Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 28/02/2011

Η εβδομάδα ξεκινάει με χρώμα σοβαρότητας και υπευθυνότητας Η  σελήνη στον Αιγόκερο μας στρέφει κυρίως σε επαγγελματικά και θέματα καριέρας. Η κοινωνική μας θέση και η εικόνα που παρουσιάζουμε προς τα έξω έχει περισσότερη σημασία για εμάς σήμερα.  Αν για κάποιο λόγο δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη ζωή μας μέχρι σήμερα, το αίσθημα αυτό γίνεται πιο έντονο και πιεστικό.
Κριός 21/03-20/04: Τα επαγγελματικά έρχονται στο προσκήνιο και για εσάς των τελευταίων ημερών μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες ή ευχάριστες αλλαγές. Σχέσεις και συνεργασίες αναθεωρούνται ενώ το παρασκήνιο καλά κρατεί. Για κάποιους από εσάς είναι περίοδος απολογισμού και εσωτερικών αναζητήσεων.   Μην γίνεστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας...
           
Ταύρος 21/04-21/05: Σχέδια για το μέλλον και νέες προοπτικές (κυρίως επαγγελματικές)σας ανανεώνουν και σας δημιουργούν την ανάγκη να ξεφύγετε από οτιδήποτε σας κρατάει πίσω. Νέοι δρόμοι ανοίγονται για εσάς των τελευταίων ημερών. Μην φοβηθείτε να τους ακολουθήσετε. Τα προβλήματα στα εργασιακά συνεχίζουν ενώ εσείς του δευτέρου δεκαημέρου επανεξετάζετε τα δεδομένα για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικά ή θέματα εξουσίας μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο. Η αυτοπεποίθηση σας πέφτει και ίσως νιώθετε μια ανεξήγητη θλίψη, ψάχνοντας παράλληλα να βρείτε τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή για να είστε ικανοποιημένοι. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Εξελίξεις τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις  επηρεάζουν τις διαθέσεις σας. Πιο κοινωνικοί είστε εσείς των τελευταίων ημερών.  Προβλήματα ή υποχρεώσεις στον οικογενειακό χώρο   επανεξετάζονται. Θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία σας προβληματίζουν.
Λέων 23/07-23/08: Στο χώρο της δουλειάς  στρέφετε σήμερα το ενδιαφέρον σας. Κρίνεται μάλλον απαραίτητο να βάλετε μια τάξη και  να οργανώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Προβλήματα σε επικοινωνία ή δυσκολίες στις μετακινήσεις σας θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Προσέξτε την υγεία σας γιατί μπορεί να προκύψει μια αδιαθεσία. 
Παρθένος 24/08-23/09: Νιώθετε την ανάγκη ν’ ασχοληθείτε με πράγματα που  σας ικανοποιούν πραγματικά και σας ανεβάζουν. Δυσκολίες, οικονομικής φύσης θα σταθούν εμπόδιο στη διασκέδαση όσων έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο.         
Ζυγός 24/09-23/10: Με μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα  φαίνετε ν’ αντιμετωπίζετε οικογενειακά η θέματα ακινήτων. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Το ξεκίνημα νέων πραγμάτων στη ζωή σας, δημιουργεί περιορισμούς και σας κουράζει. Επανεξετάζετε λοιπόν όλα τα δεδομένα πριν συνεχίσετε.  Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών φαίνετε να ευνοείστε. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Φορτωμένο το σημερινό σας πρόγραμμα. Είστε αναγκασμένοι να πραγματοποιήσετε πολλές επαφές, συζητήσεις ή μετακινήσεις για την ολοκλήρωση κάποιων θεμάτων σας που αφορούν οικογένεια ή σπίτι.  Παρεξηγήσεις και προβλήματα από το παρελθόν γίνονται εμπόδιο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. 
Τοξότης 23/11-21/12: Θέματα οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας σας προβληματίζουν σήμερα. Τα οικονομικά μπορεί ν’ αποτελέσουν πρόβλημα στην υλοποίηση κάποιου  στόχου. Φιλίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο και επανεξετάζονται.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζώδιο σας, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε προσωπικά ζητήματα. Οι αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου επανεξετάζετε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και την  καριέρα σας. Εσείς των τελευταίων ημερών συνεχίζετε να είστε ελκυστικοί και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας για να προωθήσετε επαγγελματικά ή θέματα σχέσεων.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Συνεχίζετε να έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία και πολύ από εσάς θα προτιμούσαν να μείνουν σπίτι σήμερα. Σχέδια και προοπτικές για το μέλλον μπαίνουν στο μικροσκόπιο και επανεξετάζονται από τους Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν και  να απορροφούν μεγάλο μέρος της ενέργειας σας.                
Ιχθείς 20/02-20/03: Η ενέργεια και ο δυναμισμός είναι δεδομένα αυτή την περίοδο για εσάς τους ιχθείς.  Στόχοι και ελπίδες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας στο ξεκίνημα  αυτής της εβδομάδας. Οι ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου επανεξετάζεται τα οικονομικά δεδομένα και το κατά πόσο σας επιτρέπουν την υλοποίηση των στόχων σας. Αντιμετωπίστε με υπευθυνότητα οικονομικές υποθέσεις και μην αφήνετε  εκκρεμότητες.

AstroMeleti