Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 19 &20 /02/2011

Η διαθέσεις μας θα είναι διαφορετικές αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο η σελήνη βρίσκετε ακόμη στη παρθένο στρέφοντας μας περισσότερο σε θέματα δουλειάς και οργάνωσης (εξωτερικής και εσωτερικής). Αυξάνετε η διάθεσή μας να παρέχουμε βοήθεια στους άλλους  αλλά και ν’ ασχοληθούμε με θέματα υγείας. Μια τάση γκρίνιας θα είναι διάχυτη. Την Κυριακή η σελήνη περνάει στο ζώδιο του ζυγού. Σχέσεις και συνεργασίες επηρεάζουν άμεσα τις αποφάσεις και τις  διαθέσεις μας.  

Κριός 21/03-20/04: Όπως την Παρασκευή, έτσι και το Σάββατο, εργασιακά ή θέματα υγείας σας απασχολούν περισσότερο από άλλα.  Ίσως χρειάζεται να οργανώσετε και να βάλετε σε μια τάξη το καθημερινό σας πρόγραμμα ή έναν προσωπικό σας χώρο. Με τη είσοδο του ήλιου στους Ιχθείς, οι ρυθμοί πέφτουν και νιώθετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε απ’ ότι κάνετε για να ηρεμήσετε λίγο. Μια έντονη αίσθηση κούρασης ή «τεμπελιάς» θα κάνει την εμφάνισή της. Την Κυριακή επικεντρώνεστε σε θέματα σχέσεων. Οι εξελίξεις στις σχέσεις σας, καλές ή κακές, τώρα τονίζονται.  Φίλοι θα βρεθούν κοντά σας ενώ και η κοινωνική σας ζωή φαίνεται να είναι έντονη. Μια ομαδική δραστηριότητα ή συλλογική δουλειά μπαίνει σε φάση υλοποίησης.  Η συναισθηματική αστάθεια συνεχίζετε για εσάς των τελευταίων ημερών...

Ταύρος 21/04-21/05: Παρασκευή και Σάββατο χαλαρώνεται και στρέφεστε περισσότερο σε δημιουργία, διασκέδαση, παιχνίδια και έρωτες. Επιδιώκετε να γίνεται το επίκεντρο και να κερδίσετε την αποδοχή των άλλων προωθώντας παράλληλα τα σχέδια σας. Η κοινωνική σας ζωή ζωντανεύει με την είσοδο του ήλιου στους ιχθείς. Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας ή έρχεστε πιο κοντά με τους ήδη υπάρχοντες. Η υλοποίηση ενός στόχου θα μπορούσε να ξεκινήσει τώρα. Την Κυριακή, θέματα δουλειάς έρχονται στο προσκήνιο και η μέρα είναι λίγο κουραστική. Υπάρχει έντονη παρόρμηση και ανυπομονησία για θέματα καριέρας. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας γιατί η αντίδραση σας είναι νευρική και απότομη.   Ίσως προκύψει μια αδιαθεσία.      
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικογένεια και σπίτι, έχουν αρχίσει και σας απασχολούν από την Παρασκευή. Γίνεστε λίγο εσωστρεφείς και επιλέγετε να μείνετε μέσα μέχρι και αργά το πρωί της Κυριακής. Ίσως χρειάζεται να οργανώσετε πράγματα στο σπίτι. Την Κυριακή το κλίμα σιγά- σιγά αλλάζει και γίνεται πιο χαρούμενο. Νιώθετε την ανάγκη να βγείτε, να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά. Γεμάτοι ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση κάνετε σχέδια για το μέλλον. Η προοπτική για ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανή αφού απ’ ότι φαίνετε το σκέφτεστε πολύ έντονα. Με την είσοδο του ήλιου στους ιχθείς ξεκινάει μια περίοδος επαγγελματικών εξελίξεων. Θέματα καριέρας θα απορροφήσουν μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Όπως και η Παρασκευή, πολυάσχολη και επικοινωνιακή μέρα θα είναι και  το Σάββατο. Πολλές συναντήσεις, επαφές, τηλέφωνα, ταξίδια κλπ. Οι σχέσεις  με το σύντροφο ή  συνεργάτες ευνοούνται και θα μπορούσατε σήμερα να διευθετήσετε πράγματα. Από την Κυριακή το μεσημέρι εστιάζετε σε θέματα γύρω από το σπίτι και την οικογένεια. Σίγουρα μετά από δύο κουραστικές μέρες, την Κυριακή θα θέλετε να μείνετε σπίτι. Οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με τρίτους θα απασχολήσουν πολύ έντονα, κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Η είσοδος του ήλιου στους ιχθείς σηματοδοτεί μια ανανεωτική περίοδο για εσάς. Η διάθεσή σας αλλάζει. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς, αισιόδοξοι και προσπαθείτε μέσα από πνευματικές διαδικασίες να δημιουργήσετε νέες προοπτικές και να δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες. Καινούργια σχέδια έρχονται στο τραπέζι ή αναπροσαρμόζετε τα παλιά. Ταξίδια, θέματα σπουδών ή νομικές διαδικασίες προωθούνται μέχρι και τις 20 Μαρτίου.        
Λέων 23/07-23/08: Τα οικονομικά και η οργάνωση του προϋπολογισμού συνεχίζουν να σας απασχολούν και το Σάββατο. Το κλίμα στη δουλειά είναι καλό και ευνοούνται συζητήσεις με συναδέλφους ή ανωτέρους. Βελτίωση στα οικονομικά υπόσχετε η είσοδος του ήλιου στους ιχθείς. Την Κυριακή θα βγείτε, θα  δείτε φίλους, μπορεί να πάτε μια εκδρομή ή ένα κοντινό ταξίδι. Πάντως είναι μέρα γεμάτη δραστηριότητες και επικοινωνία. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με το σύντροφο, αν δεν μπορεί ν’ ακολουθήσει το πρόγραμμα σας. Μια νέα προοπτική φαίνεται να δημιουργείτε στον τομέα των σχέσεων, για εσάς των τελευταίων ημερών.    
Παρθένος 24/08-23/09: και το Σάββατο η σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας φέρνοντας στο προσκήνιο προσωπικά σας θέματα. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο και αυτό σας ικανοποιεί. Με την είσοδο του ήλιου στους ιχθείς ξεκινάει μια περίοδος όπου επικεντρώνεστε σε σχέσεις και συνεργασίες τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές.  Η διαχείριση των οικονομικών σας  έρχεται στο προσκήνιο την Κυριακή και θ’ ασχοληθείτε με την εξισορρόπηση εσόδων εξόδων. Ένα εργασιακό θέμα απασχολεί έντονα εσάς των τελευταίων ημερών. Ίσως θέλετε απεγνωσμένα να κάνετε αλλαγές στη δουλειά. Αποφύγετε υπερβολές και επιπόλαιες κινήσεις σε οικονομικά. Προσέχετε την υγεία σας.        
Ζυγός 24/09-23/10: Παρασκευή και Σάββατο ήταν δυο μέρες που είχατε ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία. Ειδικά το Σάββατο θα μπορούσατε να περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές στο σπίτι. Εργασιακά ή θέματα υγείας θα χρειαστεί να διαχειριστείτε με το πέρασμα του ήλιου στους ιχθείς. Ξεκινά μια περίοδος έντονης εργασιακής δράσης ενώ το πρόγραμμά σας θα είναι γεμάτο καθημερινά. Προσέξτε την υγεία σας γιατί θα κουραστείτε αρκετά. Την Κυριακή η σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο φέρνοντας στο επίκεντρο τα προσωπικά σας. Βέβαια ειδικά εσείς του δευτέρου δεκαημέρου έχετε προβλήματα η πολλές υποχρεώσεις που ίσως τώρα σας φανούν πιο έντονα και βαριά. Για εσάς των τελευταίων ημερών η μέρα κρύβει δημιουργικότητα αλλά και διασκέδαση. Θα περάσετε ευχάριστες ώρες με αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά σας αν είστε γονείς.  Ένα νέο δημιουργικό σχέδιο ανυπομονείτε να ξεκινήσει.       
Σκορπιός 24/10-22/11: Και το Σάββατο η κοινωνική σας ζωή παραμένει έντονη. Φίλοι θα βρίσκονται κοντά σας όχι μόνο για να διασκεδάσετε αλλά  και για να σας στηρίξουν στην καθημερινότητα και τη δουλειά. Η επικοινωνία με αδέλφια ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον ευνοείτε σήμερα.   Μια περίοδος αισιοδοξίας και έντονης αυτοπεποίθησης ξεκινάει για εσάς με την είσοδο του ήλιου στο φιλικό ζώδιο του ιχθύ. Διασκέδαση, έρωτας και δημιουργία έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Αν  επιθυμείτε ν’ αποκτήσετε έναν απόγονο είναι μια καλή περίοδος έως και τις 20 Μαρτίου. Την Κυριακή αισθάνεστε κουρασμένοι και θέλετε να αποτραβηχτείτε απ’ όλα. Παρόλα αυτά ένα οικογενειακό ή θέμα ακινήτου σας έχει βάλει στη πρίζα.   
Τοξότης 23/11-21/12: Η καριέρα σας θα συνεχίσει να σας απασχολεί και το Σάββατο όπου ίσως χρειαστεί να κάνετε πράγματα στοχεύοντας στην αποδοχή των ανωτέρων  και την αναγνώριση της αξίας σας. Τα οικονομικά βελτιώνονται.  Οικογένεια σπίτι ή ακίνητη περιουσία θα ξεκινήσουν από το Σάββατο να σας απασχολούν και θ’ απορροφήσουν πολύ από την ενέργεια σας έως τις 20 Μαρτίου. Την Κυριακή θα βρεθείτε με φίλους και θα διασκεδάσετε.  Συλλογική δουλειά η μια ομαδική δραστηριότητα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.  Ενθουσιασμός και έντονη παρορμητικότητα την Κυριακή, για εσάς των τελευταίων ημερών. Μεγάλη ανυπομονησία για ένα σχέδιο ή κάποιες αλλαγές. Ίσως υπάρξουν  εκνευρισμοί και εντάσεις με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Τα σχέδια σας παραμένουν στην κορυφή της ατζέντας και το Σάββατο. Ανανεωμένοι και δυνατοί νιώθετε έτοιμοι να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και νέες εμπειρίες. Ευνοϊκές μέρες για  ταξίδια σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Μια πολύ δραστήρια και πολυάσχολη περίοδος ξεκινάει από το Σάββατο με την είσοδο του ήλιου στους Ιχθείς. Πολλές μετακινήσεις επαφές, ταξίδια ακόμη και μια μετακόμιση μπορεί να κάνετε έως τις 20 Μαρτίου. Την Κυριακή θέματα καριέρας και αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο. Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο σας απασχολούν και σας δημιουργούν διλλήματα.   Οι αιγόκεροι των τελευταίων ημερών θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας. Κάποιος ίσως προσπαθήσει να σας εξαπατήσει. Προσέξτε τον προϋπολογισμό σας και οργανώστε τον σε ρεαλιστική βάση. 
Υδροχόος 21/01-19/02:  Ο ήλιος φεύγει το Σάββατο από το ζώδιο σας και περνάει στους ιχθείς, μεταφέροντας παράλληλα το ενδιαφέρον σας σε θέματα οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας. Η διαχείριση των οικονομικών έρχεται στο επίκεντρο της προσοχής σας.  Το Σάββατο το κλίμα είναι πιο εσωστρεφές και εσείς προσπαθείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες με τρίτους.  Η οικογένεια σας στηρίζει. Την Κυριακή το κλίμα αλλάζει και η αισιοδοξία παίρνει τη θέση της εσωστρέφειας. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν και νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά. Οι υδροχόοι των τελευταίων ημερών, προσέξτε γιατί έχετε πάρει μεγάλη φορά. Η ανυπομονησία αλλά και η ενστικτώδης δράση μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Ηρεμήστε και δείτε τα πράγματα αντικειμενικά.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Από το Σάββατο ξεκινάει ο μήνας των γενεθλίων σας. Ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας και μετά από μια περίοδο εσωτερικών διεργασιών και ξεκούρασης τώρα έρχεστε στο προσκήνιο. Ο ήλιος σας χαρίζει δύναμη, ενέργεια και αυτοπεποίθηση, δίνοντας σας έτσι τι δυνατότητα να προωθήσετε προσωπικά ή επαγγελματικά ζητήματα.  Το Σάββατο σχέσεις και συνεργασίες επηρεάζουν άμεσα τη διάθεσή σας και θ’ ασχοληθείτε μ’ αυτές. Θα περάσετε ευχάριστα με φίλους. Ίσως λάβετε μέρος σε μια ομαδική δραστηριότητα. Την Κυριακή τα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο. Θα πρέπει να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας αναγκών και των οικονομικών υποχρεώσεων προς τρίτους.  Αποφύγετε να κάνετε υπερβολές και περιττά έξοδα.  Οι Ιχθείς των τελευταίων ημερών έχετε έντονη την ανάγκη να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε θέματα σχετικά με την οικογένεια, το σύντροφο και τα οικονομικά. Κάποιοι ίσως ασχολείστε έντονα με ένα παρασκήνιο. 
AstroMeleti