Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσια πρόβλεψη 16/02/2011

Με το πέρασμα της στο λέοντα, η σελήνη ξεπερνά την ευαίσθητη φύση της και γίνεται πιο εγωκεντρική. Μας χαρίζει μια εξωστρέφεια αλλά και την ανάγκη να έρθουμε στο προσκήνιο προσπαθώντας να πείσουμε τους άλλους για την αξία και την προσφορά μας. Πολλοί στην προσπάθεια τους αυτή μπορεί ν’ ακολουθήσουν μια εγωιστική και πιεστική συμπεριφορά. Γενικότερα το κλίμα είναι ευχάριστο και στρεφόμαστε προς τη διασκέδαση, τον έρωτα και τα παιδιά.    
Κριός 21/03-20/04: Αρκετά ηρεμήσατε και ασχοληθήκατε με την οικογένεια και το σπίτι. Σήμερα βγαίνετε προς τα έξω. Η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει και έχετε τη συναισθηματική ανάγκη να κάνετε έντονη την παρουσία σας στοχεύοντας να πάρετε την αναγνώριση που σας ανήκει. Η μέρα ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα ενώ μπορεί να δεχτείτε την βοήθεια κάποιου φίλου από εκεί που δεν το περιμένατε. Πολλοί θα περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά...
  

Ταύρος 21/04-21/05: Μετά από δύο μέρες έντονης κινητικότητας, σήμερα γίνεστε πιο εσωστρεφείς και  επικεντρώνεστε στο σπίτι, την οικογένεια. Θέματα συναισθηματικής ασφάλειας και υποστήριξης από τρίτους, είναι σημαντικά τώρα για εσάς. Οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε  ευκαιρίες τόσο οικονομικής όσο και ψυχολογικής υποστήριξης σήμερα.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Πολλές και ποικίλες θα είναι σήμερα οι ασχολίες σας. Συναντήσεις και ραντεβού που θα βοηθήσουν στην προώθηση ενός σχεδίου. Δεχτείτε προσκλήσεις και ανταποκριθείτε σε καλέσματα σήμερα. Η κοινωνική σας ζωή σας ευνοεί. Ξαφνικές αλλαγές μπορεί να υπάρξουν σε θέματα καριέρας των διδύμων που έχετε γεννηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Θέματα οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας έρχονται στο προσκήνιο. Ευκαιρίες στα επαγγελματικά ή σχέδια ανάπτυξης τους βοηθούν εσάς του πρώτου δεκαημέρου κυρίως,  να βελτιώσετε το εισόδημα σας. Ένα ξαφνικό ταξίδι ή καινούργιες προοπτικές προκύπτουν για εσάς των τελευταίων ημερών. 
Λέων 23/07-23/08: Στο επίκεντρο βρίσκεστε σήμερα με τη σελήνη να επισκέπτεται το ζώδιο σας.  Η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός σας τονίζονται και ρίχνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στα προσωπικά σας. Νέοι δρόμοι και νέες εμπειρίες περιμένουν εσάς των πρώτων ημερών. Ένας νέος έρωτας ίσως σας παρασύρει. Μια ευχάριστη οικονομική εξέλιξη προκύπτει για τους Λέοντες των δύο τελευταίων ημερών. 
Παρθένος 24/08-23/09: Θα αποτραβηχτείτε σήμερα από τις πολλές δραστηριότητες και θ’ αποφασίζετε να ξεκουραστείτε. Παρασκηνιακές διαδικασίες μπορεί να βρίσκονται σε εξέλιξη σήμερα και αύριο. Οι παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου τακτοποιείτε οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι ή άτομα τις οικογενείας σας βοηθούν να ανταποκριθείτε σε οικονομικές σας υποχρεώσεις. Μια ξαφνική επαγγελματική συνεργασία περιμένει εσάς των τελευταίων ημερών.    
Ζυγός 24/09-23/10: Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη σήμερα. Βγείτε και γνωρίστε κόσμο, δημιουργώντας έτσι ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Αφορά κυρίως τους ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου οι οποίοι παράλληλα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην βγάζετε άμεσα συμπεράσματα για τους άλλους. Ευχάριστες αλλαγές στο χώρο της δουλειάς θα έχουν οι Ζυγοί των δύο τελευταίων ημερών. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Θέματα καριέρας έρχονται στο προσκήνιο και νιώθετε την ανάγκη να κερδίσετε την αποδοχή και την έγκριση των ανωτέρων σας. Τα εργασιακά ευνοούνται σήμερα, ιδιαίτερα για τους σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου. Γίνεστε πιο παραγωγικοί ή κάποιες ευκαιρίες για δουλειά θα βελτιώσουν και τα οικονομικά σας. Ευχάριστες εξελίξεις σε ερωτικά ή θέματα παιδιών θα ξαφνιάσουν εσάς των δύο τελευταίων ημερών.
Τοξότης 23/11-21/12: Ανανεωτικό κλίμα και καινούργιες εμπειρίες σας υπόσχετε η μέρα σήμερα.  Έννοιες όπως επέκταση και ανάπτυξη έχουν ιδιαίτερη αξία και σας ωθούν να κάνετε δημιουργικά σχέδια για το μέλλον. Νέοι έρωτες προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών, όπως επίσης θα μπορούσατε να προσπαθήσετε για την απόκτηση ενός απογόνου. Αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια είναι πιθανές για τους τοξότες των δύο τελευταίων ημερών.  
Αιγόκερως 22/12-20/01: Με τα οικονομικά σας θα χρειαστεί ν’ ασχοληθείτε σήμερα και θα πρέπει να βάλετε σε τάξη εισπράξεις και πληρωμές. Αλλαγές και επέκταση στο σπίτι ή την οικογένεια όσων ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα δικό σας χώρο ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, σήμερα ευνοείστε. Ένα ευχάριστο μήνυμα ή μια απρόσμενη συνάντηση, που θα ευνοήσει τα οικονομικά σας,   θα έχετε εσείς των δύο τελευταίων ημερών.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Η διάθεσή σας σήμερα, εξαρτάτε άμεσα από τις εξελίξεις στις στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις.  Ίσως νιώθετε ότι δεν αναγνωρίζουν τι κάνετε γι’ αυτούς και συνεχώς σας προκαλούν. Καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή κυρίως των υδροχόων του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι με κάποιο τρόπο θα παίξουν σημαντικό ρόλο  στην εξέλιξή σας. Ξαφνικά και απρόσμενα κέρδη προκύπτουν για εσάς  των δύο τελευταίων ημερών. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ύστερα από δύο σχετικά χαλαρές ημέρες, όπου η δουλειά έμεινε πολύ χαμηλά στις προτιμήσεις σας, σήμερα θα πρέπει και πάλι να οργανωθείτε. Σηκώνετε τα μανίκια και επιστρέφετε στη ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Ευνοϊκή μέρα για οικονομικά και επαγγελματικά κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Ανατροπές και ευχάριστες αλλαγές, στη ζωή των ιχθύων των δύο τελευταίων ημερών.
AstroMeleti