Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσια πρόβλεψη 24/02/2011

Μέχρι και το μεσημέρι, η σελήνη συνεχίζει να βρίσκετε στο σκορπιό φέρνοντας στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα που πολλές φορές μας πληγώνουν. Αμέσως μετά θα περάσει στον αισιόδοξο και ενθουσιώδη τοξότη οπότε το κλίμα γίνεται πολύ πιο ευχάριστο. Νιώθοντας δυνατοί και γεμάτοι, θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να δοκιμάσουμε νέες εμπειρίες. Κάποιες φορές βέβαια η υπεραισιοδοξία μπορεί να μας παρασύρει γι αυτό χρειάζεται προσοχή.
Κριός 21/03-20/04: Κάποιες τελευταίες οικονομικές σκέψεις ή εξελίξεις θα σας απασχολήσουν μέχρι το μεσημέρι και ίσως σας κάνουν να σκεφτείτε λάθη του παρελθόντος. Από το μεσημέρι και μετά φαίνεται να διχάζεστε και ενώ η ψυχή σας νιώθει  έτοιμη να δημιουργήσει και να κατακτήσει τον κόσμο η υπόλοιπη ύπαρξη σας δεν φαίνετε να την ακολουθεί. Αυτή η έλλειψη ψυχικής και σωματικής σύμπνοιας σας πιέζει και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα πηγαίνουν καλά και αυτό σας δίνει μια ικανοποίηση σήμερα.  Πολλοί από εσάς αρχίζετε να σκέφτεστε την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού...
        
Ταύρος 21/04-21/05: Τα επαγγελματικά σας σχέδια προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο και αυτό σας γεμίζει χαρά. Τα προβληματάκια και οι γκρίνιες των τελευταίων ημερών με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σιγά- σιγά υποχωρούν μέχρι το μεσημέρι. Αποφύγετε να κάνετε υπερβολές και επιπόλαιες κινήσεις στα οικονομικά προσπαθώντας να υλοποιήσετε ένα στόχο.  Εμπόδια μπορεί να συναντήσετε στις κοινωνικές σας επαφές ή δεν θα υπάρχει σύμπνοια απόψεων σε μια ομαδική δραστηριότητα. Δεν θα λείψουν, προβληματάκια στην επικοινωνία σας με φίλους.       
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι στενές επαγγελματικές ή προσωπικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν από τα μέσα της ημέρας και μετά. Η συμπεριφορά τους σας επηρεάζει άμεσα και είναι πολύ πιθανό να χάσετε την ψυχραιμία σας και να δημιουργηθούν καβγαδάκια και εντάσεις. Προσέξτε τις κινήσεις σας γιατί αυτή την περίοδο είστε στο επίκεντρο και αξιολογούνται όλες οι κινήσεις σας. Ένα οικονομικό ή κληρονομικό ζήτημα θα μπορούσε να προωθηθεί σήμερα. Οι Δίδυμοι των τελευταίων ημερών κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια σήμερα τα οποία θα είναι δύσκολο  να στηριχτούν σε ρεαλιστικές βάσεις. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Ένα πιο χαλαρό και ευχάριστο διάστημα τριών ημερών έφτασε στο τέλος του και τώρα θα πρέπει και πάλι να στρωθείτε στη δουλειά και να οργανώσετε τη καθημερινότητα σας. Κουραστική μέρα, ίσως γιατί φορτωθήκατε πολύ περισσότερα από όσα αντέχετε. Το μέλλον φαντάζει δύσκολο και δεν ξέρετε αν θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα. Στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών τα πράγματα είναι ευχάριστα και νιώθετε ότι όλα πάνε όπως ακριβώς τα θέλετε.      
Λέων 23/07-23/08: Με τη σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του τοξότη, από το μεσημέρι και μετά τα πράγματα είναι πιο ευχάριστα. Τυχόν διαφορές η προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια τώρα υποχωρούν ή εσείς δεν ενδιαφέρεστε πια τόσο πολύ γι’ αυτά. Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση ανεβαίνουν. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα οικονομικά. Υπάρχει ο κίνδυνος να μην πάρετε στα σοβαρά κάποια εξέλιξη, να κινηθείτε επιπόλαια και να εκτεθείτε. Προσπαθήστε να είστε τυπικοί στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Τα λιοντάρια των τελευταίων ημερών είναι πολύ πιθανό να ξενοκοιτάτε και να βάλετε σε κίνδυνο τη σχέση σας.    
Παρθένος 24/08-23/09: Μετά από τρεις πολύ κουραστικές μέρες, οι ρυθμοί πέφτουν και η ξεκούραση στο σπίτι γίνεται επιτακτική ανάγκη. Οικογενειακά και θέματα ακινήτων έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν την προσοχή σας. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο φαίνετε να προχωράει και αυτό σας ευχαριστεί. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν προβλήματα σήμερα στις σχέσεις σας με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην φτάσετε σε υπερβολές. 
Ζυγός 24/09-23/10: Ένα αρκετά πολυάσχολο διάστημα ξεκινάει από το μεσημέρι και μετά. Θέματα γραφειοκρατικά ή νομικά μπορούν να προχωρήσουν σήμερα ή θα μπορούσατε να υπογράψετε μια συμφωνία. Νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν, ενώ οι επαφές και συναντήσεις με φίλους εντείνονται. Ελέγξτε τον εκνευρισμό σας. Στο χώρο του σπιτιού το κλίμα είναι ευχάριστο. Θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία σας χαροποιούν. Αντίθετα στον εργασιακό χώρο θα υπάρξουν προβλήματα και μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με συνεργάτες. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με την υγεία σας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Από το μεσημέρι και μετά η σελήνη φεύγει από το ζώδιο σας και  περνά στον τοξότη φέρνοντας τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα έξοδά σας. Ο ενθουσιασμός και η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ικανοποιούν σας οδηγεί σε σπατάλες και μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας και να σας ρίξει ψυχολογικά.   Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα είναι κοντά σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους.          
Τοξότης 23/11-21/12: Τέλος η εσωστρέφεια και η τάση φυγής και απομόνωσης. Η σελήνη  περνάει στο ζώδιο σας και εσείς μπαίνετε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι προσωπικές σας ανάγκες έχουν το πρώτο λόγο και αυτό ίσως σας δημιουργήσει προβλήματα με άτομα της οικογένειας. Θέματα ακίνητης περιουσίας ή οικογένειας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Τα οικονομικά φαίνετε να πηγαίνουν καλά και εσείς έχετε αρχίσει τον τελευταίο καιρό,  να τα διαχειρίζεστε με σοβαρότητα.       
Αιγόκερω 22/12-20/01: Μια τάση φυγής και εσωστρέφειας θα κάνει την εμφάνιση της από το μεσημέρι και μετά. Αισθάνεστε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν και δεν θέλετε να έχετε καμία σχέση με ότι γίνεται γύρω σας.  Από την άλλη η ατζέντα σας είναι γεμάτη με δουλειές και ραντεβού που πρέπει να γίνουν και όπως είναι φυσικό ο εκνευρισμός και η ένταση  δεν θ’ αργήσουν να έρθουν. Παρασκηνιακές συναντήσεις και επαφές δεν ευνοούνται σήμερα. Καβγαδάκια με άτομα της οικογενείας ή φίλους δεν θα λείψουν. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις και κάθε είδους χειρονακτική εργασία γιατί ο εκνευρισμός μπορεί να  δημιουργήσει μικροατυχήματα.       
Υδροχόος 21/01-19/02: Τέλος με την καριέρα και την ανάλυση του τι έχετε καταφέρει στη ζωή σας. Αρκετά με το παρελθόν καιρός να έρθετε στο παρόν. Το κλίμα γίνεται αισιόδοξο και η ανάγκη σας να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε είναι μεγάλη αλλά τα οικονομικά  δεν φαίνετε να είναι με το μέρος σας.  Κάποιοι φιλόδοξοι στόχοι σας φαίνετε να πέφτουν θύματα της οικονομικής κρίσης ή αυτό αισθάνεστε εσείς αυτή τη στιγμή. Η συναισθηματική πίεση θα είναι μεγάλη σήμερα αλλά έχετε την εσωτερική δύναμη για να την ξεπεράσετε. Η οικογένεια, βρίσκετε στο πλάι σας και σας στηρίζει τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά αρκεί να το θελήσετε.        
Ιχθείς 20/02-20/03:  Με το πέρασμα της σελήνης στον τοξότη, η καριέρα σας έρχεται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσει για τα επόμενες μέρες. Ο ενθουσιασμός και η ανάγκη σας να τα καταφέρετε σας οδηγούν σε υπερβολές. Ίσως έχετε αναλάβει πάρα πολλές υποχρεώσεις και σήμερα θα το νιώσετε αυτό. Τουλάχιστον η μέρα υπόσχετε ευχάριστες κοινωνικές επαφές και διασκέδαση με φίλους.
AstroMeleti