Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 04/02/2011

Η σελήνη σήμερα περνάει στον συναισθηματικό Ιχθύ. Οι ρυθμοί πέφτουν και μια τάση απόσυρσης, ίσως και τεμπελιάς είναι διάχυτη. Είναι οι μέρες του μήνα,  που  πολύ πιθανό να μας γεννηθεί η επιθυμία να ξεφύγουμε από τη σκληρή πραγματικότητα και να κάνουμε μόνο ότι μας αρέσει (ευτυχώς είναι Παρασκευή). Σήμερα επίσης ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο, και η Αφροδίτη στον αιγόκερο. Ας δούμε τι σημαίνουν όλα αυτά για τον κάθε ένα ξεχωριστά.   
Κριός 21/03-20/04: Πολύ θα θέλατε να περάσετε ένα διάστημα ξεκούρασης και ηρεμίας γεμίζοντας και πάλι τις μπαταρίες σας. Δεν ξέρω αν, αυτή την περίοδο,  σας το επιτρέπουν οι εξελίξεις στη ζωή σας. Πάντως για μία-δυό μέρες μπορεί να απομονωθείτε. Η γοητεία σας ευνοεί επαγγελματικά σχέδια. Ούτως ή άλλως με την Αφροδίτη στον αιγόκερο από σήμερα, γίνεστε πιο ελκυστικοί στον επαγγελματικό χώρο (ίσως αποπνέετε την απαιτούμενη σοβαρότητα), πράγμα που κάνει πολύ πιο εύκολη την προώθηση των στόχων σας.  Με την είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο γίνεστε πολύ κοινωνικοί και  επικοινωνιακοί με φίλους αλλά και με ανθρώπους που θα γνωρίσετε τώρα και έχετε την ικανότητα να εκφράσετε με σαφήνεια τα σχέδια σας ώστε να γίνονται άμεσα κατανοητά...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Κοινωνική ζωή και στόχοι έρχονται σήμερα στο προσκήνιο. Είστε πιο ευαίσθητοι στις διαθέσεις των γύρω σας. Ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιους φίλους. Ή Αφροδίτη στον αιγόκερο υπόσχεται να βοηθήσει στην πραγματοποίηση των φιλόδοξων σχεδίων σας. Ευνοούνται ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με άτομα από το εξωτερικό, σπουδές αλλά και νομικές διαδικασίες. Σημαντικές συζητήσεις, επαφές ή συμφωνίες στα επαγγελματικά ή κάποιο θέμα αποκατάστασης, φέρνει η νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο (κυρίως για τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου). όλα αρχίζουν να γυρνούν γύρω από τα επαγγελματικά.    
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Όνειρα ή κρυφές διαδικασίες γύρω από τα επαγγελματικά και την αποκατάστασή σας θα κυριαρχήσουν σήμερα.  Ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο μπορεί να προκύψει τώρα όπως επίσης και  σημαντικές συζητήσεις που αφορούν κάτι που σχεδιάζετε.  Τα οικονομικά βελτιώνονται, αρχικά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου αλλά μέχρι το τέλος του μήνα, όλοι θα πάρετε. Ιδανική εποχή για να διαπραγματευτείτε ή να τακτοποιήσετε οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους (δάνεια, ασφάλειες, προσφορές, διατροφές κλπ). Ένα άτομο από την  δουλειά μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε ένα οικονομικό θέμα.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Νιώθετε την ανάγκη για αλλαγές. Κάνετε καινούργια σχέδια και σκέφτεστε ν’ ανοίξετε νέους δρόμους στη ζωή σας. Ο σύντροφος ή κάποιοι συνεργάτες σας στηρίζουν σήμερα. Ο ευαίσθητος τομέας των σχέσεων, που έχει πληγεί το τελευταίο διάστημα (τουλάχιστον σ’ ότι αφορά τους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου)τονίζεται τώρα με το πέρασμα της Αφροδίτης στον αιγόκερο. Κάποιες σχέσεις βελτιώνονται, ενώ κάποιες άλλες μπορεί να τις αφήσετε οριστικά πίσω σας. Ένα διάστημα έντονων συζητήσεων γύρω από οικονομικά ή κληρονομικά ξεκινά σήμερα με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο. Με καθαρή σκέψη μπορείτε τώρα να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας.
Λέων 23/07-23/08: Η είσοδος και του Ερμή (μετά τον Άρη και τον ήλιο) στον υδροχόο βάζει το κερασάκι στην τούρτα των σχέσεων. Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις βρίσκονται στο μικροσκόπιο. Ο Ερμής θα βοηθήσει να ξεκινήσετε κάποιες συζητήσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί δεν θα λείψουν εντάσεις και εκνευρισμοί. Η νέα θέση της Αφροδίτης σας κάνει πιο σοβαρούς και συνεσταλμένους στο χώρο της δουλειάς. Αν υπάρχουν διαφορές με συνεργάτες είναι μια καλή περίοδος τώρα να βελτιώσετε τόσο τις σχέσεις όσο και γενικότερα όλο το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιοι θα έχετε τη δυνατότητα τώρα να ξεκινήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.    
Παρθένος 24/08-23/09: Θέματα σχέσεων και συνεργασιών έρχονται σήμερα στο προσκήνιο. Η Αφροδίτη στον αιγόκερο έως το τέλος του μήνα, ευνοεί τη συναισθηματική σας ζωή έως  τότε. Ερωτευτείτε, απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι σχέσεις με τα παιδιά βελτιώνονται ενώ και ένα δημιουργικό σας σχέδιο μπορεί τώρα να προωθηθεί μ’ ευκολία. Περίοδος σοβαρής αξιολόγησης του πραγματικά σας ικανοποιεί, τι σας αρέσει.  Συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις και συμφωνίες γύρω από τα εργασιακά η θέματα υγείας ξεκινούν από σήμερα και για ένα περίπου μήνα.      
Ζυγός 24/09-23/10: Πέφτουν οι τόνοι σήμερα στη δουλειά ενώ στην οικογένεια η κατάσταση φαίνετε να  βελτιώνετε.  Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερο,  θα μπορούσε να βελτιώσει τη σχέση σας με άτομα της οικογενείας, αρκεί ξεπεράσετε την ψυχρότητα και τη δυσκολία εκφράσεις των συναισθημάτων σας. Κάποιοι θα ασχοληθείτε με πράγματα που πρέπει να γίνουν στο σπίτι. Αν αποφασίσετε ν’ αλλάξετε τη διακόσμηση, το πιο πιθανό είναι τώρα ν’ ακολουθήσετε μια πιο σοβαρή γραμμή. Αποφύγετε τις υπερβολές σε όλα τα επίπεδα. Μια περίοδο έντονης ερωτικής έκφρασης αρχίζει για   τους ζυγούς με το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο. Συζητήσεις προκύπτουν για την οργάνωση ενός σχεδίου. Με πιο ξεκάθαρο μυαλό μπορείτε τώρα να κάνετε γόνιμες συζητήσεις με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Ανανεωμένοι και ευδιάθετοι προσπαθείτε να κερδίσετε την αποδοχή και το χειροκρότημα των άλλων σήμερα. Η ανάγκη για αλλαγές μεγάλη. Άτομα  από το κοντινό σας περιβάλλον  στηρίζουν αυτές τις αλλαγές. Πολλές μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις γύρω από οικογενειακά ή θέματα ακινήτων. Κάποιοι μπορεί να μετακομίζετε. Το πέρασμα της  Αφροδίτης στον Αιγόκερο ευνοεί τη βελτίωση των σχέσεων με αδέλφια, συγγενείς, φίλους και γενικότερα άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Χαρείτε και διασκεδάστε μαζί τους. Είναι δύσκολο αλλά θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.     
Τοξότης 23/11-21/12: Οικογένεια και σπίτι είναι τα θέματα της μέρας σήμερα. Κάποιοι νιώθετε την ανάγκη να μείνετε  στο σπίτι και να ξεκουραστείτε. Οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου θα  έχουν τη  οικονομική στήριξη από άτομα κύρους. Και η είσοδος της Αφροδίτης στο Αιγόκερω, υπόσχετε βελτίωση των οικονομικών, αρχικά για εσάς των πρώτων ημερών  και σιγά – σιγά θα σας ευνοήσει όλους. Ίσως θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε με υπευθυνότητα αυτή τη φορά, τον προϋπολογισμό σας. Καθημερινές συναντήσεις και επαφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Πολλοί θα υπογράψετε συμφωνίες για νέες επαγγελματικές συνεργασίες.           
Αιγόκερος 22/12-20/01: Πολυάσχολη μέρα η σημερινή, στη διάρκεια της οποίας μπορείτε να προωθήσετε στόχους σας. Μια περίοδος συζητήσεων γύρω από τα οικονομικά ξεκινάει σήμερα  με την είσοδο του Ερμή στον υδροχόο. Η Αφροδίτη μπαίνει στο  ζώδιο σας σήμερα χαρίζοντας σας γοητεία και κάνοντας σας πιο ελκυστικούς. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνετε και πολύ θα καταφέρετε να χαλαρώσετε για ένα μικρό διάστημα. Η επισημοποίηση μιας  ερωτικής σχέσης δεν είναι απίθανη.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Ακόμη ένας πλανήτης, ο Ερμής, εγκαθίσταται από σήμερα στο ζώδιο σας κάνοντας σας πιο επικοινωνιακούς αυτό το διάστημα . Με ξεκάθαρο μυαλό θα σκεφτείτε τώρα,  τις επιθυμίες σας και  τι είναι αυτό που πραγματικά σας ικανοποιεί. Πολλές σκέψεις, ιδέες και σχέδια μπορεί να προκύψουν τώρα. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί παρασκηνιακές διαδικασίες. Μπορεί να δημιουργήσετε μια σχέση που θα πρέπει να παραμείνει κρυφή.  Τη στήριξη της οικογένειάς σας θα έχετε όσοι τη θελήσετε.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Στο ζώδιο  σας βρίσκετε η σελήνη σήμερα και μετά από δύο μέρες που οι ρυθμοί σας είχαν πέσει πολύ, τώρα βγαίνετε από το λήθαργο και ενεργοποιήστε όσο περισσότερο μπορείτε (πράγμα δύσκολο με τόσους πλανήτες στον υδροχόο). Η σημερινή είσοδος  του Ερμή στον υδροχόο σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου έντονων παρασκηνιακών συζητήσεων ή συμφωνιών. Πρόκειται για γόνιμες συζητήσεις τα αποτελέσματα των οποίων θα σας ευνοήσουν. Από την άλλη, η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερο τονίζει την κοινωνική σας ζωή. Πολλές κοινωνικές επαφές που οι περισσότερες θα έχουν επαγγελματικό-σοβαρό χαρακτήρα.  
AstroMeleti