Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 19/07/2011

Η σελήνη παραμένει στους Ιχθείς χαρίζοντας μας καλοσύνη και φιλική διάθεση για τους άλλους. Το αίσθημα συμπόνιας και φιλανθρωπίας τονίζεται, ενώ μια μελαγχολική και νοσταλγική διάθεση είναι διάχυτη. Τα όνειρα μας παίρνουν φωτιά μ’ αυτή τη σελήνη και μας δίνουν διέξοδο για να βγούμε από τη σκληρή πραγματικότητα.      
Κριός 21/03-20/04: Αν και η ζωτικότητα σας σήμερα είναι πεσμένη και δεν έχετε διάθεση για εντάσεις, είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με φίλους ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Η καθημερινότητα σας φορτίζει και θα πρέπει να ελέγξετε τη νευρικότητα και το παρορμητισμό σας, για να αποφύγετε διαπληκτισμούς ή ατυχήματα. Ευτυχώς το κλίμα στο σπίτι παραμένει ευχάριστο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ κάποιοι θ’ αποφασίσετε να κάνετε  αισθητικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού...

Ταύρος 21/04-21/05: Η κοινωνικότητα σας τονίζετε και θα ωθήσει πολλούς από εσάς,  σε ομαδικές δραστηριότητες οι οποίες έχουν κοινωνικό χαρακτήρα. Ιδανική μέρα για να βρεθείτε με φίλους,  να βγείτε και να περάσετε ευχάριστα. Συζητήσεις με συνεργάτες ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος ευνοούνται, ενώ δεν θα ήταν άσχημα να υπογράψετε σήμερα ένα συμβόλαιο ή να κλείσετε μια συμφωνία. Ευχάριστα ταξιδάκια είναι πολύ πιθανά. Προσέξτε μόνο τα οικονομικά σας γιατί προβλέπονται έξοδα.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η ενασχόληση με θέματα καριέρας ή αποκατάστασης, σήμερα φαίνετε να δίνει καρπούς. Τα οικονομικά, ιδιαίτερα όσων ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, βελτιώνονται, ίσως γιατί οι επιλογές που κάνατε ήταν οι σωστές. Αν και η μέρα είναι καλή,  η ενέργεια και ο δυναμισμός που σας χαρίζει ο Άρης ξεχειλίζουν και αν δεν τα διαχειριστείτε σωστά θα υπάρξουν νεύρα, εντάσεις και διαπληκτισμοί με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη.          
Καρκίνος 22/06-22/07: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, συνεχίζει να σας χαρίζει γοητεία και φιλική διάθεση, ενώ  σας κάνει πολύ ελκυστικούς προς τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε την εικόνα που εκπέμπετε προς τα έξω αυτό το διάστημα για να προωθήσετε τους στόχους και τα καινούργια σας σχέδια.  Αποφύγετε σήμερα παρασκηνιακές συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά και μη δίνετε αφορμές για σχόλια.  
Λέων 23/07-23/08: Μπερδέματα προβλέπονται σήμερα με τα οικονομικά, όμως θα βρείτε τη στήριξη που χρειάζεστε από φίλους ή συνεργάτες.  Πολλές κοινωνικές επαφές έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι προσπαθείτε να δικτυωθείτε με στόχο να προωθήσετε τα σχέδια σας. Σήμερα όμως δεν είναι η κατάλληλη μέρα και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με φίλους. Η λίμπιντο σας φαίνετε ανεβασμένη και δεν αποκλείεται να προκύψει μια παρασκηνιακή σχέση.
Παρθένος 24/08-23/09: Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε σήμερα και ιδιαίτερα αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε προσκλήσεις τις οποίες δεν πρέπει να απορρίψετε. Βγείτε, γνωρίστε κόσμο και μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη. Στον επαγγελματικό χώρο τα πράγματα δεν είναι το ίδιο καλά και θα υπάρξουν εντάσεις με συνεργάτες. Θέματα εξουσίας έρχονται στην επιφάνεια τόσο σε επαγγελματικές όσο και σε στενές προσωπικές σας σχέσεις.    
Ζυγός 24/09-23/10: Διανύεται μια θετική περίοδο σε ότι αφορά θέματα καριέρας ή αποκατάστασης. Η εικόνα που σχηματίζουν τώρα για εσάς στον επαγγελματικό χώρο οι ανώτεροί σας είναι πολύ καλή, πράγμα που γενικότερα σας βοηθά να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια ή στόχους.   Σήμερα όμως ένα σχέδιο μπορεί ν’ ανατραπεί. Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε, γιατί η υπερβολική πίστη στον εαυτό σας μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθει.
Σκορπιός 24/10-22/11: Τα σχέδια σας προωθούνται με ευκολία αυτή τη περίοδο, ενώ εσείς φαίνεστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι γενικότερα. Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε σήμερα. Στην προσπάθεια σας να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες ή γιατί δεν θέλετε ν’ ασχοληθείτε τώρα με πράγματα που δεν σας αρέσουν, είναι πολύ πιθανό να αμελήσετε πράγματα με αποτέλεσμα να έχετε  οικονομικές απώλειες. 
Τοξότης 23/11-21/12: Οικονομικές υποθέσεις ευνοούνται σήμερα και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις και να  τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες.  Οι εξελίξεις στο σπίτι συνεχίζουν να σας απασχολούν, ενώ σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις συζητήσεις με το σύντροφο σας.  Προσπαθήστε να ελέγξετε τον παρορμητισμό και τη νευρικότητα σας για ν’ αποφύγετε διαπληκτισμούς με κοντινούς σας ανθρώπους. Μην ξεχνάτε ότι μόνο με το διάλογο βρίσκονται λύσεις.    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Πολλές οι υποχρεώσεις σήμερα. Οι δραστηριότητες είναι πολλές και σας κουράζουν. Προσέξτε την υγεία σας. Το κλίμα στις σχέσεις σας έχει βελτιωθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα  και αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, η μέρα είναι ιδανική για να προωθήσετε σχέσεις ή συνεργασίες που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα, θα  ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας και θα σας αποκαταστήσουν κοινωνικά ή επαγγελματικά.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Τόσο το κλίμα στη δουλειά, όσο και η καθημερινότητα σας γενικότερα, το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ευχάριστα. Ιδιαίτερα οι υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο μπορείτε τώρα να προωθήσετε εργασιακά σχέδια ή ν’ αντιμετωπίσετε μ’ επιτυχία ένα πρόβλημα υγείας.  Ωστόσο η μέρα δεν ενδείκνυται για συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά. Την τελευταία περίοδο, πολλοί έχετε αφεθεί σε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας κάνουν να νιώθετε χαρούμενοι. Σήμερα όμως δεν θα υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις για να κάνετε κάτι που σας αρέσει και αυτό σας στενοχωρεί.    
 Ιχθείς 20/02-20/03:  Πολύ ευχάριστη αλλά και ερωτική μέρα η σημερινή, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η ανεβασμένη σας λίμπιντο αλλά και τα μηνύματα που παίρνεται από τους άλλους ανεβάζουν την ερωτική σας διάθεση και σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι το ίδιο καλά στο σπίτι, όπου οικονομικοί λόγοι μπορεί να γίνουν αιτία για  διαπληκτισμούς. Κάποιοι ίσως κάνετε έξοδα για το σπίτι.
AstroMeleti