Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσια πρόβλεψη 12 & 13/02/2011

Ένα κοινωνικό και ευχάριστο Σαββατοκύριακο  είναι μπροστά μας. Η σελήνη από τη θέση των διδύμων, μας χαρίζει μια έντονη εξωστρέφεια. Συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, τηλέφωνα, εκδρομές, κοντινά ταξίδια και επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των δύο ημερών. Προσέξτε τη φλυαρία γιατί μπορεί να σας ξεφύγουν πράγματα που δεν έπρεπε να ειπωθούν και μην καταπιανόσαστε με πολλά πράγματα μαζί γιατί στο τέλος το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εκνευριστείτε.      
Κριός 21/03-20/04: Ένα πολυάσχολο σαββατοκύριακο σας περιμένει, γεμάτο πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα. Βέβαια στο μυαλό σας πάντα υπάρχουν θέματα γύρω από τις εξελίξεις στην καριέρα σας. Την Κυριακή εστιάζετε περισσότερο στην επικοινωνία και μπορεί να προκύψει μια δυνατή γνωριμία ή κάποια πολύτιμη πληροφορία ...
 

Ταύρος 21/04-21/05: Οικονομικά και συναισθηματικές ανάγκες σας βάζουν σε διαδικασία πρακτικών και αντικειμενικών  σκέψεων για το τι κάνετε στη ζωή σας. Μια πολύ καλή  ιδέα μπορεί να προκύψει τώρα για όσους έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Γενικότερα οι Ταύροι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις δαπάνες σας αυτό το Σαββατοκύριακο γιατί είναι πολύ πιθανό να κάνετε επιπόλαια έξοδα. 
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Όλο το Σαββατοκύριακο η σελήνη θα βρίσκετε στο ζώδιο σας, οπότε θα έχετε το χρόνο και την ευκαιρία ν’ ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας. Τα συναισθήματα σας εντείνονται και μπορεί να υπάρξουν εκνευρισμοί αλλά και μικροατυχήματα λόγω απροσεξίας. Σχέδια που αφορούν σπουδές, νομικά ή θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό προωθούνται. Πολλοί από εσάς οργανώνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Νέες προοπτικές για το μέλλον,   δημιουργείτε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Προοπτικές που αλλάζουν τόσο το καθημερινό τρόπο διαβίωσης, όσο και τις εισοδηματικές πηγές σας.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Έχω την εντύπωση, πολλοί από εσάς, ο μόνος  άνθρωπος με τον οποίο θα θέλατε να επικοινωνήσετε αυτές της μέρες, είναι ο εαυτός σας. Νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι, να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε. Κάποιοι άλλοι μπορεί αυτές τις μέρες να εμπλακείτε σε παρασκηνιακές συζητήσεις και επαφές. Οι Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου σκέφτεστε τρόπους για να  σταθεροποιήσετε μια συνεργασία που σας ευχαριστεί. Προσέξτε μήπως γίνεται πιεστικοί.
Λέων 23/07-23/08: Έντονη η κοινωνικότητα σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Κοινωνικές επαφές και διασκέδαση βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Το κλίμα με το σύντροφο ή τους συνεργάτες συνεχίζει να είναι τεταμένο ενώ την Κυριακή, οι λέοντες του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να αποφύγετε τις διαφωνίες μαζί τους γιατί μπορεί να εξελιχθούν σε σοβαρή ρήξη. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. 
Παρθένος 24/08-23/09: Τα επαγγελματικά δεν θα σας αφήσουν ήσυχους αυτό το σαββατοκύριακο. Νιώθετε την ανάγκη να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και να πάρετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Αν περνάτε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή σας σήμερα τα συναισθήματα σας θα είναι πιο έντονα. Μην το σκέφτεστε και οργανωθείτε για τα καλύτερα που έρχονται από τον Ιούνιο.   Μπορεί να έχετε συναντήσεις ή συζητήσεις που αφορούν την καριέρα σας. Στην πιο απλή περίπτωση κάνετε σκέψεις και προσπαθείτε να βρείτε φρέσκιες ιδέες που θα σας βοηθήσουν. Την Κυριακή, η διερευνητική αυτή σκέψη αποδίδει καρπούς για τους Παρθένους του πρώτου δεκαημέρου. 
Ζυγός 24/09-23/10: Ευχάριστο αναμένετε το Σαββατοκύριακο για εσάς τους Ζυγούς. Πολλοί ασχολείστε με ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή οτιδήποτε θα μπορούσε να σας ανοίξει νέους δρόμους και να σας προσφέρει καινούργιες εμπειρίες. Επικοινωνήστε με κόσμο ανταλλάξτε απόψεις και πάρτε ότι πληροφορία χρειάζεστε για την οργάνωση των σχεδίων σας.  Αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσετε κάποια προβληματάκια στον οικογενειακό χώρο ή το σπίτι.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Η διάθεση σας σήμερα επηρεάζετε από τις εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Μπορεί να νιώσετε ότι δεν έχετε τη στήριξη του συντρόφου σας. Αναστάτωση μπορεί να κυριαρχεί στο σπίτι των σκορπιών του δευτέρου δεκαημέρου. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και μην προχωρήσετε σε συμφωνίες ή διεργασίες που αφορούν κάποιο ακίνητο. Κάποια ευχάριστη εξέλιξη θα υπάρξει για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά. 
Τοξότης 23/11-21/12: Συναισθηματικές αντιπαραθέσεις μπορεί να προκύψουν με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κάποιοι μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το σύντροφο σας για τη διευθέτηση κάποιου θέματος επιφέροντας έτσι και πάλι την αρμονία στη σχέση σας. Οι τοξότες του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές και τιε ακρότητες, σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. 
Αιγόκερως 22/12-20/01: Μετά από μια πιο χαλαρή περίοδο τριών περίπου ημερών όπου μπορεί να διασκεδάσατε και να χαρήκατε, σήμερα θα πρέπει και πάλι να οργανωθείτε και να επιστρέψετε στη ρουτίνα σας. Αφήνετε κατά μέρος τα συναισθήματα για ν’ ασχοληθείτε με τη δουλειά ή κάποιο προβληματάκι υγείας. Το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο καθώς καλείστε να οργανώσετε τον χώρο σας στο σπίτι και τη δουλεία αλλά   και το καθημερινό σας πρόγραμμα. Προσέξτε κρυολογήματα ή γρίπη.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Ένα πολύ ωραίο διάλυμα από τα προβλήματα της καθημερινότητας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Βγείτε, διασκεδάστε και περάστε όσον καλύτερα μπορείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ασχοληθείτε γενικότερα με οτιδήποτε σας προσφέρει απόλαυση αυτό τον καιρό και πάρτε την χαρά και την ικανοποίηση που τόσο έχετε ανάγκη.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Μετά από λίγες μέρες έντασης, γεμάτες  με πολλές και ποικίλες υποχρεώσεις, έρχεται ένα σαββατοκύριακο όπου το σπίτι θα γίνει η ζεστή φωλιά που δεν θέλετε ν’ αποχωριστείτε. Οικογενειακά και θέματα ακινήτων υπερισχύουν των άλλων, για τις δύο επόμενες ημέρες. Θα μπορούσατε να οργανώσετε μια φιλική συγκέντρωση στο σπίτι και να περάσετε πολύ ευχάριστα. Από την άλλη, για κάποιους το κλίμα στο σπίτι θα είναι τεταμένο και η επικοινωνία με άτομα της οικογενείας θα γίνεται μετ’ εμποδίων.
 AstroMeleti