Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 07/02/2011

Δυναμικά ξεκινάει η εβδομάδα με μια σελήνη στον Κριό που μας κάνει πιο αυθόρμητους και ενεργητικούς. Παίρνουμε πρωτοβουλίες, εκφραζόμαστε ξεκάθαρα και ανοικτά πράγμα που μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με  τις προθέσεις των άλλων.  Η προβολή του εγώ μας είναι πιο έντονη και σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα του Κριού μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις.  
Κριός 21/03-20/04: Η σελήνη στο ζώδιο σας στρέφει περισσότερο σε προσωπικά ζητήματα ενώ παράλληλα μπορεί να τονίζει την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό που σας προσφέρει ο Δίας. Αποφύγετε υπερβολές και επιπολαιότητες στον επαγγελματικό χώρο. Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας.  Η μέρα είναι κατάλληλη για έρθετε σε επαφή με κόσμο και να δικτυωθείτε. Συζητήσεις με φίλους και γνωστούς ευνοούνται. Θα μπορούσαν να σας δώσουν πληροφορίες και να σας συμβουλέψουν...
   
 
Ταύρος 21/04-21/05: Η μέρα φαίνετε ήρεμη και εσείς στρέφεστε σε πιο εσωτερικές ή παρασκηνιακές δραστηριότητες. Συναισθηματικοί προβληματισμοί και  ανασφάλειες εμποδίζουν την προώθηση των σχεδίων σας. Δεν είναι μέρα για να πάρετε αποφάσεις. Η συναισθηματική φόρτιση σε συνδυασμό με τη βιασύνη  μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθει. Σκέψεις και συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά ή θέματα αποκατάστασης ευνοούνται.    
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Φίλοι και κοινωνική ζωή έρχονται στο προσκήνιο δίνοντας σας την ευκαιρία να δημιουργήσετε καινούργιες σχέσεις ή συνεργασίες. Αποφύγετε διεκπεραιώσεις οικονομικών υποθέσεων. Προωθήστε σχέδια που έχουν να κάνουν με εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Ζητήματα καριέρας και αποκατάστασης θα σας απασχολήσουν σήμερα. Επαγγελματικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν για τους Καρκίνους των πρώτων ημερών. Εξετάστε τις προσεκτικά και μην  βιαστείτε  να προχωρήσετε. Η διαχείριση σχέσεων και συνεργασιών σας προκαλεί συναισθηματικές εντάσεις. Καλή μέρα για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Συζητήστε με φίλους ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον και ζητήστε την βοήθεια τους.      
Λέων 23/07-23/08: Μια πολύ καλή μέρα για εσάς τους Λέοντες.  Σε κλίμα αισιοδοξίας  και ενθουσιασμού νιώθετε έτοιμοι για νέα σχέδια και εμπειρίες. Νέοι δρόμοι μπορεί ν’ ανοίγονται για εσάς των πρώτων ημερών.  Ευκαιρίες για  ταξίδια και θέματα σπουδών προκύπτουν μέσα στην ημέρα. Τεταμένη η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο. Θα χρειαστεί να ελέγξετε τα συναισθήματα σας γιατί απωθημένα και ζήλιες σας οδηγούν σε ακρότητες. Προσέξτε την υγεία σας.  Συζητήσεις που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες ευνοούνται. Η επικοινωνία με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες θα είναι πιο εύκολη σήμερα.       
Παρθένος 24/08-23/09: Βαθύτερες επιθυμίες σας και οτιδήποτε σας αγγίζει συναισθηματικά έρχεται στο προσκήνιο. Οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους σας αγχώνουν, αλλά σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποιες από αυτές. Η αναζήτηση του τι πραγματικά σας ικανοποιεί  και τι θέλετε στη ζωή σας,  δημιουργήσει μια συναισθηματική πίεση και ρίχνει την αυτοπεποίθησή σας. Τεταμένο μπορεί να είναι το κλίμα στις σχέσεις σας  με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά. Θέματα υγεία ή εργασίας ευνοούνται. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας είναι καλή και θα μπορούσατε σήμερα να συζητήσετε και να προωθήσετε εργασιακά.       
Ζυγός 24/09-23/10: Σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ίσως είστε λίγο επιθετικοί με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Παρόλα αυτά ο Δίας σας προσφέρει ευκαιρίες για βελτίωση των σχέσεων ή δημιουργία νέων. Οικογενειακά η θέματα ακινήτων θα μπορούσαν σήμερα να σας οδηγήσουν σε συναισθηματικές εκρήξεις και να  βγάλουν από μέσα σας απωθημένα ετών. Καλή μέρα για να προωθήσετε σχέδια ή να ασχοληθείτε με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά.
Σκορπιός 24/10-22/11: Εργασιακά η θέματα υγείας θα σας προβληματίσουν. Το πρόγραμμα σας φαίνεται να είναι φορτωμένο και εσείς βιαστικοί για να το προλάβετε όλα. Ευκαιρίες στη δουλειά ή μια καινούργια δουλειά γίνονται η αφορμή για να βελτιωθούν  τα οικονομικά σας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στην επικοινωνία σας γενικότερα με τους άλλους αλλά και στις μετακινήσεις. Αν και το τελευταίο διάστημα, οι εντάσεις στον οικογενειακό χώρο δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, σήμερα θα μπορούσαν να συζητήσετε με άτομα της οικογενείας και να λύσετε κάποιες διαφορές. Συζητήσεις και συμφωνίες για ακίνητα ευνοούνται.          
Τοξότης 23/11-21/12: Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ δημιουργικά για εσάς με την αυτοπεποίθησή σας,  να χτυπάει κόκκινο. Διασκεδάστε, ερωτευτείτε και περάστε καλά με το σύντροφο σας. Κάποιοι θα πάρετε χαρά από θέματα που αφορούν παιδιά. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στη διαχείριση των οικονομικών γιατί θα να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ακραίες δαπάνες για να ικανοποιήσετε συναισθηματικές σας ανάγκες. Ευνοούνται συζητήσεις  και επαφές που αφορούν επαγγελματικά και σχέσεις.  
Αιγόκερος 22/12-20/01: Οικογενειακά η θέματα ακινήτων σας απασχολούν στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας και ίσως προκύψουν και κάποιες ευκαιρίες επέκτασης στα ζητήματα αυτά. Η αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή, κυρίως όσων έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, σήμερα μπορεί να σας γεμίσουν συναισθηματικές ανασφάλειες και να ρίξουν την αυτοπεποίθηση σας.  Καλή μέρα για συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας. Θα μπορούσατε να ζητήσετε μια αύξηση σήμερα.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Δυναμικά ξεκινάει η εβδομάδα με μια πολυάσχολη μέρα γεμάτη συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις. Καινούργια άτομα μπαίνουν στη ζωή, κυρίως όσων έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, ενώ θα μπορούσαν να υπάρξουν και συμφωνίες για την θεμελίωση καινούργιων πραγμάτων στη ζωή σας. Παρόλα αυτά προβλήματα που δεν έχουν αντιμετωπιστεί και απωθημένα από το παρελθόν, σήμερα μπορεί να σας οδηγήσουν σε  συναισθηματικές ακρότητες. Καλή μέρα για να επικοινωνήσετε στους άλλους τις επιθυμίες και τα θέλω σας.          
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η εβδομάδα ξεκινάει με εσάς να ρίχνετε το βάρος σας σε θέματα οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας. Ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν στους τομείς αυτούς. Φανείτε προσεκτικοί και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Η επίτευξη των στόχων ή κάποιες ελπίδες σας, σήμερα γίνονται αφορμή για να βγουν από μέσα σας έντονα συναισθήματα. Σχέσεις με φίλους μπορεί τώρα να περάσουν μια κρίση. Μην εξωτερικεύεστε τα συναισθήματα σας και επιλέξτε  να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε θέματα που αφορούν τις σχέσεις και την οικογένεια σας.    
AstroMeleti