Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσια πρόβλεψη 03/02/2011

Νέα σελήνη έχουμε σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου. Η νέα σελήνη είναι μια ιδανική στιγμή μέσα στον  μήνα όπου μπορούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, να επαναπροσδιορίσετε στόχους ή να θέσουμε καινούργιους. Κάθε μήνα ή νέα σελήνη ενεργοποιεί και έναν τομέα της ζωής μας στον οποίο είναι πιθανό να επιχειρήσουμε  ένα νέο ξεκίνημα(άλλοτε μικρό και άλλοτε μεγαλύτερο). Στο ζώδιο του υδροχόου είναι η θέση της νέας σελήνη για τον Φεβρουάριο. Επηρεάζονται κυρίως Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου αναλυτικά…
Κριός 21/03-20/04: Κριοί του πρώτου δεκαημέρου μπορείτε τώρα, έχοντας την εύνοια του Δία,  να προχωρήσετε τόσο τις  επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Έντονη είναι η κοινωνική ζωή όσων έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Η νέα σελήνη σήμερα, που επηρεάζει κυρίως εσάς, δηλώνει την έναρξη μιας περιόδου κοινωνικών επιδιώξεων. Το ενδιαφέρον σας τώρα επικεντρώνετε στις επαφές και ξεκινάτε ένα άνοιγμα  κοινωνικής αλλά και επαγγελματικής δικτύωσης. Οι εσωτερικές ανησυχίες σας γίνονται γόνιμη επαφή με άλλους. Θα προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες ή σε ενίσχυση παλαιότερων δεσμών. Μπορεί να ενταχθείτε σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα. Η σταθεροποίηση μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας συνεχίζει να σας απασχολεί. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου περνάτε μια χαλαρή περίοδο

Ταύρος 21/04-21/05: Το τελευταίο διάστημα είστε ευαισθητοποιημένοι με την καριέρα και την κοινωνική σας θέση. Θέτετε στόχους που θα βοηθήσουν στην γενικότερη πρόοδο σας.  Αυτή η νέα σελήνη, επηρεάζει κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και μπορεί ν’ αποτελέσει την αφετηρία για ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών σχεδίων και στόχων.  Μπορεί τώρα να ανανεώσετε κάποιους στόχους ή να ξεκινήσετε κάτι που θα βοηθήσει την ήδη υπάρχουσα καριέρα. Θυμηθείτε ότι θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να αποφύγετε συγκρούσεις με ανωτέρους και άτομα κύρους. Αυτοσυγκράτηση και αυτοέλεγχος κρίνονται απαραίτητα.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Νέα σχέδια πέφτουν στο τραπέζι, κυρίως για τους διδύμους του δευτέρου δεκαημέρου. Ίσως έχετε βαρεθεί τα τετριμμένα και θέλετε με κάποιο τρόπο να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.  Η οργάνωση ενός ταξιδιού μπορεί να ξεκινήσει με τη νέα σελήνη σήμερα. Πιθανότατα ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα και θα σας χαρίσει νέες εμπειρίες και γνώσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί ν’ αποφασίσετε τώρα να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Μια νέα εμπειρία , μια περιπέτεια που θα σπάσει τη ρουτίνα σας.  Ένα θέμα που αφορά σπουδές, νομικές διαδικασίες ή διαφήμιση μπορεί να ξεκινήσει με τη σημερινή νέα σελήνη. Μια νέα προοπτική στη ζωή σας θα αποτελέσει πηγή ανανέωσης.  Οι των πρώτων ημερών μην ξεχνάτε ότι, αυτή την περίοδο, η κοινωνική σας ζωή μπορεί να σας χαρίσει ευκαιρίες σχέσεων ή συνεργασιών.  ενώ για λίγο ακόμα θα υπάρχουν ρευστότητα και ανατροπές στα επαγγελματικά και γενικότερα στη ζωή όσων έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Νέες προοπτικές μπορεί να ανοίγονται τώρα για τα οικονομικά ή κάποιες επιθυμίες σας. Η κοινωνική σας ζωή θα βοηθήσει τις προοπτικές αυτές.   Η νέα σελήνη αυτή σηματοδοτεί την αρχή μιας περιόδου λίγων ημερών, όπου θα πρέπει ν’ ασχοληθείτε έντονα με οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα και επενδύσεις.  Οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με τράπεζες, εφορία, ασφάλειες και γενικότερα  οικονομικά που εμπλέκονται με τρίτους ζητούν την προσοχή σας.  Κάτι που αφορά τα οικονομικά του ή της συζύγου μπορεί να ξεκινήσει τώρα. Ένα εσωτερικό κίνητρο μπορεί να σας ωθήσει στην υλοποίηση μιας βαθύτερης επιθυμίας. Οι καρκίνοι των πρώτων ημερών έχετε προκλήσεις και ευκαιρίες για αλλαγές στα επαγγελματικά, τις οποίες θα πρέπει να εξετάσετε πολύ προσεκτικά. Ενώ εσείς των τελευταίων ημερών θα μπορούσατε να δείτε ξαφνικά ένα καινούργιο δρόμο να σας ανοίγετε και την ζωή σας να αλλάζει.
Λέων 23/07-23/08: Η νέα σελήνη σήμερα μπορεί να προωθήσει σχέσεις και συνεργασίες, δεδομένου ότι για εσάς είναι στιγμή για να ξεκινήσετε  νέες σχέσεις ή να επαναπροσδιορίσετε ήδη υπάρχουσες. Εξελίξεις σε ένα  γάμος, μια συνεργασία ή μια σοβαρή σχέση θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μέσα σ’ αυτό το διάστημα.  Καλό θα ήταν αν υπάρχουν διαφορές να  κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να είστε όσο πιο  αντικειμενικοί γίνεται.  Μην σκέφτεστε μόνο τι δεν κάνουν οι άλλοι για εσάς αλλά εξετάστε και τη δική σας πλευρά.   Με γνώμονα αυτό θα μπορούσατε να βελτιώσετε κάποιες σχέσεις. Οι των πρώτων ημερών με τη στήριξη του Δία μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας με τον καλύτερο τρόπο.  
Παρθένος 24/08-23/09: Εργασιακά και θέματα υγείας είναι στο προσκήνιο εδώ και καιρό και καταβάλετε αρκετά μεγάλη προσπάθεια για να αντεπεξέλθετε. Η νέα σελήνη σήμερα επηρεάζει κυρίως τους Παρθένους του δευτέρου δεκαημέρου και αποτελεί την αφετηρία μιας περιόδου εξελίξεων  σε εργασιακά ή θέματα υγείας. Μια νέα δουλειά μπορεί να ξεκινάει τώρα ή οργανώνετε καλύτερα την ήδη υπάρχουσα εργασία σας πράγμα που θα βοηθήσει στην επίτευξη εργασιακών στόχων αλλά θα σας αποφέρει και οικονομικά κέρδη. Αν δεν εργάζεστε ίσως τώρα αποφασίσετε να βάλετε τάξη και να φτιάξετε με κάθε λεπτομέρεια τον χώρο ή το σπίτι σας.  Ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και γυμναστικής θα μπορούσατε να ξεκινήσετε αυτή τη περίοδο. Οι παρθένοι των πρώτων ημερών συνεχίζετε να ευνοείστε σε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα, ενώ για εσάς των τελευταίων ημερών οι ανατροπές και οι αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες θα συνεχιστεί για λίγο ακόμη.     
Ζυγός 24/09-23/10: Μια πολύ ευνοϊκή νέα σελήνη είναι η σημερινή, κυρίως για τους ζυγούς του δευτέρου δεκαημέρου.  Ένα διάστημα κατά το οποίο θα μπορέσετε να προωθήσετε με επιτυχία ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε έναν απόγονο μπορείτε να προσπαθήσετε τώρα ενώ αν ήδη έχετε παιδιά ίσως ασχοληθείτε με κάποια δικά τους ευχάριστα θέματα.  Ένας νέος έρωτας μπορεί να μπει τώρα στη ζωή σας ή να αναζωπυρωθεί κάποιος παλιότερος.  Οι ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες συνεχίζονται για εσάς των πρώτων ημερών. Θα πρέπει μόνο να εξετάζετε προσεκτικά κάθε περίπτωση και να μην είστε βιαστικοί.
Σκορπιός 24/10-22/11: Σε θέματα σπιτιού και οικογένειας δίνεται έμφαση αυτό τον καιρό. Με τη νέα σελήνη σήμερα ξεκινάει ένα διάστημα, κυρίως για τους σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου, όπου ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να χρειάζεται επίλυση.  Αποφύγετε να είστε επιθετικοί με άτομα της οικογενείας σας και μην εκδηλώνετε όλη την επαναστατικότητα σας μες το σπίτι. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια ιδιαίτερη ή ασυνήθιστη αλλαγή στο σπίτι ή στον προσωπικό σας χώρο. Κάποιοι μπορεί να αλλάζετε σπίτι. Πολλές κοινωνικές επαφές στο σπίτι θα έχετε αυτό το διάστημα.  Ευκαιρίες για δουλειά ή στη δουλειά συνεχίζουν να υπάρχουν για τους σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου ενώ για εσάς των τελευταίων ημερών συνεχίζουν να υπάρχουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.                   
Τοξότης 23/11-21/12: Η πολυάσχολη περίοδος που βιώνετε εδώ και λίγο καιρό συνεχίζει ακάθεκτη. Η νέα σελήνη σήμερα απευθύνετε κυρίως σε εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους ή να υλοποιήσετε πρωτότυπες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τους στόχους σας αλλά και να τονώσετε τα οικονομικά σας. Μερικοί θα οργανώσετε ένα ταξίδι,  άλλοι μπορεί να ξεκινάτε κάποια μαθήματα τώρα. Κάτι που έχει σχέση με το μεταφορικό σας μέσο μπορεί να σας απασχολήσει. Είναι μια έντονα επικοινωνιακή περίοδος κατά την οποία μπορεί να εμπλακείτε και σε ομαδικές δραστηριότητες. Οι των τελευταίων ημερών μπορεί να κάνετε μια μετακόμιση τώρα ή αλλαγές στο σπίτι, ενώ για εσάς των πρώτων ημερών είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για να προωθήσετε τα σχέδια σας.    
Αιγόκερος 22/12-20/01: Ο τρόπος της διαχείρισης των οικονομικών σας, εδώ και καιρό είναι το κύριο μέλημα σας. Ψάχνετε ίσως τρόπους για να καλύψετε τις οικονομικές και συναισθηματικές σας ανασφάλειες. Είναι ίσως καιρός να ξεκινήσετε ένα νέο μοντέλο ζωής, το οποίο θα σας προσφέρει την απαιτούμενη συναισθηματική αλλά και οικονομική ασφάλεια. Με τη νέα σελήνη μπορεί να οργανώσετε εκ νέου τον οικονομικό προϋπολογισμό σας. Ένα νέο οικονομικό σχέδιο μπορεί να ξεκινάτε τώρα αλλά θα πρέπει να προσέξετε οι οικονομικοί σας στόχοι να είναι ρεαλιστικοί. Οικονομικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν όπως και νέες πηγές εσόδων.        
Υδροχόος 21/01-19/02: η νέα σελήνη αυτό το μήνα γίνεται στο ζώδιο σας και σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Θα πραγματοποιήσετε αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο και ίσως ανακαλύψετε ακόμα και καινούργια κομμάτια του εαυτού σας. Αφήστε πίσω το παρελθόν ή ότι δεν σας ταιριάζει από αυτό και δοκιμάστε νέα πράγματα και εμπειρίες. Αυτή η νέα σελήνη επηρεάζει κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.   οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου διάγετε μια άκρως επικοινωνιακή περίοδο που κάθε επαφή μπορεί να κρύβει και μια ευκαιρία για εσάς. Η ρευστότητα και οι ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά όσων έχουν γεννηθεί τελευταίες ημέρες θα συνεχίσει για λίγο ακόμη.      
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η νέα σελήνη τονίζει την ανάγκη σας το τελευταίο διάστημα για απόσυρση και ηρεμία. Πρόκειται για μια περίοδο εσωτερικής αναζήτησης. Κάποιοι  μπορεί τώρα να επικεντρώνεστε στις ανάγκες των άλλων. Ζητήματα που έχουν σχέση με νοσοκομεία ή ιδρύματα μπορεί να απασχολήσουν κάποιους από εσάς τις επόμενες μέρες. Επίσης μια παρασκηνιακή δραστηριότητα μπορεί να ξεκινήσει τώρα. Οι εξελίξεις αυτής της περιόδου ευνοούν τη σταθεροποίηση των οικονομικών σας.   Η διαίσθηση σας είναι έντονη. Συνήθως το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αυτή την περίοδο είναι να ηρεμήσετε και να προετοιμαστείτε για τη νέα σελήνη του επόμενου μήνα που θα γίνει στο ζώδιο σας σηματοδοτώντας  μια δραστήρια και πολυάσχολη περίοδο. Ευκαιρίες στα οικονομικά υπόσχετε ο Δίας για τους Ιχθείς των πρώτων ημερών ενώ για εσάς των τελευταίων, τα πράγματα παραμένουν ρευστά με τον Ουρανό στις δικές σας μοίρες.
AstroMeleti