Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 08/02/2011

Η σελήνη παραμένει στον Κριό διατηρώντας το δυναμισμό και μαχητικότητα μας. Θα πρέπει μόνο να είμαστε λίγο προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουμε εριστικοί και να δημιουργηθούν εντάσεις με τους γύρω μας. Μην ξεχνάτε ότι δεν νιώθετε μόνο εσείς αυτό το δυναμισμό και τη μαχητικότητα και δεν χρειάζεται να κουτουλιώμαστε όλη τη μέρα σαν τα κριάρια.  
Κριός 21/03-20/04: Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός που μπορεί να νιώθετε τώρα, σας βοηθούν να τα δώσετε όλα για να πετύχετε τους στόχους και τις ελπίδες σας. Η κοινωνική σας ζωή έχει γίνει πολύ έντονη στην προσπάθειά σας να δικτυωθείτε και να βρείτε τους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν.  Φίλοι βρίσκονται δίπλα σας και σας στηρίζουν με κάποιο τρόπο. Προσέξτε σήμερα γιατί με τη φόρα που έχετε πάρει μπορεί να θέσετε σε κίνδυνο κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις...


Ταύρος 21/04-21/05: Και σήμερα φαίνετε να σας διέπει μια εσωστρέφεια ή τάση μια παρασκηνιακής διαχείρισης των θεμάτων σας. Έχετε ρίξει όλο το βάρος και τη δυναμική σας σε θέματα καριέρας-αποκατάστασης και σήμερα καταφέρνετε να προωθήσετε κάποια από αυτά. Οι υποχρεώσεις στο καθημερινό σας πρόγραμμα είναι πολλές και σας έχουν κουράσει, όπως και εργασιακά προβλήματα. Αποφύγετε εντάσεις στη δουλειά και προσέξτε την υγεία σας.       
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Σχέδια για ταξίδια, σπουδές και γενικότερα πνευματικά ανοίγματα, σας έχουν απορροφήσει το τελευταίο διάστημα. Αισθάνεστε ανανεωμένοι θέλετε να δείτε και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας αλλά ίσως το παρακάνετε σήμερα και δημιουργήσετε προβλήματα με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Κάποιοι στενοχωριέστε γιατί, λόγω οικονομικών υποχρεώσεων, δεν μπορεί να προχωρήσει τώρα ένα σχέδιο σας.    Παρόλα αυτά επιδιώξτε να βρεθείτε με φίλους  και να περάσετε καλά.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Βαθύτερες επιθυμίες που αφορούν οικονομική και επαγγελματική αποκατάσταση  έρχονται στην επιφάνεια  αυτό το διάστημα και η υλοποίηση τους σας προβληματίζει. Οι Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό για να τακτοποιήσετε οικονομικές η κληρονομικές υποθέσεις και σήμερα φαίνετε να τα καταφέρνετε. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για οικογενειακά η θέματα ακινήτων. Εκεί οι υποχρεώσεις σας ταλαιπωρούν πολύ δημιουργώντας παράλληλα εντάσεις με άτομα της οικογενείας σας. Η ανάγκη σας για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα είναι ακόμη ένα θέμα που θα σας φέρει αντιμέτωπους με την οικογένεια.
Λέων 23/07-23/08: Ανανεωμένοι και δυναμικοί βρίσκεστε σε μια αναζήτηση νέων εμπειριών. Ίσως πάρετε την πρωτοβουλία για ένα ταξίδι ή κάποιες αποφάσεις που θα βελτιώσουν το τεταμένο κλίμα στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Η αποφάσεις και τα σχέδια σας,  σας φέρνουν αντιμέτωπους με  αδέλφια,  φίλους κα γενικότερα άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε σήμερα σε επικοινωνία και μετακινήσεις.   
Παρθένος 24/08-23/09: Η μέρα φαίνετε πολύ παραγωγική. Παίρνετε πρωτοβουλίες και με δυναμισμό αποφασίζετε να αντιμετωπίσετε ψυχολογικά ή οικονομικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Δεν αποκλείεται όμως, οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες να σας κλείνουν το δρόμο.  Πολύ καλή μέρα για να οργανώσετε ένα πρόγραμμα αντιμετώπισης και διαχείρισης οικονομικών υποθέσεων. Εργασιακά ή θέματα υγείας ευνοούνται.        
Ζυγός 24/09-23/10: Με δυναμισμό και τόλμη είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ζητήματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών γιατί η υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Δημιουργικά σχέδια σήμερα προωθούνται. Ευνοϊκή μέρα για ερωτικά ή θέματα που αφορούν παιδιά.   Είναι πιθανό να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με ανωτέρους σας. Μην τραβήξετε πολύ το σχοινί.
Σκορπιός 24/10-22/11: Ενώ η μέρα είναι παραγωγική και τα προβλήματα με την οικογένεια ή ένα ακίνητο σήμερα βελτιώνονται, το παρελθόν έρχεται πάλι για να σας βάλει εμπόδια. Προβλήματα από το παρελθόν που προέρχονται ίσως από μια επιπόλαιη διαχείριση της ζωής σας τότε, θα πρέπει τώρα να αντιμετωπιστούν για να προχωρήσετε. Ζητήστε βοήθεια από την οικογένεια σας.   προσέξτε λίγο παραπάνω την υγεία σας.            
Τοξότης 23/11-21/12: Και σήμερα η διάθεσή  και η αυτοπεποίθηση σας βρίσκονται ψηλά, βοηθώντας σας να γίνεται πιο γόνιμοι πνευματικά. Νέες και πρωτότυπες ιδέες θα έχετε σήμερα. Νιώθετε πολύ  δημιουργικοί αλλά οι οικονομικές  προϋποθέσεις δεν σας επιτρέπουν, σήμερα τουλάχιστον να προωθήσετε ένα στόχο.  Παρόλα αυτά είναι μια καλή μέρα για να βρεθείτε με κόσμο, να μιλήσετε για τα σχέδια σας  και να ανταλλάξετε απόψεις.
Αιγόκερος 22/12-20/01: Η επικέντρωσή σας και σήμερα, σε προβλήματα που αφορούν οικογένεια και σπίτι σας φέρνει αντιμέτωπους με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει.  Θα χρειαστεί να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ οικογένειας και καριέρας σήμερα. Μην κάνετε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις σε θέματα οικογένειας ή ακινήτων και σκεφτείτε αντικειμενικά τα πράγματα πριν πάρετε αποφάσεις. Το εισόδημα σας πάντως δείχνει να βελτιώνετε αν και το τελευταίο διάστημα τα έξοδα μπορεί να είχαν φύγει πέρα από κάθε έλεγχο.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Πολλές υποχρεώσεις που αφορούν την καθημερινότητα σας δεν  σας αφήνουν ν’ προχωρήσετε ένα σχέδιο. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή θέματα που αφορά σπουδές  και νομικές διαδικασίες σήμερα  συναντούν προβλήματα και δεν θα προχωρήσουν.  Αντίθετα θέματα προσωπικά που έχουν να κάνουν με εσάς και τις σχέσεις σας θα μπορούσαν να προχωρήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Κάποιοι αποφασίζετε να κάνετε ένα κοντινό ταξιδάκι.       
Ιχθείς 20/02-20/03:  Προσοχή θα χρειαστεί σήμερα στη διαχείριση των οικονομικών σας. Βιαστικές και επιπόλαιες δαπάνες μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στην τακτοποίηση οικονομικών σας υποχρεώσεων προς τρίτους. Τακτοποιήστε όλες τις υποχρεώσεις προς τράπεζες ασφάλειες κλπ και μετά προχωρήστε σε προσωπικά έξοδα. Καλύτερα να μείνετε μέσα και να ξεκουραστείτε σήμερα.     
AstroMeleti