Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 27/07/2011

Η σελήνη παραμένει στους διδύμους κάνοντάς μας πιο δραστήριους και επικοινωνιακούς. Εκνευρισμός και ένταση δεν θα λείψουν, καθώς οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε είναι πολλές και μας πιέζουν. Το Τρίγωνο ήλιου Ουρανού σήμερα,  είναι πολύ ευνοϊκό και επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Τονίζει διαίσθηση και έμπνευση, ενώ μας κάνει να προσεγγίζουμε τη ζωή πιο ανοικτόμυαλα και αυτό θα είναι προς όφελος μας.  Ευχάριστες αλλαγές, ανακαλύψεις, συνειδητοποιήσεις και πειραματισμοί θα μας βοηθήσουν, ενώ ασυνήθιστες και αντισυμβατικές ευκαιρίες που μπορεί να μας προκύψουν, θα δώσουν καρπούς στο μέλλον.    
Κριός 21/03-20/04: Δραστήρια μέρα και η σημερινή. Η δυναμική κι η ενέργεια σας αυξάνονται, κάνοντας σας πιο δραστήριους και επικοινωνιακούς. Διοχετεύστε τα περισσεύματα ενέργειας σε δημιουργικά κανάλια ή έντονες δραστηριότητες για ν’ αποφύγετε νεύρα και εντάσεις. Σημαντικές αλλαγές και πρόοδος θα υπάρξει, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Θα συνειδητοποιήσετε ή θα ανακαλύψετε πράγματα που θα σας οδηγήσουν σ’ αλλαγές...

Ταύρος 21/04-21/05: Συζητήσεις και σκέψεις γύρω από το εισόδημά και τα οικονομικά σας γενικότερα. Ωστόσο  τα έξοδα παραμένουν πολλά για εσάς των τελευταίων ημερών και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Ευχάριστες αλλαγές προκύπτουν για τους Ταύρους των πρώτων ημερών. Οικογένεια η ακίνητη περιουσία δίνουν λύση σε πιθανά αδιέξοδα, ενώ για κάποιους οικογενειακά προβλήματα βρίσκουν τη λύση τους τώρα.
      
Δίδυμοι 22/05-21/06: Στο ζώδιο σας παραμένει και σήμερα η σελήνη, κάνοντας σας πιο ευαίσθητους σε προσωπικά ζητήματα και  τονίζοντας παράλληλα, τα καλώς ή κακώς κύμαινα στη ζωή σας. Ο Άρης στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας, χαρίζει ενέργεια και δυναμισμό στους Διδύμους των τελευταίων ημερών. Χρησιμοποιήστε τα παραγωγικά και δημιουργικά, για ν’ αποφύγετε εντάσεις και εκνευρισμούς.   Πρωτότυπες ιδέες για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Ταξίδια με φίλους είναι πολύ πιθανά.       
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι ρυθμοί σας παραμένουν και σήμερα χαμηλοί, ενώ και το παρασκήνιο καλά κρατεί. Πολλοί μπορεί να κινήστε μυστικά αυτή τη περίοδο και να οργανώνετε ένα νέο ξεκίνημα. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και μη δίνετε δικαιώματα γιατί πίσω από την πλάτη σας κάποιοι σας σχολιάζουν. Απρόσμενες αλλαγές σε επίπεδο καριέρας ή κοινωνικής αποκατάστασης θα χαροποιήσουν εσάς των πρώτων ημερών. Η ζωή σας μπορεί ν’ αλλάξει προς το καλύτερο από μια πρωτότυπη ιδέα, μια ανακάλυψη ή συνειδητοποίηση ενώ παράλληλα βελτιώνονται και τα οικονομικά σας.      
Λέων 23/07-23/08: Κοινωνικές επαφές και ομαδικές δραστηριότητες με φίλους θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Η προσπάθεια σας για δικτύωση μ’ ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν είναι πολύ έντονη.  Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε να εμπλακείτε σε ένα οργανωμένο κοινωνικό σύνολο. Μεγάλος ενθουσιασμός και αισιοδοξία χαρακτηρίζουν εσάς των πρώτων ημερών. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και προχωρήστε στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε.  
Παρθένος 24/08-23/09: Εκπλήξεις κρύβει η μέρα, κυρίως για τους Παρθένους των πρώτων ημερών. Απρόσμενες εξελίξεις γίνονται αιτία για βελτίωση των οικονομικών, βγάζοντας σας από αδιέξοδα. Σε θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης έχετε ρίξει όλο το βάρος σας , εσείς των τελευταίων ημερών. Αν θέλετε να προχωρήσουν ομαλά τα πράγματα, σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και ν’ αποφύγετε διαπληκτισμούς με ανωτέρους ή άτομα κύρους.
Ζυγός 24/09-23/10: Στόχος σας σήμερα να  ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, κάνοντας καινούργια πράγματα και δοκιμάζοντας νέες εμπειρίες. Σχέδια για ταξίδια, σπουδές ή για υποθέσεις εξωτερικού, είναι πολύ πιθανά. Απρόσμενα ευχάριστες εξελίξεις σε επίπεδο σχέσεων ή συνεργασιών θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Μια φιλική σχέση μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να περάσει σε άλλο επίπεδο π.χ. ερωτικό.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οι εξελίξεις γύρω από οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα συνεχίζουν, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του  τελευταίου δεκαημέρου σήμερα. Πολλοί κάνετε έναν αγώνα δρόμου για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και δεν θα λείψουν εκνευρισμοί. Απρόσμενες εξελίξεις σε εργασιακό επίπεδο θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Ευχάριστες αλλαγές σε θέματα δουλειάς ευνοούν την καριέρα σας. Μια καινούργια πρωτότυπη ιδέα, κάτι φρέσκο, μοναδικό μπορεί να αλλάξει όλα τα  δεδομένα.
Τοξότης 23/11-21/12: Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία θα παρασύρουν εσάς των πρώτων ημερών σε αλλαγές που θα σας ωφελήσουν. Απρόσμενες ευκαιρίες μπορεί να σας δοθούν και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.  Εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη θα έχουν οι Τοξότες των τελευταίων ημερών. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και ελέγξτε τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Κουραστική η μέρα σήμερα, κυρίως για τους Αιγόκερους των τελευταίων ημερών. Ξεκουραστείτε λίγο και προσέξετε την υγεία σας  γιατί η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Ευχάριστες εξελίξεις σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποια ιδέα που θα σας βοηθήσει να δώσετε λύση σε οικονομικά προβλήματα ή να βάλετε τάξη στην οικονομική σας σχέση με κάποιους άλλους.
 Υδροχόος 21/01-19/02: Το κλίμα συνεχίζει να είναι ευχάριστο, ιδιαίτερα για τους Υδροχόους των τελευταίων ημερών. Ο Άρης τονώνει την ερωτική σας διάθεση και σήμερα έχετε τη δυνατότητα να φλερτάρετε πολύ και θα γνωρίσετε νέους ερωτικούς συντρόφους. Ευχάριστες εξελίξεις σε επίπεδο σχέσεων ή συνεργασιών, προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Μια νέα γνωριμία ή μια συνάντηση με κάποιον από το παρελθόν μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα. Ευκαιρίες για νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν και δεν πρέπει να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες, όσο ακραίες και αν φαίνονται.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Ευχάριστε εξελίξεις σε εργασιακά και οικονομικά προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Νέες ιδέες, πρωτότυπες και αντισυμβατικές μπορεί να σας βοηθήσουν. Οικογενειακά ή  θέματα σπιτιού απασχολούν εσάς των τελευταίων ημερών. Πολλοί θα χρειαστεί να κάνετε έξοδα για το σπίτι.    
AstroMeleti