Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 23/02/2011

Η σελήνη παραμένει στο σκορπιό πολλαπλασιάζοντας και σήμερα την ένταση των συναισθημάτων μας. Είναι πολύ εύκολο τώρα να παρασυρθούμε  από τα συναισθήματα μας και πολύ δύσκολο να δούμε αντικειμενικά τι συμβαίνει γύρω μας ή στις σχέσεις μας. Μπορεί να διαπιστώσουμε ένα να κλίμα μυστικοπάθειας και καχυποψίας.  Το πάθος και ο έρωτας εύκολα μπορεί να μετατραπούν σε ζήλια και εμπάθεια με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις σε σχέσεις. Υπάρχει μια τάση να τα παίρνουμε όλα πιο προσωπικά και να πληγωνόμαστε εύκολα. Η συρροή των πλανητών στους ιχθείς ολοκληρώνετε σήμερα με την είσοδο και του Άρη στο ζώδιο αυτό.
Κριός 21/03-20/04: Οικονομικά είναι τα θέματα που έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο τυπικοί γίνεται στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους. Μην αφήσετε την φυσική σας παρόρμηση και τον έντονο συναισθηματισμό της ημέρας να σας μπλέξουν σε παιχνίδια δύναμης με τους άλλους.  Ο κυβερνήτης σας Άρης, εγκαθίσταται από σήμερα και αυτός στο ζώδιο των ιχθύων, ακολουθώντας τον ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονταν ήδη εκεί και οι ρυθμοί σας αρχίζουν να πέφτουν. Με τόσους πλανήτες στον 12ο οίκο, γίνετε έντονη η ανάγκη σας να αποτραβηχτείτε. Ένα αίσθημα κούρασης μπορεί να σας καταβάλει και θέλετε να  αφήσετε για λίγο πίσω ότι κάνατε και να ξεκουραστείτε. Είναι η περίοδος που η φύση θέλει να κάνετε τον απολογισμό σας, να τα πείτε με τον εαυτό σας και να προετοιμαστείτε για ένα νέο κύκλο αφού ο μήνας των γενεθλίων σας δεν απέχει πολύ. Η εμπλοκή σας σε ένα παρασκήνιο περισσότερο προβλήματα θα προκαλέσει παρά θα σας βοηθούσε. Να είστε προσεκτικοί και μην δίνετε δικαιώματα να σας σχολιάζουν...
     
Ταύρος 21/04-21/05: Ο τομέας των σχέσεων παραμένει στο επίκεντρο της προσοχής σας. Τόσο ο σύντροφος, όσο και οι συνεργάτες αισθάνεστε πως σας προκαλούν συνεχώς, τεντώνοντας τα νεύρα σας. Αποφύγετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις σήμερα μαζί τους γιατί είναι πολύ πιθανό να βγάλετε απωθημένα από το παρελθόν ή να γίνεται εμπαθείς. Μετά τον Ήλιο και τον Ερμή, και ο Άρης σήμερα μπαίνει στο ζώδιο των ιχθύων. Στόχοι και κοινωνική ζωή θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο κομμάτι της ενεργείας σας μέσα στο επόμενο διάστημα. Κάποιοι θ’ αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε σε μια συλλογική εργασία ή θα λάβετε μέρος σε ομαδική δραστηριότητα.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Το πρόγραμμά σας συνεχίζει και σήμερα να είναι φορτωμένο και κουραστικό. Μην μπείτε σε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και προσέξτε την υγεία σας. Η συγκέντρωση  τόσων πλανητών στους ιχθείς θα φέρει θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας  το επόμενο διάστημα. Κάποιοι παίρνεται πρωτοβουλίες και διεκπεραιώνεται επαγγελματικά ζητήματα ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί ν’ αντιμετωπίζετε προβλήματα.  Ένας νέος επαγγελματικός στόχος μπαίνει σε διαδικασία υλοποίησης.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Νιώθετε γεμάτοι ζωντάνια και ενέργεια και η αυτοπεποίθηση σας τονίζετε.  Η αισιοδοξία σας βοηθάει να δώσετε λύσεις σε προβλήματα.  Νέες προοπτικές  εμφανίζονται και νέοι δρόμοι είναι πολύ πιθανό ν’ ανοίξουν ξαφνικά μπροστά σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Σήμερα η διασκέδαση συνεχίζει να είναι το ζητούμενο για πολλούς από εσάς. Το κλίμα με τον σύντροφό σας θα είναι πολύ ερωτικό αρκεί να αποφύγετε ζήλιες και παιχνιδάκια εξουσίας. 
Λέων 23/07-23/08: Οικογένεια και ακίνητη περιουσία και σήμερα θα παραμείνουν στην κορυφή του ενδιαφέροντός  δημιουργώντας σας ανάμικτα συναισθήματα. Η είσοδος και του Άρη στους Ιχθείς συμπληρώνει το συνωστισμό των πλανητών σ’ αυτό το ζώδιο, σηματοδοτώντας παράλληλα μια περίοδο τακτοποίησης οικονομικών κυρίως υποχρεώσεων σας. Θα ασχοληθείτε με τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες ή κληρονομικά θέματα. Παράλληλα αυτό το διάστημα η libido σας θα είναι ανεβασμένη και η διάθεση για sex θα είναι έντονη αφού θα αποτελεί τρόπο εκτόνωσης.
Παρθένος 24/08-23/09: Και η σημερινή μέρα δεν έχει σκοπό να σας αφήσει να ησυχάσετε. Μετακινήσεις συζητήσεις και επαφές σε πρώτο πλάνο. Θα βρεθείτε με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε να είστε απόλυτοι ή εριστικοί μαζί τους αν δεν συμφωνούν με τις απόψεις σας.  Άλλος ένας πλανήτης, ο Άρης, κάνει την είσοδο του σήμερα στους Ιχθείς φέρνοντας ακόμη περισσότερο στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες. Είναι πολύ πιθανό να σας εκνευρίζουν οι άλλοι,  μ’ αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις και καβγάδες με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες. Θα πρέπει να βρείτε μια  ισορροπία στις σχέσεις και να μάθετε πότε είναι χρήσιμο να υποχωρείτε και πότε όχι.  
Ζυγός 24/09-23/10: Θέματα οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σήμερα. Η διαχείριση του εισοδήματος σας, συνεχίζει να σας απασχολεί και ίσως θα έπρεπε ν’ αναπροσαρμόσετε  τώρα τον προϋπολογισμό σας. και ο Άρης σήμερα περνάει στους ιχθείς, τονίζοντας ακόμη περισσότερο εργασιακά ή θέματα υγείας. Υπάρχει όρεξη για δουλειά και δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας προσπαθώντας να  παρέχετε όσα περισσότερα μπορείτε στη δουλειά σας.  Αυτό το διάστημα θα είναι  πολύ κουραστικό και θα πρέπει να προσέξετε και την υγεία σας.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Η σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας και εσείς συνεχίζετε να επικεντρώνεστε στα προσωπικά σας.  Μετά τον ήλιο και τον Ερμή, από σήμερα και ο Άρης κάνει την είσοδό του στο φιλικό σας ζώδιο του σηματοδοτώντας ένα άκρως δημιουργικό διάστημα για εσάς τους σκορπιούς. Η έντονη αυτοπεποίθηση σας  κάνει να πιστεύεται ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα και μόνοι σας αλλά δεν είναι έτσι. Ο έρωτας και η σεξουαλικότητα βρίσκονται στο ζενίθ τους και σίγουρα θα περάσετε ευχάριστα με ένα καινούργιο ερωτικό σύντροφο ή θ’ ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. αν επιθυμείτε έναν απόγονο είναι μια καλή περίοδος τώρα για να προσπαθήσετε.          
Τοξότης 23/11-21/12: Η εσωστρέφεια συνεχίζετε  και για σήμερα αλλά από αύριο βγαίνετε απ’ το καβούκι σας. Άλλος ένας πλανήτης μπαίνει στο χώρο που αφορά τα οικογενειακά  ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Ο δυναμικός Άρης περνάει στους ιχθείς δημιουργώντας εντάσεις στον οικογενειακό περιβάλλον. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με γονείς ή άλλα άτομα της οικογενείας, γιατί είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εκνευρισμοί ανάμεσα σας.  Δραστηριοποιήστε στο χώρο του σπιτιού.  Μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή κάποιες επισκευές μπορεί να σας απασχολήσουν τώρα. Δεν αποκλείετε να αναγκαστείτε να δώσετε τέλος σε μια δραστηριότητα σας, μέσα στις επόμενες ημέρες και αυτό θα σας στενοχωρήσει.        
Αιγόκερω 22/12-20/01: Και σήμερα θα πρέπει ν’ ασχοληθείτε με κοινωνικές υποχρεώσεις που θα προκύψουν. Ίσως εμπλακείτε σε μια ομαδική δραστηριότητα. Ήδη έχετε ξεκινήσει να είστε πιο επικοινωνιακοί αλλά μόνο εσείς των πρώτων ημερών το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα. Από σήμερα περνάει και ο Άρης στους ιχθείς βοηθώντας σας να ολοκληρωθείτε ως σβούρα.   Γίνεστε ιδιαίτερα δραστήριοι και θέλετε να διεκπεραιώσετε όσες περισσότερες δουλειές ή εκκρεμότητες μπορείτε.  Με τόσα πολλά και διαφορετικά πράγματα που πρέπει να ταχτοποιείτε κάθε μέρα, δεν θα είναι δύσκολο να εκνευρίζεστε με την παραμικρή καθυστέρηση ή αναποδιά. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα καριέρας έρχονται και σήμερα στο προσκήνιο. Η ανάγκη σας για αποδοχή από γονείς ή ανωτέρους παραμένει έντονη και αν αυτό δεν γίνει σίγουρα θα πληγωθείτε. Οικονομικά και συναισθηματικά βρίσκονται στο επίκεντρο αυτό το διάστημα. Η είσοδος και του Άρη στους Ιχθείς, τονίζει τις εξελίξεις στα οικονομικά. Αποφύγετε τις σπατάλες και κάντε ένα καλό προγραμματισμό για να μην βάλετε σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας. από την άλλη κάποιο τώρα θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις αγορές ή τις επενδύσεις που σκεφτόσασταν. Κινηθείτε με σύνεση και προσοχή. Συναισθηματικά αναπτύσσετε μια έντονη κτητικότατα για τα άτομα που αγαπάτε και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας αν δεν το ελέγξετε.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Μεγάλος συνωστισμός πλανητών στο ζώδιο σας. Σήμερα και ο Άρης περνάει στους Ιχθείς, χαρίζοντας σας το δυναμισμό και την αντοχή του. Η ενέργεια σας αυξάνετε, παίρνετε πρωτοβουλίες για νέα ξεκινήματα ή  δίνεται τον καλύτερο σας εαυτό για να καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να τονώσετε τα οικονομικά σας.  Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε είναι η παρορμητικότητα του Άρη που θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε λάθει. Σήμερα πάντως επικεντρώνεστε και πάλι σε σχέδια και  προοπτικές για το μέλλον νιώθοντας δυνατοί και ικανοί για να τα φέρετε εις πέρας.  
AstroMeleti