleti