Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 21/02/2011

Η σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζυγό στρέφοντας το ενδιαφέρον μας τόσο σε προσωπικές, όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Οι διαθέσεις μας επηρεάζονται από τους άλλους ενώ αναζητούμε μια ισορροπία και αρμονία σε πράγματα και καταστάσεις. Η σύνοδοι του Ερμή και του Άρη με τον Ποσειδώνα σήμερα εντείνουν  φαντασία, έμπνευση και ρομαντισμό, δημιουργώντας παράλληλα κίνδυνο αυταπάτης και παραπλανήσεων.  
Κριός 21/03-20/04: Εξελίξεις στο τομέα σχέσεων και συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο. Αν υπήρχαν προβλήματα σε σχέσεις τώρα είναι πολύ πιθανό να τονιστούν επηρεάζοντας την διάθεσή σας που σήμερα δεν φαίνετε να είναι και τόσο ευχάριστη. Η κοινωνική σας ζωή ευνοείτε. Φίλοι θα βρεθούν κοντά σας και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας, βοηθώντας σας παράλληλα να βρείτε διεξόδους σε μια συλλογική δουλειά, ή να εμπνευστείτε νέους στόχους και δημιουργικές δραστηριότητες. Βεβαιωθείτε ότι οι σκέψεις και οι ιδέες σας στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις...

Ταύρος 21/04-21/05: Η αναζήτηση  ισορροπιών και αρμονίας στον εργασιακό χώρο θα σας απασχολήσει σήμερα. Προβλήματα, καθυστερήσεις ή αυξημένες υποχρεώσεις σας κουράζουν και σας χαλάνε τη διάθεση. Τα σχέδια σας δεν φαίνετε να προχωρούν όπως θα θέλατε και ίσως νιώθετε έλλειψη ελευθερίας κινήσεων. Η ανάγκη σας να ξεφύγετε και να βρείτε τρόπο να αναδείξετε τις ικανότητες και την αξία σας τονίζει την φαντασία και μπορεί να  οδηγήσει την καριέρα σας και τη ζωή σας σε μια νέα πραγματικότητα. Βάλτε όρια στη φαντασία σας γιατί υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπάτησης.           
Δίδυμοι 22/05-21/06: Θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία μεταξύ των οικονομικών δυνατοτήτων σας και των επιθυμιών σας. Το πιο πιθανό είναι σήμερα να μην καταφέρετε να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν γιατί δεν υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις, πράγμα που σας στενοχωρεί και σας ρίχνει την αυτοπεποίθηση. Νέα σχέδια και προοπτικές κάνουν την εμφάνισή τους. Βεβαιωθείτε ότι στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις και δεν θα παρασυρθείτε σε παραπλανήσεις και αυταπάτες.  Σχέδια και όνειρα για ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα απασχολήσουν κάποιους από εσάς.           
Καρκίνος 22/06-22/07: Περνώντας ο ένας μετά τον άλλο οι πλανήτες στους ιχθείς σηματοδοτούν ένα δημιουργικό και ευχάριστο διάστημα για εσάς, γεμάτο νέες ιδέες και προοπτικές για το μέλλον σας. Σήμερα όμως υποχρεώσεις ,και προβλήματα στον οικογενειακό χώρο ή το σπίτι, σας επηρεάζουν και βάζουν σε κίνδυνο τη σχέση με το σύντροφό σας. Ο Ποσειδώνας τονίζει τη φαντασία σας και σας βοηθάει να βρείτε  λύσεις σε οικονομικά ή ζητήματα επενδύσεων.  Είναι πολύ πιθανό να βρείτε τον τρόπο να ικανοποιήσετε μια έντονη επιθυμία που είχατε το τελευταίο διάστημα. Σιγουρευτείτε ότι τα πράγματα είναι όπως φαίνονται και δεν υπάρχει περίπτωση να εξαπατηθείτε.  
Λέων 23/07-23/08: Κουραστική φαίνετε η μέρα σήμερα και εσείς προσπαθείτε να βρείτε τρόπο να τα προλάβετε όλα και μην αφήσετε κανέναν δυσαρεστημένο. Η ατμόσφαιρα στη δουλειά δεν είναι ευχάριστη και η επικοινωνία με τους συνεργάτες γίνεται μετ’ εμποδίων. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών γιατί υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθείτε. Μην πάρετε αποφάσεις και μην συζητήσετε ή υπογράψετε οτιδήποτε αφορά τον τομέα αυτό.    
Παρθένος 24/08-23/09: Θέματα οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Οι ισορροπίες μεταξύ του εισοδήματός σας και τον επιθυμιών σας είναι δύσκολες και τα προβλήματα στα οικονομικά δεν σας αφήνουν να χαρείτε. Η ρουτίνα της καθημερινότητας σας έχει κουράσει και νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε απ’ αυτήν.  Ίσως η δουλειά σας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές. Μην πάρετε σήμερα αποφάσεις γιατί η φαντασία και το συναίσθημα μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.           
Ζυγός 24/09-23/10: Οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα σήμερα σας φαίνονται πολλά και δύσκολα θα κρατήσετε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι δεν είναι και η καλύτερη. Εκφράστε τα συναισθήματα σας και μην αποξενώνεστε. Για τους Ζυγούς των τελευταίων ημερών σήμερα είναι μια πολύ ρομαντική και ερωτική μέρα. Η αυτοπεποίθηση σας τονίζεται και ένα δημιουργικό σχέδιο βρίσκει τρόπο υλοποίησης.    Ένας δυνατός και ρομαντικός έρωτας μπορεί να σας προκύψει.
Σκορπιός 24/10-22/11: Προβλήματα από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο και σας απασχολούν. Θα πρέπει σήμερα να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα σε παρελθόν και παρόν. Η  σχέση σας με άτομα από το κοντινό περιβάλλον δεν είναι καλή και δύσκολα καταφέρνετε να επικοινωνήσετε μαζί τους.   Η ρουτίνα στο χώρο του σπιτιού σας έχει κουράσει και προσπαθείτε να ξεφύγετε. Πολλοί ονειρεύεστε έντονα μια νέα πραγματικότητα στο χώρο της οικογένειας ή τη φυγή σας από αυτή. Μην πάρετε άμεσα αποφάσεις. Επίσης καλό θα ήταν να αποφύγετε, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών, συζητήσεις, υπογραφές αλλά και εργασίες που αφορούν ακίνητη περιουσία.  
Τοξότης 23/11-21/12: Φίλοι και κοινωνική ζωή θα σας απασχολήσουν σήμερα. Οικονομικές ανασφάλειες σας προβληματίζουν, ενώ υπάρχουν στόχοι που δεν μπορείτε να προωθήσετε γιατί δεν υπάρχουν οι οικονομικές υποχρεώσεις. Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους γιατί θα υπάρξουν ασάφειες και αοριστίες. Μην κάνετε σοβαρές επαγγελματικές ή προσωπικές συζητήσεις και αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες. Επειδή είναι πολύ πιθανό, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών να είστε σήμερα αφηρημένοι, προσέξτε στις μετακινήσεις σας και σε χειρονακτικές εργασίες γιατί υπάρχει κίνδυνος μικροατυχημάτων. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Κυρίως σε θέματα καριέρας εστιάζεστε σήμερα. Προβλήματα, καθυστερήσεις ή επαγγελματικές υποχρεώσεις σας κουράζουν περισσότερο και προσπαθείτε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών και προσωπικής ζωής. Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές υποθέσεις. Αν και φαντασία και δημιουργική διάθεση σας βοηθούν σήμερα  να βρείτε τρόπους που θα τονώσουν τα οικονομικά σας   καλό θα ήταν σα είστε προσεκτικοί και να σιγουρευτείτε ότι στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις.    
Υδροχόος 21/01-19/02:   Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ καλά για εσάς, αφού η θέση της σελήνης στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού, σας ανανεώνει και σας δίνει τη δύναμη και την αισιοδοξία ν’ αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα σας.   Σχέδια και προοπτικές έρχονται  στο προσκήνιο και σας δίνεται η ευκαιρία να σταθεροποιήσετε ένα σχέδιο αν  και θα υπάρχουν δυσκολίες. Η σύνοδος Ερμή και Άρη σήμερα με τον Ποσειδώνα απογειώνουν τη φαντασία σας και  καλό θα ήταν, αν δεν πρόκειται για κάτι καλλιτεχνικό, να μην πάρετε καμία σοβαρή απόφαση.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η ισορροπία μεταξύ κοινωνικής ζωής και οικονομικών υποχρεώσεων είναι το ζητούμενο της ημέρας. Υποχρεώσεις ή καθυστερήσεις σε υποθέσεις που αφορούν τράπεζες, ασφάλειες εφορίες κλπ., γίνονται εμπόδιο στην κοινωνική σας ζωή ή στην υλοποίηση κάποιου στόχου. Το παρασκήνιο  είναι ακόμη έντονο κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Παραποιημένες ή λανθασμένες πληροφορίες σήμερα μπορεί να σας παραπλανήσουν. Καλύτερα να ξεκουραστείτε και να μείνετε μακριά από τις εξελίξεις σήμερα και αύριο. Αφήστε σημαντικές αποφάσεις για αργότερα.  
AstroMeleti