Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 26 & 27/02/2011

Η σελήνη συνεχίζοντας το ταξίδι της, τα ξημερώματα της Κυριακής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Το κλίμα αισιοδοξίας και η τάση για ανανέωση και εξέλιξη υποχωρούν και τη θέση τους καταλαμβάνουν η σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα με ένα πιο πρακτικό και οργανωτικό πνεύμα  ενώ η προσοχή μας με κάποιο τρόπο στρέφετε σε θέματα καριέρας και κοινωνικής αποκατάστασης.
Κριός 21/03-20/04: Ένα ήσυχο  Σαββατοκύριακο, με εσάς κυρίως του πρώτου δεκαημέρου να επιλέγετε την απομόνωση και την ηρεμία.  Ένα έντονο παρασκήνιο κινείται  γύρω από σας ή εσείς σχεδιάζετε και οργανώνετε πράγματα σε άκρα μυστικότητα. Το Σάββατο θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε μια επαγγελματική σας επιθυμία ενώ θα έχετε και την οικονομική στήριξη που χρειάζεστε. Την Κυριακή οι ρυθμοί σας είναι πεσμένοι και ίσως νιώσετε ότι τα σχέδια σας είναι πολύ φιλόδοξα και δύσκολα θα καταφέρουν να υλοποιηθούν...
            
Ταύρος 21/04-21/05: Οικονομικές και ψυχολογικές υποχωρούν και από την Κυριακή αισθάνεστε ανανεωμένοι και έτοιμοι να προωθήσετε καινούργια σχέδια ή να αναπροσαρμόσετε παλαιότερα. Φίλοι ή κάποιοι γνωστοί στηρίζουν τις αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε και σας βοηθούν να τις ολοκληρώσετε. Το Σάββατο το πρόγραμμα σας μπορεί ν’ αλλάξει. Οι Ταύροι των τελευταίων ημερών χρειάζεται να είστε ακόμη πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Την Κυριακή η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη. Αποφύγετε να το παρακάνετε με το ποτό και να είστε προσεκτικοί με τα φάρμακά σας αν κάνετε κάποια αγωγή.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Σχέσεις και συνεργασίες παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αποφύγετε εντάσεις με συνεργάτες. εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ύστερα από σκέψη, το Σάββατο  μπορεί να καταλήξετε στο τι πραγματικά θέλετε για την καριέρα και τη ζωή σας. Ή εικόνα σας προς τους ανωτέρους και γενικότερα τους άλλους είναι καλή και θα μπορούσατε να κερδίσετε την οικονομική στήριξη που χρειάζεστε. Την Κυριακή τα επαγγελματικά είναι προτεραιότητα σας και ίσως αυτό σας δημιουργήσει προβλήματα στην οικογένεια.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Ήσυχα θα περάσετε το Σαββατοκύριακο σε γενικές γραμμές. Είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί μια συνεργασία για εσάς του πρώτου δεκαημέρου ή μια σχέση να περάσει σε άλλο επίπεδο. Την Κυριακή κάνετε σχέδια για το μέλλον σας ενώ κάποια από τα δεδομένα μπορεί ν’ αλλάξουν για εσάς των τελευταίων ημερών. Δεν έχετε πολλά περιθώρια κούρασης ακόμη. Είστε λίγο πριν την υπερκόπωση και θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας.
Λέων 23/07-23/08: Το Σάββατο η διασκέδαση συνεχίζεται. Συναντήσεις με φίλους και πρόσωπα που αγαπάτε δεν θα σας λείψουν. Ένας εργασιακός στόχος ολοκληρώνετε για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και επανακτάτε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Την Κυριακή στρέφεστε σε εργασιακά θέματα ή μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα μικρό πρόβλημα υγείας. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και αποφύγετε τα υπερβολικά ανοίγματα.       
Παρθένος 24/08-23/09: Το Σάββατο,  οι παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου ολοκληρώνετε μια συνεργασία και αυτό θα σας οδηγήσει σε άλλο επίπεδο. Από την Κυριακή αρχίζετε να χαλαρώνετε.  Η αυτοπεποίθηση και η ερωτική σας διάθεση μεγαλώνει. Ένα δημιουργικό σχέδιο μπαίνει σε εξέλιξη. Να είστε προσεκτικοί σε οικονομικά θέματα και μην κάνετε υπερβολές ή επιπόλαιες κινήσεις.      
Ζυγός 24/09-23/10: Το Σάββατο θα είναι μια γεμάτη και πολυάσχολη μέρα αλλά την Κυριακή δεν πρόκειται να το κουνήσετε από το σπίτι. Οι Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να  ολοκληρώσετε αυτές τις μέρες, κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή την θεμελίωση μιας καινούργιας εργασιακής ασχολίας. Προσέξτε τις σχέσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες και μην υπογράψετε για κάποια συνεργασία αυτές τις μέρες.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικά θέματα ή ανασφάλειες οικονομικές θα σας προβληματίσουν το Σάββατο. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου αισθάνεστε πολύ δυνατοί και έτοιμοι για όλα. Για αρκετούς από εσάς (που έχετε γεννηθεί 27-29 Οκτωβρίου)αυτό το Σαββατοκύριακο ολοκληρώνετε μια αλλαγή στη ζωή σας. Την Κυριακή είστε ποιο επικοινωνιακοί και πολύ ερωτικοί. Προσέξτε την υγεία σας και μην κουράζεστε πολύ.              
Τοξότης 23/11-21/12: Ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματος σας έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Η υλοποίηση ενός νέου σχεδίου θα σας βοηθήσει. Η οικογένεια είναι προτεραιότητα για εσάς την Κυριακή, ενώ με το πέρασμα της σελήνης στον Αιγόκερο επηρεάζονται τα οικονομικά σας.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σε χαμηλούς τόνους φαίνετε να κινήστε και το Σαββάτο. Άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον θα στηρίξουν την επιθυμία σας, να αλλάξετε στόχους ή ν’ ασχοληθείτε με τα κοινά.  Μια οικονομική συμφωνία θα μπορούσε να ολοκληρωθεί τώρα. Την Κυριακή η σελήνη μπαίνει στο ζώδιο σας και βρίσκεστε στο επίκεντρο των πραγμάτων. Πολλές συναντήσεις και επαφές θα βοηθήσουν την εξέλιξή σας. προσέξτε τη συμπεριφορά σας στο οικογενειακό περιβάλλον.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας και η κοινωνική σας ζωή και το Σάββατο θα είναι έντονη. Μέσα σας έχουν αρχίσει εδώ και καιρό και γίνονται βαθιές και ουσιαστικές αλλαγές. Τώρα ίσως συνειδητοποιήσετε κάποιες από αυτές οι γεννημένοι τέλει Ιανουαρίου. Την Κυριακή η σελήνη στον αιγόκερο θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε από το τρέξιμο των προηγούμενων ημερών. Αποφύγετε παρεξηγήσεις με φίλους.            
Ιχθείς 20/02-20/03:  Όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο είστε τόσο δυναμικοί και αισιόδοξοι που όλα μπορούν να σας συμβούν ή να τα κάνετε να σας συμβούν.  Είναι πολύ πιθανό να κατασταλάξετε αυτές τις μέρες και να βρείτε το στόχο σας. Ένα στόχο που θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε. Την Κυριακή θα βρεθείτε με φίλους. Αποφύγετε τις επιπολαιότητες στα οικονομικά και τις σπατάλες .      
AstroMeleti