Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 18/02/2011

Στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα, λίγο πριν η σελήνη περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, πραγματοποιείτε  σήμερα η πανσέληνος του Φεβρουαρίου. Επηρεάζει κυρίως, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των τελευταίων ημερών. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα  στη συγκεκριμένη πανσέληνο μπορεί να μας παρασύρει σε επιλογές που αγγίζουν περισσότερο τη φαντασία και λιγότερο τη πραγματικότητα.
Κριός 21/03-20/04: Με την σημερινή πανσέληνο, οι Κριοί των τελευταίων ημερών νιώθετε ότι ενώ θέλετε να διασκεδάσετε, οι απαιτήσεις για την υλοποίηση των στόχων που έχετε βάλει δε σας το επιτρέπουν.  Είναι δύσκολο να  βρείτε χρόνο για όλα όσα θέλετε να κάνετε. Η δουλειά επισκιάζει τη διασκέδαση. Σχέδια, έρωτες και παιδιά έρχονται στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν. Θέματα καριέρας ευνοούνται για τους κριούς των πρώτων ημερών και θα έχετε τη στήριξη των ανωτέρων σας.   Αντίθετα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου ίσως  αντιμετωπίσετε προβλήματα σήμερα στις  επαγγελματικές σας σχέσεις...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Διλλήματα μεταξύ καριέρας και οικογένειας θα δημιουργήσει αυτή η πανσέληνος στους Ταύρους των τελευταίων ημερών. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες φαίνετε να έχετε εργαστεί σκληρά για τους επαγγελματικούς ή τους κοινωνικούς σας στόχους. Όμως τώρα, σπίτι , οικογένεια ή ένα θέμα ιδιοκτησίας χρειάζεται την προσοχή σας.  Καλείστε να βρείτε την ισορροπία μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Βεβαιωθείτε  ότι οι επαγγελματικοί σας στόχοι είναι υλοποιήσιμοι.  Όσο περνάει η μέρα τα πράγματα χαλαρώνουν. Η αυτοπεποίθηση και η δημιουργικότητα  σας ανεβαίνει ενώ στρέφεστε περισσότερο προς τη διασκέδαση. Οι Ταύροι των πρώτων ημερών προωθείτε με ευκολία τα σχέδια σας. Πολλές υποχρεώσεις ή δυσκολίες στη δουλειά για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου. Αξιολογείτε αντικειμενικά τα σχέδια σας πέρα από συναισθηματισμούς αλλά υπάρχουν δυσκολίες στην υλοποίηση τους. Προβλήματα θα υπάρξουν με τους συνεργάτες.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Δεν είναι άσχημη αυτή η πανσέληνος για εσάς τους Διδύμους των τελευταίων ημερών. Ίσως δημιουργήσει έντονη κινητικότητα σε ότι αφορά, επικοινωνία, έγγραφα, μετακινήσεις, ταξίδια κλπ. Υπάρχει τόσο η έμπνευση όσο και η δυναμική, το πάθος, για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε έντονη την ανάγκη για περισσότερο ελεύθερο χρόνο, διασκέδαση και περιπέτεια. Το αίσθημα απόκτησης ανεξαρτησίας μπορεί να σας παρασύρει σε λάθει. Μην πάρετε σήμερα σοβαρές αποφάσεις. Οικονομικά ζητήματα προωθούνται για εσάς των πρώτων ημερών  ή αποφασίζετε να τα οργανώσετε με κάποιο τρόπο. Θέματα οικογενειακά ή ακινήτων αρχίζουν από σήμερα να κερδίζουν το ενδιαφέρον  σας. Κλίμα ψυχρότητας δημιουργείτε στις σχέσεις σας με το σύντροφο ή τα παιδιά.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Ζητήματα, εξουσίας, ελέγχου ή οικονομικά που αφορούν τρίτους είναι τα θέματα που σας απασχόλησαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες περίπου. Τώρα, με την πανσέληνο αυτή, καλείστε να αποφασίσετε, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών τι θέλετε, τι σας κάνει να νιώθετε άνετα. Ήρθε η ώρα ν’ αποφασίσετε για τις δικές σας ανάγκες, χωρίς να τις επισκιάζουν οι ανάγκες των άλλων. Αποφύγετε να διαχειριστείτε την κατάσταση παρορμητικά και μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει σε λάθει. Καλύτερα να μην ασχοληθείτε με οικονομικά ή οικογενειακά ζητήματα σήμερα. Μια δυνατή συνεργασία προκύπτει για τους καρκίνους των πρώτων ημερών, ενώ εσείς του δευτέρου δεκαημέρου είναι πολύ πιθανό ν’ αντιμετωπίσετε προβλήματα στη σχέση σας με το σύντροφο ή άτομα τις οικογενείας. 
Λέων 23/07-23/08: Στο δικό σας ζώδιο πραγματοποιείτε η σημερινή πανσέληνος και επηρεάζει κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Οι αυξημένες προσδοκίες των άλλων έχουν αρχίσει να σας ενοχλούν και αναρωτιέστε που είστε εσείς μέσα σε όλο αυτό το τοπίο. Τα συναισθήματα πολύ έντονα και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Έλεγξε τα νεύρα σας και αποφύγετε τις εκρήξεις. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ των προσωπικών αναγκών σας και των αναγκών που έχουν οι άλλοι.  Αποφύγετε βιαστικές ενέργειες και μην παρασύρεστε από βαθύτερες επιθυμίες σας σε ότι αφορά τις σχέσεις. Το πιο πιθανό είναι να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Αυταπάτες και εξαπατήσεις καραδοκούν. Εργασιακά προωθούνται για εσάς των πρώτων ημερών. Αντίθετα οι Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσετε ένα κλίμα ψυχρότητας στον εργασιακό χώρο και προβλήματα στην επικοινωνία με τους συναδέλφους.     
Παρθένος 24/08-23/09: Οι συνθήκες είναι μάλλον τέτοιες που έχετε τη γενικότερη ανάγκη, εσείς των τελευταίων ημερών, να μείνετε μόνοι. Ήσασταν αρκετά φορτωμένοι το τελευταίο διάστημα με θέματα δουλειάς αλλά και καθημερινότητας. Τώρα χρειάζεται να αποσυρθείτε από όλα αυτά και να έρθετε σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σας. Μυστικά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια με αυτή την πανσέληνο όπως επίσης μπορεί να παρουσιαστεί ένα πρόβλημα υγείας. Μην είστε παρορμητικοί στη δουλειά και μην ακούτε τι σας λένε οι συνεργάτες σας. Ίσως κάποιος να προσπαθήσει να σας εξαπατήσει. Αν έχετε πρόβλημα με τη δουλειά αποφύγετε να το αντιμετωπίσετε σήμερα. Μην αφήσετε τη δουλειά σας έτσι εύκολα. Ότι παρουσιαστεί σχετικά με υγεία καλό θα ήταν να το επανεξετάσετε μετά από λίγο καιρό. Να είστε προσεκτικοί με τη δοσολογία των φαρμάκων σας. Απογοητεύσεις και ψυχρότητα στη συναισθηματική  ζωή θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Προσέξτε τη σχέση σας με τα παιδιά.         
Ζυγός 24/09-23/10: Τον τελευταίο καιρό είχατε αφοσιωθεί σε πράγματα τα οποία σας πρόσφεραν απόλαυση και σας ικανοποιούσαν π.χ. ένα δημιουργικό σχέδιο, έρωτες, διασκέδαση, χόμπι, παιδιά κλπ.  Με τη πανσέληνο σήμερα, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών, θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία μεταξύ προσωπικών απολαύσεων και κοινωνικών απαιτήσεων ή στόχων σας.  Φίλοι μπορεί να χρειαστούν τη βοήθειά σας ή θα ενταχθείτε σε μια ομαδική δραστηριότητα ή συλλογική δουλειά.  Η μέρα για κάποιους προβλέπετε πολύ ερωτική. Προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον ή με το σπίτι θα αντιμετωπίσετε όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο. Αποφύγετε τις συζητήσεις με άτομα της οικογενείας ή προσπαθήστε να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο σας για να μην φτάσετε σε οριστική ρήξη.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Θέματα μεταξύ καριέρας και οικογένειας φέρνει στην επιφάνεια αυτή η πανσέληνος και θα προβληματίσουν σήμερα κυρίως όσους έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες. Μπορεί η οικογένεια και το σπίτι να είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας το τελευταίο καιρό, αναγκάζοντας σας να αφήσετε λίγο πιο πίσω τα επαγγελματικά. Τώρα θα πρέπει ν’ αναλάβετε τις ευθύνες σας,  και να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας, αναδεικνύοντας έτσι την υπεύθυνη πλευρά σας. Μπορεί να αισθάνεστε μπερδεμένοι και να μην  ξέρετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Μην επιτρέψετε στο συναίσθημα να σας παρασύρει και μην πάρετε αποφάσεις σήμερα για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Μια πολύ σοβαρή γνωριμία θα κάνετε εσείς των πρώτων ημερών. Κάποιοι θα καταφέρετε να υλοποιήσετε κάποιες αλλαγές που θέλατε να κάνετε. Αντίθετα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με αδέλφια ή φίλους γιατί η συμπεριφορά σας το τελευταίο διάστημα δεν είναι καλή.    
Τοξότης 23/11-21/12: Το τελευταίο διάστημα ήταν πολυάσχολο για εσάς και είχατε πολλά και διαφορετικά πράγματα να τακτοποιήσετε. Τώρα, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών ίσως αναρωτιέστε «πότε θα ηρεμήσω και θα χαρώ εγώ?». Θέλετε να νιώσετε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι από όλα αυτά που σας βάζουν καθημερινά φραγμούς σε όλα τα επίπεδα. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και προσέξτε τι λέτε. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις ή να υπογράψετε οτιδήποτε σήμερα. Τα οικονομικά βελτιώνονται για τους Τοξότες των πρώτων ημερών. Σε ένα κλίμα ψυχρότητας βρίσκονται οι φιλικές σχέσεις όσων ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, ίσως γιατί μπλέξατε οικονομικά με φίλους. Ένας στόχος σας δεν μπορεί να προχωρήσει γιατί δεν υπάρχουν οι απαραίτητες οικονομικές προϋποθέσεις.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν, με τη σημερινή πανσέληνο,  όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες. Μια όχι και τόσο σωστή διαχείριση των οικονομικών σας το προηγούμενο διάστημα, μπορεί τώρα να σας δημιουργεί πρόβλημα στην τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σας.  Θα  σας απασχολήσει έντονα και θα σας εκνευρίσει η  διευθέτηση οικονομικών υποθέσεων. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και βρείτε πρακτικές λύσεις. Απογοητεύσεις με αφορμή τα επαγγελματικά κρύβει η μέρα για τους αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου.
Υδροχόος 21/01-19/02: Σε Crash test για σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να εξελιχθεί η σημερινή πανσέληνος για εσάς των τελευταίων ημερών. Θα πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία στις σχέσεις σας και θα πρέπει να διαπραγματευτείτε με τους άλλους αλλά  και να συμβιβαστείτε σε κάποιες περιπτώσεις. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας γιατί τα συναισθήματα θα είναι πολύ έντονα και μπορεί να σας οδηγήσουν σε εκρήξεις. Αποφύγετε να πάρετε σήμερα αποφάσεις για σχέσεις και συνεργασίες γιατί το πιο πιθανό είναι, οι επιλογές σας να μην είναι σωστές. Κάποιοι  μπορεί να πιστέψετε ότι συναντήσατε το άλλο σας μισό. Βεβαιωθείτε ότι όλα είναι όπως φαίνονται και δεν έχετε πέσει θύμα αυταπάτης ή εξαπάτησης. Ανεπιθύμητοι ίσως νιώσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου και θέλετε να μείνετε μόνοι σήμερα.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ψυχολογική θα είναι περισσότερο η πίεση που θα δεχτείτε εσείς των τελευταίων ημερών με τη σημερινή πανσέληνο. Ήδη εδώ και αρκετό καιρό οι ρυθμοί σας έχουν πέσει και ασχολείστε περισσότερο με εσωτερικές αναζητήσεις και λιγότερο με τη δουλειά και θέματα ρουτίνας. Θέματα δουλειάς θα σας προβληματίσουν έντονα και θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ξεκούρασης (ρουτίνας και απομόνωσης). Μια έμπνευση μπορεί να προκύψει, μια ιδέα για τη δουλειά.  Γενικότερα θα υπάρξουν προβληματισμοί για θέματα δουλειάς ή υγείας. Παράλληλα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή και γυμναστικής το οποίο θα έχει διάρκεια. Απογοητεύσεις από φίλους μπορεί να προκύψουν για τους Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου. Οικονομικές υποχρεώσεις ή προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν κλίμα ψυχρότητας σε φιλικές σας σχέσεις.   
AstroMeleti