Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 15/02/2011

Με την παραμονή της σελήνης στον Καρκίνο, ο συναισθηματισμός και η ευαισθησία θα είναι και σήμερα τα χαρακτηριστικά τις ημέρας. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή για να μην περάσουμε  τη λεπτή γραμμή μεταξύ ευαισθησίας και ευθιξίας. Και σήμερα τα θέματα που αφορούν ακίνητα και οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα.   
Κριός 21/03-20/04: Κλίμα εσωστρέφειας αλλά και ανάγκη ασφάλειας και υποστήριξης κρύβει η μέρα σήμερα. Οικογενειακά και θέματα ακινήτων υπερισχύουν των άλλων και αυτό  δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας με προϊσταμένους ή συνεργάτες.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη  βάζετε σε κίνδυνο επαγγελματικές συνεργασίες  και σχέσεις...


Ταύρος 21/04-21/05: Η έντονη κινητικότητα συνεχίζει και σήμερα και θα πρέπει να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές που αφορούν κυρίως το σπίτι και την οικογένεια. Άτομα από το οικογενειακό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον, μπορεί να εκφράσουν  αντιρρήσεις για κάποιες αποφάσεις ή σχέδια που έχετε κάνει. Παρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν ακόμη και με συγγενείς εξ αγχιστείας. Προβλήματα και υποχρεώσεις στη δουλειά επανεξετάζονται και σας προβληματίζουν.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Σε θέματα οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας θα επικεντρωθείτε  και σήμερα κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Τα έξοδα είναι πολλά και ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τον προϋπολογισμό και το τι ακριβώς θέλετε για να είστε ικανοποιημένοι.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Η σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζώδιο σας βάζοντας τα προσωπικά σε πρώτο πλάνο. Οι σχέσεις (τόσο οι επαγγελματικές, όσο και οι προσωπικές) συνεχίζουν να σας προβληματίζουν και ίσως σήμερα γίνεται πιο εύθικτοι με τους άλλους.  Κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για τυχόν παρεξηγήσεις με το σύντροφο η συνεργάτες. Προβλήματα με ηλικιωμένα άτομα της οικογενείας μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της μέρας.  
Λέων 23/07-23/08: Διανύεται μια πιο εσωστρεφή περίοδο και ίσως επιλέξετε να μείνετε μόνοι, εστιάζοντας σε εσωτερικά κομμάτια του εαυτού σας,  σε όνειρα και επιθυμίες.  Η επιλογή σας αυτή θα δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά και θα  σας φέρει αντιμέτωπους με συνεργάτες. Όσο και αν το θέλετε δύσκολα θα καταφέρετε να μείνετε μόνοι και να ξεκουραστείτε, αφού το πρόγραμμα είναι φορτωμένο και δεν σας μένει ελεύθερος χρόνος.  Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε μια εργασιακή συμφωνία
Παρθένος 24/08-23/09: Η κοινωνική σας ζωή συνεχίζει να βρίσκετε στο επίκεντρο. Ίσως αναζητάτε την στήριξη φίλων ή γνωστών και αυτό σας υποχρεώνει να έχετε συνεχώς κάποιες επαφές. Οι Παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου αποφύγετε τις συναισθηματικές υπερβολές και μην προχωρήσετε σε περιττά έξοδα μόνο και μόνο  για να αισθανθείτε καλύτερα. Αποφύγετε συγκρούσεις με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά.
Ζυγός 24/09-23/10: Θέματα καριέρας και αποκατάστασης θα σας απασχολήσουν και σήμερα και ίσως δεν επιτρέψουν, κυρίως σε εσάς του δευτέρου δεκαημέρου,  να περάσετε ευχάριστα με άτομα της οικογενείας σας. Αποφύγετε συγκρούσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Οι υποχρεώσεις από καινούργια πράγματα που αναλαμβάνετε είναι πολλές και δεν σας αφήνουν περιθώρια για ξεκούραση.
Σκορπιός 24/10-22/11: Τα σχέδια σας προωθούνται και αυτό σας δίνει φτερά για να πετάξετε και να δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες. Ανανεωμένοι και αισιόδοξοι αδημονείτε για το αύριο. Οι Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να αποφύγετε παρεξηγήσεις και προβλήματα με αδέλφια και γενικότερα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Προβλήματα από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν την αντιμετώπιση σας.
Τοξότης 23/11-21/12: Οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους, σας δημιουργούν ανασφάλεια.  Ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με φίλους ή συναδέλφους λόγω των οικονομικών. Η επανεξέταση κάποιων στόχων, μέσα από οικονομικά κριτήρια κρίνεται απαραίτητη. Αποφύγετε την εμπλοκή φίλων στα οικονομικά σας.  
Αιγόκερως 22/12-20/01: Προβλήματα στα επαγγελματικά είναι πιθανόν να προκύψουν, κυρίως για τους αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου. Ίσως επανεξετάζετε τώρα επαγγελματικούς στόχους. Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις  επηρεάζουν την διάθεση σας και δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε επιπολαιότητες.     
Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα που αφορούν τη δουλειά ή την υγεία έρχονται στο προσκήνιο και χρειάζονται την φροντίδα σας.  Προβλήματα από το παρελθόν σχετικά με την οικογένεια και το σπίτι, σήμερα μπορεί να σας κουράσουν και να θέλετε να ξεφύγετε πια από αυτά.  Τα σχέδια σας προωθούνται μετ’ εμποδίων ή έχουν σταματήσει ολοσχερώς δίνοντας σας έτσι μια ευκαιρία επανεξέτασης τους.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Εξωστρεφείς και σίγουροι για τον εαυτό σας φαίνεται να είστε σήμερα. Ενώ η ημέρα είναι ευχάριστη για όλους τους άλλους, εσείς του δευτέρου δεκαημέρου νιώθετε περιορισμένοι  και πιεσμένοι λόγω οικονομικών υποχρεώσεων.  Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με φίλους γιατί ή θα δυσκολευτείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας γι’ αυτούς ή  θα τα εκφράσετε ψυχρά και απόμακρα.   
AstroMeleti