Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 14/02/2011

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου κάνει πολύ ερωτικό το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Η σελήνη στον Καρκίνο συμπληρώνει το ερωτικό πάθος με συναισθηματισμό και ευαισθησία. Νιώθουμε την ανάγκη να προσφέρουμε την αγκαλιά και το χάδι μας και δείχνουμε κατανόηση στο σύντροφο μας, αναζητώντας βέβαια και εμείς τα ίδια από αυτόν.
«Σ’ αγαπώ, δεν μπορώ τίποτ΄ άλλο να πω πιο βαθύ, πιο απλό, πιο μεγάλο!» Μυρτιώτισσα
Χρονιά πολλά 
Κριός 21/03-20/04: Υποχρεώσεις για το σπίτι ή την οικογένεια θα κλέψουν αρκετό από το χρόνο σας σήμερα. Άτομα της οικογένειας χρειάζονται τη φροντίδα σας. Πολλοί θα επιλέξετε να μείνετε σπίτι και γιατί όχι, να δημιουργήσετε εκεί μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα για να γιορτάσετε με το Βαλεντίνο σας. Ελέγξτε τον αυθορμητισμό σας και αποφύγετε τις υπερβολές. Οι κριοί του δευτέρου δεκαημέρου, βλέποντας τα πράγματα με σαφήνεια και ρεαλισμό, ξεπερνάτε προβλήματα σε σχέσεις και  συνεργασίες. Μια σχέση μπορεί σήμερα να επισφραγισθεί...


Ταύρος 21/04-21/05: Η μέρα κρύβει έντονη κινητικότητα και θα έχετε να κάνετε πολλά και διαφορετικά πράγματα σήμερα. Υπάρχει ο κίνδυνος μικροεκνευρισμών. Βρείτε λίγο χρόνο να ξεκουραστείτε γιατί το βράδυ έχετε έξοδο με τον αγαπημένο/η σας. Όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, μετά από ώριμη σκέψη για το πώς θέλετε να είναι η ζωή και η καριέρα σας, σήμερα παίρνετε  αποφάσεις για το πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα..  
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Οικονομικά και συναισθηματικά έρχονται στο προσκήνιο. Θα δαπανήσετε κάποια χρήματα για το σπίτι ή για να καλύψετε ανάγκες του συντρόφου και άλλων αγαπημένων σας προσώπων. Προσέξτε τις υπερβολές. Πολλοί από εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, προχωράτε σε κάποιες αποφάσεις με στόχο την ικανοποίηση επιθυμιών σας. Κάποιοι προωθείτε ένα ταξίδι που σκέφτεστε να κάνετε εδώ και καιρό. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Στο ζώδιο σας η σελήνη σήμερα, τονίζει την ευαισθησία και τον ρομαντισμό σας. Ασχολείστε με προσωπικά σας θέματα αλλά και με το σύντροφό σας. Θα πρέπει ν’ αποφύγετε υπερβολές στη δουλειά.  Η ανάγκη σας για αναγνώριση μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθει. Κρατήστε χαμηλούς τόνους αν υπάρξει πρόβλημα στη δουλειά. Οι Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να προχωρήσετε στην υπογραφή συμφωνιών ή συμβολαίων.   
Λέων 23/07-23/08: Η ανάγκη για ξεκούραση μπορεί να είναι έντονη σήμερα αλλά θα πρέπει να το ξεπεράσετε. Δεν γίνεται ο αντιπρόσωπος του έρωτα να λείπει σήμερα από το προσκήνιο. Αν θέλετε να μείνετε μακριά από τον κόσμο και τη φασαρία, κανονίστε μια prive’ συνάντηση με τον καλό ή την καλή σας. Το παρασκήνιο δεν θα λείψει για αρκετούς από εσάς. Η ρεαλιστική αντιμετώπιση σχέσεων και συνεργασιών, οδηγεί εσάς του δευτέρου δεκαημέρου σε συμφωνίες που θα αποδώσουν σε βάθος χρόνου.       
Παρθένος 24/08-23/09: Κοινωνικές επαφές και εκδηλώσεις βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα σας σήμερα. Φίλοι βρίσκονται κοντά σας και θα διασκεδάσετε μαζί τους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αφήσετε παραπονεμένο το σύντροφο σας. Αποφύγετε υπερβολές στα οικονομικά. Οι παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου, καταφέρνετε να βρείτε λύσεις που θα σας επιτρέψουν να ξεπεράσετε πιθανά οικονομικά προβλήματα και να οργανώσετε καλύτερα τη δουλειά και τη ζωή σας από εδώ και πέρα.
Ζυγός 24/09-23/10: Σε θέματα καριέρας και κοινωνικής αποκατάστασης ρίχνετε το βάρος σας σήμερα. Η ανάγκη για αναγνώριση και αποδοχή, σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς. Αποφύγετε υπερβολές στη συμπεριφορά και την επικοινωνία σας με τους άλλους. Μετά από αρκετά ρεαλιστική και ξεκάθαρη σκέψη, γίνεται ξεκάθαρο τώρα για τους ζυγούς του δευτέρου δεκαημέρου, ποιος είναι ο στόχος και ποιες οι υποχρεώσεις που πρέπει να αναλάβουν.  Παρόλα αυτά η επανεξέταση τους κρίνεται απαραίτητη. Ωστόσο σήμερα θα πρέπει να  αφήσετε για λίγο πίσω τα προβλήματα και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε με το σύντροφο σας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η διάθεσή σας είναι πολύ καλή και ο ενθουσιασμός σας μεγάλος. Η ρουτίνα σας κουράζει και θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Εκμεταλλευτείτε την γιορτή του έρωτα και δοκιμάστε νέες εμπειρίες με το σύντροφό σας. Η περιπέτεια σας μαγνητίζει. Αν ανήκετε στους σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου μπορείτε να  προωθήσετε σχέδια που έχουν να κάνουν με την οικογένεια ή ακίνητη περιουσία. 
Τοξότης 23/11-21/12: Ένα βαθύτερο νόημα ψάχνετε σήμερα στη ζωή σας. Επιθυμίες  έρχονται στην επιφάνεια  και ταράζουν τη συναισθηματική σας ισορροπία. Πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε προς τρίτους. Αποφύγετε τις συναισθηματικές υπερβολές. Η επικοινωνία βοηθά κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να κατασταλάξετε γύρω από στόχους και οικονομικές απαιτήσεις. Καλή μέρα για να διαπραγματευτείτε ή να υπογράψετε συμφωνίες
Αιγόκερως 22/12-20/01: Η διάθεση σας σήμερα έχει άμεση σχέση με τις εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ελπίζω να ξεπεράσετε τις συναισθηματικές εντάσεις και να περάσετε μια πολύ όμορφη μέρα μα τον/την σύντροφο σας. Εξάλλου το απαιτεί και η μέρα. Αποφύγετε υπερβολές στον οικογενειακό χώρο. Οι αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, βλέποντας ρεαλιστικά την οικονομική πραγματικότητα, παίρνετε αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σας.   Μπορείτε να σταθεροποιήσετε κάποιους στόχους σας τώρα.
Υδροχόος 21/01-19/02: Το πρόγραμμα σας φαίνεται φορτωμένο σήμερα ενώ παράλληλα θα χρειαστεί να δαπανήσετε χρόνο για την τακτοποίηση του σπιτιού ή του προσωπικού σας χώρου. Αποφύγετε εκνευρισμούς και λεκτικές υπερβολές.  Το έντονο επικοινωνιακό ταμπεραμέντο όσων ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, σας βοηθά να προωθήσετε ένα σχέδιο σας.  Ξεκάθαρες σκέψεις γύρω από το τι σας ευχαριστεί σας βοηθάει τώρα να πάρετε αποφάσεις για το τι θα κάνετε στο μέλλον.  Ταξίδια και σπουδές προωθούνται.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του καρκίνου σας βοηθάει, περισσότερο από κάθε άλλο,  να χαρείτε τη γιορτή για τον έρωτα. Χαρά, διασκέδαση, έρωτας και φλερτ χρωματίζουν τη σημερινή μέρα. Ο μόνος κίνδυνος που υπάρχει είναι οι οικονομικές υπερβολές. Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε μια περιουσία για να γιορτάσετε με τον αγαπημένο σας.   Συζητήσεις γύρω από οικονομικά ευνοούνται για τους ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου. Συζητήσεις που θα πρέπει να μείνουν μυστικές.
AstroMeleti