Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 5 & 6/02/2011

Ρομαντικό και ήρεμο προβλέπετε το Σαββατοκύριακο για τους περισσότερους από εμάς αφού η σελήνη θα παραμείνει στους Ιχθείς έως και το απόγευμα της Κυριακής. Έντονος συναισθηματισμός, ονειροπόληση και φυγή από την πραγματικότητα, δοτικότητα και μια φιλανθρωπική τάση είναι κάποια από τα συναισθήματα που θα κυριαρχήσουν αυτές τις μέρες. Αλλαγές και απρόοπτα μπορεί να προκύψουν για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς των τελευταίων ημερών.  
Κριός 21/03-20/04: Διανύετε μια περίοδο έντονης κοινωνικής ζωής αλλά σήμερα και αύριο μπορεί να νιώσετε λίγο κουρασμένοι και να θέλετε να μείνετε μόνοι. Δεν θα σας το πρότεινα. Προτιμήστε να βγείτε, να συναντήσετε φίλους αλλά και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους που θα σας δώσουν τις ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Η επικέντρωση στους στόχους σας και η  έντονη δραστηριοποίηση για την επίτευξη τους, όπως και οι πολλές κοινωνικές επαφές που είχατε το τελευταίο διάστημα σας φέρνουν κοντά στη σταθεροποίηση μιας επαγγελματικής ή προσωπικής συνεργασίας. Οι Κριοί των πρώτων ημερών, πρέπει να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα την Κυριακή. Παρορμητική ή λανθασμένη αξιολόγηση και βιαστικά συμπεράσματα για άτομα ή καταστάσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερβολές και λάθει σ’ ότι αφορά την καριέρα σας...
   
 
Ταύρος 21/04-21/05: Όνειρα, στόχοι και ελπίδες έρχονται στο προσκήνιο ενώ και η κοινωνική σας ζωή τονίζεται τώρα. Σχέδια, συζητήσεις και επαφές γύρω από τα επαγγελματικά αποδίδουν και τώρα έχετε την ευκαιρία να βρείτε τη στήριξη και να κάνετε την προετοιμασία που χρειάζεται για τα καλύτερα που έρχονται. Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους και οργανώστε την καθημερινότητα και τη δουλειά σας. Ένα σχέδιο σας σταθεροποιείτε ή  καταφέρνετε να ξεκαθαρίσετε θέματα εργασιακά ή υγείας και παίρνετε αποφάσεις. Μην φτάνετε στα άκρα και μην γίνεστε πολύ σκληροί ή απαιτητικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους.        
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Έντονες συναισθηματικές συγκρούσεις αλλά και αναζητήσεις γύρω από θέματα καριέρας μπορεί να σας προβληματίσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο.  Σκέψεις και συζητήσεις γύρω από μελλοντικά σχέδια και προοπτικές ευνοούνται. Θα έχετε την στήριξη των φίλων αλλά εντείνοντας την κοινωνική σας ζωή και γνωρίζοντας νέους ανθρώπους θα δείτε ότι υπάρχουν και άλλοι ομοϊδεάτες και υποστηριχτές σας. Το Σάββατο είναι καλή μέρα για υπογραφές συμβολαίων ή σύναψη συμφωνιών. Την Κυριακή είναι έντονο το αίσθημα της ικανοποίησης αφού καταφέρνετε να πετύχετε κάποιο σχέδιο σας και να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία σας. Ένα ταξίδι, θέματα που έχουν σχέση με σπουδές, εξωτερικό ή νομικά τακτοποιούνται. Αποφύγετε τις υπερβολές στα οικονομικά σας. Ξαφνικές αλλαγές ή απρόσμενες καταστάσεις σε επαγγελματικά μπορεί να προκύψουν για τους Δίδυμους των 2 τελευταίων ημερών.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Παρά τις πιέσεις που δέχεστε, με τη σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ιχθύ, θα έχετε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο με έντονο το συναίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά. Νιώθετε έτοιμοι να γυρίσετε σελίδα, ν’ αφήσετε πίσω το παρελθόν και να ανανεωθείτε κάνοντας καινούργια πράγματα. Ευκαιρίες στα επαγγελματικά θα υπάρξουν για τους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου. Ελέγξτε τις προσεκτικά και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Όσο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε καταστάσεις στην οικογένεια ή με ένα ακίνητο. Ένας νέος δρόμος μπορεί ν’ ανοίξει ξαφνικά για τους Καρκίνους των τελευταίων ημερών. Επίσης θα μπορούσε να προκύψει, ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μια ευκαιρία από το εξωτερικό ή πρόοδος σε θέματα σπουδών.      
Λέων 23/07-23/08: Μια αναζήτηση, για περισσότερο νόημα στη ζωή,  ή οτιδήποτε μπορεί να διεγείρει τα συναισθήματά σας, θα είναι έντονα αυτό το σαββατοκύριακο. Κάποιοι προβληματίζεστε με τα οικονομικά σας. Το κλίμα είναι ευνοϊκό για να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Το Σάββατο νέες  ερωτικές εμπειρίες μπορεί να προκύψουν για κάποιους από εσάς.  Σχέδια και συμφωνίες που αφορούν τη δουλειά μπορεί να σταθεροποιούνται τώρα. Την Κυριακή μπορεί να προκύψουν ανατροπές σε σχέδια, κυρίως  όσων έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες. Ένα  ταξίδι  αναβάλετε ή ακυρώνετε. Η δυσκολία συναισθηματικής έκφρασης ή ηθικές αναστολές σας  κρατούν μακριά από το να ζήσετε καινούργια πράγματα και νέες εμπειρίες .           
Παρθένος 24/08-23/09: Σχέσεις και συνεργασίες  παραμένουν στο προσκήνιο και το σαββατοκύριακο. Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να προσφέρετε στους άλλους αυτό που θα θέλατε ή και το αντίθετο σας προβληματίζει έντονα. Συζητήσεις  και ενασχόληση γύρω από τη δουλειά ή θέματα υγείας αποδίδουν και παράλληλα βοηθούν να τονώσετε τα οικονομικά σας. Την Κυριακή αποφύγετε οικονομικές υπερβολές. Απρόσμενες καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να προκύψουν για τους παρθένους των δύο τελευταίων ημερών.
Ζυγός 24/09-23/10: Υγεία, δουλειά ή θέματα οργάνωσης της ζωή σας είναι αυτά που πιθανότατα θα σας απασχολήσουν μέσα στο σαββατοκύριακο. Η επικοινωνία ευνοείτε και μπορεί να γίνει αφορμή για ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών κυρίως για τους ζυγούς των πρώτων ημερών. Οι του δευτέρου δεκαημέρου φαίνετε να είστε έτοιμοι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Κάποιοι επισημοποιείτε μια σχέση. Αποφύγετε υπερβολές και επιπολαιότητες.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Ευχάριστο και ερωτικό προβλέπετε το Σαββατοκύριακο με τη σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων. Η φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων και των παιδιών  μπορεί να σας απορροφήσει.  Το Σάββατο η επικοινωνία ευνοείτε και μπορεί να σας προσφέρει ευκαιρίες στα εργασιακά αλλά και τη δυνατότητα να αλλάξετε την καθημερινότητα σας προς το καλύτερο. Η επικέντρωση σας σε θέματα που αφορούν οικογένεια  σπίτι ή κάποιο νέο ξεκίνημα γίνετε η αφορμή για να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα σας και αποφύγετε τις υπερβολές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Απρόοπτα γεγονότα προκύπτουν την Κυριακή για τους  σκορπιούς των 2 τελευταίων ημερών          
Τοξότης 23/11-21/12: Προβλήματα και ανάγκες που προκύπτουν από οικογένεια και σπίτι σας απασχολούν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κάποιοι νιώθετε την ανάγκη να  φροντίσετε άτομα της οικογενείας σας. Το Σάββατο οι τοξότες του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε όσο δεν παίρνει. Επίσης κάποιοι από εσάς θα καταφέρουν να προωθήσουν ένα δημιουργικό τους σχέδιο μέσα από τη συζήτηση και την επικοινωνία με τους άλλους. Αποφύγετε οικονομικές υπερβολές. Η επίτευξη ενός οικονομικού στόχου ή κάποιου σχεδίου θα προκύψει για τους τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου. Αν έχετε γεννηθεί τις 2 τελευταίες ημέρες, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια ξαφνική αλλαγή σε θέματα οικογενείας ή σπιτιού.                
Αιγόκερος 22/12-20/01: Πολλές επαφές συζητήσεις ή μετακινήσεις κρύβει αυτό το σαββατοκύριακο. Φίλοι και άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, ή σας στηρίζουν ή χρειάζονται την φροντίδα σας. Ευνοούνται συμβόλαια και συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά.  Η οικογένεια σας μπορεί να σας στηρίξει. Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής  αποκατάστασης σταθεροποιούνται. Κατασταλάζετε μάλλον σε κάποια πράγματα  και αποφασίζετε να επικεντρωθείτε στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Παρασυρόμενοι από κοινωνικά πρότυπα μπορεί να κινηθείτε υπερβολικά ή επιπόλαια σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων. Αλλαγές στο κοντινό περιβάλλον ή μια ξαφνική μετακόμιση μπορεί να προκύψει σε σας των τελευταίων ημερών. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα οικονομικής αλλά και συναισθηματικής ασφάλειας μπορεί να  διεγείρουν τα συναισθήματα σας μέσα στο σαββατοκύριακο. Επικοινωνία και μετακινήσεις ευνοούνται, κυρίως για τους υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου και δημιουργούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο σας έχετε την ενέργεια και τη δύναμη να οργανώσετε και να προωθήσετε νέα σχέδια τα οποία θα σας ανταμείψουν. Νέες πρωτότυπες ιδέες αλλά και νέοι δρόμοι  ανοίγονται μπροστά σας και εσείς έχετε αποφασίσει να  ακολουθήσετε την πρόκληση. Αποφύγετε την Κυριακή, επιπόλαιη διαχείριση φιλικών σχέσεων.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας για ολόκληρο σχεδόν το σαββατοκύριακο, δίνοντας σας την ευκαιρίας ν’ ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα. Μυστικές συναντήσεις ή σχέδια - ιδέες που δεν πρέπει να κοινοποιηθούν αποτελούν ευκαιρία για οικονομική αποκατάσταση. Αποφύγετε οικονομικές υπερβολές, κυρίως αν είστε γεννημένοι στις πρώτες ημέρες.  Οι ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου, βλέπετε τώρα τους κόπους σας να πιάνουν τόπο και τα οικονομικά σας να σταθεροποιούνται. Εσείς των τελευταίων ημερών, με την ύπαρξη του Ουρανού στις δικές σας μοίρες, γίνεστε πιο ανεξάρτητοι και απελευθερωμένοι, πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις με τους γύρω σας.  
AstroMeleti