Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 09/02/2011

Ο παρορμητικός υποχωρεί και οι ρυθμοί πέφτουν με το πέρασμα της σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Θέματα οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας δείχνουν να μας ενδιαφέρουν περισσότερο και δεν διαπραγματευόμαστε εύκολα  τα κεκτημένα μας. Είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε μια αίσθηση κούρασης, πλήξης ή ακόμα και τεμπελιάς ενώ παράλληλα αναζητούμε οποιαδήποτε απόλαυση μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες ή τις επιθυμίες μας.  Ένα γλυκάκι κρίνετε απαραίτητο.  
Κριός 21/03-20/04: Είναι ώρα να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας. Η διαχείριση του προϋπολογισμού σας φαίνετε να σας απασχολεί σήμερα. Κυρίως οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτό το διάστημα θέλετε να βελτιώσετε επαγγελματικά και  εισόδημά και με τι Δία στο πλευρό σας δεν θα είναι δύσκολο να το κάνετε. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου συνεχίζετε να διανύετε ένα διάστημα σοβαρών εξελίξεων στο τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Παρόλα αυτά η κοινωνική σας ζωή παραμένει έντονη.  Οι ξαφνικές συναισθηματικές αλλαγές συνεχίζουν να ταλαιπωρούν όσους έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες. Ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ένα φίλο αυτή την περίοδο...

Ταύρος 21/04-21/05: Η σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας, προστάζει ν’ ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας. Δεν ξέρω πόσο εύκολο θα σας είναι αυτό αφού θέματα καριέρας και αποκατάστασης φαίνετε να σας έχουν απορροφήσει τελείως. Κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου είστε περισσότερο προβληματισμένοι ίσως γιατί οι υποχρεώσεις ή τα προβλήματα στη δουλειά σας έχουν κουράσει. Κάντε λίγο υπομονή. Για όλους τους Ταύρους, αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε τις απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε από τον Ιούνιο που έρχονται τα καλύτερα για εσάς,  να είστε έτοιμοι για την  υλοποίηση των επιθυμιών σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Ημέρα ηρεμίας και ξεκούρασης για εσάς η σημερινή. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρετε αλλά αυτή θα είναι η ανάγκη σας. Η ασφάλεια και η στοργή του σπιτιού θα σας μαγνητίσουν. Ωστόσο, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου δεν θα πρέπει να αφήσετε καμία ευκαιρία κοινωνικών επαφών να πάει χαμένη, γιατί από εκεί θα προκύψουν ευκαιρίες εξέλιξης. Συναισθηματικά είστε καλύτερα ενώ και στα οικονομικά θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες. Στην οργάνωση κάποιων σχεδίων έχετε ρίξει όλο το βάρος οι Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου. Ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.  Ένας νέος  επαγγελματικός δρόμος ανοίγετε για εσάς των τελευταίων ημερών αλλά θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά όλα τα δεδομένα πριν αποφασίσετε.
Καρκίνος 22/06-22/07: Στην κοινωνική σας ζωή επικεντρώνεστε σήμερα. Βρίσκεστε με φίλους και περνάτε  όμορφες στιγμές μαζί τους. Ευκαιρίες σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο προκύπτουν για τους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου, ενώ και ο πολύπαθος τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών δείχνει να βελτιώνετε τώρα για εσάς. Οικονομικά, δάνεια, εφορίες, ασφάλειες, έχουν απορροφήσει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου ενώ και στο σπίτι οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Μετά της 20 Φεβρουαρίου τα πράγματα βελτιώνονται. Νέα σχέδια και νέες εμπειρίες,  μπορεί να προκύψουν ξαφνικά για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.
Λέων 23/07-23/08: Η διασφάλιση θεμάτων  που αφορούν την επαγγελματική ή την κοινωνική σας αποκατάσταση  σας απασχολεί σήμερα. Οι αλλαγές στην καθημερινότητα και τη δουλειά συνεχίζουν, τουλάχιστον για εσάς του πρώτου δεκαημέρου σε ένα καλύτερο κλίμα τώρα. Το περιβάλλον στην δουλειά βελτιώνετε ίσως γιατί εσείς αποφασίζετε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας. Συζητήσεις ή σκέψεις για αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες είναι πιθανές αυτή τη περίοδο. Και εσείς του δευτέρου δεκαημέρου έχετε εξελίξεις στο τομέα των επαγγελματικών ή προσωπικών σχέσεων, ενώ τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις από άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν. Μην ξεχνάτε ότι μέχρι και το Μάιο ο Δίας θα είναι σύμμαχος όλων των λιονταριών στηρίζοντας τα σχέδια και την εξέλιξη σας.   
Παρθένος 24/08-23/09: Το θέμα που σας απασχολεί τώρα είναι,  πώς θα υλοποιήσετε τα σχέδια σας χωρίς να βάλετε σε κίνδυνο τα κεκτημένα σας. ξεκάνοντας από εσάς του πρώτου δεκαημέρου, διανύεται μια ευχάριστη περίοδο κάνοντας καινούργια σχέδια, ενώ και ο Δίας σας υπόσχεται οικονομικές ευκαιρίες από ακίνητα ή την οικογένεια. Στη δουλειά ή κάποιο θέμα υγείας έχετε επικεντρωθεί εσείς του δευτέρου δεκαημέρου ενώ και οι υποχρεώσεις στα οικονομικά δεν είναι λίγες. Μια ξαφνική σχέση ή  συνεργασία μπορεί να προκύψει για  όσους έχετε γεννηθεί στις τελευταίες μέρες.            
Ζυγός 24/09-23/10: Αν και σήμερα φαίνεται να σας απασχολούν περισσότερο οικονομικά θέματα, αυτή η περίοδος δεν  είναι άσχημη για τους περισσότερους από εσάς. Τα προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια αυτή την περίοδο βελτιώνονται για εσάς των πρώτων  ημερών,  ενώ αν ξεκινάτε κάτι καινούργιο τώρα θα μπορούσατε να το προωθήσετε με μεγαλύτερη ευκολία. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει ο Δίας στον τομέα των συνεργασιών αλλά μην παίρνεται βιαστικές αποφάσεις.  Αν εξαιρέσουμε την κούραση από τις υποχρεώσεις που σας δημιουργεί ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, κατά τα άλλα, οι ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου διανύετε ένα ευχάριστο, ερωτικό και πολύ δημιουργικό διάστημα.  Ενώ ξαφνικές αλλαγές και απρόοπτα σε δουλειά ή υγεία δυσκολεύουν λίγο εσάς των τελευταίων ημερών.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η διασφάλιση προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων θα σας προβληματίσει σήμερα. Η επικοινωνία με φίλους ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος βελτιώνετε, προφανώς γιατί καταφέρνετε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας και κινήστε πιο υπεύθυνα. Ευνοούνται για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, διαπραγματεύσεις και υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας σας προσφέρει ευκαιρίες σε εργασιακά, ενώ βελτιώνει και  θέματα υγείας. Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων απασχολούν τους Σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου που περνάτε και μια έντονη ψυχολογική πίεση αυτή τη περίοδο. Οι των τελευταίων ημερών διανύεται ένα ευνοϊκό διάστημα. Ανοίξτε την πόρτα σας στην τύχη και τον έρωτα.                    
Τοξότης 23/11-21/12: Εργασιακά ή θέματα υγείας, έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Νέα σχέδια, συζητήσεις και επαφές γύρω από την καριέρα, επιδιώκετε σε καθημερινή σχεδόν βάση,  κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας αυτή την περίοδο ευνοεί τα σχέδια σας και δεν θα πρέπει ν’ αφήσετε καμία μέρα να πάει χαμένη.   Τα οικονομικά βελτιώνονται, ίσως γιατί τα διαχειρίζεστε πιο υπεύθυνα αυτό το διάστημα, χωρίς ν’ αφήνεται το συναίσθημα να σας παρασύρει. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, διανύεται μια πολυάσχολη περίοδο συνεχών επαφών και μετακινήσεων προσπαθώντας να  ικανοποιήσετε επιθυμίες και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα, νέες εμπειρίες. Οι Υποχρεώσεις και τα προβλήματα με φίλους ή την κοινωνική σας ζωή συνεχίζουν. Ξαφνικές αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον συνεχίζουν να απειλούν τους τοξότες των δύο τελευταίων ημερών. Όπως και έχει ο Δίας έως και τις αρχές Ιουνίου θα σας βοηθήσει όλους.  
Αιγόκερος 22/12-20/01: Η σελήνη στον αιγόκερο σας βοηθάει να κάνετε ένα διάλυμα από την καθημερινή πίεση και να χαρείτε λίγο.  Αισθάνεστε καλά και η αυτοπεποίθηση σας βρίσκετε ψηλά σήμερα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας έχει κάνει πιο γοητευτικούς και αυτό σας βοηθά να διαχειριστείτε καλύτερα προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Οικονομικά σχέδια και πλάνα βρίσκονται τώρα στο τραπέζι κυρίως όσων έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ενώ και ο Δίας σας βοηθά σε οικογενειακά θέματα ακινήτων ή νέα ξεκινήματα. Σε οικονομικά ζητήματα έχετε επικεντρωθεί και οι Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, έχοντας παράλληλα να αντιμετωπίσετε και τις υποχρεώσεις από το χώρο της καριέρας. Απρόοπτες συναντήσεις ή μετακινήσεις μπορεί να τονώσουν τα οικονομικά όσων έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων θα σας απασχολήσουν σήμερα. Κάποιοι ίσως θελήσετε να μείνετε στο σπίτι.  Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο σας θα δυσκολευτείτε να μείνετε σε απραξία. Οι των πρώτων ημερών έχετε γίνει άκρως επικοινωνιακοί, ενώ και ο Δίας σας δίνει συνεχώς ευκαιρίες να βρεθείτε με κόσμο, ν’ ανταλλάξετε απόψεις και να πάρετε πληροφορίες οι οποίες θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Πολύ δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια είναι οι Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου αν και οι περισσότεροι αντιμετωπίζετε προβλήματα και καθυστερήσεις στην εξέλιξη κάποιου σχεδίου σας. Ταξίδια ή θέματα σπουδών και νομικές διαδικασίες μπορεί να συναντούν συνεχώς εμπόδια. Απρόοπτα έσοδα και έξοδα προκύπτουν για εσάς των τελευταίων ημερών. Ενώ σήμερα μπορεί να αισθάνεστε λίγο μπλεγμένοι με τα οικονομικά σας.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Κινητικότητα έχει η μέρα σήμερα. Επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις σε πρώτο πλάνο. Πολλοί θα συναντηθείτε με φίλους και θα διασκεδάσετε. Το τελευταίο διάστημα φαίνετε η ενέργεια σας να έχει πέσει αλλά τα καταφέρνετε.  Ένα έντονο παρασκήνιο κινείτε γύρω σας ή εσείς το κινείται. Όπως και να έχει, μετά της 20 Φεβρουαρίου, σιγά- σιγά όλα βγαίνουν στο φώς. Ο Δίας υπόσχετε, σ’ εσάς του πρώτου δεκαημέρου αρχικά, ευκαιρίες για να βελτιώσετε το εισόδημά σας, ενώ και η κοινωνική σας ζωή αυτή την περίοδο βελτιώνεται. Προβλήματα με οικονομικά, δάνεια, ασφάλειες, εφορίες κ.λ.π. συνεχίζουν να ταλαιπωρούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Κάντε λίγη  υπομονή, όλο και κάτι θα σας δώσει ο Δίας από τα μέσα Μαρτίου και μετά. Για λίγο ακόμα ο Ουρανός μπορεί να φέρει απρόσμενα γεγονότα και αλλαγές σε εσάς των δύο τελευταίων ημερών.             
AstroMeleti