Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 11/02/2011

Για τρίτη μέρα η σελήνη θα παραμείνει στον Ταύρο διατηρώντας για μια ακόμη μέρα τους ρυθμούς μας χαμηλά και την αναζήτησης οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας στα ύψη. Από το απόγευμα περνάει στους Διδύμους κάνοντας μας πιο νευρικούς και  επικοινωνιακούς.  
Κριός 21/03-20/04: Στον απόηχο των χθεσινών εξελίξεων γύρω από την καριέρα  βρίσκεστε οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Ηρεμήστε και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει αυτή την περίοδο ο γενναιόδωρος  Δίας. Σε άσκοπες δαπάνες με στόχο την επίδειξη μπορεί να οδηγηθούν οι Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου. Η κοινωνική σας ζωή συνεχίζει να είναι έντονη, πράγμα που σήμερα δεν σας ευχαριστεί (ίσως γιατί τα οικονομικά σας δεν το επιτρέπουν). Ενώ εσείς των τελευταίων  ημερών είναι πολύ πιθανό να νιώσετε απογοητευμένοι από ένα φίλο...


Ταύρος 21/04-21/05: Συνεχίζετε να βρίσκεστε στο επίκεντρο με τη σελήνη να παραμένει για τρίτη μέρα στο ζώδιο σας. Καριέρα και αποκατάσταση απασχολούν τους Ταύρους του δευτέρου δεκαημέρου. Άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος ίσως να μην σας κατανοούν και να μην σας  στηρίζουν στα επαγγελματικά. Θέλετε να κάνετε αλλαγές ή ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά αλλά αυτό σήμερα σας δημιουργεί πολλές ανασφάλειες. Αλλαγές στο φιλικό περιβάλλον προκύπτουν για τους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου. Ξαφνικά καλέσματα ή συναντήσεις με φίλους σας χαροποιούν ιδιαίτερα.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Αρκετά με τον διαλογισμό, και την απομόνωση. Ούτως ή αλλιώς είναι κάτι που δεν σας ταιριάζει.  Από το απόγευμα η σελήνη περνάει στο ζώδιο σας δίνοντάς σας τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τις επόμενες ημέρες. Σχέδια που κάνετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου γύρω από ένα ταξίδι ή θέματα σπουδών, θα συναντήσουν προβλήματα σήμερα.  Αποφάσεις παίρνετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου για αλλαγές στα επαγγελματικά.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Στόχοι και ελπίδες έρχονται  στο προσκήνιο. Προβλήματα στα οικονομικά θα  προβληματίσουν τους Καρκίνους του δευτέρου δεκαημέρου σήμερα.  Αποφάσεις και σχέδια φαίνετε ν’ αλλάζουν για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. σας ανοίγονται δρόμοι που σας προσφέρουν νέες ιδέες και εμπειρίες. Ένα ταξίδι μπορεί να προκύψει ξαφνικά.       
Λέων 23/07-23/08: Μέχρι και αργά το μεσημέρι τα επαγγελματικά συνεχίζουν να σας απασχολούν. Ζητάτε την αναγνώριση και την επιτυχία, ενώ επικεντρώνεστε στο να βρείτε τρόπους για να καταφέρετε να κοντρολάρετε τη ζωή σας. Η σχέση, κυρίως όσων έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο,  με το σύντροφο ή τους  συνεργάτες σήμερα δεν θα είναι εύκολη και υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν και εντάσεις. Μην πάρετε αποφάσεις  τώρα. μετά τις 20 Φεβρουαρίου τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Τα οικονομικά βελτιώνονται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου ή μπορεί, προς στιγμή,  να βρεθεί λύση για την τακτοποίηση κάποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων.
Παρθένος 24/08-23/09: Ταξίδια και νέα σχέδια ευνοούνται και σήμερα. Νιώθετε έτοιμοι νέες εμπειρίες και αλλαγές. Η αισιοδοξία αυτή μπορεί σήμερα να δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά των Παρθένων του δευτέρου δεκαημέρου.   Ίσως νιώσετε ότι δεν σας αρέσει αυτό που κάνετε και ότι πλήττετε στη δουλειά. Ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες, από εκεί που δεν το περιμένατε, προκύπτουν για όσους έχετε γεννηθεί τις 2 τελευταίες ημέρες. Παλαιότερες συνεργασίες συνεχίζουν να σας προβληματίζουν.
Ζυγός 24/09-23/10: Ίσως τώρα ψάχνετε για περισσότερο νόημα στη ζωή σας και έλκεστε από ότι διεγείρει τα συναισθήματα σας. Η επιβεβαίωση από το σύντροφο ή τους συνεργάτες δεν θα έρθει σήμερα.  Οικονομικά θέματα θα μπορούσαν να τραβήξουν την προσοχή σας και να δημιουργήσουν δυσκολίες σε ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά προκύπτουν για όσους έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο.       
Σκορπιός 24/10-22/11: Η διάθεση σας σήμερα επηρεάζετε από τις εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Μπορεί να νιώσετε ότι δεν έχετε τη στήριξη του συντρόφου σας. Αναστάτωση μπορεί να κυριαρχεί στο σπίτι των σκορπιών του δευτέρου δεκαημέρου. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και μην προχωρήσετε σε συμφωνίες ή διεργασίες που αφορούν κάποιο ακίνητο. Κάποια ευχάριστη εξέλιξη θα υπάρξει για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά.  
Τοξότης 23/11-21/12: Μπορεί να χρειαστεί να προστατέψετε τα κεκτημένα σας στη δουλειά σήμερα. Η επικοινωνία δεν ευνοείτε, κυρίως για τους τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου  και καλό θα ήταν να αποφύγετε σήμερα συζητήσεις που αφορούν τα σχέδια σας. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις.  Ευχάριστες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας περιμένουν εσάς του τρίτου δεκαημέρου.   
Αιγόκερως 22/12-20/01: Τουλάχιστον έως το μεσημέρι η μέρα θα είναι ευχάριστη και θα νιώθετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Οι αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση  των οικονομικών  σας. Ενθουσιασμός και γενναιοδωρία μπορεί να σας οδηγήσουν σε άσκοπες δαπάνες για την ικανοποίηση κάποιων δικών σας επιθυμιών ή της οικογενείας σας. Μια προχωρημένη ιδέα μπορεί να βοηθήσει εσάς του τρίτου δεκαημέρου να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα ασφάλειας στο οικογενειακό περιβάλλον και το σπίτι θα σας απασχολήσουν σήμερα. Δεν είναι εύκολη μέρα για τους υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου που σήμερα θα προβληματιστούν με σχέσεις και συνεργασίες. Εκνευρισμοί και εντάσεις δεν θα λείψουν. Ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά προκύπτουν για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Πολύ κούραση αυτές τις μέρες. Και σήμερα η μέρα προβλέπετε να έχει έντονη κινητικότητα άρα και κούραση φέρνοντας σε δύσκολη θέση εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, αφού αυτό που εσείς θέλετε είναι να σας αφήσουν ήσυχους για να ξεκουραστείτε. Κάποιοι μπορεί ν’ αποφασίσετε να κάνετε ένα μικρό ταξιδάκι. Το παρασκήνιο που βασιλεύει εδώ και αρκετό καιρό γύρω σας, σήμερα παίρνει άσχημες διαστάσεις. Αν είστε εσείς που το κινείται προσέξτε γιατί μπορεί να  εκτεθείτε.  
AstroMeleti