Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 17/02/2011

Με την παραμονή της σελήνης στο λιοντάρι, το κλίμα συνεχίζει να είναι ευχάριστο και εμείς πιο εξωστρεφείς και δημιουργικοί. Νιώθουμε την ανάγκη να διασκεδάσουμε, να χαρούμε, να ερωτευτούμε και προσφέρουμε γενναιόδωρα την αγάπη μας στους άλλους. Από την άλλη όμως, μπορεί να εκδηλωθούν εγωιστικές ή δεσποτικές τάσεις  που αν δεν τις ελέγξουμε σίγουρα θα μας δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω μας. Η σύνοδος Ήλιου Ποσειδώνα αναπτύσσει τη φαντασία, την έμπνευση, το  ένστικτο και τη διαίσθησή μας αλλά επίσης μπορεί να μας παρασύρει σε σύγχυση και παραπλανητικές τάσεις.

Κριός 21/03-20/04: Ο ενθουσιασμός και η αυξημένη αυτοπεποίθησή, ευνοούν τις εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Με δυναμισμό και πέρα από φοβίες επανεξετάζετε τι θέλετε και τι όχι από αυτές. Υπάρχει η πιθανότητα να έρθετε σε σύγκρουση με φίλους ή να μην μπορέσετε να συνεννοηθείτε με την υπόλοιπη ομάδα στο πλαίσιο μιας συλλογικής δουλειάς. Προσέξτε τις εξαπατήσεις...
Ταύρος 21/04-21/05: Αποφάσεις καλείστε να πάρετε σήμερα για τη δουλειά και θα πρέπει τελικά να κατασταλάξετε με τι πραγματικά θέλετε ν’ ασχοληθείτε.  Οικογενειακά έρχονται και σήμερα στο προσκήνιο. Οι Ταύροι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα καριέρας ή κοινωνικής αποκατάστασης. Οικογένεια και φίλοι μπορεί να σας δημιουργούν σύγχυση και να σας οδηγούν σε λάθος δρόμους.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Και σήμερα η μέρα θα είναι φορτωμένη με πολλά και διάφορα ενώ παράλληλα εσείς θέλετε να βρεθείτε με φίλους και να τα πείτε. Θέματα των παιδιών θ’ απασχολήσουν όσους είστε γονείς. Έμπνευση και φαντασία στο έπακρο για τους Διδύμους των τελευταίων ημερών σας δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάσετε καινούργια πράγματα και ν’ αποκτήσετε νέες προοπτικές. Κάποιοι στην οικογένεια μπορεί να έχουν αντιρρήσεις και να σας δημιουργούν ενδοιασμούς. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Προβλήματα με παιδιά ή συναισθηματικά ζητήματα βελτιώνονται σήμερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.
Καρκίνος 22/06-22/07: Τα οικονομικά συνεχίζουν και σήμερα με κάποιο τρόπο να σας απασχολούν και δεν αποκλείεται να κάνετε παραπάνω έξοδα για   να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας. Τα προβλήματα στο σπίτι βελτιώνονται για τους Καρκίνους του δευτέρου δεκαημέρου και ίσως σήμερα να αισθάνεστε μικρότερο το βάρος των υποχρεώσεων απέναντι στην οικογένεια και το σπίτι. Αποφύγετε συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν οικονομικά, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών. Μπορεί να υπάρξει σύγχυση και χάος σε οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους π.χ. τράπεζες, εφορία, τα χρήματα του συντρόφου σας κλπ
Λέων 23/07-23/08: Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας και εσείς για άλλη μια  μέρα στο επίκεντρο των καταστάσεων. Συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν τη δουλειά ευνοούνται σήμερα κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία που έχετε αυτές τις μέρες σας βοηθούν να δείτε οτιδήποτε σχετικό από μια άλλη σκοπιά. Τα λιοντάρια των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με το σύντροφο ή τους συνεργάτες γιατί μπορεί η συμπεριφορά σας να είναι εγωιστική και να δημιουργηθούν εντάσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με τους άλλους γύρω σας, γιατί υπάρχει η τάση στην προσπάθεια να υλοποιήσετε μια επιθυμία,  να παραπλανηθείτε.    
Παρθένος 24/08-23/09: Η ξεκούραση και η ηρεμία θα είναι το ζητούμενο σας και σήμερα. Η επανεξέταση των οικονομικών σας προβλημάτων μπορεί  σήμερα να δώσει λύσεις κυρίως σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Αντίθετα όσοι ανήκετε στο τελευταίο δεκαήμερο, σήμερα είστε λίγο εριστικοί και αυτό θα φέρει εντάσεις στο χώρο της δουλειάς με τους συνεργάτες. Προσοχή σε εξαπατήσεις και μπερδέματα στον εργασιακό χώρο ή σε θέματα που αφορούν υγεία.       
Ζυγός 24/09-23/10: Έντονη συνεχίζει να είναι η κοινωνική σας ζωή και αυτό ευνοεί τους στόχους όσων έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Ίσως τώρα, σε ένα πιο χαλαρό κλίμα, και με την βοήθεια φίλων, επανεξετάζετε τα δεδομένα για κάτι καινούργιο που ξεκινήσατε πριν από λίγο καιρό. Ερωτικές εξελίξεις θα υπάρξουν για τους ζυγούς των τελευταίων ημερών αλλά θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι δεν πετάτε στα σύννεφα και τα πράγματα στα ερωτικά σας είναι όπως φαίνονται. Επίσης θα μπορούσε να προκύψει, σύγχυση και μπερδέματα με τα παιδιά.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Η μέρα σήμερα κρύβει παγίδες, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα ακινήτων ή οικογενειακά γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να παραπλανηθείτε. Μην υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες που αφορούν ακίνητα. Τα επαγγελματικά συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας και προσπαθείτε να κατασταλάξετε και να πάρετε αποφάσεις για τους στόχους σας.  Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, καταφέρνετε σήμερα να ξεπεράσετε κάποιες φοβίες και ίσως ένα πανικό που σας έχει δημιουργήσει ο απολογισμός και η εξέταση του παρελθόντος σας.
Τοξότης 23/11-21/12: Η αισιοδοξία δεν σας αφήνει ποτέ αλλά αυτές τις μέρες αισθάνεστε ανανεωμένοι και έτοιμοι να κατακτήσετε ότι θα θέλατε. Οργανωθείτε καλά γιατί μπορεί να πελαγώσετε. Αποφύγετε εντάσεις και εκνευρισμούς με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον και προσέξτε στις μετακινήσεις γιατί η νευρικότητα μπορεί να είναι αιτία για μικρά ατυχήματα. Στόχοι και φιλίες ξαναμπαίνουν στο μικροσκόπιο για τους τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου.    
Αιγόκερως 22/12-20/01: Το εισόδημα  και γενικότερα τα οικονομικά σας έχουν απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα. Τώρα, ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένα μπέρδεμα, μια σύγχυση σε ότι αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σας. Ευνοείτε η επανεξέταση των επαγγελματικών  στόχων για όσους ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο.     
Υδροχόος 21/01-19/02: Σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται και σήμερα ψηλά στην ατζέντα σας και ίσως γίνουν η αιτία για την επανεξέταση κάποιων σχεδίων (ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι στις διαθέσεις των άλλων σήμερα ενώ είναι πολύ πιθανό να νιώθετε μια αόριστη ανησυχία, αβεβαιότητα και τάση να ξεφύγετε απ’ ότι συμβαίνει γύρω σας. Ελέγξτε πιθανούς εκνευρισμούς.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Φορτωμένο το πρόγραμμα σας και σήμερα ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποια αδιαθεσία. Οι ιχθείς των τελευταίων ημερών νιώθετε πολύ βαρύ το εργασιακό σας πρόγραμμα και ίσως σας έχει πιάσει και μια τάση φυγής. Νιώθετε αδύναμοι και θέλετε να ξεκουραστείτε. Μην παρασύρεστε από τα συναισθήματα σας  και μην πάρετε σήμερα αποφάσεις για την δουλειά. Οικονομικά θέματα έρχονται προς επανεξέταση για τους ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου. Είναι μια καλή μέρα για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους.
AstroMeleti